Sada je: čet maj 08, 2025 2:11 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 68  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet aug 29, 2008 11:30 pm 
Član foruma

Jutros sam imao izrazito jake seksualne snove prije buđenja (buđenje u 06:15) kojih se i sada fino sjećam.

To mi se dešavalo ni desetak puta u životu, i vidi vraga... u četrdesetoj loodnica žešća i do kraja #-o :shock: :love8:

P.S. Ne pamtim kada sam se morao buditi u 06:15, i vidi vraga... sutra opet navijam u 06:15 :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 29, 2008 11:55 pm 
Član foruma

Hame je napisao/la:
Jutros sam imao izrazito jake seksualne snove prije buđenja (buđenje u 06:15) kojih se i sada fino sjećam.

To mi se dešavalo ni desetak puta u životu, i vidi vraga... u četrdesetoj loodnica žešća i do kraja #-o :shock: :love8:

P.S. Ne pamtim kada sam se morao buditi u 06:15, i vidi vraga... sutra opet navijam u 06:15 :mrgreen:

Pa, prepričaj nam ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 30, 2008 12:01 am 
Član foruma

Hoću ako i sada budem isto sanjao, mada sumnjam - mislim da je to zbog Obame i njegovog govora sinoć/jutros te sve one ludnice oko toga.

Tražim "razuman" izgovor jer bluz je moja muzika, a crnac za USA predsjednika... da svršiš u snu :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 30, 2008 12:25 am 
Član foruma

Skužio sam san - Sex dolazi! Pola muške Amerike će svršavati na pomen i sliku republikanske podpredsjedice u naredne 4 godine.

Tamam do 2012 za konačni Val :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 30, 2008 4:21 am 
Član foruma

Neki dan je mene uhvatila sjenka u sobi u snu. IZ kreveta sam gledao sliku na zidu i vidio sebe kao neku babu staru i pocnem razmisljat sta je to i zgrabi me nesto za vrat i za jaja, zabolilo me i vid mi je skroz bio nefokusiran i skuzio sam da je neka nedefinirana sjenka u pitanju. al sam onda se sjetio da u tisini mi nemoze nista i poceo sam se smijati. U tim trenucima sam znao da je to ista ona sjenka koja me je tolko puta plasila u djetinjstvu i cim sam poceo razmisljat i analizirati uhvatila me i pocela bacat po sobi i onda sam cuo glas kako mi govori i kao da mi je poznat odnekud da sam nisko bice. Nakraju mi je mentalno stavljao slike i osjecaje da bi me doveo do izbacivanja sperme no to sam zaustavio.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 30, 2008 1:10 pm 
Moderator

Nastavak: dan za danom, u kontinuitetu

Susjed koji se bavi crnom magijom, mi je došao kao učitelj na praksi u radioni u srednjoj školi!
U jednom momentu kako smo u snu ležali na nekim tamo krpama i čitali gradivo me zarobio s leđa.
I nisam se mogao puno micati, ali uspio sam se toliko pomaknuti da zgrabim knjigu i bacim je njemu kao mamac da ode s mene.
I otišao je.

Neko dijete nam daje pribor za pisanje... ali neko dijete, koje to nije...

Kasnije u školi su lebdeći roboti bili podvornici, čistaći i nadzornici.
Držali su nas zaključane u zaredu.

San se pri kraju pretvara u lucidan san, lebdim po hodnicima, sakrivam se u oknu od lifta kad prolaze mehanički stražari.... inaće sam već naučio prilično precizno lebdjeti i gibati se tako u snovima.

Vjerovatno mi je susjed oduvijek bio "portal". Kao što je to česta praksa u prigorju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 31, 2008 5:22 pm 
Član foruma

Ne sanjam više! Ali.. Imam neke gadne predosjećaje..Nikako da me puste na miru..Možda se opet odoh lečit! :mrgreen:

:mrgreen: 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 31, 2008 5:58 pm 
Moderator

bipolarna je napisao/la:
Ne sanjam više! Ali.. Imam neke gadne predosjećaje..Nikako da me puste na miru..Možda se opet odoh lečit! :mrgreen:

Prisilne crne misi? OKP?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 31, 2008 6:04 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Prisilne crne misi? OKP?

What is that ?! cccccc...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 31, 2008 6:42 pm 
Moderator

Zanimljivi su snovi.
Pa da se i ja posle morske pauze nadovežem jednim nedavnim snom, koji mi je baš legao. :wink:

San je dosta dug, ali završetak je bio zaista efektan. Nalazim se u veoma prostranoj gimnastičkoj sali i izvodim neke polu akrobatske skokove. Skačem, kao da izvodim skok u dalj i u trenutku skoka pomislim da uopšte ne bih morala da se dočekam na zemlju, već da bih mogla da produžim skok. Tako jednostavno nastavljam da lebdim na tridesetak cm od tla i da se voljno krećem kroz salu. To u isto vreme traži određeni stepen volje ali je i neverovatno lako. I tu se budim, gotovo ubeđena da to zaista mogu. :D

Imala sam i ranije slične snove, ali „let“ nikada nije bio toliko dug i toliko "kontrolisan".

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 31, 2008 6:59 pm 
Moderator

Arja je napisao/la:
Zanimljivi su snovi.
Pa da se i ja posle morske pauze nadovežem jednim nedavnim snom, koji mi je baš legao. :wink:

San je dosta dug, ali završetak je bio zaista efektan. Nalazim se u veoma prostranoj gimnastičkoj sali i izvodim neke polu akrobatske skokove. Skačem, kao da izvodim skok u dalj i u trenutku skoka pomislim da uopšte ne bih morala da se dočekam na zemlju, već da bih mogla da produžim skok. Tako jednostavno nastavljam da lebdim na tridesetak cm od tla i da se voljno krećem kroz salu. To u isto vreme traži određeni stepen volje ali je i neverovatno lako. I tu se budim, gotovo ubeđena da to zaista mogu. :D

Imala sam i ranije slične snove, ali „let“ nikada nije bio toliko dug i toliko "kontrolisan".

Tak sam ja "počeo". Sad već mogu onako iz čista mira da se dignem gore i lebdim, iznad kuća po susjedstvu. I to mi često posluži da shvatim da sanjam.
No i u budnosti me zna zaokupljati osjećaj da mogu lebdjeti.
Pošto je to usputna pojava na putu znaja, nisam opsjednut time.
Možda se jednog dana razveselim, kad preletim nešto u javi. :)

@bipolarna

OKP je opsesivno kompulzivni poremečaj, najgori oblik toga su predosjećaji i vizije da će se nešto loše desiti tvojim bližnjima .... ili pak da će se nešto tebi ružno desiti i da netko kuje zavjere protiv tebe ....

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 31, 2008 7:35 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
@bipolarna
OKP je opsesivno kompulzivni poremečaj, najgori oblik toga su predosjećaji i vizije da će se nešto loše desiti tvojim bližnjima .... ili pak da će se nešto tebi ružno desiti i da netko kuje zavjere protiv tebe ....

Zaista si vrlo nice & sweet u svojoj brizi za mene!
Hvala!

Btw., nisi shvatio pitanje !

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto sep 02, 2008 4:09 pm 
Moderator

@Bipolarna, koliko te čitam, loviš sama svoj rep i voljela bi mnogo tuđe pažnje, a zatim skakala po glavi onima koje privučeš!

Nastavlja se serija snova na temu djetinjstva sa roditeljima, mješanog sa svijesti da sam star koliko stvarno jesam. Pauza nakod trodnevne serije je bila 1 dan.
Ovaj put je došlo do toga da sam u snu spoznao da mi je ostalo još malo (recimo nekoliko godina) vremena u fizičkom svijetu i da se trebam maniti ubijanja u poslu i posvetiti svojoj svijesti.
Pritom su me naravno roditelji podrugljivo gledali i na neki način sam ih se bojao.

***Edit***

Zaboravio napomenuti da sam se "opskrbio" nekim zanimljivim kristalima prije te noći, Celestit, Ametist i Azurit. Ametist me nešto ne šljivi, imam neutralan osjećaj prema njemu, ali ova druga dva su bomba! :)

Zadnja izmjena: promatrač; uto sep 02, 2008 5:46 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto sep 02, 2008 4:19 pm 
Član foruma

Kad bi ti samo znao šta bi ja voljela!!!
Prestanite me prosuđivati i analizirati !!!!!
Pun mi je k...c toga više!!!!!

Promatrač-u! Da više promatraš nego šta lupetaš gluposti možda bi ti bilo jasno šta bi ja to voljela!

NHF PLIIIZ!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto sep 02, 2008 8:54 pm 
Administrator

Citat:
možda bi ti bilo jasno šta bi ja to voljela!

:offtopic:

Kao da je to bitno... mani se željnog razmišljanja, uvijek imaš negativne posljedice ako željno razmišljaš... to nikako da OPS-i razumiju...

Prestanite se svađati i držite se teme!

:ontopic:

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto sep 02, 2008 9:20 pm 
Član foruma

Priznali mi to ili ne, svatko nešto želi. Ono što želiš, po meni, definira tvoje OPS ili OPD opredjeljenje. Netko ima pozitivne želje, netko negativne. Onaj koji ne želi ništa.. hm.. teško je shvatiti da netko ide kroz život bez nekog cilja. Tek tolko da je tu s nama ?

Također, snovi su možda i najbolji pokazatelj naših želja bili mi njih svjesni ili ne. Meni je sumnjiv svatko tko ne sanja...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto sep 02, 2008 9:48 pm 
Član foruma

heh, i ja sam ovih noci imala par zanimljivih snova :mrgreen:

nekog mladica koji je komunicirao samnom tako da bi u svoj instrument slican gitari ubacivao poruke za mene koja bi tad taj instrument odsvirao, i tako smo se sporazumjevali. Zatim kako u snu trazim ljude iz proslosti i govorim im njihovu sudbinu ukoliko je ne promjene a jedini nacin je da pocnu sanjati i to lucidno te im davala upute kako da to cine... Zanimljivo mi je bilo sto prvi put u snu su obracali paznju na ono sto govorim...

mozda ima veze sa rekapitulacijom? :? no kako god steta sto je noc tako kratka :(

:D i sinoc nije bilo lose... bila sam zivjela sa 2 djevojke skojima i bile smo u odnosu, nakon toga su se pretvorile andjele jedna je skoz crvena bila a druga skoz plava i bile su skoz svjetlucave. Imale smo muskog potomka koji je vladao nekom velikom korporacijom automobila, i svi su se cudili kako zene mogu imati potomke, a stvar je bila u tome sto smo mogli mjenjati oblicje kako smo htjeli.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 04, 2008 8:55 am 
Član foruma

evo cross post koga zanima sanjanje

jedna od pozicija za experimentiranje za one hrabre >> http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... 2298#52298

:angel4:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 11, 2008 5:39 pm 
Moderator

Prekjučer sam cijelu noć sanjao da pokušavam zaspati!
I bio sam non stop u strahu od nekakvih entiteta.

Jučer sam sanjao da sam kupovao neke stvari u trgovini sa svojim malim djetetom, plačao sam amexom, no prodavačica mi je rekla da je u amexu već zapisano da moram kupiti paštetu, ja kažem dobro....
istovremeno je drugi prodavač uzeo za ruku moje dijete i odveo ga van, rekao da ide on zabavljati dijete dok ja kupujem.
Do kraja sna sam tražio dijete i nisam ga uspio dobiti nazad.
Vrlo ružno!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 15, 2008 12:41 pm 
Moderator

Friški san:

Bio sam na stričevom dvorištu, stric je bio učitelj tjelesnog odgoja (strog ali dobar).
Kako sam bio na dvorištu, jato ptica je letjelo kraj šume nekih 300m od mene, no odjednom ih je nešto zapalilo.

Na to do mene nekako doletješe vrana, koja isto tako gori. Ja sam je poželio spasiti, no ugasila se sama na podu predamnom.
Ta vrana se kako sam je odnio iza kuće pretvorila u dječaka!
Taj dječak mi je zatim pakazao da zna letjeti, baš kao i ja.
Od tog trena u tom snu, sve se svodi na letenje. Ku se hoći vinuti sa poda direktno uvis, ruke postavi kao panđe mačke, lava...tigra....
to ga nacentrira (uhvati) na nešto što ga diže u visine.
Znam i lijevo-desno, gore-dolje, za dolje treba nešto više vremena za naućiti (osim ako želite samo pasti).

Zajedno smo letjeli u drugi grad, išli preko tihog mora na drugi kontinent. Sve zajedno sa dječakom koji je nastao iz vrane.
On kad je htio poletjeti je postavio ruke kao i ja, ali je mrmljao nešto na indijanskom, ko neku molitvu, namjeru....

Kraj jednog grada je bila planina, čista kamena, skoro bez šume.
Kako sam je gledao, tako su se sa sredine planine na dno počele stvarati ogromne iskre, kako su se stvorile tako su ostale konstanta,
dugačke tanke, svjetleće.

Zatim je bilo vrijeme da se preko tihog oceana vratim na svoj kontinent. Letio sam prvo sporo i zabrinuo se gdje ću sletjeti ako se umorim....
....mora da ima nešto, neki brzi let, ono znam da sam ga negdje sanjao!
Probao sam namjeravati brzinu koja nema veze sa brzinom, nego jednostavno da me neka sila van svijeta potegne na drugi kontinent.
Pred sobom sam uočio rupu u prostoru, osjetio da sam prošao strahovitu udaljenost i eto ugledah kopno, planine kontinenta u daljini.
.....
Au šit, sad sam se sjetio i da sam sebe gledao odnekud kako hodam.
Što bi to značilo?

Pusa mojoj voljenoj supruzi !

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 68  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.