Perando, dobrodošao!
Drago mi je da su stranice i forum bar malo pomogle pri dizanju tvoje svijesti.
Citat:
odakle su isplivale sve te duse, gdije su bile prije...
"Velik" je svemir, gledajući prostorno očima našim iz 3. denziteta. Ima ljudi i drugdje, osim na Zemlji. Možda su neke duše vezane uz nju, ali sigurno ima duša koje "šaraju", tj. ne vežu se striktno za određeni planet.
Izgleda da su bitnije lekcije, nego sam "smještaj".
Mislim da je netko govorio na forumu i o sjećanjima iz budućeg života... možda funkcija Search pomogne... zbilja je forum postao ogroman!
Duše u "pripravnosti" egzistiraju u 5. denzitetu, gdje vrijeme nije linearno, pa se to "tamo" mnogo lakše shvaća, nego ovdje u našem 3 D. Svejedno je jesi li živio "prije" ili "poslije" sadašnjeg života, jer ionako prirodno zaboraviš sve kad se inkarniraš, tj. počinješ od početka trenutnog života. Jes da ti je sve zapisamo u duši, podsvjesti, i to tek možeš otkodirati nekom regresijom ili slično. Možda baš i neke nepoznanice koje se jave kao rezultati - mogu biti iz budućeg života, kojeg si već ionako proživio... ne gledajući stvar linearno.
Evo primjer: trenutno živiš sad. I u prošlosti i u budućnosti, samo u drugim realitetima ( točkama vrijeme/prostor ). Recimo da pomakneš apsolutno svijest u svoj neki prijašnji život ( prošlost ) i tamo obaviš regresiju i vidiš ove stvari koje ti se sada dešavaju. tada bi one bile - jako čudne, druga nova tehnologija... itd, nebi razumio mnoge stvari. Ali iskustva iz tog života su - možda - nastavak na ovaj!!! Recimo redoslijed inkarnacija ( gledajući iz naše točke vremena/prostora ): 2100.g.pne., 400 g, 563., 1027., 1943., pa opet 1546., 1719., pa opet malo nazad u 976. i možda posljednja u ovom velikom ciklusu, 1985. ( neznam kad si rođen, recimo ovako, otprilike ).
Citat:
kao da se svi zure na neko veliko finale
Pa najkasnije do 21.12.2012.g. ćemo saznati zašto smo baš "sad" kupili kartu za veliko finale!!!