Sada je: pet maj 09, 2025 12:50 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto jan 01, 2008 9:50 pm 
Član foruma

Pozdrav svima i svako dobro u 2008. g.

Vitez od Nevera je napisao/la:

I dok je nemoguce utvrditi da li je netko organski portal ili ne moguce je obracati paznju na energetski balans
gdje vam energija ide i tko je navise crpi a kada to ustanovite to je vec pola posla onda se lako adekvatno zastiti.

Ovaj dio me privukao. Zbilja, gdje nam odlazi energija? Od kada sam počeo raditi na sebi primjećujem da najviše energije iz mene izvlačim ja sam. Jer treba izbaciti iz sebe sva ona "znanja" koja su se u meni skupila tijekom mog života.

A o prepoznavanju OP, to će valjda doći vremenom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 01, 2008 11:34 pm 
Član foruma

gocat je napisao/la:
Oprostite kaj upadam, al ne mogu otvoriti topic, pa me zanima zašto se to više ne može?

Imam pitanja, zanima me što ljudi misle o mojim pitanjima ili razmišljanjima.. Racimo o čakrama, otvorio bi post, al kak izgled morat ću potražit topic di bi se samo ubacio u temu?

Nadam se da je privremeno, il će ostati ovako?

Zbog jako velikog broja otvaranja nekih novih tema, obično dolazi do ponavljanja i preklapanja s temama koje već imamo odavno na forumu. Pošto obično članovi NE PROVJERE sa "Search" ima li neka takva tema, samo otvore temu i dolazi do ponavljanja i time se gubi na preglednosti.

Na topicu Prijedlozi za otvaranje novih tema napiši naziv teme koju bi želio započeti i kratko objašnjenje.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 20, 2008 12:24 am 
Početnik

ne znam gdje da postam ovo pitanje, ali me jako muči pa evo: što ako sam ja organski portal? :?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 21, 2008 11:33 am 
Početnik

sacekas slijedeci ciklus i onda ne budes samo "organski portal". :mrgreen:
ustvari, nije u redu etiketirati ljude na takav nacin. pa sve i da jesu "organski portali". svatko je odgovoran sam za sebe i nikakva krivnja ne bi smjela pasti na pre-adamicne ljudove. nema izgovora za nasilje. oni samo rade svoj posao... he he. ugl, nema puno razlike...

"Why can't we all just get along?"....... :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 21, 2008 4:00 pm 
Član foruma

chokoladni je napisao/la:
ne znam gdje da postam ovo pitanje, ali me jako muči pa evo: što ako sam ja organski portal? :?:

Ovo pitanje je vec postavljano na ovom topicu. Prelistaj temu od pocetka, mozda ces naci i neki odgovor. :)

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 04, 2008 1:51 pm 
Član foruma

Kao i sve druge teorije i podjele i ovu o organskim portalima treba razmotriti kao jedno od objašnjenja. Kad sam čitala o ovoj temi nisam se "opredjelila" ni za ni protiv postojanja OP već ju prihvaćam kao moguću. Najgluplje bi bilo da pokušavamo ljude etiketirati i trpati u istu ladicu na bilo kojoj osnovi jer to može jako loše završiti.

U jednom području mi se čini da mi je ova teorija donekle "sjela". Tiče se općeprihvaćenih vrijednosti i trendova. Nikako mi nije jasna ova opsjednutost ljudi različitim reality show-ima, tračevima o kvazi zvjezdama, modom i sl. nekako mi se uvijek činilo da nas na takve tričarije tjera "neko drugi". I čini mi se da nekim ljudima to izuzetno odgovara, a opet neki prihvaćaju takve stvari pod "svi to rade pa moram i ja". Zato je teško znati tko tu manipulia, a tko samo slijedi, iliti tko ima dušu a tko je organski portal.

Zato nam je najbolje da proučavamo sami sebe u svim mogućim situacijama a ne da se previše zamaramo tko je OP, premda ponavljam, i tu mogućnost treba imati na umu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 04, 2008 9:22 pm 
Član foruma

winnetou je napisao/la:
Kao i sve druge teorije i podjele i ovu o organskim portalima treba razmotriti kao jedno od objašnjenja. Kad sam čitala o ovoj temi nisam se "opredjelila" ni za ni protiv postojanja OP već ju prihvaćam kao moguću. Najgluplje bi bilo da pokušavamo ljude etiketirati i trpati u istu ladicu na bilo kojoj osnovi jer to može jako loše završiti.

U jednom području mi se čini da mi je ova teorija donekle "sjela". Tiče se općeprihvaćenih vrijednosti i trendova. Nikako mi nije jasna ova opsjednutost ljudi različitim reality show-ima, tračevima o kvazi zvjezdama, modom i sl. nekako mi se uvijek činilo da nas na takve tričarije tjera "neko drugi". I čini mi se da nekim ljudima to izuzetno odgovara, a opet neki prihvaćaju takve stvari pod "svi to rade pa moram i ja". Zato je teško znati tko tu manipulia, a tko samo slijedi, iliti tko ima dušu a tko je organski portal.

Zato nam je najbolje da proučavamo sami sebe u svim mogućim situacijama a ne da se previše zamaramo tko je OP, premda ponavljam, i tu mogućnost treba imati na umu.

Po mom misljenju lepo recena sustina. Mislim da nije vazno toliko da li je neko organski portal nego 'rad na sebi'. Tim pre sto se vecina ljudi u osnovi ponasaju mehanicki kao organski portali, iako to mozda i nisu. Kada su u pitanju organski portali, mozda je znacajnije pravilno shvatiti koncept OPD/OPS i dinamiku energetskog kretanja izmedju ljudi, jer u krajnjem slucaju nije vazno da li je neko OP nego da li se i u kojoj meri sluzi mehanickim mentalnim programima za usisavanje tj. otimanje tudje energije, i mislim da je to ono na sta bi trebalo obratiti paznju. Isto kao sto treba raditi i na prepoznavanju, a po volji i menjanju, vlastitih OPS usisivackih programa. Otprilike, ta OPS igra usisavanja tudje energije je kao neko "vrzino kolo", jedno izrazavanje OPSa radja drugo, a svi smo podlozni toj igri samo sto izgleda organski portali nemaju kapacitet da toga postanu svesni pa samim tim i da nesto promene.

Kada je na primer u pitanju nasa vlastita energija, izgleda da je jako potrebno, u stvari nuzno, da ljudi sa dusom (odnosno oni koji imaju potencijala za razvoj svesnosti) ne trose energiju na nebitne stvari jer da bi neko uopste mogao da povecava svoju "svesnost" mora imati energije za to, a drustvo u kome zivimo je koncipirano tako da se energija nemilice trosi na trivijalne stvari, tako da za "najznacajniji zadatak" ne ostaje nista. A cini se da "organski portali" imaju znacajnu ulogu u toj prici jalovog trosenja energije. Ali ipak, to sve samo treba imati na umu, odnosno biti svestan toga i stedeti energiju, ali nikako ne treba tvrditi da je neko organski portal, tim pre sto ni sami nismo dovoljno svesni vlastitih mentalno emotivnih sablona koji nasu percepciju cine subjektivnom pa samim tim i nas "zakljucak". Mozda i gresim.

Sa druge strane, teorija o organskim portalima ipak daje sjajna objasnjenja za vecinu nebuloznih stvari koje vidimo medju ljudima, odnosno mislim da je ta teorija vrlo primenljiva i to ipak treba imati na umu.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jul 05, 2008 9:08 am 
Početnik

Kad smo već kod otimanja energije, prije tjedan dana sam napravio veliki napredak po tom pitanju. Ja i cura smo izbacili televiziju iz stana.

Iako mi je dobar dio života služila kao najveći izvor informacija, tek sam sada shvatio koliko je lakše živjeti bez to đavla. Mislim da je dobra većina vas toga svjesna pa me zanima koliko na vas utječe, ako ju gledate. Preko raznoraznih trash emisija se nekako i može prijeći, ali mene su dokrajčile reklame. Ta prokleta propagandna mašinerija me toliko isisala, da nisam bio ni svjestan koliko. Sad živim mnogo sretnije i imam puno više vremena raditi stvari koje želim jer nisam više ovisan o tom j*****m usisivaču.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jul 05, 2008 9:34 am 
Član foruma

Što se tiče televizije, slažem se. ja ju imam ali je nikad ne gledam jer ne mogu hvatat dobro programe, pošto nemam dobru antenu, srećom. A i inače ju nisam previše gledala, dižu mi živce ne samo reklame, nego i 95% sadržaja na njoj.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 24, 2008 9:06 pm 
Početnik

Zlatko se upitao - gdje nam odlazi energija?

Nigdje.

Organski portali su meni zanimljiv pojam, ali uvije se sudarim sa sljedećim mislima. Organski portali nemaju individualnu dušu, ali imaju kolektivnu. No, gdje se izgubio duh u toj cijeloj priči.

Stoji pisano: Duh je onaj koji daje život tijelu, a ne obratno. Tijelo je bezvrijedno. dakle, da bi organski portal uopće postojao, mora imati u sebi duha, a taj duh je komponenta koja mu daje individualnost.

No,...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 24, 2008 10:29 pm 
Administrator

Ljudski "duh"... ima... kako nebi imao!? Pa u ljudskom je materijalnom tijelu...

Nema dušu. ( duša i duh nisu isto )

Duh je kolektivan za ljudski rod, a duše su samo pojedini fragmenti kolektivne ljudske duše ( svijesti ).

Možda je "duh" - "duša" kolektivne duše ( svijesti )?

( ovo mi je sad palo na pamet... možda je glupost, a možda i nije... ) #-o

Organski portali su specijalno dizajnirani za PRIJENOS energije ( nema nestajanja energije, ona se samo transformira ). Dakle, KROZ organske portale vrši se transfer energije koju mi "proizvodimo" ( čitaj: isto transformiramo iz nekih primarnih izvora nižih denziteta, a i možda koristimo izvor, koji je 7. denzitet... zapravo, on koristi energiju KROZ nas, pa onda kroz OP-e u 4. denzitet, lizzijima recimo, onda možda kroz njih "ide" nekamo dalje... - izgleda da sve to nekako kruži ).

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 25, 2008 12:20 am 
Početnik

Jack987 ne možeš imati duh, a da nemaš vlastitu dušu. Prvom čovjeku Adama Kadmonu uzeta je duša, ali mu je dat parnjak njegove duše, duh.

Ja ne bih rekao da je duh kolektivan za ljudski rod. Nikako. Duh je individualan. Duša bi mogla biti kolektivna, ali ipak držim da je i ona individualna. Ima jedna mudra izreka iz Tominog evanđelja gdje se kaže: Jadna duša koja ovisi o oba tijela. Dobro je pitanje koja su to tijela. Ja bih rekao materijalno tijelo i duh ( ovo duh je po meni onaj duhovni čovjek o kojemu govori Pavle ).

Ja dvojim oko toga da uopće postoji kolektivna ljudska, dakle konkretno to ljudska duša. Iskreno, mi nismo ljudi. To je kao da se identifiraš ( a to se zapravo čini ) sa svojim odijelom koje nosiš.

Izrekao si zanimljivu misao:

" Možda je "duh" - "duša" kolektivne duše ( svijesti )? "

I ja sam takvo nešto dvojio, ali sam koristio pojmove: individualna svijest i Nad-svijest, kao nešto kolektivno ). Dakle, platonovski rečeno, postoji ta jedna Apsolutna ideja u dimenziji ideja, koja je iznjedrila mnoštvo individualnih ideja , koje su se otjelovile u ovoj matwerijalnoj stvarnosti. Doživiš sebe kao Božju ideju, koja se materijalzira. Dakle, nema odvojenosti između tijela ( ta ne kaže li se da je tijelo ljudsko hram Božji ) i duha ( koji je zapravo ideja - zanimljivo, jer duh je zapravo žensko, dok je duša muško ).

Da, slažem se, energija se samo transformira ili mijenja oblik, ali opet, jedan dio, tijelo se rastvara u prvobitnu energiju, dok ti ( um ili duh ) ostaješ individua u sklopu jedne sveopće energije ( zamislimo tu sveopću energiju kao jedan ogroman ocean ).

Da, govori se o sedam denziteta, no ja držim, gnostički gledano, da uz tih 7 denziteta ( ja ih zovem nebesima ) postoji i šest savršenih nebesa. dakle, ovih 7 denziteta pripadaju u vlast Jaldabotha, onoga koji je rekao da je jedini bog i da nema drugih bogova osim njega ( ljubomorni bog ). Postoji taj Jedan, Otac u skrivenosti. Skrivensot se objašanjava kao Onaj koji se nalazi u svemu, On sve ispunjava. On je gore, On je dole, On je doslovce Svugdje. Mislim da su tvorci filma Matrix bili jako dobro upoznati s gnostikom...

8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 25, 2008 2:41 pm 
Administrator

Dobro, da se ovdje držimo teme o organskim portalima, a pitanja o duši, duhu možemo dalje rješavati u temi o tome.
http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=937

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 25, 2008 5:58 pm 
Početnik

Jack prihvaćam savjet, ali sve što je rečeno vezano je usko za organske portale., jer su neodvojivi od pitanja duše i duha...

Ali, slažem se da postoje ljudi ili tijela koje zaista ne možeš razumijeti, proniknuti u njih, a za koje možemo reći da su '' bezdušni '', djeluju kao roboti čineći zvjerstva na ovoj Zemlji. Obzirom da je rečeno u Kasijopejskim transkriptima da ih ima po broju pola od nas 6 milijardi koliko nas ima, nije niti čudno stanje u kojem se nalazi ovaj svijet.

No, kakva li je onda ta kolektivna duša tih organskih portala. Je li odvojena od Kreacije iz koje je sve nastalo ili je također dio te Kreacije? Što ti misliš? Da li možda tu kolektivnu dušu, koju imaju organski portali, da li je ona dio onoga što bi mogli nazvati '' kozmičkim '' aposlutnim zlom ili jest upravo to?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 25, 2008 7:24 pm 
Član foruma

Citat:
Toma Juda:
Da, govori se o sedam denziteta, no ja držim, gnostički gledano, da uz tih 7 denziteta ( ja ih zovem nebesima ) postoji i šest savršenih nebesa. dakle, ovih 7 denziteta pripadaju u vlast Jaldabotha, onoga koji je rekao da je jedini bog i da nema drugih bogova osim njega ( ljubomorni bog ). Postoji taj Jedan, Otac u skrivenosti. Skrivensot se objašanjava kao Onaj koji se nalazi u svemu, On sve ispunjava. On je gore, On je dole, On je doslovce Svugdje. Mislim da su tvorci filma Matrix bili jako dobro upoznati s gnostikom...

Obzirom da s vremena na vrijeme prelistam linkove koji se bave tematikom koja je slična Galaksiji, sjetio sam se da sam negdje pročitao
nešto o Jaldabothu i o istom autoru (gore navedenom) i o njegovoj tvrdnji o osam denziteta i o ....

Link o kojem govorim je ovdje, a neka svatko procijeni sam:
http://www.svjesnost.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=266

Citat:
Aleksandra:
Jeovah "Gospodar Archona" - predatorski vanzemaljac reptilskog tipa koji gospodari embriolikim Graysima, koji se ponasaju kao da su spojeni na kolektivni um.

Jehovah, kojeg su "gnosticari" zvali Yaldabaoth, je stvarno jedan vanzemaljac cije carstvo je planetarni sistem neovisan o Zemlji, Suncu i Mjesecu. On nije "Napredno Bice" (odnosno evoluiraniji od čovjeka), nego vanzemaljac koji je potpuno poludio i koji ima izvjesne "nadljudske" moci slicne božanskima. "Gnosticari" su mislisli da je Jeovah zarazio čovječanstvo sa vjerovanjem da je on kreativni Bog, dok on u stvarnosti ne može stvoriti apsolutno ništa. NHC su vrlo jasni sa ukazivanjem na činjenicu da je Jeovah - Yaldabaoth vodja Archon rase. ( tj. Graysa )
Dakle, Jaldaboth, kako izgleda, nije nikakav Bog u nebesima i 8. denzitetu, nego "lazni Bog", meni poznatiji kao Demijurg tj. neki reptilcina sa 4D OPS ili mozda i 5D OPS.

I još puno toga.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 25, 2008 9:40 pm 
Početnik

Yaldaboth nije nikakav reptilčina iz 4. denziteta, on je prvo biće u kaosu. U Ra-materijalima se spominje 8 denziteta. No, tko kaže da nema nebesa ili denziteta iznad? Znanje je neograničeno....

Govori se uvijek o istome, samo je terminologija drukčija...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 25, 2008 10:23 pm 
Član foruma

Citat:
Toma Juda:
Yaldaboth nije nikakav reptilčina iz 4. denziteta, on je prvo biće u kaosu. U Ra-materijalima se spominje 8 denziteta. No, tko kaže da nema nebesa ili denziteta iznad?
Znanje je neograničeno....
Govori se uvijek o istome, samo je terminologija drukčija...

Pod parolom "znanje je neograničeno" ponekad se pokušavaju podvaliti njuejdžerska sranja iliti Sai Babine čarolije. Isti opus si na forumu "Svjesnost" postao na temu "Viši nivoi svijesti". Ovdje pod OP. Mislim da bi poštenije bilo da si otvorio novu temu i u njoj iznio svoje mišljenje i spoznaje i što ja znam što.

Za tebe Yaldaboth može biti bog bogova što se mene tiče. Nemam ja ništa protiv. Samo ga nemoj pod mus naturati ostalima. Koliko vidim ne zadržiš se puno na nekom forumu. Možda bi se trebao zapitati: zašto je to tako?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 25, 2008 10:55 pm 
Administrator

Citat:
No, kakva li je onda ta kolektivna duša tih organskih portala. Je li odvojena od Kreacije iz koje je sve nastalo ili je također dio te Kreacije? Što ti misliš? Da li možda tu kolektivnu dušu, koju imaju organski portali, da li je ona dio onoga što bi mogli nazvati '' kozmičkim '' aposlutnim zlom ili jest upravo to?

Ništa NIJE ODVOJENO od KREACIJE!!! Pa ni grupna duša OP-a, niti ovaj Yaldaboth, niti najveća "zla" bića ovdje na Zemlji, niti Reptili... SVE je dio Boga i svako negiranje da nešto nije DIO Boga ( 7. denziteta, apsolutne Kreacije, kako god... ) - odvodi u negativu.

Dakle, klanje, ubijanje, masakriranje, silovanje, otimanje i sve ostalo dio su radnje nekih "Dijelova Božjih", koje mi percipiramo kao zle.

Isto tako, većina životinja smatra ljude kao jako zle entitete. Isto kao što i mi gledamo na sve "moćnije" entitete koji nam rade "loše" stvari.

Ne treba organske portale progoniti, odstranjivati, etiketirati ili ubijati - oni su tu kao dio Kreacije koji služe za učenje određenih lekcija. Fora je u tome da mi naučimo te lekcije, a ne da odstranjujemo one koji nam se ne sviđaju na našim putevima. Bolje ih je zaobići nego boriti se protiv ( za ) njih.

Organski portali služe za saznavanje kako se energija može prenositi predatoru. Na koje sve načine. Kako funkcionira taj mehanizam. Sve dok nam svijest nije dovoljno razvijena da to primjetimo, to će nam biti dobre životne lekcije.

Znanje štiti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 26, 2008 12:08 am 
Početnik

Zlatko, a gdje sam ja to tebi naturao pod nos Yaldabotha ili bilo što? ja uzimam kao jako korisno sve što si ti napisao, a imam razlog zašto...

Možda sam u komentarima sa jackom otišao malo preširoko od teme, ali je sve u granicama. Zapravo ja se sa Jackom u svemu slažem, a i za to postoji razlog. Organski portali me zanimaju jer otkada sam pročitao dosta literature o, konkretno '' pshopatama '', došla je poveznica sa organiskim portalima. Zašto?, jer sve više primječujem takvih ljudi ili kako ih se naziva '' humanoida '' u svojoj okolici. To mi je važno, jer takvi nam kroje našu stvarnost, a ona je postala nepodnošljiva. Pitanje je da li, i koliko je to duhovno, oduprijeti se tim organskim portalima, pa i nasilno. Imam dvije informacije, da ih ima negdje 6 %, a negdje sam pročitao da ih ima koliko i nas.
Možemo promatrati i učiti kako kaže Jack, ali postoji na internetu članci i slike vagona zatvora, u koje će netko biti zatvoren, a pitanje je tko? Da li nam je to sudbina, koju su nam namijenili organski portali ili psihopate ili kako hoćeš i njihovi gospodari bili ono reptili, bili greyi, Orionci ili nešto četvrto?

Dakle, je li vrijeme za otpor organskim portalima, ne samo znanjem koje je itekako korisno.

Zlatko, nemoj se naljutiti, ali to mi je bio prvi forum ( Svjesnost ) na kojem sam bio, tako da ne znam otkuda ti informacija da se brzo selim sa foruma na forum. Ovdje sam odnedavno jer osjećam da imam priliku saznati mnogo informacija koje neću saznati u javnim medijima, ali i zato jer od ljeta imam neobične susrete s NLO-ima, ako to tako mogu nazvati.

Kada sam rekao znanje je neograničeno, mislio sam nešto sasvim drugo...U smislu da je svaka informacija korisna i poželjna, pa tako sve one koje ti daš u svezi organskih portala, Jack ili netko treći ili moja malenkost. Postoji izreka da dvije ili tri glave znaju više. ovdje ima mnogo više glava od dvoje ili troje i to je jako pozitivno.

Slažem se s tobom Jack da ništa nije odvojeno od kreacije. To je kao balon. on ima dva kraja. jedan bi mogao biti potizivan ( OPD ), a drugi negativan ( OPS ), ali nisu odvojeni, već su jedna cijelina ( kreacija ). Odnosno, koliko god u ovom dualističkom svijetu organski portal bio odvojen od tebe i činio zlodjela poput klanja, silovanja i sličnog, on je ipak dio nas. Mi smo on. No, mi kao ljudi imamo i sreću i nesreću, odnosno bogatiji smo od organskogg portala da uz čovječnost imamo i tog demona unutar sebe i to je kao neka vječna broba koja se događa zappravo unutar nas. Kao svaki dan se potvrđivati više čovječnijim, a tako postajemo sve više OPD nastrojeni, a istovremeno je to proces oslobađanja od OPS elemenata i onog psihopatskog koje se krije duboko unutar nas.

Doduše, Kasijopejci kažu da ovo što nam se događa jest naša karma zbog Antlantide, pa stoga, možda sve ovo moramo pretrpiti, napade organskih portala i njihovih gospodara, jer je to dobro za nas.

vjerujem da je dobro rješenje zaobilaziti organske portale, no što ako ih ne možeš zaobići. Ako ih je većina na vlasti, u Vladi, i počinju te svakog dana sve više tlačit. što učinit? Ponašati se poput ovce i dopustiti da te odvedu na klanje. Da se prepustiš sudbini da budeš, kako stoji u Kasijopejskim transkriptima, '' kontejner ''?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 27, 2008 8:20 pm 
Početnik

Gledajući slike užasa sa Bliskog istoka dojma sam da su se OP/psihopate razmahale i sa jedne i sa druge strane. Prvo su OP sa Palestinske strane izazvali sukob raketirajući Izraelske gradove sijući strah i paniku ( a gospodari su udobno namjestili i pripremili slamke, jer večera je uskoro ), a onda su pishopate sa Izraelske strane uzvratili. rezultat, smrt, krv, strah i očaj s obje strane...

Zamišljam reptile sa 4D kako narede OP da izazovu sukobe, a onda se posjednu na stolice i žderu našu energiju. Zemlja je zapravo jedna velika klaonica, a mi smo živina. Goje nas do određenog trenutka, a onda nas pokolju kako bi se nahranili nama... #-o

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.