da se malo vratimo na temu...
Imao sam jedan događaj na rubu sna i jave. Prije samog dosađaja dešavale su se neke dramatične stvari u mom životu.
U glavnom iz sna me počeo buditi neki ženski glas, kako sam se više budio postajao je sve jasniji i jasniji. Kad sam bio potpuno budan jasno sam čuo kako ponavlja: "Riješenje leži u mentalnoj regresiji, riješenje leži u mentalnoj regresiji..." Sjeo sam u krevetu i u čudu gledao oko sebe, a glas je to i dalje ponavljao kao da mi to govori netko u mojoj neposrednoj blizini. Naravno nikoga nije bilo. "Glas" je to ponovio još nekoliko puta i onda je prestalo. To se dogodilo prije nekih 10 godina. Nikada ni prije ni poslije nisam čuo u budnom stanju nekakve "glasove"
Osječao sam da se radi o nečem važnom i odmah sam uzeo olovku i papir te zapiso ono što je "glas" rekao. Nisam imao pojima o čemu se radi jer nikada u životu nisam prije bio čuo za menatalnu regrasiju.
Čak sam u prvo vrijeme zaboravljao što je točno glas rekao pa sam morao pogledati na papirić na koji sam zapisao kako bi se podsjetio.
Evo prošlo je već 10 godina, a ja ništa u vezi sa time nisam poduzeo osim što sam saznao nekoliko općih stvari o mentalnoj regresiji.
Evo sad u koliko netko zna nešto više o tom pojmu i ukoliko mi može preporučiti nekoga tko se bavi sa time da napiše. Mislim da je nakon 10 godina došlo vrijeme da potražim "riješenje"
U naprijed hvala svima na pomoći.