Sada je: uto maj 06, 2025 10:04 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet dec 13, 2007 11:17 pm 
Moderator

Citat:
p.s. Arja, šta je to NABS?

Da, da, samo prepusticu to Arbitriumu, od koga sam i pokupila ovaj inventivni izraz :wink: :
Citat:
Naravno
New Age Bull Shit.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 14, 2007 11:01 am 
Član foruma

spyro je napisao/la:
Sezona farbanja još uvijek traje!

Da biste se na što bolji način pripremili, pripremili zidove za farbanje, ograde, razne drvene i metalne površine, ujedno i odabrali prava sredstva za skidanje stare boje, pripremanje površine i nanošenje nove boje - obratite se našim ljudima. U Arkada Trgovinama će vas savjetovati i preporučiti najpogodnija sredstva za vaše potrebe.

Veliki izbor renomiranih proizvođača unutarnjih i vanjskih boja i lakova, impregnacija... neće vas ostaviti ravnodušnima.

slika

Chromos boje mijenjaju dom.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :mrgreen: :D

Ovo je stvar no paranormalno... Otkud si ovo maznuo? hm... Ajme...

Forum pozitivne energije - http://zockey.createmybb.com/index.php

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 15, 2007 8:19 pm 
Početnik

da se malo vratimo na temu...

Imao sam jedan događaj na rubu sna i jave. Prije samog dosađaja dešavale su se neke dramatične stvari u mom životu.

U glavnom iz sna me počeo buditi neki ženski glas, kako sam se više budio postajao je sve jasniji i jasniji. Kad sam bio potpuno budan jasno sam čuo kako ponavlja: "Riješenje leži u mentalnoj regresiji, riješenje leži u mentalnoj regresiji..." Sjeo sam u krevetu i u čudu gledao oko sebe, a glas je to i dalje ponavljao kao da mi to govori netko u mojoj neposrednoj blizini. Naravno nikoga nije bilo. "Glas" je to ponovio još nekoliko puta i onda je prestalo. To se dogodilo prije nekih 10 godina. Nikada ni prije ni poslije nisam čuo u budnom stanju nekakve "glasove"
Osječao sam da se radi o nečem važnom i odmah sam uzeo olovku i papir te zapiso ono što je "glas" rekao. Nisam imao pojima o čemu se radi jer nikada u životu nisam prije bio čuo za menatalnu regrasiju.
Čak sam u prvo vrijeme zaboravljao što je točno glas rekao pa sam morao pogledati na papirić na koji sam zapisao kako bi se podsjetio.
Evo prošlo je već 10 godina, a ja ništa u vezi sa time nisam poduzeo osim što sam saznao nekoliko općih stvari o mentalnoj regresiji.

Evo sad u koliko netko zna nešto više o tom pojmu i ukoliko mi može preporučiti nekoga tko se bavi sa time da napiše. Mislim da je nakon 10 godina došlo vrijeme da potražim "riješenje" :lol:

U naprijed hvala svima na pomoći.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 15, 2007 8:48 pm 
Moderator

Vidi rekapitulaciju u Castanedinim knjigama.
Pa onda vidi i traganje.
To bi moglo biti to.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 18, 2007 10:36 am 
Početnik

Njegove knjige sam čitao prije jedno 5-6 godina. Ne sjećam se više koja je bila zadnja. Mislim Umjeće sanjanja ali nisam siguran. Pročitao sam ih jedno 5-6.
Rekapitulacije se prilično sjećam, a i našao sam nešto. Ako ima neki link na temu traganja dobro bi došao.

Ako netko zna nešto konkretnije na temu mentane regresije i nekoga u Hr tko se bavi sa tim isto bi dobro došlo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 04, 2008 11:48 pm 
Član foruma

Nisam nista citao mozda nisam u toku teme hihi ali da ispricam sta se meni desava mislim skontao sam to pre nekih 4 meseca.Shvatio sam da np.ako zelim nesto da ucim za skolu to drugo bice mi odvlaci paznju i ne mogu da ucim od njega dosadjuje mi govoreci da mi to nikad nece trebati.Ili naprimer ako nesto ocu da uradim ono pocne da se stidi i ne mogu od njega da pridjem np. nekoj curi.Ili po nekad me zasmeje pa umirem od smeha iz cista mira np nesto mi otac kaze a ono na tu temu provali nesto smesno izvinjavam se dosao sam umoran bilo mi mirsko citat sutra cu :mrgreen: pozdrav svima...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 05, 2008 12:14 am 
Član foruma

Ili np. ja nekog cenim i postujem ali ono drugo bice ga mrzi iz dna duse zbog nekih razloga to ne mogu opisati taj osecaj je neopisiv recima kad ja u klinju a moje bice u plocu...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 09, 2008 2:34 am 
Moderator

promatrač je napisao/la:
Zašto u 1:00 AM pjevaju ptice koje bi trebale pjevati tek u zoru??
Kosovi i slične dnevne ptice.
Ja se baš ne sječam da je to tako bilo prije. #-o

Sad mi palo na pamet da ptice možda vide svjetlost iz podzemlja koju mi ne vidimo kad pjevaju u za njih neuobičajeno vrijeme.

Čitam transkripte pa se sjetio...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 16, 2008 7:02 pm 
Početnik

Citat:
Imao sam jedan događaj na rubu sna i jave. Prije samog dosađaja dešavale su se neke dramatične stvari u mom životu.

U glavnom iz sna me počeo buditi neki ženski glas, kako sam se više budio postajao je sve jasniji i jasniji. Kad sam bio potpuno budan jasno sam čuo kako ponavlja: "Riješenje leži u mentalnoj regresiji, riješenje leži u mentalnoj regresiji..." Sjeo sam u krevetu i u čudu gledao oko sebe, a glas je to i dalje ponavljao kao da mi to govori netko u mojoj neposrednoj blizini. Naravno nikoga nije bilo. "Glas" je to ponovio još nekoliko puta i onda je prestalo. To se dogodilo prije nekih 10 godina. Nikada ni prije ni poslije nisam čuo u budnom stanju nekakve "glasove"
Osječao sam da se radi o nečem važnom i odmah sam uzeo olovku i papir te zapiso ono što je "glas" rekao. Nisam imao pojima o čemu se radi jer nikada u životu nisam prije bio čuo za menatalnu regrasiju.
Čak sam u prvo vrijeme zaboravljao što je točno glas rekao pa sam morao pogledati na papirić na koji sam zapisao kako bi se podsjetio.
Evo prošlo je već 10 godina, a ja ništa u vezi sa time nisam poduzeo osim što sam saznao nekoliko općih stvari o mentalnoj regresiji.

Citat:
VI ste za ovaj zivot kroz mnoge druge zivote bili poducavani i vi niste dosli nepripremljeni. SVE sto trebate znati je vec u VAMA i na vama je sada da se sjetite vasih priprema. Ovo nije zivot u kojem cete uciti neko novo znanje. Kao sto smo vec rekli, ovo je zivot u kojem cete se sjecati onoga sto vec ZNATE, a mi smo tu samo da vas na to podsjetimo. To je dio naseg zadatka.

Hmmm...
možda u ovome leži dio odgovora?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 17, 2008 8:42 pm 
Početnik

To s pjevom ptica sam i ja primjetio. Bila je kišna noć a ptice su propjevale negdje oko 1 sat poslije ponoći i nisu prestajale sve do samog jutra, negdje do 6 sati.

No, ima jedna jako zanimljiva stvar koja se dogodila jučer.
Probudio sam se u 6:15 ujutro a vani je već naveliko svitalo što je meni bilo čudno. Provjeravam kasnije službeni podatak izlaska Sunca a kad tamo piše 7:34. U to vrijeme, u 7:34 Sunce je već bilo dobrano visoko na nebu.
Onako otprilike odoko izgleda da je jučer Sunce uranilo s izlaskom za nekih 45-60 minuta.

Govorim za područje Varaždina gdje je jučer bilo vedro i mogao se lijepo pratiti izlazak. Baš me zanima dal je još netko to primjetio?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 17, 2008 11:33 pm 
Početnik

Da li neko ima osecaj da nesto nije u redu sa godisnjim dobima....sve mi je neprijatno da pitam jer ne znam da li je to neka igra mog uma......pre neko vece sedim i imam osecaj da je leto (avgust mesec) i da je dan (kao da sija sunce) :oops:

Sad tek povezujem... mozda su se i pticice natripovale kao i ja :oops:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 19, 2008 6:24 pm 
Moderator

Citat:
No, ima jedna jako zanimljiva stvar koja se dogodila jučer.
Probudio sam se u 6:15 ujutro a vani je već naveliko svitalo što je meni bilo čudno. Provjeravam kasnije službeni podatak izlaska Sunca a kad tamo piše 7:34. U to vrijeme, u 7:34 Sunce je već bilo dobrano visoko na nebu.
Onako otprilike odoko izgleda da je jučer Sunce uranilo s izlaskom za nekih 45-60 minuta.

Govorim za područje Varaždina gdje je jučer bilo vedro i mogao se lijepo pratiti izlazak. Baš me zanima dal je još netko to primjetio?

Sada sam procitala post.
Ja sam primetila, ali uopste ne mogu da se setim koji je to dan bio prosle nedelje. Nesto posle sest je bilo vec svetlo i komentarisala sam sa prijateljem, kako se dani produzavaju. On je, dakle, takodje primetio. Ali mi uopste nije palo na pamet da proverim vreme izlaska Sunca #-o, niti sam narednih dana obracala paznju na to #-o .

Da nisi napisao ovaj post, ne bih vise razmisljala o tome.
Sada citam prognozu za sledecu nedelju: 7:10. :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 28, 2008 7:38 pm 
Član foruma

Pozdrav,

Imam za prijavit dva događaja.

1. Prije nekih 4-5 dana čekao sam bus na stanici (Gl. kolodvor). Jedino što mi je uzimalo pažnju je muzika u ušima. U jednom trenutku "nehotice" sam pogledao prema nebu u pracu sjevera i vidio jasno intenzivno zeleno svjetlo koje je pravocrtno projurilo nebom i nestalo, nije sigurno bila nikakva poznata letjelica ili svjetlo. Nitko drugi na stanici nije primjetio isto, barem sam takav dojam dobio.

Što je to? Što bi moglo biti?

2. Prije 3 dana sam išao iz jedne sobe u drugu i kada ugledao sobu, na podu je bila mala eliptična sjena koja je odmah, velikom brzinom "odjurila" pravocrtno u smjeru prozora. Upalio sam svjetlo i žarulja je počela treperit (i inače povremeno treperi). Svaki pokušaj logičkog
obješnjenja je propao.

Imali tko slična iskustva ili može pomoći u demistificiranju ovih pojava?

Pozdrav, V.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 28, 2008 9:04 pm 
Član foruma

V je napisao/la:
Pozdrav,

Imam za prijavit dva događaja.

1. Prije nekih 4-5 dana čekao sam bus na stanici (Gl. kolodvor). Jedino što mi je uzimalo pažnju je muzika u ušima. U jednom trenutku "nehotice" sam pogledao prema nebu u pracu sjevera i vidio jasno intenzivno zeleno svjetlo koje je pravocrtno projurilo nebom i nestalo, nije sigurno bila nikakva poznata letjelica ili svjetlo. Nitko drugi na stanici nije primjetio isto, barem sam takav dojam dobio.

Što je to? Što bi moglo biti?

2. Prije 3 dana sam išao iz jedne sobe u drugu i kada ugledao sobu, na podu je bila mala eliptična sjena koja je odmah, velikom brzinom "odjurila" pravocrtno u smjeru prozora. Upalio sam svjetlo i žarulja je počela treperit (i inače povremeno treperi). Svaki pokušaj logičkog
obješnjenja je propao.

Imali tko slična iskustva ili može pomoći u demistificiranju ovih pojava?

Pozdrav, V.

Mozda samo takozvana post slika u oku? Desava se, narocito u takvim uslovima kao u sobi, kada nije bilo dovoljno svetla kako sam ja razumeo?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 28, 2008 9:42 pm 
Član foruma

Bilo je dnevnog svjetla sa 3/4 spuštenom roletom, jasno se sve vidjelo,
također je cijeli stan i soba u kojoj sam bio prije nego što sam vidio drugu sobu isto osvjeljenja, doduše ne isključujem navedenu mogučnost.

V.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 28, 2008 10:07 pm 
Administrator

Citat:
nikakva poznata letjelica ili svjetlo

Dakle, vjerojatno je to i što si napisao... NLO ( nepoznata leteća letjelica, iliti, objekt... ).

Ništa čudno, ima ih u zadnje vrijeme sve više vidljivih... naravno, za one koji i GLEDAJU.

Percepcija je strašna stvar... hehe! =D>

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 28, 2008 10:27 pm 
Član foruma

Jeste, čini život u najmanju ruku zanimljivim.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 28, 2008 10:48 pm 
Administrator

U vezi ovih čudnih dešavanja sa izlaskom sunca... dobio sam mail od Sankovića u vezi mjeseca:
Citat:
"Dragan Sankovic" <dragan.sankovic@zd.t-com.hr>

Na području Zadra,mjesec izlazi u 2.koloni,mjesec zalazi u 3.koloni (asterion)

Napravio sam tri zadnje kolone izračunom vremena

U 4.koloni je vrijeme ili “brzina”mjeseca od izlaska do zalaska

U 5.i 6.koloni je vrijeme u odnosu na idući dan ili kašnjenje mjeseca

Primijetio sam da mjesec mijenja brzinu,za uštapa je brži nego za punoga

Sva nebeska tijela stvaraju sile na principu slične radu automobilskog motora

slika

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 22, 2008 8:26 pm 
Član foruma

kužite ovaj san ... znam da ima vec tema sa snovima ali ovo mi se cini prigodnije ovdje postat...
Nije moj san... star je oko 1mj. ...frend koji samnom istrazuje ovo mi ga je preprico...

...sanjo je da se vraco prema kuci odnekud...i pred vratima je vidio nekakvu cudnu maglicu...kaze da je prozirna i sraena i da je mjenjala boju (?!?) i obrazlaze "teško je to opisat" ... ugl kaze da je osjetio jak strah i probudio se...jako je drhto kad se probudio i nije se mogo micat prvih 10 sec . :?

sta mislite?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 22, 2008 10:59 pm 
Moderator

Paraliza posle budjenja moze da bude izvesna vrsta astralne projekcije - 'probudimo se' pre nego sto smo se istinski vratili.

Ali ne mora. Nije lose posle ovakvih snova proveriti da li ima neobicnih ranica na telu (odmah, jer veoma brzo nestaju).

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.