Pa naravno da su životinje puno više svjesne velikog duha koji prožima stvarnost, što je ustvari isto što nekoji ljudi ovdje zovu 7 denzitet, odnosno tzv. 'beskonačna svijest'. Sama priroda je doslovno manifestacija istog, ali nisu potpuno, 100%.
Postoji život koji živi u toj svjesnosti samoga sebe i tko jeste u jednakosti sa svime što postoji.. ovo stanje života je tzv. 'raj'.
I postoji život koji nema tu svjesnost, nije svjestan, taj život ima tzv. odvojenu svjesnost i ne živi iz samog sebe, iz 'ja', nego iz kratkotrajnog, malog, 'lažnog' ja. Ovo je čista ne svjesnost i postojanje koje se temelji na egu, ovo je takozvana 'sotona', kako to ja ponekad volim nazivati.
Mi ljudi smo trenutno spojeni na tu odvojenu svjesnost, i nemamo svoju, odnosno nismo spojeni na takvu kolektivnu svjesnost koja je dio i je 'veliki duh'. Pa svatko živi za sebe, nikako ne funkcioniramo. Odvojeni smo jedni od drugih, i od ovoga nastoju svi sukobi i sva sranja koja si možete zamisliti.
Sotonisti koje vi nazivate Illuminatima također pripadaju toj svjesnosti, ali sama ta svjesnost ne potjeće odavde i nisu je originalno stvorili ljudi.
Ako promatrate životinje možete vidjeti da su i one ponekad u sukobu. Puno puta grabežljivci ubijaju bez nekog razloga, dakle postoji određeni stupanj ne sklada i u 'kolektivnoj' svijesti životinja. Ali su u samom svojem prirodnom stanju puno više svjesniji 'duha' i žive iz toga.
Recimo da je ova stvarnost napadnuta od strane odvojene inteligencije koja djeluje na dubljoj razini ljudskoga uma/podsvijesti. Najviše. Ali ne samo tamo. Životinje budući da su više u kontaktu sa suštinom taj ne-balans/ne-sklad više osjećaju i to se onda u vanjskome svijetu manifestira na razne načine, ubijanje, napadi (jel se kome dogodilo da je nekoga pas napao i izgrizao bez razloga? samo primjer.) hranidbeni lanac je malo 'izvan kontrole', pa bježanje od ljudi.. itd.
Očito je. Možete tu odvojenu inteligenciju nazvati Sotonom, Demiurgom, itd.. sve to ustvari pokaziva na istu stvar. To je ustvari za onako btw.. demonka kolektivna svijest na kojoj su spojili ljudski rod tijekom povijesti. Demoni, reptili, zovite ih kako god, su se previše udaljili od toga duha i s vremenom je nastajala i morali su 'stvoriti' svoju vlastitu 'kolektivnu svijest' da bi kao takvi i dalje mogli funkcionirati i postojati.. sve ovo što se događa hrani tu svjesnost i dozvoljava joj da se širi i više preuzima. I jednoga dana će morati doseći viši nivou i to je glavnim ljudima u interesu, ovo je takozvani 'nwo' koji najvjerojatnije slijedi uskoro.. cilj je da cijela stvar dosegne viši nivou. Rekao bih da je tu u pitanju čisti strah, jer kontrola je bazirana na strahu, ta kolektivna svijest nije sada nužno čisto ZLO, ona jako dobro potječe od samoga toga 'duha' ali je odvojena sama za sebe i radi 'zlo' jer se boji, trauma od samoga odvojenja, i radi 'zlo' da bi preživljavala. Malo komplicirano za objasniti.. edit: mislim da o tome govori u 5 djelu onog seriala od 27 djelova.
http://www.youtube.com/watch?v=7h8V94kk ... ure=relmfuRekao bih da je ovo bitno i ogroman dio same manipulacije. Neću sad baš sve ali recimo da ljudi kuže poantu.. pa eto samo sam htio objasniti ovo sa životinjama i duhom. Jako je jednostavno i nije potrebno sad neko veliko filozifiranje.
I slušam šta priča ovaj čovjek na linku kojeg je postao Valjda, u pravu je u nekojim stvarima.. to sigurno.