Sada je: čet maj 08, 2025 10:31 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub dec 27, 2008 9:26 pm 
Član foruma

Toma Juda je napisao/la:
Gledajući slike užasa sa Bliskog istoka dojma sam da su se OP/psihopate razmahale i sa jedne i sa druge strane. Prvo su OP sa Palestinske strane izazvali sukob raketirajući Izraelske gradove sijući strah i paniku ( a gospodari su udobno namjestili i pripremili slamke, jer večera je uskoro ), a onda su pishopate sa Izraelske strane uzvratili. rezultat, smrt, krv, strah i očaj s obje strane...

Zamišljam reptile sa 4D kako narede OP da izazovu sukobe, a onda se posjednu na stolice i žderu našu energiju. Zemlja je zapravo jedna velika klaonica, a mi smo živina. Goje nas do određenog trenutka, a onda nas pokolju kako bi se nahranili nama... #-o

Tomo Judo,zanima me,odakle ta potreba da ovaj post napishesh :?:

1.identifikacija sa Visokouzvishenom misijom upoznavanja puchanstva sa sadrzajem vesti na CNN-u i uzivljavanje sa ulogom Luchonoshe koji je eto chak i na Vestima na TV-u chuo,video da je Voda mokra,pa pozurio da tu vest rashiri shto dalje i prosvetli shiroooooooooooke narodne mase

ili

2.fascinantno otkrice da je Voda ipak stvarno Mokra ti ne da mira pa bi svima da isprichash sve shto vidish i chujesh na TV-u

bez razlike,sve-jedno,u oba sluchaja,neka hvala,ne treba 8)
jer to da je Voda mokra,je poznato i josh davno zapisano:
Iz Jevandjelja iza Hipotalamusa
Voda je mokra

Stvarno,
shta chovek da uradi sa tolikim nadahnucem,
mozda da probash,dok si ovako u zaletu
da osnujesh novu religiju
josh jedna vishe-manje
Sve-jedno 8)
POzdrav
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 28, 2008 7:51 pm 
Početnik

=D> Nat koji si ti :king: :love12:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 29, 2008 12:49 am 
Član foruma

putnica je napisao/la:
=D> Nat koji si ti :king: :love12:

putnice,saputnice :D :love9:
bice da si me zamenila s nekim :mrgreen:
nikad od mene kralja
bio sam ,jesam i bicu
uvek i samo dvorska
buda-la
i zna se i zashto je to tako
i chemu ...
evo dosad nisam ni primetio da uopshte imamo i ovog smajlija u izboru :king: ,hehe... tri godine i da ne primetim kralja :king: :mrgreen:
:love3: :love5: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 29, 2008 12:33 pm 
Početnik

:D :D legendo uvek me nasmejes :occasion5: :love9: :love5:
a i ak si buda-la onde si kraljevska :king: :love10: \:D/ :love7:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 31, 2008 1:08 pm 
Član foruma

Bas je interesantno sto vecina ljudi ovde prica o OP kao da je to nesto tamo,
pa to su oni,pa oni nam rade to ili to,a ako cemo verovati Kasiopejcima onda
je polovina nas ovde OP ili bar jedan dobar deo.
Pa je onda neko rekao "mi ljudi",pa da rascistimo,ukoliko OP postoje i oni
su ljudi,ljudski rod,svi smo mi ljudski rod samo je pitanje ko ima i ko nema
dusu.
Samo je nekolicina postavila pitanje "da li sam ja organski portal" dok vecina
nekako kao da je sigurna ili se nada da nije...
Citam i ucim poslednjih 15god. i nekako mnoge stvari koje sam procitao
budu logicne odnosno kasnije se ispostavi da su vrlo moguce tacne ali prica
o organskim portalima mi nikako ne pije vodu.Zasto?
zato sto sam inace poznat kao covek koji vrlo precizno procenjuje ljude,i
poceo sam sa zestokom analizom ljudi koji me okruzuju,od rodjaka do skoro
svih prijatelja,blizih i daljih i dosao do rezultala da velika vecina zraci jednom
pozitivnom energijom,da su brizni i osecajni ljudi i mnoge sam uputio na ovaj
sajt i jos par drugih,cisto predlozio,i ti ljudi su poceli sami da istrazuju i uce
i sada sa njima vec mogu da razmenjujem misljenja.
Odnos je bio 80% ljudi koji zrace pozitivnom energijom i toplinom i 20%
koji su imali lose vibracije.
Dakle,ono sto ja hocu da kazem,ukoliko i postoje OP onda sam siguran da
odnos nije 50/50 sa ljudima vec da ih ima u nekom daleko mnogo manjem
procentu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 31, 2008 2:29 pm 
Član foruma

Postovani clanovi, citajuci ovu temu od prve strane pa do ove zadnje dolazim do zakljucka da se malo zaboravilo ko su i sta su ti organski portali i sta to sve znaci. Narocito u ovim poslednjim postovima. Ne bih istakao niciji posebno, mislim da su svi u pravu ali i da iz brzopletosti koja vodi u povrsnost svi pomalo grese u tom svom misljenju o tzv. "organskim portalima".

Da li mogu da predlozim malo pazljivije citanje prvih strana ili onog materijala na sajtu?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 31, 2008 2:59 pm 
Administrator

Vremenski Putnik je napisao/la:
Bas je interesantno sto vecina ljudi ovde prica o OP kao da je to nesto tamo,
pa to su oni,pa oni nam rade to ili to,a ako cemo verovati Kasiopejcima onda
je polovina nas ovde OP ili bar jedan dobar deo.

Mislim da do zabuna dolazi uglavnom zbog racionalizovanja na osnovu površnog upoznavanja s temom:

S tim u vezi, podsjetio bih na orginalni članak:

http://quantumfuture.net/sr/organskiportali.htm

Nadalje, ovaj članak takođe nije loš:

http://montalk.net/matrix/62/matrix-age ... sis-part-i
http://montalk.net/matrix/63/matrix-age ... is-part-ii

Trebali bi bar biti načisto s tim da Kasiopejski transkripti nisu izvor tog koncepta, niti onog odnosa 50%-50%. Taj odnos između “adamičnih” ljudi i “antropoida” (organskih portala) je još davno prije bio pomenut u istočnoj gnostici. Pogledaj knjige Gnosis I,II i III, Boris Moravjeva, koje su dostupne ovdje:

http://www.4shared.com/dir/11088109/677 ... aring.html

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 15, 2009 12:37 am 
Član foruma

Mozda je ovo neko vec potencirao - ali - sta bilo kome od vas/nas garantuje da bas MI nismo samo fino napravljeni organski portali?

Ko ima ko nema dusu je smesno pitanje - mislim da je ima sve i jedno ljudsko bice na ovoj planeti. Po mom misljenju, pitanje je kome je koliko mozak ispran, i ko se koliko u skladu sa tim agresivno i bezuslovno zalaze za pogresne stavove.

Na primer, fanaticno ponavljanje "ja sam stvoren greskom, ne postoji nista izvan mog materijalnog tela, i materijalnog sveta" i siroka paleta negativnih reakcija do kojih dolazi kada se cuje suprotna tvrdnja moze da bude produkt samo ukorenjenog uverenja. Pogresnog mozda, ali dovoljno cvrstog za tu osobu. Setite se samo koliko ste puta vi tako reagovali - mozda ne sto se tice nekog neopipljivog sveta, ali onda sto se tice sigurnosti opstanka stvari,ili ideja za koje ste inace vezani. Definitivno jesmo,bezbroj puta, svi i svako od nas - neko to priznaje- neko ne. Reagovali smo, i reagovacemo, svi,bez izuzetka. Sve redje sa razvojem svesti, doduse.

Po meni, ono sto vi zovete "organski portal" uopste ne mora da bude bilo kakva bezdusna spodoba. Moze sasvim lepo tu funkciju da obavlja i neko ko je ubedjen u onakav materijalisticki apsurd... Zasto se onda muciti oko pravljenja portala?? Mislim da su reptilijanci(ako ih ima) inteligentniji od toga i da bi energiju potrebnu za pravljenje portala radije utrosili u nesto drugo.

Dalje..
Pre-adamicni i adamicni covek.
Recimo da se organski portal i ljudsko bice sa dusom medjusobno ukrste.
Sta je to njihovo dete Bogu zgresilo pa da mu doticni ne da, ili cak oduzme dusu(koja je po meni najveci dar Svevisnjeg)? Ima li tu logike, bilo ljudske, bilo neke vise?

Ako se slazete da to dete mora imati dusu- slozicete se i da je statisticki nemoguce da "bezdusna" rasa opstane tokom evolucije.
Xm.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 15, 2009 1:25 pm 
Administrator

Valjda?:

Citat:
Mozda je ovo neko vec potencirao - ali - sta bilo kome od vas/nas garantuje da bas MI nismo samo fino napravljeni organski portali?

Naravno, tu nema nikakvih garancija.

Citat:
Ko ima ko nema dusu je smesno pitanje - mislim da je ima sve i jedno ljudsko bice na ovoj planeti.

Prilikom malo pažljivijieg upoznavanja s ovim konceptom, primjetićemo da se nigdje ne tvrdi da su OP-ovi “bezdušni”, prije će biti da se radi o – “kvalitetu” duše. Prema tom konceptu, duša OP-ova je “ogranak” ili “produžetak” jedne grupne duše 2-og denziteta a koje, to ovisi iz kojeg su životinjskog (ili biljnog?) carstva dospjeli na ravan 3-eg denziteta.

Citat:
Zasto se onda muciti oko pravljenja portala?? Mislim da su reptilijanci(ako ih ima) inteligentniji od toga i da bi energiju potrebnu za pravljenje portala radije utrosili u nesto drugo.

Prilikom malo pažljivijeg upoznavanja s ovim konceptom, primjetićemo da se nigdje ne pominje podatak da su “reptilijanci napravili organske portale”.

Citat:
Ako se slazete da to dete mora imati dusu- slozicete se i da je statisticki nemoguce da "bezdusna" rasa opstane tokom evolucije.

Životinje (s grupnom dušom) opstaju zar ne? Na primjer, dinosaurusi su opstajali na ovoj planeti 130 miliona godina. S druge strane, ako malo bolje pogledamo i razmislimo, primjetićemo da smo mi kao ljudska rasa ovu planetu, pa tako i našu vrstu, doveli na rub kolapsa u rekordnom roku.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 15, 2009 3:07 pm 
Član foruma

Naravno da opstaju, sa grupnom.. ali govorim o ukrstanju. Grupna dusa je grupna dusa, a individualna individualna.. Ono sto mi nije jasno - sta bi se dogodilo kad bi se to dvoje ukrstilo? Kakvu bi dusu imalo dete? Grupnu, ili individualnu? Ako je odgovor ovo drugo, mislim da znas na sta ciljam. Mozda su postojali organski portali, bar takvi kakvi su definisani u tim tekstovima, ali je to bilo znantno pre ovog vremena.

Mislim da svi imamo individualnu, kao sto imamo i individualnu svest. I kao sto se svest razvija- tako se razvija i dusa, sinergetski. I sto se kvaliteta tice - po mom misljenju ona raste,razvija se .. tako je kod nekih(OPS?) manje razvijena a kod nekih(OPD?) vise. Mislim da na to utice gomila faktora, pocevsi od genetskog koda, pa do spleta okolnosti u kojima je rastao pojedinac. Vidim na sta ovaj sajt upucuje ljude, zato me je i privukao,ideje su sasvim originalne i VRASKI dobro argumentovane, ali apsolutno nista ne tvrdim, samo iznosim svoje misljenje ... A da bi coveku trebalo mnogo vise vremena da dostigne danasnji stepen svesti prostom evolucijom, bez ikakvih " intervencija sa strane"- tu nema sta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 17, 2009 12:08 am 
Administrator

Pa "križanje" adamičnog pojedinca i OP-a ( svejedno tko je muško, a tko žensko ) može proizvesti i jedno i drugo.

To je zbog toga što "križanje", odnosno, produžetak vrste ima koncept "miješanja" i "usklađivanja" gena datih pojedinaca. Dakle - dobijemo dijete koje će vjerojatno naslijediti neke osobine od oca, i neke od majke ( a i djedova i baka... itd ) - i tu nema nikakvog pravila hoće li imati individualnu dušu ili ne. To je čisto fizički "mix" materijalnih tijela i nekih njihovih, genetsko isprogramiranih, karakteristika. Ovim pogledom, dobijemo neki "zbroj" svijesti na nivou DNA ( gena ). To je samo JEDNA od ČETIRI komponente svijesti koju adamični čovjek ima kad je u materijalnom tijelu 3. denziteta. Fizička svijest ( ova naša "obična" koje su višemanje svi svijesni ), svijest DNA ( genetska svijest ), svijest duha i svijest duše ( PRAVI MI ).

Ta zadnja svijest, duša... može biti individualna ili se temelji na grupnoj, kao njena jedna refleksija u tom tijelu.

Sad, nema nekih pravila hoće li ili neće u tom "novom" materijalnom tijelu biti individualna ili dio grupne duše. To vjerojatno odlučuje to da li se neka individualna duša na 5. denzitetu odlučila za ulazak u to tijelo, i uopće, da li joj to tijelo odgovara genetski. Jer kad se inkaraniramo u materijalno tijelo - mi se "vjenčamo" za njegovu genetiku. Ono: "Do kraja života!"... hehe!

Dakle, "nasljedstvo" se tiče genetike i materijala, a nema ( možda iz naše perspektive ) nikakve veze sa tim da li će dijete imati individualnu ili dio grupne duše "u sebi"...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 17, 2009 7:13 pm 
Član foruma

Dobro, jos uvek nisam ubedjen u postojanje organskih portala ali to sad mozemo ostaviti sa strane.

Recimo da postoje, i da je odnos 50:50. Sta to menja? Zar nije zadatak svih ljudskih bica - onih sa individualnom da se razviju, "predju" na sledeci nivo
,ili na neki nivo,koji, kako neki tvrde tokom ovog zivota kreiramo sami za sebe, a sta je sa onima koji imaju grupnu?

Recimo da imam individualnu dusu.

Moj zadatak je da rastem, ucim i da se razvijam..a ne da ispiram sebi mozak kojecim. Takodje, zadatak mi je, posle odredjenog stadijuma, da do odredjenog stepena pomognem nekome ko je slabije razvijen.
Zar u "slabije razvijene" ne spadaju i organski portali? Prema tome, zar na njih ne treba gledati kao na obicne ljude kojima treba pomoc, a ne kao na potencijalnu opasnost?

Recimo da sam organski portal.

Radeci ovo bacam svoj zivot uzalud? Ako nemam individualnu dusu i nemam mogucnost da je dobijem, a moje telo samo po sebi je neka vrsta "biljke",i sta god radio isto mi se 'vata... - Zbog cega za mene da Bog(ili ko vec to ovde radi) postavi iste zakone kao i za vas, sa besmrtnom dusom? Sa druge strane-ako imam mogucnost da dobijem individualnu dusu svojim razvitkom i radom na Zemlji, i na taj nacin sebi nekako "izjednacim" poziciju sa vasom - zasto me sputavati? U sustini, ono sto ta teorija kaze je - ne vredimo svi isto. Znaci - za neke treba da vazi jedno, za neke drugo. Medjutim...na nacin na koji ja vidim stvari to nije slucaj.A ako nije - to bi obesmislilo "zakon balansa", koji je takodje prezentovan na vasem sajtu.
U toj prici ja vidim samo jos jednu podelu... A podele medju ljudima su oduvek vodile samo do losih dogadjaja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 17, 2009 7:48 pm 
Član foruma

Kako razmišljaš o grupnoj duši?Što je to?
I što te navelo da misliš da OP znači biti manje vrijedan ili zao?
Po meni teorija o OP-ima samo opisuje da na ovoj planeti postoji još jedna vrsta ljudi,tj. na drugom stupnju razvoja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 17, 2009 9:24 pm 
Član foruma

Iz nekih stvari koje sam do sada procitao se jasno vidi da vecina misli da je glavna funkcija OP lakse manipulisanje onih sa individualnom dusom. Bar sam ja tako protumacio neke stvari-mozda gresim. To ih ne cini zlim ali moze da ucini da dobiju takav tretman(neopravdano,naravno) Sreca pa se ne zna ko je ko...

Mozda nesto i propustim citajuci postove, ali to je zato sto sam nenaviknut na citanje sa monitora.

To da je neko nesto tipa "borg", koji se da izuzetno dobro programirati za programiranje drugih, dok neko drugi ima "prirodnu zastitu" iz chega sledi da je jedan tip ljudi "visi" od drugih tipova ljudi sto je po meni glupost..

Sa druge strane ako se oba tipa jednako kotiraju uprkos tome sto imaju razlicite"performanse", to znaci da su ovi slabiji jako gadno naderali ovde .. pogotovo ako je zadatak isti. Sto se mene tice neka nas ima 999 vrsta, jos toliko tipova i pod tipova - to jednom ljudskom bicu ne bi smelo da predstavlja smetnju da ako ne voli, onda prihvati druge. Ali mislim da nas ima samo 1 vrsta, neki jace neki slabije razvijeni. Uvodjenje organskih portala bi, istini za volju, objasnilo neke stvari, ali bi vecinu gadno zakomplikovalo...

Znam da sam LJUDSKO BICE(Eureka ;p) znam da treba da se razvijem, da naucim i shvatim sta god treba,i sta mogu. Sta cu kasnije trebati da radim-verujem da cu i to znati kad dodje vreme. To mi je dovoljno, i radim ono sto mogu i kad mogu, i cim budem mogao radicu vise u to ime.
To radim bez obzira na posledice, a ima ih do mile volje, medjutim - ako sam OP totalno promasujem svoju zivotnu svrhu,zar ne? Ja i svi ovde ...

Razlika izmedju kolektivne i individualne duse bi bila to sto je individualna jedinstvena, dok kolektivna verovatno zavisi od ostatka... Nesto tipa nije bitno sta radi pojedinac vec kolege .. zajedno rade na istom pa sta im je to im je. Tako ja to vidim... kolektivne duse imaju kolektivni cilj - individualne individualni,samim tim znacajniji jer je poseban, njegovim ispunjenjem obogatice se ceo Svemir.
A definiciju kolektivne duse ne znam.. mislim da niko ovde ne zna ni definiciju duse, a kamoli podvrste. Sve sto se zna je nagadjanje, ne verujem da je iko od nas bio "tamo iza" i pricao sa Svevisnjim, ili sa bilo kojim od njegovih legitimnih predstavnika :) Ako i misli da jeste - ko zna sa kim je to komunicirao, zar mu nije palo na pamet da je u pitanju jos jedan trik reptilijanaca? Ako neko kaze "ja sam protiv tvojih neprijatelja" ne znaci da jeste i da je prema tebi dobronameran...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 18, 2009 9:36 pm 
Član foruma

Valjda?

Ja mislim da ti dobro razmisljas, ali nemas dovoljno podataka, odnosno malo samo sire znanje o materiji (mozda i gresim, u tom slucaju izvini). Da ne ispadne da nesto pametujem, evo napisacu kako ja to shvatam.

Sve je energija, mislim da bi objasnjavanje kakva, sve to dodatno zakomplikovalo, tako da za pocetak ne treba objasnjavati "kakva to energija". E sad, ta energija postaje svesna same sebe, odnosno postaje svesna da je ona nesto, da postoji. To bi bila svest. Koliko je ta energija sposobnija da se "specijalizuje" za nesto od toga zavisi njen rast i sazrevanje odnosno njen duhovni razvitak. Svi smo mi fragmenti te energije, odnosno svi smo svevisnji, bog ili slicni izrazi.

Naravno znam da to "fragmenti" malo zbunjuje, pa onda dolazi do ideja kao sto su "bog je svuda oko nas" "sve je jedno" i slicno. Ali, izgleda da koliko smo fragmenti toliko smo i sve to celo, odnosno ti si deo univerzuma, ali ujedno si ti sam i ceo univerzum i apsolutno sve sto postoji i ne postoji.

Zamisli da si ti bog, i da sve sto vidis i sa kim se druzis, da ustvari samo sam sebe zabavljas, i da ti bude jos zabavnije odlucio si da zaboravis da si sve to sam smislio, i jos si odlucio da zaboravis i da su drugi ljudi (i ostali) ustvari samo ti. Ti si samo jedan fokus/tacka u svesti/energiji koja je ustvari celovit ti, samo ti namerno neces da vidis sve odjednom jer je tako zabavnije.

Jos jedan primer: uzmi svojih deset minuta vremena, pusti neku stopericu neka ide. Na svakih npr. pola minuta primeti nesto oko sebe, npr. "vidi prosao je Zika" ili u sledecih pola minuta "prosao veliki beli kamion" ili "susedov besni pas laje". Na kraju tih deset minuta imaces znaci 12 takvih zapamcenih utisaka. E sad zamisli da je zapazanje u 4-tom minutu bio "Valjda?", u 6-tom npr. Arbitrium Liberum, u 9-tom je Zika, a ustvari je sve to isti covek.

Sta je funkcija organskih portala? Pa po toj teoriji nije da

Citat:
da je glavna funkcija OP lakse manipulisanje onih sa individualnom dusom.

Vec da olaksa prelaz energije, odnosno svesti iz jednog vida postojanja u drugi. Odnosno iz takozvanog drugog denziteta, gde su dominantni oblici postojanja biljke i zivotinje, u treci denzitet gde su perjanica razvoja svesti ljudi (i slicni).

Zasto se zovu "organski portali"? Pa sama rec kaze, portal za fizicko manifestovanje, energije iz jednog denziteta u drugi. A sve u cilju razvoja. Naravno ne radi se o kolektivnoj dusi kao sto si je ti opisao. Nije bas da je to sve kao jedna osoba, pa sad neko je prst na ruci, neko na nozi. Tako je mozda u svetu biljaka, i zivotinje su mnogo individualnije od toga. Razlika izmedju ljudi sa individualnom dusom i organskih portala je sto ovi sa indiviualnom imaju vise centre (ili vise te cakre) pa imaju i vise potencijala za razvitak. Dok organski portali imaju samo te donje centre, ali mogu vremenom da razviju i gornje (zbog problema sa mesanjem nasih komsija sa gornjeg sprata i njihove zloupotrebe o. portala, mogucnosti za to su jako male)

Znaci i jedni i drugi su ljudi, i jedni i drugi se u ovom nasem svetu ponasaju, zive i razmisljaju, fakticki isto, tako da smo efektivno svi organski portali.

Mislim da tebe najvise buni ta "grupna dusa". Posto "dusu" vidis samo kao jednu dusu, i samo kao jednog coveka, pa nek je i grupna. Nije bas tako, i ljudi sa grupnom dusom, tzv. organski portali (ako postoje, sve je to teorija) su samo ljudi, i ima velikuh razlika medju njima, kao sto ima i velikih razlika i medju ovima sa potencijalnom individualnom dusom. Znaci nije bas da umre o. portal koji je bio mali prst pa onda vise ne postoji i vrati se telu ili nepostojanju. Mislim da nije tako, vec nastavlja razvitak shodno mogucnostima. Znaci ne "jedan oblak" "jedan copor" i slicno nego samo manji potencijal.

Zamisli da ako npr. osecas pripadnost svojoj naciji, fudbalskom klubu ili ljudima sa istim zanimanjem, imas takodje neku vrstu "grupne duse".

Jesam malo razjasnio? :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 20, 2009 4:25 pm 
Član foruma

Pa jesi, neke stvari.. malo sam razmisljao u pogresnom pravcu, to mi se chesto deshava :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 11:32 am 
Član foruma

Sve je to ok ali u materijalima o OP jasno se pominje grupna dusa a ne dusa
sa manjim ili vecim potencijalom.To je ono sto dovodi do zabune druge ljude
a i mene samog.
Da li je nekome palo na pamet da medju materijalima koji su nam dostuni
i koje proucavamo svi mi na ovom forumu sigurno ima i dezinformacija koje
su namerno ubacene od strane "nekih" da dovedu do zabune ili jos gore do
podele covecanstva bas kao sto je "Valjda" i rekao,ta teorija o OP nekako
ponovo pravi neku podelu ljudi...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 3:36 pm 
Član foruma

Citat:
Sve je to ok ali u materijalima o OP jasno se pominje grupna dusa a ne dusa
sa manjim ili vecim potencijalom.To je ono sto dovodi do zabune druge ljude
a i mene samog.

Mislim da u tom slucaju, niste procitali dovoljno materijala.

Citat:
podele covecanstva bas kao sto je "Valjda" i rekao

Ima dezinformacija sigurno.

Citat:
ta teorija o OP nekako

Pravi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 5:07 pm 
Član foruma

ta teorija o OP nekako

Na primer, u kas transkriptima se kaže da je to zapravo jedina "realna" podela medju ljudima, dok su sve ostale od boje kože i očiju pa do nacionalnih, jezičkih i kulturoloških podela u stvari trivijalne i formalne, odnosno bez "značaja".

Pozdrav

Vrh

Naslov: Re:
PostPostano: uto jul 07, 2009 7:56 am 
Član foruma

podele covecanstva bas kao sto je "Valjda" i rekao,ta teorija o OP nekako

Pa sad dalo bi se o tome razgovarat , npr za ovu podijelu ja znam još od tamo 2002.g. , samo šta je stvar malo drukčije opisana , a ovdje fali nešto šta na kraju može dovesti do krivog shvačanja stvari.

slika

Ovdje npr nema nigdje osme čakre , niti kod adamičnog čovjeka.

Znači već je u startu podatak manje.

Ono što ja znam je da postoje ljudi koji znaju da su nešto više i oni koji ne idu za time u životu tj ne znaju , šta nije rečeno da možda zbog nečega što će im se možda desiti u budučnosti i ne saznaju.

Ono što je točno jest da je podijela pedeset pedest.

Nije mi nešto ova tema zanimljiva jer je kod mene ovo totalno pojednostavljeno.

Imamo dvije vrste ljudi ; jedni koji znaju da su nešto više i da nisu samo tijelo i drugi koji ne znaju da su nešto više , nego misle da su samo tijelo. Jednih ima pedeset posto i dakle i drugih pedeset posto. Točno pola pola. Jedni operiraju s viših centara , dok drugi su uglavnom i pretežito bazirani na nižim centrima.

Tehnički gledano nije ni neka bitna podijela , al da postoji to definitivno.

Ovu podijelu ne treba miješati sa OPD i OPS terminima jer je to nešto drugo. Također evidentno je da jedan tzv OPS dijeluje iz pobuda iz nižih centara , a ne iz viših. Mislim to ne treba ni isticati , to je samo po sebi razumljivo.

Mala napomena : prije bilo kakvog komentara imati u vidu da ovo gore rečeno se odnosi na vrstu Homo Sapiens Sapiens , dakle koliko ja znam to je sad nekih sedam miljardi "komada". Ne pričam o drugim vrstama , samo o vrsti Homo Sapiens Sapiens. Ok.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.