Sada je: ned maj 04, 2025 1:09 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 68  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned dec 14, 2008 11:16 am 
Član foruma

Pozdrav Cofex!

Zanimljiv san.

Ti si ga već protumačio onako kako se tebi snilo :D ,
a evo kako je baba JaRgi Ansiju milo :oops: :

Meni se čini da postoje i neka druga mogaća tumačenja koja se mogu uzeti u obzir, među kojima nije isključeno ni to da takvi i slični snovi u kojima se snevaju velike i svetske katastrofe možda simbolički nagoveštavaju ili predskazuju

Veliko Buđenje snevača,

iliti ono što neki zovu buđenje kundalini ...

i da možda nagoveštavaju “katastrofu” u kojoj se kapljica ega “utapa” u Okean Njega :love4: ) ...

Takvo tumačenje meni se lično puno više sviđa, jer mi se čini da ono “razbija” “negativan” matriks “proricanja” katastrofa,
i formira “pozitivan” matriks Velikog Buđenja Svesiti koji dovodi do iščezavanja matriksa i Istinske Slobode :love11: ...

:occasion5: :thumbup: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 14, 2008 3:38 pm 
Član foruma

Bejah
u neodumici da li da na ovim stranicama iznesem ovo što ću sada opisati (jer mi se učinilo da u tome nema nekih
opštih i univerzalnih simbola i poruka), ali se na kraju odlučih da to, ipak, uradim (možda će nekome izgledati zabavno):

Budim
se jutros negde oko sedam sati posle dugačke serije snoviđenja u kojoj su se smenjivali obični i lucidni snovi, i još onako bunovan,
dok su mi očni kapci zatvoreni, trljam
oči
i počinjem da vidim razne (pravilne) geometrijske oblike (što mi se i ranije dešavalo,
pogotovu u detinjstvu i ranim mladićkim godinama) ... zatim se ti oblici polagano
pretaču i oblikuju u zbrku raznoraznih slova (raznih "fontova" i veličina), koja se u mom vidnom polju
kreću
vertikalno kao da ih posmatram na monitoru računara na belim stranicama
koje se prilično brzo, ali ravnomernim tempom pomeraju u vis, a međusobno su odvojene
onim praznim prostorom (baš kao i kad se posmatraju na monitoru u word programu) ...

Prisećajući
se nekih svojih snova u kojima sam činio nešto slično, pokušavam da ta haotična slova uobličim u reči
i kakav
takav sistem u kome bih prepoznao neku skrivenu (ili neskrivenu) poruku
i na moje veliko zadovoljstvo u tome uspevam, tako da se slova polagano
grupišu i formiraju u reči i redove baš kao u wordu ...
Zatim se upinjem da u tom
tekstu
koji i dalje brzo promiče u vis prepoznam šta piše, i u jednom trenutku
uhvatim delić teksta koji uspem da pročitam: „ ... moram ispoštovati ovaj
san
(sutra) u pet sati
...“ ...

I ..., tu se probudim i shvatim da sam i to malopređašnje buđenje i tu poruku sanjao ...
Međutim, nešto me je prilično šokiralo prilikom buđenja:
Kako otvaram oči tako ispred sebe ugledam sto sa providnom plastičnom mušemom
prekrivenom mrežom sitnih kvadratića veličine oko jedan 1 – 2 mm, svetlo krem boje... Na toj mušemi primetim
da je izrezana jedna mala uska tračica (dužine oko 10 cm i širine oko 2 mm) na kojoj je ispisan (otštampan) neki tekst, i
kad ga dohvatih i približih,
gle čuda,
uočih da je to upravo isti onaj tekst koji usnih malo pre:
„ ... moram ispoštovati
ovaj san
sutra u pet sati
...“

Sad već zbilja šokiran pozivam svoga oca i sina da im to pokažem i
pun oduševljenja im pričam o tome šta se dogodilo, i tu se ...
probudim ... ponovo, ...tj. ovaj put odistinski se probudim ... i sa ništa manjim oduševljenjem
nego u snu, celu dogodovštinu ispričam mojoj Evi (koja se na to samo značajno smeškala) ...
....

P.S. Nisam siguran da li sam u onom tekstu video i pročitao reč „sutra“, ili sam je dodao naknadno (po sećanju),
tj. nakon stvarnog buđenja ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 16, 2008 7:20 pm 
Početnik

Mašem Ansu i Evi! :hello2:

Vezano za san - da, naravno, simbolika uvijek može imati više značenja, ja sam to samo izrazio u obliku koliko se sve to iz mog sna pojavilo u mom daljnjem traganju za duhovnosti! Nisam ni mislio da se mora odviti točno tako kako sam ja sanjao, već samim time što sam sanjao ono što sam par godine kasnije čitao iz više izvora, učinilo me na neki način ponosnim na svoj san, jer, i ja sam ga, kao što si ti protumačio shvatio više kao simboličnu poruku meni samome da je moje buđenje započelo i da trebam biti na neki način zahvalan što učestvujem i prisustvujem velikom prijelazu koji nas očekuje! :P

A mislim, tko će znati, možda je sve od navedenoga :-k glavno da ga ja nisam shvatio subjektivno gledajući negativno već kao nešto izrazito posebno! :)

E sad vezano za tvoj san...jesi obratio možda pažnju što se to sutra desilo u 5 sati dok si bio u budnom stanju?!?! Hmh...možda ne mora značiti išta, možda je imalo veze sa sutrašnjim danom, a pošto nisi siguran u "sutra" dio, taj 5-i sat dođe za 3 godine kad će se nešto značajno dogoditi...heh, možda kao što u snovima uspiješ dešifrirati poruke moraš negdje u javi izvuči/dešifrirati subliminarnu poruku...a možda smo u šumi! :P Kao i u svemu, mogućnosti su mnogobrojne! :)

Pozz!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 17, 2008 8:13 am 
Član foruma

Cofex, Primam mahanje (lepa, čista i skladna vibratija)!:D

Vezano za tvoj san – čini mi se da smo na istoj vibri.
Još da dodam da na takve lepe, slikovite, koloritne i simbolične snove gledam kao
na nagoveštaj i prethodnicu u napredovanju svesti ka većoj budnosti.:D

Vezano za moj san :mrgreen: ... Naravno da sam obratio pažnju na to šta će se dogoditi sutra u 5 sati ... Tolko sam obraćao, preobraćao i povraćao tu vražju pažnju ceo dan i celu noć, da okom nisam trenuo 24 sata :shock: ... Al, džaba, ... ne bi ništa ... ćorak, izgleda ...:blob: (prešao me Matori Lisac :wink: :D...) ...

Uzvraćam mahanje!:hello2:

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 21, 2008 2:00 am 
Moderator

U ovom snu jučer sam bio totalni promatrač, nisam sudjelovao u radnjama.

Sanjao sam neka bića koja su obnavljala energiju tako da su reckali ljude i mazali se i ko zna što sa krvlju.
Bili su opaki, ubijali su samo tako ko da su ljudi ništa...

U snu su bili i vampiri, koji su u usporedbi s ovim prvim bičima bili "dobri momci".
No ovi prvi bi im samo tako odrubili glave. I vampiri se čudili što je to sad! Kakva su to bića??
Kako među vampirima postoje oni slabiji i močniji, skupili su se močniji i ulovili to jedno biće i zavezali.
Kraj tog zavezanog bića je eto prošla neka žena, budala, preblizu i ovaj ju je nekako zarezao nožem po nozi.
Krv je potekla i biće je dobilo snage da se oslobodi.
Na to su se okupili močniji vampiri i odrezali nekako glavu tom biću.
No ispod te glave je bila crna glava neka ko od žabe i to u obliku crne sjene. Ubrzo se ona odrezana glava ponovo materijalizirala!
Tu negdje sam se zgrozio koji je to kurac od bića i znao sam da mora da je letač materijalizirani.
Probudio se, gotovo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 23, 2008 5:44 am 
Moderator

Htio bih samo dodati da je ovaj zadnji san pokrenuo neka sjećanja na stvari koje su se dešavale i dešavaju u javi.

Ovi sa crnim glavama koje se kriju ispod materijaliziranih.... par sati sam kopao po sebi jer me zaintrigiralo što mi je to toliko poznato odnekuda.
U stvari sam shvatio da sam sve to vidio na dosta osoba oko sebe, a nisam bio svjestan da sam to vidio, negdje sam to zakopao u preprekama opažanja.
To me je dosta onako zapanjilo i još malo otrijeznilo, no nema straha, ionako je tu, vidjeli ili ne.

Pssssst, nemojte ovo nikome pričati !

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 25, 2008 5:28 pm 
Moderator

Novi san:

Bio sam učenik u školi, možda i u vrtiću, iako nisam išao u vrtić.
Došli su na red dani nastave kad smo se igrali vojnka i vojničkog života.
To naravno svaki dan onih koliko već sati, kad je bila nastava ili boravak u vrtiću.

Međutim taj san je bio podloga da se sjetim nekih drugih snova, kojih se sjećam samo u snovima.
Sjetio sam se svog služenja vojnog roka no ne tamo gdje sam bio u javi.
I kako me bacilo u taj san, bio sam promatrač.
Gledao sam mlade kako su došli, šale se nevoljko i kako će past u komu neko vrijeme,
jer ne mogu kući,
nema starih navika,
sve sivo,
ne može se van,
mnogo novih navika treba stvoriti prisilno,
hrpa sitnih mučitelja non stop za vratom.... najgore što čovjek ne zna što ga sve čeka, a zna da će biti žestoko i nemilosrdno.

Bio sam u glavi jednog mladića i vidio svu tu jezu i osjetio da će proplakati.

I opet sam se po ne znam koji put sjetio jednog služenja roka, kojeg nisam doživio u ovoj javi. Bili smo u rovovima i živjeli ko da je stvarno rat.
Možda smo čak i imali pravu municiju.... ali znam da je to sve kompleks za vježbu, no vrlo ozbiljan.
Zadatak je bio nekako "neprijatelju" ući u glavu i znati što smjera, rovovi su bili u obliku labirinta....

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 25, 2008 8:44 pm 
Član foruma

noćas izmeđ ostalih tripozoidnih stvari sanjah da je barack obama igrao tenis sa svojim blackberry uređajem protiv nekog drugog crnca na autocesti blizu mojeg kvarta :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 31, 2008 5:46 pm 
Moderator

Ako nekom nešto znaći dvije noći prije sanjao sam da sam u sobi punoj papiga.

Imam neke veze sa papigama, razumjemo se nijemo, gledam ja papigu i ona mene i gledamo se na isti način....
to bi bio tek jedan san u nizu o papigama.

Friški san:

San se sastoji od bar 4-5 odlazaka doktoru, sve onako, u glumi.
Doktor je ne znam u vezi čega, mislim da se sve pospajalo u jednom doktoru, da zna sve o općoj medicini a i da je i psihijata i ko zna što sve.
Uglavnom neki zajeban doktor, svima je dosta neugodno ići k njemu jer prokljuvi svašta iz pacijenata sam i istrese pred njih.

U paralelnom snu mi je supruga ili neko takav, čistila kuću tog doktora. I ja sam znao navratiti da zajedno odemo doma.
Doktor toga nije svijestan jer to je drugi san. U biti taj čovjek je neki čistunac, idealista u svakodnevnom životu.
Sve što ima od stvari mora biti onako pravo, kvalitetno, besprijekorno.... ništa na pola ili ofucano.

Sa opet ja kod doktora, u čekaoni vlada nelagoda, onaj vječiti jaz, ko je sad na redu i koliko ću čekati....
a opet nitko baš i nebi ušao sad, može i kasnije zbog nelagode.... tako da uletim uvijek brzo unutra.
Išao sam po recept za neke tablete uvijek, i često se morao skinuti, ili samo hlaće i cipele.... (ne-ne, nema veze sa seksom).
U torbi, ruksaku sam uvijek imao tableta i svakakvih. Doktor je proučavao mene, tablete koje imam.
I u biti nije bilo nikakvih tenzija. oboje smo znali da je sve farsa i odradili posao. Ja dobio još lijekova, koje u glavnom baš i ne pijem.

Tako se vrte ta dva paralelna sna, kuća od doktora gdje čistimo i donosimo neke stvari ja i supruga + ja kod tog doktora nekoliko puta u tijeku nekog liječenja.

Zadnja scena je bila da je idem doktoru... i kad uđem on ne radi.
Traži on mene da mu dam točno određene tablete da popije, i nisam ih mogao naći, no našao sam slične zamjenske.
Onda je valjda to popio (nisam vidio) i proradio kao doktor opet.
Opet se ja skidam i to sve nešto tipa pregleda, skidao cipele.... što li ima tražiti po stopalima??? pregled završio, doktoru osmjeh na licu, nema novih lijekova za mene.
Ko da nam je to bio zadnji susret.

Nijemo saznajem da je i doktor povezao ova dva paralelna sna, koji su za njega bili java, jedna u poslovnom, druga u privatnom dijelu života.

Razgovaram sa med. sestrom koja radi s njim i pričamo onako potiho kako je sve to u biti farsa.
Nema u stvari bolesti, nego je sve nekako ko pranje/uzimanje novca (e sad da li novca??) i da ih stišću ovi odozgo, jer ima je najlakše crpiti "novce" od najobičnijih ljudi koji idu doktoru.
A kao ima i direktnijih načina, tako da se ljudi uzmu iz normalnog života i ..... ko zna što, no da ta opcija u biti loše prolazi, ne valja.

I sad si ja razmišljam koji dijelovi tijela su bili pregledavani, zašto noge, kosti, stopala? Što bi se moglo pratiti i kontrolirati u svoj toj farsi? I tko/što je "doktor" iz sna.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 03, 2009 9:48 am 
Moderator

Kćekica mi jutros opet rekla da sanjam iako sam se igrao s njom u onome što zovemo javom.

Evo ispričat ću prvi san kojeg se sjećam, ponavljao se mislim dvaput u ranom djetinjstvu, sa manje od 5 godina starosti.

Ne znam ni da li je nešto između sna i jave prilikom buđenja, ili možda (sve više vjerujem u to) neko prisjećanja na ono što sam bio, odakle sam došao.

Nalazim se u ogromnosti, nema sumnje da je oduvijek tu i da sam bio tu, no moja mala ljudska svijest ne može iole bitan dječić toga strpati u svoj kapacitet.
Skoro beskonačan red nečeg, sve po redu treba nešto obaviti, to sve nešto, ogroman niz, je na ulazu u nešto gdje vjerovatno završava ili se raspliće.
U ogromnoj sam muci od pritiska toga što treba uraditi, znam da mi je to raditi, i radim, ali eto za mene ovakvog je to beznadežno.
Napravim nekoliko, pogledam naprijed, niz je beskonačan, sam sam i eto taj niz nečeg.... moram odraditi cijeli niz... nema onog da se računa samo trud.
Niz se mislim i povečava, veličina nadilazi moju sposobnost poimanja veličine. Muka mi je.
Sav u muci osjećam da ću se raspuknuti od te ogromnosti, budim se, osjećam to..... i znam da nije kraj priče, čeka me to, muka mi je, kako se budim, gledam iz dječjeg krevetića božični bor u svim bojama i svom sjaju, još uvijek mi je muka..... konačno se budim, odlučujem se za privremeni zaborav, jer što je previše - previše je.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 07, 2009 8:05 am 
Početnik

Ja sam jutros pred samu zoru sanjala malog plavokosog decaka.
Delovao je nekako izgubljeno,kao da nesto trazi,a svuda oko njega je bio mrak.

Ja stvarno neznam sta to treba da znaci,i volela bi ako neko moze da objasni!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 09, 2009 10:07 am 
Član foruma

Daco, ja mislim da samo ti mozes dati tumacenje svome snu.

Reci cu ti kako ja radim.
U vrijeme dok sam pamtila sve svoje snove (jer se nisam morala rano ustajati 8) ) zapisala bi ih i zadrzala njihovu atmosferu ili bilo koju drugu pojedinost i nastavila osjecati to sto sam osjecala u snu. Drugim rijecima, uspostavljala bih ODNOS sa svojim snom. Cesto ako si dobro skoncentrirana, paralela sa slicnim osjecajem/situacijom/likom iz reality sama ti se javi ... i onda shvatis na koji nacin nesto zaista dozivljavas, kako tvoja podsvijest prevodi ono sto ti se dogadja, koje slike koristi...

Ako imas lik, kao ti tog djecaka, to je jos najbolje jer mozes ga opisati, mozes se zapitati tko je on, sto osjeca, zasto i kako se nasao tu? i sto zeli? kamo ide? itd..
S obzirom da na sva ta pitanja dajes svoje svjesne odgovore, na taj nacin povezujes svjesno i nesvjesno... priblizavas ih...
A to je zapravo put ka vecoj Cjelovitosti :)
A ako i nije, barem je dobra zabava :wink:

Ima toga tu jos masu... i nije sve tako jednostavno kako sam ja gore opisala ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 09, 2009 6:10 pm 
Početnik

charleston je napisao/la:
Daco, ja mislim da samo ti mozes dati tumacenje svome snu.

Reci cu ti kako ja radim.
U vrijeme dok sam pamtila sve svoje snove (jer se nisam morala rano ustajati 8) ) zapisala bi ih i zadrzala njihovu atmosferu ili bilo koju drugu pojedinost i nastavila osjecati to sto sam osjecala u snu. Drugim rijecima, uspostavljala bih ODNOS sa svojim snom. Cesto ako si dobro skoncentrirana, paralela sa slicnim osjecajem/situacijom/likom iz reality sama ti se javi ... i onda shvatis na koji nacin nesto zaista dozivljavas, kako tvoja podsvijest prevodi ono sto ti se dogadja, koje slike koristi...

Ako imas lik, kao ti tog djecaka, to je jos najbolje jer mozes ga opisati, mozes se zapitati tko je on, sto osjeca, zasto i kako se nasao tu? i sto zeli? kamo ide? itd..
S obzirom da na sva ta pitanja dajes svoje svjesne odgovore, na taj nacin povezujes svjesno i nesvjesno... priblizavas ih...
A to je zapravo put ka vecoj Cjelovitosti :)
A ako i nije, barem je dobra zabava :wink:

Ima toga tu jos masu... i nije sve tako jednostavno kako sam ja gore opisala ...

Hvala na objasnjenju :thumbup:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 16, 2009 7:36 am 
Moderator

Upravo odsanjano.....

Sanjao sam o tome da svatko može kreirati svoju stvarnost po želji, birati karaktere, okružje... i to ovaj put putem nečije tehnologije višeg denziteta.

U ovom snu je okružje bilo ograničeno na kuću ili stan.
Isprobao sam više scenarija realiteta, sa ovom ili onom osobom, da izgledam ovako ili onako.
Pogledao i primjere tuđih realiteta i komentirao ih sa nekim (pri kraju sna smo raspravljali ko ima realiteta sa najviše ljubavnih prića... bili su to kinezi, japanci, koreanci...neki kosoki).

Realitet su se stvarali iz nekog postrojenja koje je na platformi iznad nečeg što je podsjećalo na more, ali ne vjerujem da je more.... bilo je to sigurno na nekom planetu koji tek podsjeća na naš.

A kako sam to otkrio? U jednom momentu se pokazalo da jedan lik ima problema, trebalo mu je nešto kao nov program, nova patrona, nadogradanja, napajanje, što li? Ne znam ni sam.

Izašao sam iz tog stana (realiteta) van u bazu iz koje se projicira realitet, i našao se na mostu (iznad onog nezemaljskog mora) kojem je falila sredina, možda je baza napuštena davno pa se urušila pomalo.
Imao sam osjećaj da je to sve napušteno i eto ja se nekako našao tamo i otprilike znao što je što.
Preko tog mosta je druga "soba" izvana bijelog kružnog oblika, gdje su sve moguće sprave 4D tehnologije... pa tako i "patrone" sa likovima.

Uzeo sam tu patronu i nekako mi je bilo rečeno da pazim što radim, jer lako mogu i svoj lik izbrisati, ako krivo baratam time.
Vratio se u sobu otkud se projiciraju realiteti i tamo petljao po tome, svašta ima u toj tehnologiji, hrpa sitnih realiteta koji se daju podešavati.
Npr. raspored soba.... kompletan izgled stana, likovi.... sve čeg bi se mogao sjetiti.

I sad odakle to? Možda nečiji kompleks za pokuse? Za zabavu? Ne znam, činilo se ko da je za zabavu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 16, 2009 9:46 am 
Moderator

I ja sam nedavno izgleda sanjala komadić „drugog realiteta“ :wink: :

Veoma intenzivne boje koje se prelivaju, najviše zelene i plave, nešto što se baš ne bi moglo opisati rečju „prostor“, već pre prelivanje boja, i ljude, koji su sasvim eterični i nalaze se u nekom bestežinskom stanju i na pozadini tih boja prolazi tekst jedne pesme.
Ti ljudi su zajedno napisali tu pesmu.

Komadić jednog duuuugog sna, scena u celini dobija istinski smisao, a ne samo zavirivanje iza zavese :wink: , ali bi mi za prepričavanje trebale megabajtaže i megabajtaže, pogotovo jer je jedan u seriji.

Citat:
Sanjao sam o tome da svatko može kreirati svoju stvarnost po želji, birati karaktere, okružje... i to ovaj put putem nečije tehnologije višeg denziteta.

U poslednje vreme ima raznih sinhroniciteta :wink: .
I ja bih rekla da se igra igra na mentalnom planu. Da je manipulacija manipulacija svesti i autonomija autonomija svesti.

Ovo mi je odličan tekst.
Bogovi koji Jesmo

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 16, 2009 10:29 am 
Član foruma

ja sam nedawno sanjao nlo-e kako me gadjaju sa necim. bili su nekako minijaturni (kao, prosli su pored mene u snu) i gadjali su me izdaleka. cak su me jednom i pogodili, ali kao meni nista :mrgreen:

jos je neka kombinacija bila sa tim snom, ali probudio sam se u jaaako cudnom raspolozenju koje me drzalo cili dan. cudno... #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 16, 2009 10:56 am 
Član foruma

Daca28 je napisao/la:
Ja sam jutros pred samu zoru sanjala malog plavokosog decaka.
Delovao je nekako izgubljeno,kao da nesto trazi,a svuda oko njega je bio mrak.

Ja stvarno neznam sta to treba da znaci,i volela bi ako neko moze da objasni!

Trazi da ga rodis Daco. Tako mi se javilo bezrezervno i u mikrosekundi posle citanja tvog posta. Sta jos reci ? Kreni u akciju...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 16, 2009 6:21 pm 
Član foruma

Ljudi moji tri dana za redom sam sanjala jednog lika, plav jak i moram priznat predobro graden ali u svakom snu je imao drugacije lice.U prvom snu je izgledao kao Brad Pit iako meni Brad Pit nije ni po cemu lijep u snu mi je bio predobar. U drugom snu imam osjecaj da je imao svoje lice a u trecem je izgledao kao jedan moj poznanik koji je mogu priznat prezgodan. Ni u jednom snu nije radio nista lose, druzili smo se, bio je dobar i u svakom snu mi se svidao. Nakon treceg sna sam shvatila da sam sanjala jednu te istu osobu ali da je samo malo promjenila izgleda. Sljedecu noc ga nisam sanjala. Moguce da ga je moja spoznaja o njemu otjerala.
Nisu mi jasni takvi snovi!! Inace nesanjam takve snove, ova tri totalno odudaraju od ostalih.
Opet me netko proganja u snovima ali nije mi jasno zasto mi zeli biti zgodan???
Znam da nije samo san jer sam davnih dana vec imala slicne snove ali jako rijetko. Jedan san sam vec opisala. Sanjala sam jednog crnog decka koji je moga lebdjeti iznad zemlje. uz njega su bila jos 2 lika ali su vise bili kao neki sluge ili zastitari i stajali su sastrane. Jako ni se svidao i zagrljeni smo lebdjeli iznad zemlje. Ali u snu sam shvatila sta hoce i pobjegla i odmah se probudila. Miris tog lika sam osjetila cak i tjedan dana kasnije!! Taj san je bio jakooo seksualno nastrojen dok ova tri nova nisu.
Netko opet pokusava doci do mene a ja nerazumijem o cemu se radi ovaj put.
Ako itko zna nesto o takvim iskustvima molim vas objasnite mi o cemu se radi. Nezelim da me netko iskoristava samo zato sto nemam spoznaju o tome!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 18, 2009 4:01 pm 
Početnik

Jedna vrsta sna(načina sanjanja mi se ponavlja).To se dešava u razmaku od par mjeseci.Bilo koji san da mi se desi ružan ili prijatan,znači nema veze šta sanjam odjednom kao da se san nekom silom uspori,kao na kaseti kad bi traku pritisnuo,a ona se teže odmotavala.tada prestanem da sanjam i osjetim koda sam malo ukočen i ako sam budan,tada ispustim neki čudan zvuk i pobjedim tu silu i postanem budan.Ovo mise dešava svaka dva, tri mjeseca.Znači to kao da ima veze sa načinom sanjanja,a ne sa sadržinom.
Šta vi mislite o ovome?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 22, 2009 4:37 pm 
Početnik

Bambus
I meni se događaju ta usporavanja u snu koja ne znam objasniti ali mogu ti reći da mi se ni malo ne sviđaju. Jedan primjer od prije malo više od godine dana: noć je vidim tamnu vodu i plovak za pecanje s zelenim svjetlećim štapićem kako poskakuje na moru i samo je to u "kadru". Znam gdje se nalazim iako ne vidim ništa drugo. Odjednom film počinje usporavati i slika se zamrzne. Tu počijem biti svjesna da sanjam slika je i dalje zamrznuta, svhaćam da to nije normalno, pokušavam pokrenuti "film" i tu se budim, možda više ljuta i uznemirena nego uplašena. Nakon nekog vremena na tom sam istom mjestu nesretnim slučajem upala u more. Nesreće je što je bila sredina 10. mjeseca i sa svom tom odjećom na sebi jedva sam se izvukla van. Možda je to bilo upozorenje u snu?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 68  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.