Sada je: čet maj 08, 2025 2:43 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 68  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet jul 25, 2008 6:06 pm 
Član foruma

Ja nevjerujem da oko snova treba toliko filozofirati. Inace nikada neces naci znacenje niti biti u ista siguran.
Probudila sam se prije sat vremena. Zadrijemala sam dok sam s decko gledala Merried with children na dvd-u. Naravno tv nije bio stisan jer je decko nakon sto sam zaspala nastavio gledati seriju. Sanjala sam da glumim u toj seriji. Svi smo bili na nekoj zgradi na nekoj obali. Prekrasan prizor, sunce obala itd uglavnom sanjala sam to sto sam cula na tv osim jednog. Netko mi je dao scenarij da procitam sljedecu recenicu. Uspjela sam procitati centar svemira ili cantar galaksije, nisam bila sigurna i pokusavala sam to ponovno procitati ali nisam uspjela jer sam se probudila. Sad znam da svaki san sadrzi mali dio slagalice koji trebam poslagati samo sto neke snove nemozes odmah povezati s odredenom temom jer si dobio premalo podataka.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 27, 2008 7:25 pm 
Član foruma

Katrin je napisao/la:
Citat:
jaga (napisa):

Citat:

Ako pogledaš na kalendar, Isus umire na zimski solsticij u 12. mjesecu kojim vlada Jarac/Saturn (Božić), a Uskrs pada na proljetni ekvinocij, tj na domenu vladavine Raka. Još jedan dokaz da je riječ o izmjeni energija, i oživljavanju nakon smrti.

Tehuti, Uskrs nikako ne pada u domenu vladavine Raka Smile

Ispravak, Ovna, ali to je manje bitno. Htio sam reći da je bitna mijena iz smrti u život. Ovan je često u kaldejskoj astrologiji prikazivan kao janje, to je ono isto janje kao u Otkrivenjima. Rak je afirmacija života, dok je Ovan njegov početak. Proljetni ekvinocij = buđenje-rođenje, ljetni solsticij = zenit života.

Razlog zašto sam spomenuo Raka i Jarca je zato što su međusobno suprotni na ekliptičkom pojasu. Rak je na nebeskom Jugu a Jarac na Sjeveru. Ezoterijski simbolizam Istoka je rođenje (Ovan ili Bik), Juga zenit ili mladost (Rak), Zapada starost (Vaga ili Škorpion), a Sjevera smrt (Jarac).

Ovdje je riječ o Sjeveru i Jugu. Prvi je smrt Sunca (Krista), drugi je njegova najviša i najljepša pozicija na nebu.

Kako god, princip ritma je očit.

Samo malo. U snu sam pogledala na sjeverni dio neba tj pogledala sam prema sjeveru i vidjela prvo saturn onda raka. Usput ovan sam u horoskopu.

Ajd sad ponovno.
Prvo sam vidjela saturn oko kojeg kruze druge zvijezde. To bi predstavljalo smrt tj kraj jednog perioda. Pogledala sam u sestru koja je riba u horoskopu (zadnji horoskopski znak).
Zatima sam vidjela raka koji bi trebao simbolizirati "afirmaciju zivota".
Ako napravim poveznicu saturn- sestra- ja- rak, a ja sam ovan, onda sam ja novi pocetak tj ja trebam povezati kraj jednog zivota i drugi zivot.
Malo zapetljano!! Jel bi to moglo biti tako?

Pozdrav svima :D , ima vec dosta vremena, i godina 8), kako pratim forum, pa konačno odlučih da se uključim.

Katrin, možda će ti još jedna stvar pomoći u odgonetavanju sna, astrološki gledano znak raka simbolizira i majku a saturn je i iskustvo, ozbiljnost, disciplina, odgovornost, starost itd.. Kako se u snu pojavljuje i tvoja sestra riba-kraj, ti-ovan-početak a kažeš da je ne nebu bio ogroman rak okrenut ka tebi. Brižna majka-nebo iznad vas, bdije nad svojom djecom? Vas dvije kao neki početak i kraj njenog majčinstva? Nepoznato mjesto-krećete u život ali vas ona i dalje prati iako niste više pod njenim okriljem? itd.
Vidjela sam da spominješ broj 22-često ti se pojavljuje tj. 22 godine. 2+2=4 rak je astrološki četvrti znak po redu...a 22 je od 2-mjesec i 2-mjesec opet simbol majka-mjesec vladar raka itd. Eto, probaj i u tom smjeru ić, možda dođeš do odgovor koji će zadovoljiti :) .
Kako je cijeli naš život satkan od simbola ponekad mi se čini da jedino što radimo je tražimo i slažemo komadiće jedne ogromne slagalice sa više ili manje uspjeha.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 29, 2008 10:07 pm 
Moderator

Pozdrav, g.may i dobrodošao. Lepo povezivanje sa astrologijom.

tehuti, stvarno izuzetan dar za simbologiju. Moram da priznam da sam istinski radoznala kuda ćete put dalje odvesti. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 30, 2008 4:29 pm 
Član foruma

Arja je napisao/la:
Pozdrav, g.may i dobrodošao. Lepo povezivanje sa astrologijom.

tehuti, stvarno izuzetan dar za simbologiju. Moram da priznam da sam istinski radoznala kuda ćete put dalje odvesti. :wink:

Zahvaljujem :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 07, 2008 1:27 am 
Član foruma

ahoj hlapci i hlapice
sanjao sam prije par dana kako hodam po livadi sa do koljena visokom travom i prođu kraj mene dvije žene s dugačkom plavom kosom obučene ko dva vilenjaka iz lordovd ringz i kako prođoše tako se livada laganini pretvori u "energiju". Prvo su vlati trave zaiskrile ,ko od rose ujutro pa sve više i onda hodam ja po travi kroz livadu al više ništ nije zeleno nego trava sva od svjetla . Super , mislim ja u snu , eto mene u nekoj drugoj dimenziji (ili denzitetu ,jel). Prođem livadu, sjednem da malo skuliram, vrati se sve u normalu , kad eto tri tipa sa velikim očurdama i počeli mi se unosit u facu , ispitivat neke gluposti, dosađivat i probudim se ja. O do jaja, mislim si , ona dva vilenjaka su neki nezainteresirani svemirci a daveži s velikim očima mali sivi , aijlijenzi jel.

I tako zadnjih dana ,par opičenih snova, ne baš s energijom al svakakve dogodovštinice.

Jučer se probudim u neko doba notji, ne mogu se pomaknuti, ležim , pokušavam skužit šta se dešava, probam se ustat, ne ide , nekakve sjene piče po stropu, ajd ,zaspem.

Sad je 2 ujutro a ja se probudio i baljezgam za kompom zato što sam se da oprostite na izrazu ukakio , da ne kažem usro od straha malo prije i ne mogu se skulirat. Zaspao najnormalnije a probudio me neki k. , ležim i čujem neko bolesno šištanje. Naježio sam se od pete do glave, doslovno ,vražju mater. Nije auto, nije frižider, nije tv, nije veš mašina, nije betmen.krutenedo

za popiz..t
Inače nisam nešto posebno hrabar al nije baš da se bojim mraka. Nisam navikao na ovako nešto. Ne sjećam se kad sam se zadnji put ovako isprepado.

I tako. Sorry ljudi što vam zagađujem temu budalaštinama al reko možd mi bude lakše.( a još se moram ustat u jutro , u p.m.)

Izgleda da bi trebao na godišnji

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 07, 2008 2:28 am 
Član foruma

Ma polako, ne mogu ti nista, manje vise. Samo gledaj da se bojis sto manje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 08, 2008 10:19 am 
Član foruma

Sanjala sam da nastupaju crnkinja i darkerica bjelkinja. Crnkinja je trebala držati ovu drugu dok je plesala i skakala u zrak (u isto vrijeme i pjevala), ali svaki put je bjelkinja pala na pod i bila je ljuta na crnkinju. Bjelkinja darkerica je imala 5 pirseva oko usnice i na kraju točke su reflektori pod određenim kutem pali na te pirseve i na usnicama joj se stvorio pentagram. Samo kaj je u snu bio obrnuti pentagram od ovog na slici, a pirsevi su bili ovakvi kakvi su na slici.

ovak. slika
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 17, 2008 7:35 pm 
Početnik

Prvo da sve pozdravim, javljam se prvi put...ja sam imala jedno neobicno iskustvo kada sam imala 16 god, spavala sam i negdje rano ujutru osjetila sam uzasno tresenje kreveta, to me i probudilo, mislila sam da se to moja sestra sali samnom pokusavajuci da me probudi, ali kad sam napokon otvorila oci shvatila sam da sam potpuno sama, u sobi nije bilo nikoga,bila sam potpuno budna a krevet nije prestajao da se trese i ja zajedno s njim, u zivotu nijesam bila vise uplasena, kasnije sam provjeravala da nije mozda bio zemljotres ali nije bio, sta mislite da bi moglo da bude u pitanju?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 28, 2008 9:30 pm 
Moderator

Prošlu noć sam sanjao da sam opet kod roditelja ko malo dijete (jako ružno), imao sam osjećaj da me vlastiti otac mrzi i načisto da me se hoće riješiti i ne znati za mene.
Nešto je i napravio nasilno, ne sječam se ni što, izgurao nogama van iz sobe u kojoj on boravi.....ili tako nešto.
Morao sam spavai u istoj sobi s njima, a oni su pričali ružne stvari o meni.

No nekako sam znao da imam i stan u ZG i da mi je tamo mjesto i da nemam razloga za brigu.

Taman kad sam trebao ići spavati, po plafonu je počeo puzati ogroman škorpion sa glavom aliena (osmi putnik stil),
i kesio mi zube onako kao što već ti alieni znaju.
No to me nije ništa plašilo, i ja sam se njemu počeo kesiti i rugati, pomislio sam - ne može mi ništa, besprijekoran sam ....
.... dalje se ne sječam, ili možda ne želim?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 28, 2008 11:44 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Prošlu noć sam sanjao da sam opet kod roditelja ko malo dijete (jako ružno), imao sam osjećaj da me vlastiti otac mrzi i načisto da me se hoće riješiti i ne znati za mene.
Nešto je i napravio nasilno, ne sječam se ni što, izgurao nogama van iz sobe u kojoj on boravi.....ili tako nešto.
Morao sam spavai u istoj sobi s njima, a oni su pričali ružne stvari o meni.

No nekako sam znao da imam i stan u ZG i da mi je tamo mjesto i da nemam razloga za brigu.

Imao sam i ja slično:

Jučer sam sanjao da me otac tukao čekičem i gađao me njime. Imam osjećaj da je to bila čista mržnja i oduststvo ikakvih pozitivnih elemenata u snu. Jednostavno, čisto zlo.

http://www.4shared.com/dir/12497247/299 ... cija_.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 29, 2008 12:08 am 
Moderator

Da, čisto zlo!

No za divno čudo nisam to tako percipirao u snu.
Nekako sam bio svjestan da je to nešto tipa "trla baba lan..." za mene, a za nekoga naivni pokušaj da mi naudi.
Upravo sam se sjetio da je u snu bio i susjed koji se bavio i crnom magijom, bacanjem kojekakve zemlje na moje dvorište.....vrlo star i onemočao.

A usput, sorry na offtopicu, zadnjih par većeri osjetim subsonične udare.
Osjetim vrlo niske vibracije koje su smetnje za normalnu funkciju tijela.
Ko da se osjeti nagovještaj potresa iz daljine, prije nego se stvarno zatrese... i to mi plaši tijelo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 29, 2008 2:59 pm 
Član foruma

Spoji se na frekvenciju ametista, njegova vibracija je visoka i stitit ce ti cijelo tijelo od takvih niskih frekvi (ELF). Udji u njega, budi to osjecajem iznutra izvana. pozz

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 29, 2008 3:07 pm 
Član foruma

ja nisam sanjao dugo vremena, a odjednom su se vratili...
i to sad hoce da nadoknade...sanjam po nekoliko snova istu noc/jutro

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 29, 2008 3:53 pm 
Moderator

Hvala anaman, danas samo opet sanjao sličnu "sramotu", ali vezano za mjesto stanovanja poslije onog iz djetinjstva. :)
Danas mi je pobjegla zmija bjelouška iz kantice sa vodom i nisam je mogao naći po stanu.... pretražio sve... skinuo lajsne s parketa....

Izgleda da idu po redu po mjestu stanovanja i da si daju truda oko pojedinaca, to bi bilo nešto novo. :twisted: :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 29, 2008 5:27 pm 
Član foruma

Jednom sam sanjao isto tako kucu iz djetinjstva. Bila je noc i ulicne lampe su svijetlile. Bio sam u dvoristu i odjednom vidjeh malu sjenku i sakrih se da vidim tko je to i vidim neki mali djecak hoda oko ograde. Dodjem do njega i pitam ga "hej mali pa gdje su tvoji roditelji jesi se izgubio, kako se zoves?" bio je uplasen skroz i izgovorio moje ime. To sam bio mali ja i podigao sam ga i rekao da se nista ne brine. Onda se san promjenio i neke crne crvene boje su kolale i vampirske slike. Tesko za opisat te osjecaje.

Od malih nogu nas hvataju i prckaju po nama, istraumatiziraju djecu da sprovedu svoje ciljeve. Potrebno je vratit se u te stare potisnute memorije i dogadjaje i vidjet sta se tu desavalo sve.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 29, 2008 6:11 pm 
Član foruma

Danas sam se probudio u krevetu, koji se nije nalazio na svom uobicajenom mestu. Krenuo sam da ustajem i odjednom me je uhvatila neka nevidljiva sila koja je pocela da me baca po sobi sa takvom lakocom da sam imao osecaj kao da sam tezak oko 20 grama. Ubrzo sam se probudio. Sve vreme sam bi svestan sna i trajalo je oko 5-10 sekundi. Nisam se uplasio, mozda nisam ni imao vremena da se uplasim. Cak sve to sto se izdesavalo nit uzimam za ozbiljno i opterecavajuce.

Inace san se desavao iz prvog lica. Da li je neko imao ista slicno?

"Vid" mi nije jos ostar u snu, mutnjikav je.

Pretpostavljam da sam doziveo lazno budjenje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 29, 2008 6:17 pm 
Član foruma

Kromp je napisao/la:
Danas sam se probudio u krevetu, koji se nije nalazio na svom uobicajenom mestu. Krenuo sam da ustajem i odjednom me je uhvatila neka nevidljiva sila koja je pocela da me baca po sobi sa takvom lakocom da sam imao osecaj kao da sam tezak oko 20 grama. Ubrzo sam se probudio. Sve vreme sam bi svestan sna i trajalo je oko 5-10 sekundi. Nisam se uplasio, mozda nisam ni imao vremena da se uplasim. Cak sve to sto se izdesavalo nit uzimam za ozbiljno i opterecavajuce.

Inace san se desavao iz prvog lica. Da li je neko imao ista slicno?

"Vid" mi nije jos ostar u snu, mutnjikav je.

Pretpostavljam da sam doziveo lazno budjenje.

Ja bih rekao: polusvjesna astralna projekcija.

http://www.4shared.com/dir/12497247/299 ... cija_.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 29, 2008 6:19 pm 
Moderator

Lažna buđenja (i višestruka) su česta pojava.
Ali da te netko baca okolo ko krpenu lutku, to nije česta pojava! :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 29, 2008 10:03 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Lažna buđenja (i višestruka) su česta pojava.
Ali da te netko baca okolo ko krpenu lutku, to nije česta pojava! :)

Ja sam jednom sanjala (ili nisam, bilo je užasno stvarno) da je došo neki demon, zlo zlo i da me je uhvatio za vrat. Isto sam u snu bila sva slaba i on me svom snagom, dok me držao za vrat, nabijao u radijator u mojoj sobi. Bilo mi je grozno i bolilo me.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 29, 2008 10:54 pm 
Moderator

tamna_shuma je napisao/la:
Ja sam jednom sanjala (ili nisam, bilo je užasno stvarno) da je došo neki demon, zlo zlo i da me je uhvatio za vrat. Isto sam u snu bila sva slaba i on me svom snagom, dok me držao za vrat, nabijao u radijator u mojoj sobi. Bilo mi je grozno i bolilo me.

Nađi tu negdje moje demone, pisao sam kako su me odvlačili i htjeli istisnuti svaku trunku svijesti iz mene nekoliko puta.
Uglavnom u polusnu osjetim prisustvo neke tamne sjene kako me vreba s leđa, prije nego se snađem me zgrabii stisne ko da je slon sjeo na mene....
i ne mogu ništa, pomaknut se zapomagati, disati.
Zadnjim trunkama svijesti sam se isčupao dva puta.
No to im već dugo ne polazi za rukom, iako pokušavaju.
Imao sam i zaustavljanja vremena u snu. Sve sam to tu negdje napisao na forumu. Mislim da to spada u Manipulaciju....

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 68  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.