Citat:
Znam za dječaka, spominjala sam ga u temi o vegetarijanstvu, koji je na grozan način mučio i ubijao (redovno nabavljao) mlade mackice.
Samo da ga ja dohvatim... hehe! Pa da vidimo onda...
Šalu sad ostavljam po strani i mogu reći par stvari iz osobnog iskustva. Kad sam bio dijete, svi su rekli da sam bio dobar, bla, bla... nisam se volio tući i raditi "pizdarije". No, u školi me tuče uopće nisu zanimale, ali kad je došlo do grla - opalio sam dotičnog i ovaj se pokupio razbijenih zuba... no stvar je u tome što moraš biti među "najjačima" i onda te drugi više cijene. I žele postati kao ti. Uvijek ima neka grupa s nekim vođom. E, sad - ovisi o tome kakav je on. Ako je pozitivan, skuplja pozitivnu djecu oko sebe, a ako je negativan, negativnu. Isto je i danas, jedino što ne želim biti nikome neki vođa ili slično. Rađe dam neki savjet ili pomognem ako mogu, pa te svi ljepše gledaju i nekako se bolje osjećaš u svom okruženju. Drugo, kao klinac sam najviše gledao akcijske ubijačke filmove, a naročito mi je bio cool Terminator, a nije mi ni na kraju pameti bilo da idem izvoditi neke takve stvari. Isto i s igricama - što je pucačina bolja - to bolje. Unreal i danas haklamo.
No, sad neću spominjati naveliko, nego samo malo da smo u ratu radili mnoge stvari koje normalno inače nebi činili. Dakle, možeš biti jako "dobar" i istovremeno nekog ubiti bez da trepneš... Sve je stvar percepcije. Nadalje, mislim da protiv zla - možeš suprotnim - dobrim i to je vrlo jednostavno ako si povećavaš moć. Sve je u moći ( energiji ). Zašto si pas liže jaja??? - Pa zato jer MOŽE. I sve je u moći i igraju se velike svjetske igre radi nje. A sad, ako imaš neku moć, možeš ju koristiti za razne svrhe, prvenstveno to ovisi kako si opredjeljen. Sa nuklearnom energijom ( moći ) možeš radit struju ili bacit na neki narod u obliku bombe... Dakle, ako želite nadjačati zlo, pojačajte svoju moć u smjeru dobrog. A dobro i zlo ne postoje, to su samo percepcije različitih strana. Mislim da moramo uočiti razliku između toga i pozitivnog i negativnog. Pozitivno teži k balansiranju snaga ( dobra i zla i svih drugih polariteta ), a negativno k debalansiranju. Razlozi objih strana mogu biti različiti i sad tu nebi o tome govorio.
Dakle, bebe ne moraju ( a mogu ) biti zle... to ovisi kakva je duša u njima ( ako je imaju, odnosno nisu organski portali ). Pustimo sad bebe i njihove djelatnosti, idemo malo pomoći Zemlji ( i svim onim na njoj koji to žele ) - pomoći u prilagođavanju u ovoj transformaciji koja se već dešava.
Svaki i najmanji trud u tom smjeru može nekome pomoći. I htio bih se zahvaliti onima koji to čine.