hary90 je napisao/la:
Rekoh gore u ranijem postu da sam sinoć imao to stanje paralize, mislim to mi se desilo već par putA, kako se ja sjećam 6 puta

.......
Ali sinoć mi je najduze trajalo,
I uvjeren sam da je za to kriv moj odlazak na spavanje u 4 ujutro
Sjećam se sjene za zidu i nekakvog čudnog osjećaja vibracija u glavi..
Pokušavajući da se probudim, ali su me konstantno pratili neki ciklusi u kojima zaspem,i odmah se budim u istom stanju...pokušao sam da vičem, da ustanem da pomjeram ruke.....ALI UZALUD..
Nekako mi se oduljilo,ko nikad prije. Zelio sam ustati i imao sam osjećaj da mijenjam polozaj sa
snagom volje..
Pokušao sam okrenuti se i da padnem sa kreveta jer bio sam uvjeren da bi se tako probudio,
I nekim čudom sam to uspio, Padao sam ,bilo je nekako Usporeno, i napokon sam pao na pod, Nisam osjetio bol, i stvarno sam bio uvjeren da je sve realno i da sam stvarno na podu........U tom trenutku se probudih............

Pozdrav!

Najbolja moguca ''tehnika'' protiv paralize! Ako uspesh da odrzhish chistu svest i da se ne uplashish dok te ''drma'' paraliza je potpuno bezopasan fenomen. Chak i zanimljiv, jer mozhesh i astralnu projekciju da izvrshish odatle (shto mi se chini da si ti i uradio) Naravno, pod uslovom da je obichna paraliza sna u pitanju,a ne napad nekog entiteta ... A kada uvezhbash da odrzhavash nezagadjenu,budnu svesnost tokom tog dogadjaja posle nekog vremena to stanje nestaje samo od sebe,osim kada ga indukujesh po volji.
Btw, pokushavati da pomerish fizichko telo je beskorisno tokom toga. Dovesce te do daljih problema sa spavanjem, jer ces stalno biti ''full alert'' i prenapet fizichki. Bolje je da sav posao odradish chisto mentalno, onda ce se odnos izmedju uma i tela izbalansirati sam od sebe. Pusti telo na miru, brzhe se vrati u ravnotezhu ako samo obracas paznju shta se deshava u njemu.
Iz mog iskustva, istina je da pomazhe i ako se okrenesh na desnu stranu umesto lezhanja na ledjima,tada se deshava zznatno redje, slabije, i jako kratko traje. To vazhi za paralizu i inache neprijatne halucinacije koje mogu tu nastupiti. A za napade nekih entiteta stvarno ne vidim kako bi to pomoglo ... jedino ako ti entiteti nisu bash toliko tupavi pa ako ti njih ne vidish i oni misle da ne vide tebe ahahahah.