Sada je: sri maj 07, 2025 12:27 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned sep 30, 2007 10:26 pm 
Član foruma

Ne glupost nego znanje :D
Odnosno saznanje o besmrtnosti i svojoj prirodi. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 30, 2007 11:58 pm 
Član foruma

heh znaje tek kasnije.. a u pocetku glupost jer je energetski stit jaci u inventaru prve pozornosti nenaucen i tvrd, kasnije omeksav ai otvara se raznim utjecajima univerzuma.. to je u bilo kojoj praksi tako.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 01, 2007 9:32 pm 
Član foruma

Da može se tako reći :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 05, 2007 9:50 pm 
Član foruma

Neznam ni kako da počnem.Prije mjesec i pol se moja rodjakinja oko 60 god "svojevoljno" utopila.Prije 2 tjedna si je brat sestrinog muža prerezao žile(24g)spasili su ga zadnji tren.Jučer se je moj bratić objesio(42g).Pazi sad ovo.Ovo su ljudi koje osobno poznajem.Od ljudi čujem da skoro svaki zna za nekog da je pokušao ili je uspio u samoubojstvu zadnijh 2-3 mjesca.Nisam znao kamo smjestiti post ali ovo jest čudno.(ako razmisljam na taj način)Ako razmišljam na način da smo ovce sa mozgom pogodnim za kontrolu i da se osobe koje su počinile samoubojstvo naišle na neke nelogičnosti u programu kontrole,a da za to nisu bile spremne onda mi je jasnije zašto neki ljudi to učine.Ali opet mi je čudna ta brojnost takvih slučajeva u tako kratkom vremenskom razdoblju.Odgovor koji mi dolazi je;"Pa to ti je zbog blizine kraja ciklusa."Je li?
Zadnjih par mjeseci se osjećam...,kao da nešt dolazi...(hahaha kao na filmu)
Je li neko primjetio nešto čudno iz svoje perspektive? :occasion5:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub okt 06, 2007 6:40 am 
Moderator

Iskreno, kod osoba sa normalnim supstratom i normalnim duhovnim/spiritualnim potrebama koje ne uspeju da nadju nacin da zadovolje te spiritualne potrebe i izadju na kraj sa disfunkcionalnoscu sopstvenog uma i sveta oko sebe, samoubistvo me nimalo ne iznenadjuje.

Naravno, kraj ciklusa. Ona ideja da Zemlju sada napustaju duse koje nisu raspolozene da posmatraju „big shou“. :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub okt 06, 2007 12:41 pm 
Član foruma

kolos je napisao/la:
Neznam ni kako da počnem.Prije mjesec i pol se moja rodjakinja oko 60 god "svojevoljno" utopila.Prije 2 tjedna si je brat sestrinog muža prerezao žile(24g)spasili su ga zadnji tren.Jučer se je moj bratić objesio(42g).Pazi sad ovo.Ovo su ljudi koje osobno poznajem.Od ljudi čujem da skoro svaki zna za nekog da je pokušao ili je uspio u samoubojstvu zadnijh 2-3 mjesca.Nisam znao kamo smjestiti post ali ovo jest čudno.(ako razmisljam na taj način)Ako razmišljam na način da smo ovce sa mozgom pogodnim za kontrolu i da se osobe koje su počinile samoubojstvo naišle na neke nelogičnosti u programu kontrole,a da za to nisu bile spremne onda mi je jasnije zašto neki ljudi to učine.Ali opet mi je čudna ta brojnost takvih slučajeva u tako kratkom vremenskom razdoblju.Odgovor koji mi dolazi je;"Pa to ti je zbog blizine kraja ciklusa."Je li?
Zadnjih par mjeseci se osjećam...,kao da nešt dolazi...(hahaha kao na filmu)
Je li neko primjetio nešto čudno iz svoje perspektive? :occasion5:

Moje saučešće u neprebolnom gubitku.
Da dodam prije dvije neđelje se zamako moj izvanji stric bez ikakve potrebe. Čovjek koji je imao sve, sve sredio i taman da krene u penziju i na miru počne proizvoditi vino i rakiju, ode. Zli jezici vele da je upravo to bio razlog odnosno da se sjetio rodbine (mnogobrojne) vidje da bi ćara odnijela daru (inače svi volimo popiti pa ne baš po malo).
A čuo sam i za još nekoliko sličnih slučajeva u zadnji mjesec dana. Ko zna što može biti razlog.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 10, 2007 8:51 pm 
Član foruma

Prvo srdacan pozdrav svima.
bilo bi mi drago kada bi mi neko objasnio moj dozivljaj (imam ih prilicno). Desilo mi se da sam se onesvestila, ali pre nesvestice dok sam se borila sa mucninom ono sto je interesantno u glavi sam osecala da imam neku spiralu ciji je vrh oslonjen na unutrasnju stranu lobanje (kod fontanele) i da je neka sitna cestica jurila tom spiralom ka vrhu strahovitom brzinom uz groznu skripu kao kad se metal struze, a ja sam uspela ogromnim naprezanjem da je spustim i tako tri puta. Nekako sam znala da ne smem da je pustim da izadje. To je verovatno trajalo nekoliko sekundi ali sam toliko snage istrosila i pala u nesvest da kada sam se osvestila jos sam se dugo tresla. Naravno moji su zvali hitnu itd. Mozda je bitno da sam prethodni dan bila na pregledu kod neke ruske doktorke, tada jos iz SSSR-a iz Alma Ate koja je preglede radila sa, ajde da ne lupim, nekom metalnom sipkicom u ruci inace je i zvanicni doktor i alternativac. Na pregledu je bio i moj muz i tacno nam je rekla od cega smo bolovali i sta nas otprilike ceka sto se tice zdravlja. Jedna koleginica koja se nesto tada zanimala za alternativu rekla mi je da mi je pokrenuta energija ili tako nesto. Da li neko zna sta je to bilo? Nesvestice su mi se desavale kasnije vise puta ali bez te "spirale". #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 11, 2007 8:09 am 
Početnik

agno je napisao/la:
Prvo srdacan pozdrav svima.
bilo bi mi drago kada bi mi neko objasnio moj dozivljaj (imam ih prilicno). Desilo mi se da sam se onesvestila, ali pre nesvestice dok sam se borila sa mucninom ono sto je interesantno u glavi sam osecala da imam neku spiralu ciji je vrh oslonjen na unutrasnju stranu lobanje (kod fontanele) i da je neka sitna cestica jurila tom spiralom ka vrhu strahovitom brzinom uz groznu skripu kao kad se metal struze, a ja sam uspela ogromnim naprezanjem da je spustim i tako tri puta. Nekako sam znala da ne smem da je pustim da izadje. To je verovatno trajalo nekoliko sekundi ali sam toliko snage istrosila i pala u nesvest da kada sam se osvestila jos sam se dugo tresla. Naravno moji su zvali hitnu itd. Mozda je bitno da sam prethodni dan bila na pregledu kod neke ruske doktorke, tada jos iz SSSR-a iz Alma Ate koja je preglede radila sa, ajde da ne lupim, nekom metalnom sipkicom u ruci inace je i zvanicni doktor i alternativac. Na pregledu je bio i moj muz i tacno nam je rekla od cega smo bolovali i sta nas otprilike ceka sto se tice zdravlja. Jedna koleginica koja se nesto tada zanimala za alternativu rekla mi je da mi je pokrenuta energija ili tako nesto. Da li neko zna sta je to bilo? Nesvestice su mi se desavale kasnije vise puta ali bez te "spirale". #-o

Chi/kundalini se spontano budi i traži neometen protok a ti ga zaustavljaš, blokiraš i nije ni čudno da si se onesvijestila. Lako je reći ali, prepusti se svjesno, propusti svjesno to strujanje energije, dovedi se u sklad s njom bez imalo straha i s puno ljubavi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 14, 2007 12:44 pm 
Početnik

[quote="Jack987"]"Čudnih" događaja nikad kraja... #-o

Izgleda da se non-stop "selimo" svojom sviješću iz realiteta u realitet, tj. da se ponekad probudimo u nekom alternativnom, iako, možda toga i nismo svijesni.

Evo jučer (tek jučer) sam stigla pogledati film "Koji k... uopće znamo"

Puno je teza na ovu temu. zapravo puno pitanja na koja mnogi neće naći odgoveore. No važno je postavljati pitanja koja nam otvaraju svijest.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 14, 2007 1:33 pm 
Član foruma

Zanima me to u vezi mučnine.

Dali je mučnina agresivna, pojavi se odjednom odnikud....traje relativno kratko i onda nestane? ili je nešto drugo?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 14, 2007 6:52 pm 
Član foruma

mucnina me probudi, osecam se strasno, jak nagon za povracanjem, proliv, znam da cu se onesvestiti , zovem u pomoc a posle nesvestice u roku od pola sata - sat kao da nije bilo nista. tako su izgledale kasnije nesvestice, a samo u prvoj sam osecala tu spiralu. isla na scener, eeg nista znacajno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 14, 2007 8:13 pm 
Član foruma

Hmm, tebi je agresivnije i drugačije nego meni.

Si možda razmišljala o reiki ili sličnim bioenergetskim tretmanima, meni bi jedan reiki tretman "ugasio" problem na par dana....al onda se vrati, izgledno je da i dalje trebam tražiti uzrok problemu unutar sebe i svog energetskog polja,

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 16, 2007 11:06 am 
Član foruma

Dobri ljudi sta se desava sa i oko nas ???? Jeli jos itko u zadnje vrijeme primjetio znacajne promjene u okolini i u sebi... Ljudi postaju chudni, jako chudni , sve vise mladih umire, ginu , idu pogresnim putem , putem samounistenja... Nagle promjene raspolozenja... Jeli samo ja to vidim/osjetim ili nas imas josh ? :?: :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 16, 2007 12:46 pm 
Član foruma

Cartman je napisao/la:
Dobri ljudi sta se desava sa i oko nas ???? Jeli jos itko u zadnje vrijeme primjetio znacajne promjene u okolini i u sebi... Ljudi postaju chudni, jako chudni , sve vise mladih umire, ginu , idu pogresnim putem , putem samounistenja... Nagle promjene raspolozenja... Jeli samo ja to vidim/osjetim ili nas imas josh ? :?: :?

nista novo :wink:

"just get along with it" :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 16, 2007 5:19 pm 
Član foruma

Cartman je napisao/la:
\
ooo,ko nam se to napajkio :mrgreen:

"dobar jutar" :mrgreen:
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 16, 2007 10:35 pm 
Član foruma

Ako je ovo budjenje onda je jako jako neugodno budjenje :shock: Kako se vi nosite sa tim ? Mene je to neku noch spucalo , nisam bas plasljiva osoba, al sam se fakat preplasio, milion nekih misli i ideja... isto kao da ludim.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 17, 2007 12:38 am 
Član foruma

Da budem iskrena to nisam primjetila. U zadnjih 2-3 desetljeća ne primjećujem neku razliku na gore a ponekad je primjetim na bolje :lol:.
Svako malo neki luđak vozi po svojem ali i to prođe. Do novog luđaka 8) .

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 17, 2007 7:28 pm 
Član foruma

Citat:
Ako je ovo budjenje onda je jako jako neugodno budjenje Shocked Kako se vi nosite sa tim ? Mene je to neku noch spucalo , nisam bas plasljiva osoba, al sam se fakat preplasio, milion nekih misli i ideja... isto kao da ludim.

Vidio si što se meni desilo.Pokušavam to sagledati iz nekog drugog kuta.Da se nešto dogadja(bar se meni tako čini) je očito.Vidjet ćemo. 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 22, 2007 1:42 pm 
Početnik

Do sada sam noću spavala "snom pravednika", i nikada nisam imala posebno sjećanje na snove, a kamo li lucidno sanjanje ili neki drugi fenomen. Međutim, u petak sam sanjala da "letim" pokraj padina krševite uzvisine koja je bila sva u požaru. San je bio vrlo upečatljiv i kad sam se probudila sjećala sam se svakog detalja sna, a ta krševita uzvisina koju sam sanjala bila mi je neopisivo poznata. U nedjelju, u novinama, pročitala sam vijesti o požaru u Dućama kraj Omiša, u hipu sam jednostavno ZNALA da sam upravo to "vidjela" u snu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 25, 2007 10:05 pm 
Član foruma

ne znam je li ovo vrijedi napisati pod ovaj topic ali eto počeo sam pisati pa ću i dovršiti jer je to moje iskustvo koje sam neki dan doživio sigurno bilo ... čudno.
Ujutro , oko 8 sati sam se probudio iz sna , ali bio sam previše lijen , ili bolje rečeno bilo mi je predobro spavati :mrgreen: pa sam nastavio spavati. Dospio sam u neko stanje polusna , sanjao sam , ali opet nisam bio do kraja u snu. I snovi su bili jako živi , raznoliki i sa mnogo osoba koje nisam poznavao, ili osoba koje jako slabo poznajem.
Uglavnom , da ne duljim , kad sam se opet probudio , probudio sam se naglo , odnosno ''nasilno'' , jer sa, čuo glas, jasan i glasan , i koji je dolazio iz neposredne blizine mene. To je bio glas jedne osobe koju sam u životu vidio 5-6 puta i za koju uopće nemam nikakve osjećaje. Taj glas je bio toliko stvaran da sam pomislio da je ta osoba pored mene.Ustao sam se i vidio sam da sam sam u kući , koja je bila zaključana.
E sad , da ne msilite da sam lud :roll: , kasnije toga dana sam saznao da su moji roditelji pošli u posjet toj osobi baš toga dana.

Pozdrav

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.