Sada je: sri maj 07, 2025 6:27 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet nov 17, 2006 11:54 pm 
Moderator

Citat:
Sad sam preskočio 20 stranica i vratio se na prvu zato što imam pitanje...Kako to da bi psi, koji su bića iz 2. denziteta mogla osjetiti bića iz 4. ili višeg denziteta, a da ljudi koji su iz 3. to ne osjete? Ok poznato mi je da psi ponekad leže mirno i odjednom se skoncentriraju na nešta, načule uši i počnu proizvodit zvukove iako ljudi to ne primječuju a mi smo kako kažete iz 3. denziteta svijesti, znači svjesniji svijeta oko nas.

Ljudi su cudna vrsta. Obdareni izuzetnim intelektom ali odseceni od nukleusa svog bica koji bi ih/ih je mogao povezati sa drugim bicima i sa prirodom/kosmosom u celini. Bica drugog denziteta su povezana sa svojim samoregulisucim centrom, sa svojom grupnom dusom, ili kako bi se to vec moglo nazvati. Zbog toga ponekad zacutimo fascinirani bozanstvenom mudroscu prirode.

To znanje nam je dostupno samo delimicno, putem iznenadnih uvida, intuicije, osecaja. Ovo znanje nije priznato kao relevantno, na njega se gleda sa sumnjom, ako se uopste i uzme u razmatranje. To nije neobicno, jer mi ovim aparatom ne vladamo sigurno, naprotiv: niti raspolazemo znanjem kako da ga stavimo u funkciju i pokrenemo, niti kako da obradimo te informacije. Ako ponesto i privedemo svesti, obicno dolazi do kolizije sa nasim racionalno usvojenim znanjima, nasim pogledom na svet, verovanjima, te ga ili potiskujemo ili smestamo u posebne ladice, iz kojih ne mozemo uspostaviti veze sa racionalnim delom svog bica.

Po meni, nas put vodi izmedju, ne sastoji se u odbacivanju jednog ili drugog znanja, vec u gradjenju veza, simbolicno (a mozda i zaista) predstavljeno sjedinjavanjem nasih mozdanih hemisfera, muskog i zenskog principa u nama, ujedinjenjem osnovnih polariteta.
Kristalizacijom.

Drugi deo pitanja selim pod „organske portale“.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 19, 2006 7:36 pm 
Član foruma

Jel može netko prokomentirat ono što sam gore napisao? Hvala!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 19, 2006 8:07 pm 
Član foruma

Citat:
bilo je visoko oko 1,5 m kao malo pogrbljeno sivkasto smeđe boje

Zvuci kao da si video vanzemaljca. Idi na hipnoticku regresiju za vise detalja.

Vrh

Naslov: Glasovi u umu
PostPostano: uto nov 21, 2006 3:25 pm 
Početnik

Evo... Malopre sam imao ispit na fakultetu, otisao sam iako nisam ni otvorio knjigu kao nema veze i vidim lik pored mene ima spisak od jedno 150 kvitica sa po tri pitanja [prvi put sam ih video]. Rekoh ajd da procitam barem jednu imao sam neki jak osjecaj.. a to nije ni osecaj jednostavno sam znao ..
Izaberem jednu sa brojem 38 ne slucajno.. osjecaj .. i procitam dva pitanja.. kao ma daj tripujem.. prozovu me .. ja izlazim a neka riba se ufur pre mene.. kao dobro ja cu posle.. i onda :!: :!: :!: daj da procitam i trece tad sam vec bio siguran da je to to ludilo me spopalo .. izadjem izvucem broj 41.. a jebi ga.. pogledam bolje > to=to samo drugi broj a pitanja ista .. Verovatnoca 1:150 a kad uzmemo u obzir onaj moj predosecaj.. ma predosecaj siguran sam bio.. odakle mi to.. kao da mi se to vec dogodilo pa sam znao to je taj osjecaj neverovatno

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 21, 2006 3:56 pm 
Član foruma

Eto, zato kažu da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće. Moj komentar na tvoje iskustvo je:"Imao si sreće", a onaj osjećaj iliti predosjećaj mješavina je treme i nadanja. :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 21, 2006 4:22 pm 
Član foruma

ovo je moglo na cudna desavanja pa selim tamo

molim novije clanove da se upoznaju sa svim sadrzajima foruma prije nego sto pocnu otvarati nove topice

pozdrav

http://knightofthestorms.blogspot.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 21, 2006 6:48 pm 
Početnik

E a j*#!$ ga to bas i nije bila sreca jer ispit ipak nisam polozio sto je i najcudnije u svemu.. Hteo sam da kazem da je to bio osjecaj tipa: nikad mi se to nije desilo pa je velika verovatnoca da hoce bas sad..
Barem mi ostaje ona stvar da se tesim...... :oops:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 26, 2006 12:36 pm 
Moderator

Verujem da ste svi uocili koliko se ovogodisnja jesen produzila. 20-tak stepeni u novembru.
Necu da se zalim na globalno zagrevanje, uzivam u bojama jeseni, svim zajedno, zlatnoj, crvenoj, zelenoj, zutoj, smedjoj, izmesanim na suncu. :love3: Moje omiljeno doba, tako lepo ove godine...

Ali danas je prica dostigla vrhunac: u basti sam pronasla ljubicice. :shock: Prave pravcate. :shock: Dakle, stvarno #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 26, 2006 3:43 pm 
Član foruma

Mene jure komarci. #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 26, 2006 3:49 pm 
Moderator

Privlace ih lepe zute nijanse :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 26, 2006 4:05 pm 
Član foruma

Ja sam bio maloprije kraj jedne rijeke i bilo je vruće kao u junu, počeli smo na kraju da tražimo hlad a malo je falilo da odemo po čamac i da idemo na vodu kao u sred ljeta. :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 26, 2006 6:35 pm 
Član foruma

slika

S ovim sam se ožiljkom prekjučer probudila. Razbili smo teoriju o samogrebanju noktom jer ne mrdam dok spavam. Kako zaspim-tako se i probudim, niti stavljam ruke oko glave. Spavam solo u krevetu tako da me nije nitko drugi mogao ogrebati.
Kakogod, isti dan navečer sam dobila hidromasažer za noge, novi, zapakirani, iz dućana. Kupljen taj dan. Lijepo ga otpakiram, natočim vodu, sjednem, stavim noge, i nakon nepunih 5 minuta nešto ekplodira i prestane raditi. Mrak! :shock:
Usrala sam se od straha, al' rekoh-slučajno.
Zamijenim jučer taj hidromasažer za grijalicu a nju još nisam upalila. Po povratku iz dućana, predlozim dragom da napravimo paštetu od pilećih jetrica, super recept. Sve napravimo i na kraju to treba izmiksati.
Primim mikser, zapravo onaj multipraktik koji sam stoji, ima posudu, a unutra se samo pobacaju sastojci, počnem stavljati ohlađeno meso i nakon 2 minute multipraktik umre.
Ne znam što da kažem, skurila sam 2 aparata u 2 dana a ovo na čelu me i dalje boli ko vrag.... :( [/img]

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 28, 2006 11:08 am 
Član foruma

Ne znam dali je ovo cudno desavanje, ali ja sve neki fin svet srecem u zadnje vreme, ne mislim samo kulturan nego i bas dobre ljude.De nestadose budale? Ili mozda sto ne gledam vesti i slicne stvari na televiziji, pa se ne punim negativnoscu i ne primecujem te negativne ljude.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 28, 2006 1:54 pm 
Član foruma

Arbitrium,

kako se ti mjenjas, mijenja se svijet oko tebe, dakle samo si ti postao bolji pa takvi ljudi pocinju da dolaze u tvoj zivot.
To je dobar znak. Sretno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 06, 2006 9:09 am 
Član foruma

Imam par pitanja. Naime jucer ujutro sam se vratio iz skole dosta ranije i odmah sam legao po dolazku. Imao sam jedan jako jako chudan san, nema nista pretjerano paranormalno ili sta ali sam sanjao da me neki lik izbo-o svojom nausnicom, dva puta , negdje u predjelu bubrega , kada sam se probudio sve je bilo ok , spremio sam se vani, izasao i od jednom na stanici dok sam cekao bus obasulo crvenilo po licu, ushima,laktovima,prsima. pomislio sam da sam alergican na nesta ili da sam dobio neki osip al sve to je proslo za nekih pola sata , a dok je to trajalo osjecao sam se bizarno , imao sam neke gloope vizije i sve.
I jos jedno pitanje ne vezano sa dogadjajem od gore , imam jedan slican ozuljak kao CordeliaVorkosigan samo sto je moj dosta tamniji i na predjelu kod bubrega i ne samo tamo.. sta to moze bit ? taj ozuljak imam vec nekih pola godine , sto je chudno jeste da je sve to pocelo kad sam se malo vishe poceo baviti metafizikom itd... what iz hepeniin ???

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 06, 2006 12:33 pm 
Član foruma

Moj ožiljak je nestao bizarno, pred mojim očima, jednako kako se bizarno i pojavio.... :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 06, 2006 7:58 pm 
Član foruma

Sjetio sam se jednog čudnog događaja od prije 2 godine. Bila je večer i vozio sam se u autobusu. Bilo je samo 5-6 putnika. Zatvorio sam oči ali nisam zaspao. Čim sam zatvorio oči ušao sam u nekakav polusan (teško je reći što je to bilo) te sam u tom istom autobusu vidio puno ljudi koji su pričali. Sjedio sam na istom mjestu. Otvorio sam oči i sve se vratilo u normalu. Nakon nekoliko sekundi opet sam zatvorio oči. Ponovo sam upao u taj polusan u kojem sam opet bio u tom istom autobusu, sjedio sam na istom mjestu ali sada je autobus prolazio kroz neki grad. Vidio sam ulice, izloge, rasvjetu, sve što grad ima. Otvorio sam oči i sve je opet bilo normalno. Zanimljivo je to da je u stvarnosti bus prolazio kroz nenaseljeni kraj. Još je bila i noć pa je vani bio mrak. Zanimljiv događaj.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 11, 2006 3:02 pm 
Član foruma

Sveze "cudno sesavanje":

Sinoc u sitne sate sam sedeo i pricao sa drugarom kada je u sobi bljesnulo nesto, bela svetlost koja se pravolinijski prostirala, trajalo je trenutak na "blic", gledali smo u suprotnim pravcima a obojica mislili da je sevnulo ispred nas, tako bih zakljucio kao da je bilo svuda okolo a ne iz jednog pravca. Televizor i svetlost s polja bih iskljucio.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 16, 2006 12:24 am 
Član foruma

Evo da vas pohvalim, svaka cast svima. Mene nikad nisu posjetili ljudi u kapuljacama, ni ljudi u crnom. I sivi me zaobilaze u velikom luku, dobro, sto to meni fali? Salu na stranu, nije da vam ne vjerujem za sve to, vise iz praznovjerja :mrgreen: iz straha da se to nebi i meni dogodilo, mislim da bi ostatak zivota provela zna se di. Gotovo sva moja neobicna iskustva mogla bi se svesti pod najobicnije sinkronicitete, sve mi neugodno pred vama :oops: Samo jedan odudara i ne znam da je uopce dostojan da ga ovdje navodim.
Ali ajde...Jednom sam pod utjecajem droge (teska rijec, malo pusila) dosla do te tocke razmisljanja kad me je mojih misli postalo biti strah. Pocela sam se pitati da li mi netko cita misli, kontrolira na daljinu mozdane frekvencije i sl. Srce mi je pocelo brze lupati, nekakva strahaca me primila, za ne objasnit. A onda, ONDA, mi je na mobitel dosla poruka, cujem znak za primitak poruke, poruka stigla, nema je u inboxu, gledam, kasnije skuzim da je ona u OUTBOXU ! di su poruke za poslat i da ja tu poruku ne mogu otvorit, nikad prije nisam vidla taj znak na zaslonu, na staroj Nokii 3310. Naravno da nikakvi broj s kojeg je bila poslana nisam mogla vidit, jer u outboxu ni nema te opcije, smatra se da ste vi njihov autor...
Eto, to je to, nikad mi se nije razjasnilo nit ponovilo, da li je neobicno il mozda neka greska na mrezi, nek se javi netko tko je imao slicno iskustvo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 16, 2006 5:18 pm 
Član foruma

Danas sam skužio ovaj topic, malo pročito i sjetio se nečeg što mi se dogodilo...

Bilo je ljeto, bio je dan, bio sam u sobi, crtao sam. Prozor je bio otvoren. U određenom trenutku sam čuo cvrkut vrapca koji je bio na krošnji koja je tri-četri metra od prozora - a na istoj visini. Zvučao mi je super pa sam se podignuo od stola i pogledao kroz prozor. On je opet cvrkutao, a meni je palo na pamet - ajde samo ponavljaj (fućkaj) za njim ono što on cvrkuće... I tak sam ponavljao za njim, pokušavao sam biti što točniji, ali bez ikakvog grčenja... To je trajalo, pa već minutu-dvije, i polako je došao još jedan vrabac, i niš ja i dalje ponavljam za ovim prvim, i tak malo po malo došo još jedan, pa još jedan vrabac, pa još jedan, pa dvoje... Nakon tri-četri minute puna krošnja vrabaca (cca 40-50 vrabaca). I svi su šutili, osim onog prvog vrabca i mene... Vrlo lijep osjećaj me tad prožimao, nisam mogao vjerovat da sam uspio na taj način komunicirat s pticama... I sjetio sam se kak bi bilo super fotkat tu krošnju punu vrabaca, al dok sam se vratio sa fotićem njih više nije bilo...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.