Sada je: pon maj 12, 2025 9:47 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 779 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 39  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Denziteti i sve o njima
PostPostano: pet mar 09, 2012 7:28 am 
Početnik

-Nix- je napisao/la:
pozdrav
možda ima veze s diskusijom,zadnji put kad sam doživio napad za vrijeme spavanja dogodilo se sljedeće.Nekako sam se othrvao paralizi i probudio u novom snu.tada sam shvatio da napad još traje i da me ta 'sila' još uvijek prisutna.uspio sam savladati i strah i pogledati u napadača.
imo sam što za vidit. napadač je izgledao isto ko i ja osim što je isijavao negativnost,pogotovo u očima i nešto je htio da mi zapovjeda i kontrolira.ubrzo zatim sam se doslovno smanjio i probudio.
zanimljivo je da mjesto na kojem sam stajao u snu kad sam ga vidio je mjesto u stanu gdje stoji veliko ogledalo a on se nalazio u mjestu gdje se nalazi odraz.
imam dojam da je san vrlo simboličan i da sam možda sanjo svoj ego ili da je to bila otmica od strane STS-mene iz budućnosti.

Nix, evo da ti bude lakse meni se dogodila danas ista ista stvar. samo sto u prvom trenu se pojavio neki prosjak koji je bio teski ovisnik o drogi i molil je stalno "daj mi 10 mg!", a sa strane je bila neka vracara koja je pricala na drugom jeziku i nesto mi je doslo kao tipa da blagoslovim tog prosjaka...i pocel se stepavati, sva dimenzija se urusila i vidjela sam sebe kako lezim na krevetu otvorenih ociju; ali ne svojih ociju, nego neke gadne negativne oci i nekak sam se jedva odvukla i natjerala da se probudim.jos sam uvijek malo :zbunj:, al ne osjecam se umorno.(btw ovo je moj prvi post jeej :D)

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 12:21 am 
Administrator

Denzitete spominje i Val Valerian u svojoj prvoj knjizi Matrix Book 1 iz 1988.g. Stranica 209 ( u PDF-u je to 185. ) pa na dalje...

:evil3:

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: uto aug 21, 2012 8:53 pm 
Član foruma

ghost je napisao/la:
To je iz iskustva? Ti ne možeš pa generalno? Pošto imamo sve te sposobnosti. Ali...da ne idem preduboko. Atlas kao prva diverzija?

Ja jednostavno brojim- Elementi 1D, biljke i niži organizmi-2D, sisari i viši organizmi-3D, čovjek- mora biti 4D ako ga neko nije zajebo. Jedino živo biće koje ima svjesnost za više i pogled ka univerzumu. Zna da tamo pripada.I da je od tamo stigao. Rasadnik. Devolucija, polucija...

A zemlja je ionako samo pozornica i takva će i ostati.Bitni su glavni glumci. A lanac ishrane se završava ko zna gdje. Provali i provari niže da bi shvatio više. Simple.

ova treca dimenzija je ko zatvor.Ljude koji su uspeli da se uzdignu mozes nabrojati na prste jedne ruke ili mozda dve.Zivotinje i biljke su 2D a ljudi 3D.U cetvrtoj dimenziji nema smrti.A kakve mi to sposobnosti imamo? Ne vidim zaista.Slabiji smo od vecine zivotinja, dno smo dna.

Vrh

PostPostano: uto aug 21, 2012 9:19 pm 
Početnik

Dakle,
Od 80-tih na ovamo čuo sam toliko promjena slenga, terminologija i toliko hibridnih složenaca da se do dans stvorila jedna hrpa pojmova koju u raznim new-age pokretima razni pojedinci koriste u sve moguće i nemoguće svrhe kada god im to zatreba.
Jedan od tih pojmova je upravo Denzitet. Ja sam počeo sa prilično temeljitom i opsežnom literaturom koja se bavila stvarima od strane ljudi koji su posvetili čitave živote proučavanju nekoliko fenomena ili nekoj konkretnoj doktrini pa bi se onda eventualno odvažili i napisali knjigu i čekali vrlo oštru i jaku kritiku tadašnje ezoterične scene da bi na kraju ili uspjeli biti svrstani pod ezoteričnom litarerom ili jednostavno sa bačeni nazad pod stol sa drugom "žutom" new-age ezoterijom.
Mislim da se gomila polu-priučenih pojedinaca koja se vremenom samo-uvjerila da nešto zna o nekoj od ovih tema počela služiti ovom terminologijom najviše zato što zvuči cool ili zato što je pojam kao pojam dovoljno apstraktan pa ga možeš upotrijebiti u više svrha a da ne zvuči neuko ili plitko u gotovo bilo kom kontextu.
Mi koji pripadamo ili ljudi koji su ikada pripadali ili se ozbiljno bavili nekom Okultnom ili Teurškom Tradicijom nikada nismo, niti hoćemo, upotrebljavati takav termin ukoliko bi htjeli bilo što konkretno ili ozbiljno objasniti nekom Inicijatu ili kolegi Adpetu iz neke druge Duhovne tradicije.
Molim vas da se nitko od ovdje prisutnih ne nadje prozvanim u vezi ovoga ako je za neki članak ili text koji je napisao koristio ove termine i ukoliko se pritom smatrate ljudima koje jednostavno zanima Spiritualni razvoj ili evolucija čovjeka pa se u tom kontextu i iz perspektive laika poslužište ovim terminom kao zgodnim ili prikladnim.
Ovo pišem iz razloga što se mi koji se bavimo ovim (a kada kažem bavimo mislim na svakodnevno bavljenje nečim preko 6 sati dnevno i tu podrazumjevam Praksu kao osnov i to praksu na temeljima potpuno apsolvirane taorije kroz prve godine rada na sebi).
Ja se nikada nisam bavio niti Autima, niti sportom u smislu nogometa ili košarke niti cvijećem primjerice pa tako ni na jednu od navedenih ili stotine drugih tema o kojima znam vrlo malo ili ništa ne bih ulazio i objašnjavao. Pogotovo ako bi se na takvim temama nalazili ljudi koji su proveli 20 i više godina fokusirani na njih.
Priča o 3d, 4d, 5d, o prelascima iz ovog u onaj i iz onog u ovaj ako uspiješ ono je slično kao da ja koji ne znam ništa o autima izmislim novi naziv za karburator kojeg recimo nazovem "Karbi" i otvorim temu koja se ozbiljno bavi Karbijem bez obzira što postoji i više nego dovoljno, jako preciznih i jako razvijenih i vrlo dubokih znanja, informacija i iskustava sa i o Karburatoru.
Ovo je vrsta fnomena koji se javlja u Oprah-društvima i društvima preplavljenim morem polu-znanja, rekla kazala informacija i raznih pokušaja prodavanja nečeg "novog" pod imenom koji zvuči zanimljivo, duboko i intrigantno.
Svi "new-age" Gurui, sve new-age tehnike (kada kažem "sve" mislim na doslovno sve bez ostatka), sva znanja i svi pokreti koji su nastali pod "new-age" vremenski prostorno odredjenim krovom, najčešće su samo dijelići nekih od Drevnih znanja ili starih razvijenih doktrina ili Mističnih-tradicija koji su vremenom prepisani, najčešće jako osakaćeni, objašnjeni nemuštom retorikom od strane polu-pismenih srednjovječnih tetkica ili drugih "prosvijeljenih majstora".
Sve tehnike od Reiki-a do Thete preko Transsurfinga do yoge u svak. životu nalaze izvor u jednom banalno malenom i prilično netočno prenesenom segmentu drevne Mistične Tantre i većina onih koji su prvi počeli sa ovim stvarima na Zapadu možda su i imali neka znanja (npr. Maharishi, Yogananda i kompanija) ali do danasšnjih dana cijela se stvar do te mjere isprostituirala da imate 5 aktualnih učitelja od svake od ovih pokreta od kojih svaki priča različite verzije "originalnog Učenja" i od kojih se svatko razlikuje u temeljnim postavkama teorije i prakse.
Ovim ne želim pljuvati po ovim tehnikama nego vam otvoreno reći činjenice o njima, a to je da nisu vrijedne niti pogleda prema njima a nekmoli bavljenja nečim u čemu postajete ovaj ili onaj stupanj sa ovoliko ili onoliko stitina eura i sa ovoliko ili onoliko mjeseci ili godina rada.
Ovih nekoliko zadnjih rečenica osvrt je "Klime" iz koje najviše dolazi riječ Denzitet i u kojoj grupi ljudi je najčešće korišten. Ja sam osobno želio doznati više o tom terminu prvi put kakda sam ga čuo i to najviše iz razloga što pomislih da sam u svom Teurškom i Magijhskom školovanju bio uskraćen za jednu od magijkih korespodencija koje su nevjerovatno bitne za razumjevanje drugih ozbiljnih Duhovnih ili mističnih tradicija.
Razvijeni Adpet u svako doba dana i noći morao bi znati sve magisjke korepsodencija i sve termine svih škola za sve Stupnjeve svijesti, svu kozmičku hijerarhiju u svim aktualnim religijama kao i primjerice nazive za sva Astralna ili Kauzalna Bića itd.
Denzitet je daleko od bilo kakvog ozbiljnog razumijevanja Svijesti, razumijevanja frekvencija i razumijevanja Dimenzija koje nisu postojana na istom mjestu u isto vrijeme kako neki navode ovdje ..
.. one su jednostavno dio Bljeska vječne Mjene recimo to tako.. potpuno je ovisno od promatrača/Svjedoka koji je u tom ili takvom obliku Svijesti sjeća li se on da smo on i ja jedno u zadnjoj konzekvenci postojanja ili samo želi vidjeti zgodne curice na you-tube-u koje u njegvovoj realnosti imaju 4 sise ili 3 pičke i jednostavno nije se pretjerano zamarao u kojem "denzitetu" živi.
Ne postoji moguićnost prelaska iz bilo kojeg denziteta u bilo koji drugi kada ti (vi) već jeste tamo.. Svijest.. ili što bi Gurdijeff-ci rekli Sav-Svja-jest ne doživljava specijalne efekte kada se sjetiu tko je, ona nigdje NE ide, nema gdje ići, prostor-vrijeme je tu ireleventno.. ne može netko "Otići u 4d" niti se nešto može "spustiti" iz 5d.. sve je već svugdje, samo ovisi od mogućnosti perscepcije promatrača .. a nivo na kojem se sve istovremeno mjenja i doživljava sebe kao razvučenu prostor-vremensku trakavicu u spiralnom kontinuumu samo-dopunjavanja radi vraćanja konačnom sebi naziva se the Silent Observer ... kaže se da bez njega ne postoji ni jedna od onih stvarnosti kojih je on svijestan, a opet sa druge strane postoji jer ih ima ili nula ili beskonačno mnogo... sve ovisi tko i kada promatra ... ahahah
Samo željeh reći da su sve priče o mjeni denziteta potpuno trivijalne i iluzorne dok čovjek ne počne ozbiljno baviti se Misterijem.
Po meni, sve današnje tehnike i svi ovi new-age pokreti sveli su sve na "sve je kako mora biti", preći će oni koji se mjenjaju..... ...osjećate li i vi kako se sve ubrzava i DNA se polako mjenja a ja sam osjetio i da ...BLAH i blah a nitko se na bavi ni ozbiljnom praksom ni Sobom.
Svelo se sve na vrijeme 'brze prehrane i spore probave', većina ljudi se odjednom kao "bave" ovim ili onim a ne znaju ni temelje teorije dok praksu nisu ni probali... pretvorili smo ono lucidno i iskreno Ne-znanje i onu Svetu Nesigurnost u potpuno depoetiziran Univerzuum u kojem svaki teenajdžer misli da je napredan i da zna sve o čemu se radi, a svaka druga tetka sa 5 kata majstor je ovoga ili onoga zato jer ju je Milica sa 2 kata Inicirala jer im je to bili suđeno i "Znala je to od kada ju je prvi put vidjela" ... sranje ljudi, plitko i površno.. sranje..
Prvi korak k samospoznaji ili počecima i suštini ... Razumijevanju . je prizanti da ne znaš tko si . I to prozanti iskustveno, ne intelektualno, priznati do trenutka dok ti se ne izmakne tlo pod nogama pa se nemaš više za kaovu ili koju identifikaciju uhvatiti, nema maski, nema identificiranja.. tada počinje Put, TO je prvo pravo duhovno iskustvo...
a ne tko će kada u koji "denzitet" .. wtf ?

Vrh

PostPostano: uto aug 21, 2012 9:33 pm 
Član foruma

Saty je napisao/la:

ova treca dimenzija je ko zatvor.Ljude koji su uspeli da se uzdignu mozes nabrojati na prste jedne ruke ili mozda dve.Zivotinje i biljke su 2D a ljudi 3D.U cetvrtoj dimenziji nema smrti.A kakve mi to sposobnosti imamo? Ne vidim zaista.Slabiji smo od vecine zivotinja, dno smo dna.

kako znas koliko se ljudi uzdiglo? odakle kuda? tko je postavio granice za 2,3,4,..18D i sto je uopce to? zasto u 4toj nebi bilo smrti i sto je ona? ovo sa zivotinjama ne razumijem, radi li se o nekom natjecanju?

kupio si kartu za lunapark, i sad se zalis jer ti je muka na vecini igracaka.
trgni se malo, pojedi sladoled i uzivaj u voznji.
ako ti je nekad muka, to je u lunaparku normalno :)

Vrh

PostPostano: uto aug 21, 2012 9:40 pm 
Član foruma

Pozdravljam. :occasion5: Ako to od mene ima neku težinu.

Vrh

PostPostano: uto aug 21, 2012 9:46 pm 
Član foruma

... prepoznatljivo...već viđeno...jako predvidljivo... i nadasve previše dosadno ... :roll: Nešto razmišljam i pade mi na pamet ovo: Bolje biti loš original, nego savršen klon... :occasion5:

Vrh

PostPostano: uto aug 21, 2012 9:50 pm 
Član foruma

@Rudrah

Hvala.

Vrh

PostPostano: sri aug 22, 2012 5:52 pm 
Član foruma

zelenozubi je napisao/la:
Saty je napisao/la:

kako znas koliko se ljudi uzdiglo? odakle kuda? tko je postavio granice za 2,3,4,..18D i sto je uopce to? zasto u 4toj nebi bilo smrti i sto je ona? ovo sa zivotinjama ne razumijem, radi li se o nekom natjecanju?

kupio si kartu za lunapark, i sad se zalis jer ti je muka na vecini igracaka.
trgni se malo, pojedi sladoled i uzivaj u voznji.
ako ti je nekad muka, to je u lunaparku normalno :)

isus,buda,neki indijski jogiji.Svi su meditirali ceo boziji dan.Izgleda da je to jedini nacin da se pobegne iz ovog pakla ali to je jako jako tesko.
Zivotinje su niza bica, oni ne bi smele imate vece moci od ljudi al cak i insekti su mocniji od ljudi u dosta stvari.

Vrh

PostPostano: sri aug 22, 2012 7:23 pm 
Član foruma

Nije poanta napretka moć, nego svijest i razumjevanje. Ovi jogiji i slični, kojih možda ima puno više nego što ti znaš jer o većini njih nije pisano nigdje, se nisu uzdigli zato što su tražili ili imali veću moć od drugih ljudi, nego zato što su imali veće razumjevanje, znanje i svijest o onome što ih okružuje, ali ponajprije o onome što jesu.

Vrh

PostPostano: čet aug 23, 2012 1:17 pm 
Član foruma

Saty je napisao/la:

Saty je napisao/la:
isus,buda,neki indijski jogiji.Svi su meditirali ceo boziji dan.Izgleda da je to jedini nacin da se pobegne iz ovog pakla ali to je jako jako tesko.
Zivotinje su niza bica, oni ne bi smele imate vece moci od ljudi al cak i insekti su mocniji od ljudi u dosta stvari.

Pa ako hočeš pobjeći iz ovoga zatvora primi se 'duhovnog' posla. Nečeš nikada pobjeći iz trodimenzionalne stvarnosti odvojene od sklada kao što je ova sjedeći i ne radeći ništa.

Ne brini se okolo dimenzija, i mi ljudi i životinje smo zajedno u istoj prostornoj dimenziji, one možda imaju čak i veču svjesnost od nas u smislu što su svjesne 'velikog duha' odnosno da su svi jedna svjesnost, to možete vidjeti po tome što žive u trenutku, sposobne su bezuvjetno prihvačati. Ali u mnogim slučajima bježe od ljudi i to sa razlogom.. jer ljudi to ne znaju i ne razumiju i to je jako štetno ne samo za ljude, nego može i za njih osobno biti štetno.

I kakve one to imaju moći koje mi nemamo? one su takve kakve jesu. Žive život, ili bolje rečeno život živi kroz njih. Ne vidim tu problem i ne kontam na šta točno misliš...

U četvrtoj prostornoj dimenziji postoje različiti oblici života i opčenito je život duži, ta bića pogotovo sa kojima imamo posla kroz stotinama godina su puno starija a i sa samim time imaju više iskustva i znanja na raspolaganju od nas. I da, i oni umiraju. U svakoj dimenziji u egzistenciji sve što dolazi iz same te dimenzije ima svoj rok trajanja. Odnosno, prelazi nakon određenog vremena u drugačije stanja, reciklira se energija na način da se vrača natrag u svemir, recimo to tako. To je smrt i toga ima na svim dimenzijama. Postoji samo jedna stvar koja ne umire i ona ne dolazi iz niti jedne posebne dimenzije, nego iz same osnove svega, mda. ugl..

Za početak ako hočeš izaći van iz ovoga zatvora kao što si rekao.. primi se 'duhovnog' posla, i nije nužno potrebno meditirati po cijele dane, ustvari. Ono što je potrebno je izlječiti. Doći u kontakt sa samim sobom, živjeti iz toga. I pomoći drugima koji su spremni i sposobni.

http://www.ifeelgoodportal.com/2012/05/ ... -zivi-nas/ ovdje je to bolje objašnjeno. Za početak..kao prvi korak rekao bih. To je jednostavno odluka da ti je dosta svega i da si spreman vratiti se kući, sebi. I onda poduzeti prve korake. I tako korak do korak do cilja..

Zadnja izmjena: Sirius91; čet aug 23, 2012 1:39 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: čet aug 23, 2012 1:36 pm 
Moderator

Slazem se za zivotinje, a biljke jos vise, ciji se da je 3D iskompliciran sa "slobodnom voljom" kao dvosjeklim macem koji koliko daje izbora, toliko ima za nuspojavu i hrpu patnje i alieacije od zivota samog po sebi.
Jednostavno je tako ispalo spletom okolnosti, tko zna da li moze drugacije s obzirom na balast kolektivnog nesvesnog.

Sent from my MB526 using Tapatalk 2

Vrh

PostPostano: čet aug 23, 2012 1:56 pm 
Član foruma

http://www.youtube.com/watch?v=vD6teqnX ... DA85F22F95

Sad ne znam tačno gde - negde u ovoj epskoj četvorosatnoj govoranciji ima reči upravo o toj povezanosti između životinja i "duha" u kontekstu koji je Sirius pomenuo, njihovoj usklađenosti sa njim kao i razlozima njihove bežanije od ljudi. Isto i uzrocima ovakvog ponašanja ljudi, ima tu još nekih faktora osim "prostog" problema slobodne volje ...sad, kome legne - legne :)

Vrh

PostPostano: čet aug 23, 2012 2:16 pm 
Moderator

Naravno da ima jos, ali ovo mi je bas doletilo iz dupeta u glavu.

Sent from my MB526 using Tapatalk 2

Vrh

PostPostano: čet aug 23, 2012 2:35 pm 
Član foruma

Haha, ovo je legendarno - baš sam u vreme pisanja prethodnog posta hteo da iskoristim analogiju broadband veze koju ljudi imaju kao svoj kapacitet za ispoljavanje komunikacije sa tim "duhom" naspram životinja koje imaju 56k vezu ali je dobro koriste, za razliku od ljudi kod kojih je ta veza, iako daleko većeg kapaciteta zakrčena ogromnom količinom smeća sa svih strana što ima destruktivan efekat i po ljude a i po životinje. Istovremeno u jednom videu koji slušam čovek koristi upravo tu analogiju da bi objasnio razliku između onog "živog" znanja i intelektualnog znanja ličnosti kod ljudi... sam koren je isti.

Vrh

PostPostano: čet aug 23, 2012 2:59 pm 
Član foruma

Pa naravno da su životinje puno više svjesne velikog duha koji prožima stvarnost, što je ustvari isto što nekoji ljudi ovdje zovu 7 denzitet, odnosno tzv. 'beskonačna svijest'. Sama priroda je doslovno manifestacija istog, ali nisu potpuno, 100%.

Postoji život koji živi u toj svjesnosti samoga sebe i tko jeste u jednakosti sa svime što postoji.. ovo stanje života je tzv. 'raj'.

I postoji život koji nema tu svjesnost, nije svjestan, taj život ima tzv. odvojenu svjesnost i ne živi iz samog sebe, iz 'ja', nego iz kratkotrajnog, malog, 'lažnog' ja. Ovo je čista ne svjesnost i postojanje koje se temelji na egu, ovo je takozvana 'sotona', kako to ja ponekad volim nazivati.

Mi ljudi smo trenutno spojeni na tu odvojenu svjesnost, i nemamo svoju, odnosno nismo spojeni na takvu kolektivnu svjesnost koja je dio i je 'veliki duh'. Pa svatko živi za sebe, nikako ne funkcioniramo. Odvojeni smo jedni od drugih, i od ovoga nastoju svi sukobi i sva sranja koja si možete zamisliti.

Sotonisti koje vi nazivate Illuminatima također pripadaju toj svjesnosti, ali sama ta svjesnost ne potjeće odavde i nisu je originalno stvorili ljudi.

Ako promatrate životinje možete vidjeti da su i one ponekad u sukobu. Puno puta grabežljivci ubijaju bez nekog razloga, dakle postoji određeni stupanj ne sklada i u 'kolektivnoj' svijesti životinja. Ali su u samom svojem prirodnom stanju puno više svjesniji 'duha' i žive iz toga.

Recimo da je ova stvarnost napadnuta od strane odvojene inteligencije koja djeluje na dubljoj razini ljudskoga uma/podsvijesti. Najviše. Ali ne samo tamo. Životinje budući da su više u kontaktu sa suštinom taj ne-balans/ne-sklad više osjećaju i to se onda u vanjskome svijetu manifestira na razne načine, ubijanje, napadi (jel se kome dogodilo da je nekoga pas napao i izgrizao bez razloga? samo primjer.) hranidbeni lanac je malo 'izvan kontrole', pa bježanje od ljudi.. itd.

Očito je. Možete tu odvojenu inteligenciju nazvati Sotonom, Demiurgom, itd.. sve to ustvari pokaziva na istu stvar. To je ustvari za onako btw.. demonka kolektivna svijest na kojoj su spojili ljudski rod tijekom povijesti. Demoni, reptili, zovite ih kako god, su se previše udaljili od toga duha i s vremenom je nastajala i morali su 'stvoriti' svoju vlastitu 'kolektivnu svijest' da bi kao takvi i dalje mogli funkcionirati i postojati.. sve ovo što se događa hrani tu svjesnost i dozvoljava joj da se širi i više preuzima. I jednoga dana će morati doseći viši nivou i to je glavnim ljudima u interesu, ovo je takozvani 'nwo' koji najvjerojatnije slijedi uskoro.. cilj je da cijela stvar dosegne viši nivou. Rekao bih da je tu u pitanju čisti strah, jer kontrola je bazirana na strahu, ta kolektivna svijest nije sada nužno čisto ZLO, ona jako dobro potječe od samoga toga 'duha' ali je odvojena sama za sebe i radi 'zlo' jer se boji, trauma od samoga odvojenja, i radi 'zlo' da bi preživljavala. Malo komplicirano za objasniti.. edit: mislim da o tome govori u 5 djelu onog seriala od 27 djelova. http://www.youtube.com/watch?v=7h8V94kk ... ure=relmfu

Rekao bih da je ovo bitno i ogroman dio same manipulacije. Neću sad baš sve ali recimo da ljudi kuže poantu.. pa eto samo sam htio objasniti ovo sa životinjama i duhom. Jako je jednostavno i nije potrebno sad neko veliko filozifiranje.

I slušam šta priča ovaj čovjek na linku kojeg je postao Valjda, u pravu je u nekojim stvarima.. to sigurno.

Vrh

PostPostano: čet aug 23, 2012 4:23 pm 
Član foruma

Citat:
svjest je volja. samo ne znam kakve sve to sto pisete ima veze sa 2012.?
rasprava je kao da ste odnekud prosvjetljeni da se definitivno s krajem godine prelazi u visi denzitet.
ajd se skoncentrirajte malo.

edit: sad mi ovaj post više nema smisla pošto je preseljen iz 2012. u denzitete. čak izgleda previše provokativno ovdje, zato ignorirajte. :)

:love12:

Vrh

PostPostano: pet aug 24, 2012 6:17 am 
Moderator

Eto skoncentrirali smo se. :mrgreen:

Moguće je da ćemo i mi tako neadekvatno izgledati kad i ako promjenimo denzitet, kontekst će se promjeniti.

Vrh

PostPostano: pet aug 24, 2012 8:54 am 
Član foruma

Prva stvar kojom nas jebu je dislokacija atlasa. Druga stvar su kalkulatori i kompjuteri. To je nazadovanje i zatupljenje, globalno.
Pa seoba u gradove, torove, samo da se što manje razgovara i razmišlja. Ni vremena za porodicu ni prijatelje.Ne znamo šta je u dvorištu ali znamo poimence ko je poginuo u Siriji. Vrteška malouma nad umom. Da ne idem u detalje.
Umom smo bliže životinjama nego idućem denzitetu. Nazadovanje. Smišljeno i primjenjeno zadnjih par hiljada godina. A pravo znanje i dalje skriveno.

Vrh

PostPostano: pet aug 24, 2012 3:23 pm 
Član foruma

ghost je napisao/la:
Prva stvar kojom nas jebu je dislokacija atlasa. Druga stvar su kalkulatori i kompjuteri. To je nazadovanje i zatupljenje, globalno.
Pa seoba u gradove, torove, samo da se što manje razgovara i razmišlja. Ni vremena za porodicu ni prijatelje.Ne znamo šta je u dvorištu ali znamo poimence ko je poginuo u Siriji. Vrteška malouma nad umom. Da ne idem u detalje.
Umom smo bliže životinjama nego idućem denzitetu. Nazadovanje. Smišljeno i primjenjeno zadnjih par hiljada godina. A pravo znanje i dalje skriveno.

sta mislis da li imalo nekog pozivitnog efekta ukoliko bi namestili atlas i ako da kakvog?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 779 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 39  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.