Expo je napisao/la:
Poštovanje cijelome forumu.
Htio bih spomenuti nekoliko stvari koje mi se dešavaju u zadnje vrijeme...
Od malena mi je majka spominjala da mi je otac imao veliku bioenergiju i kad su mu mjerili, rekli su mu da se mogao baviti liječenjem drugih da je u pravo vrijeme započeo. Samnom je ista situacija, osjećam ono "nešto" u sebi.
Započelo je sve od 4. razreda osnovne kada sam izgubio djeda.
Zamjerilo mi se društvo iz razreda. Jednog sam dečka mrzio jer me stalno gnjavio i njemu je nakon par mjeseci umro otac u prometnoj nesreći. Jedna cura koja se stalno smijala meni, otac joj je također u 7. razredu poginuo, kao i jednom dečku (koji se pravio važan i psihički me i fizikči umarao) otac od infarkta.
U srednjoj školi nedavno mi je best frend napravio stvari zbog kojih sam se naljutio sa curom koja mi se sviđala... i za par tjedana skoro mu je poginula sestra u nesreći...
Primjetio sam isto tako, kako na moru tako i u mjestu gdje živim da kad prolazim sam uvećer, žarulja na rasvjeti jednostavno se ugasi. Kad prođem do kraja ulice, ona se upali i sve normalno.
Također snovi; snove koje sam do sad sanjao su se ostvarili. Točno iste slike koje sam sanjao su se desile.
Ima li kakve povezanosti ili je sve to bezvezarija?
Ima li nešto što posjedujem a da ne znam?
Hvala
Ja mislim da je sve to povezano i da nešto posjeduješ, neki dar koji te odvaja od drugih...
To da možeš ubiti nekoga, međutim mi se čini malo ipak nevjerojatno, osim ako to ne radiš namjerno (baš ideš bacati neke magije i slično..).
Sad sam naravno pobila dva svoja mišljenja istovremeno, ali s razlogom...
Ovo sve bi ja objasnila ovako:
Ti najvjerojatnije imaš mogućnost da bez previše truda sebi osvaruješ želje, možda čak i nesvjesno... To nije ništa čudno, mnogima se događa...
Ako predpostavimo da je svako krojač svoje sudbine, to ima i logike... (Sudbina postoji, po meni u tom smislu da ti se neke stvari sudbinski događaju, a ti ih prihvačaš ili odbijaš, pa tako mijenjaš i tok te sudbine... Isto tako postoji i sudbina koja se ne može promijeniti, kao što je npr. dan smrti, srodne duše i slično...)
E sad da objasnim...
Ti ljudi koji su umrli vjerojatno nisu umrli zato što si se ti na nekog od njihovih bližnjih naljutio, nego zato jer su MORALI UMRIJETI... Ti si najvjerojatnije samo osjetio da će umrijeti... (neki vide zelenu boju, neki nešto drugo, ti najvjerojatnije stah i mržnju... - što SAMO ZNAČI da nemaš slike već možeš čitati misli i osječaje... Jesam u pravu? Sve ti je u glavi?)
Ovo sa svjetlom se i meni događa...
Nemoj se opterečivati s ovim što su ti napisali s karmom... JA ISKRENO VJERUJEM DA TI NISI NIKOG UBIO ZATO JER SI SE S NEKIM POSVAĐAO... Čast svim forumašima ali ja ipak mislim da se radi o ovome što sam ja napisala (možemo i to raspraviti...)
Predlažem da otiđeš nekome tko će te očistiti (za početak), te nekome kod koga ćeš moći razvijati svoj dar...
P.s. Ovo s lampama se i meni događa...
Pusa! Budi dobro!!!