en1di0n je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQVeoma interesantno.

Mogucnost da je fejk postoji. Ali ako je fejk, neka netko objasni kako.
Nije fejk. Recimo NAZALOST lol. Iz razloga sto to samo potvrdjuje jako jako puno teorija oko "nadprirodnog" pa srodno tome samo NAZALOST pretvoris u stagod jer je nebitno lol.
Takodjer da bis objasnio zasto li je isto gore fejk. Ti to moras napravit i doslovce poznavat zlicu na takav nacin, tj. na sve moguce nacine i pokusavat isto gore milijardu puta da ne uspijes ali ZNAS druge nacine kako da bis mogao reci da je fejk iz razloga sto je ovo gore nemontirani clip, osoba po kojoj se vidi da je sigurna i da zna sta prica do te granice da joj vidis na faci da ne laze i vidis u njoj jednu posebnu vrstu mira kako bi ja to nazvao. Kad covijek pocne blistat tj. kad ga pogledas a on blista, to se zove postizanje necega u zivotu ili ti ga lagani ulazak u taj takozvani 4ti Denzitet il OPD ili stagod drugo da jest. Nebitno je zapravo.
Covijeka puno toga muci zapravo, sve mu je strano i neprihvatljivo a i ako mu je isto prihvatljivo onda je cudno. Rijetko kojoj osobi nema "cudnosti" u tome vec stvarne slike. A i vjerovatno postoji jos puno slojeva iznad te tkz. stvarne slike.
Sto se tice istog filmica, to moze biti samo pocetak jer vidi se po filmu da ista koristi dosta sile za savijanje. Covijek sa malo sile moze savit zlicu ili vilicu te debljine. Mislim da je sustinska poanta ta da drzis ruke i pomalo samo da padaju, da se zlica savija, i da ju mozes izvrtit na sve nacine. Zngnjecit doslovce u lopticu i da to ne radis sa nikakvim trzajima vec da to osjecas... Da osjecas energiju oko sebe i jednostavno to napravis.
Filmic gore moze biti fejk na neki nacin ali itekako ne cini mi se da je neki fejk.
Uglavnom ontopic ( ak sam bio offtopic lol )
Aj got a theory about all of it... Volio bi da se prikljuce takodjer drugi u istu da se malo ona pokusa shvatit ako je to ikako moguce ili stagod drugo.
Da krenem od starta kako bi bilo lakse shvatljivo.
Covijek kao covijek, po nekakvoj logici, stvoren je od bezbroja atoma koji takodjer postoje u prirodi. Znaci, svemir, gravitacija, planeta, sve to skupa, iz svega toga mi jesmo nastali te malim djelicem smo upravo to.
Kako postoji gravitacija, kako postoje zidovi, zlice, pc, stol, casa, papir itd... Sve je to zapravo nastalo od istog "materijala" te bi bilo logicki da duboko u sebi mi itekako poznajemo sastav istog jer smo mi tocno to.
Teorija da u koliko shvatimo pojam gravitacije primjerice. Mi mozemo jednostavno se stopit sa njom. Ako se stopimo, moci cemo ju koristit sto znaci doslovce letit. Ako shvatimo sta je to al stvarno shvatimo, moci cemo se stopit sa istom ili proc kroz istu sto bi u ovom slucaju znacilo prolaz kroz zidove, nevidljivost. Takodjer moci cemo putovat kroz istu u bilo kojem obliku sto bi se moglo povezat sa teleportacijom recimo a i letenjem vec navedenim gore. Takodjer ako se stopimo ko nam brani skup materije u objektu zavrtit, dignu, spustit, itd...
Znaci bezbroj toga i sve one se ko sjeciste sjecu u jednoj točci "Materija".
U koliko shvatimo sta je ista, nista nam vise ne brani da iste stvari i radimo. Ne brani nam da stvaramo plamen iz svojih ruku, munje, led... Nista nam vise jednostavno nije strano jer znamo sta je ista.
Sad kad malo sagledamo drugu stranu naseg realnog zivota imamo slijedece:
Svatko od nas, jednom se parkirao na mjesto za invalide a da nije invalid ili na bilo koji drugi nacin jest prekrsio "Zakon".
Ko kaze da ljudi ne mogu "krsit zakon" materije recimo u smislu gravitacije. Dapace to nije krsenje vec jednostavno upoznavanje, stapljanje i go with the flow ali ovo pitanje jest meni puno pomoglo da shvatim neke druge stvari koje su nazalost neobjasnjive ovako.
Mislim da kako je galaksija vec rekao da je najvaznije pitanje koje prvo covijek sebi mora postavit
Zasto ja to zelim. Koji su moji razlozi za isto.
Iz razloga sto moras znat zasto i to bas znat a ne mislit. To je izuzetno tesko.
Dalje pitanja poput:
Jesam li ja ziv ili mrtav
Jesam li ja duh ili covijek
Jesam li ja uopce covijek zvan homo sapiens
Jesam li ja sa ove planete
Sta li je materija
Sta li je gravitacija
Dali je sve ovo sto ja vidim drugacije?
Kako izgleda materija...
( mozak mi blokan momentalno pa nemam vise ideja )
Mogu dovest do toga no postoji i druga strana sada... Ovo gore je totalno dvosjekli mac jer mozes itekako poludit. Sad opet se postavlja pitanje dali ti zapravo ludis ili ides u nesto novo. Tu se javlja izuzetan strah i brijem da je on kad sam shvatis itekako pitanja koja tebe otvaraju tj. tvoji kljucevi jer ovi gore mogu biti za druge osobe totalno pogresan smijer, da jednostavno pronadjes kljuceve i nacine da otkljucas neke stvari. A sa druge strane ne moras poludit no itekako postoji sansa da otupis na sve nacine i jednostavano nestanes i odonuda di bi trebao biti. Sad. Sve ima za i protiv tako da, sta li se moze desit je vise manje relativno. Ono sto znam da je jest bit pazljiv i radit stvari kad ti kao osoba smatras da je vrijeme i imat faking muda na kvadrat.
Mozes zapocet recimo sa savijanjem zlice pa kad uspijes great. Ides dalje na vecu zlicu pa na nesto vece pa itd... Uglavnom kuzite sta zelim rec.
Sve to je povezano takodjer sa DNA regeneracijom ( ali sam od sebe a ne putem nekih "ucitelja" koji su u vecni slucajeva fejk ili nedovoljno razvijeni ali pokusavaju sebe razvit kako bi samoga sebe uspijeli otvorit sto te itekako baca u OPS kako bi ja to nazvao. )
Sve u svemu, u mojoj glavi ova gore teorija stoji itekako te mislim da bi ju trebalo malo "razradit".