Citat:
Zasto mi intuicija govori da ima nesto u ovome... skriveno...??? A, da, ne-bi razdvojeno... thanks... Inace Pera je detlic iz crtaca koji smo mi matorci gledali a vi omladinci tesko da ga se secate...
Ima nesto intitivno i u ovim ruzicastim baloncicima, ali to cu shvatiti kad budem pametan...
Ma, nije skriveno i dobroćudno je.
Dobar post i po mom mišljenju gađa u centar. Dopalo mi se ovo: „duhovnog coveka... koji dise, zivi i rezonantno dozivljava energetske vibracije opsteg postojanja svega u svemu.“ Lepa slika „polja“, intuicije.
Dopala mi se i napomena o rezonantnom usaglašavanju sa mobilnim telefonima, radio-talasima, …
Jedino sam nešto optimističnija. Imam dobar filing, što će reći, „javlja mi se“

.
Nebi ili ne bi: ne igra neku ulogu, pogotovo u internet komunikaciji, pitanje konvencije.
Asocijacija sa Perom i „svega toga ne bi bilo…“ mi je bio film „Davitelj protiv Davitelja“, sa Šaperom, Kojom i fantastičnim Taskom Nacićem. Tako su ružičasti baloni tu umesto Perinih karanfila. „Aha, ne sviđaju ti se moji karanfili/baloni!!??“ I tu je bilo nekog interesantnog rezonantnog usaglašavanja

.
Referenca na diskusiju na par susednih topica, u koje nemam baš volje da se uplićem, ne na ljubitelje cveća iz crtanih filmova

.
Ali nećemo da odajemo ovim omladincima baš sve tajne , neka se edukuju malo sami

. Makar u pogledu filmova, kada je čitanje već toliki problem.