Sada je: čet maj 08, 2025 5:57 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 779 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 39  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet jun 14, 2007 6:22 pm 
Član foruma

Evo slike

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 14, 2007 7:35 pm 
Početnik

Arbitrium Liberum je napisao/la:
Citat:
Ono što je val.....što je to....kruže razne priče i tekstovi a 90 % njih fake postavljen od onih koji vladaju......da bi rekli čovjeku da čeka na nešto....da se nada na nešto a tko zna zapravo što se nalazi u cijeloj pozadini....malo tko ali zato treba tražiti odgovore duboko u sebi jer mi jesmo svemir i sve što postojimo zar ne?
Ako je tako odgovori se nalaze u našim višim postojanjima.

Sta ti predlazes?

Citat:
Šta se tiče 7D.....naša percepcija kao govori da je to stanje ujedinjenosti i blablablabla..ali tko ga je vidio i doživio na zemlji da može 100 % potvrditi???, apsolutno nitko...

Mnogi, trenutak se zove "prosvetljenje" moguce je po stilu pisanja da ga nisi iskusio.

Citat:
a to šta je netko rekao tamo daleko u nekoj drugoj realnosti i sustavu zvana kasiopeja.....hmm yea right.

Ko je to rekao u drugoj realnosti i u sazvezdju Kasiopeja, jel to nesto novo? Kanalisani materijal pod imenom "Kasiopejski tranksripti" nema veze sa tim sazvezdjem, a izgleda ni ti nisi upoznat sa materijalom pa bi mozda trebalo i da ga procitas, a onda da ga pljujes.Val spominju i mnogi drugi materijali, neki pod istim, slicnim ili skroz razlicitim imenima, mnoge od tih materijala imas na ovom forumu, specijalno prezvakane i prevedene da mi lakse citamo na svojem jeziku.

Citat:
Samoistraživanje samog sebe i svojih viših svijesti možeš djelom zagrebati što je to 7D ...

Opet, sta ti predlazes?

Citat:
a ono do čega sam došao kao i neki ostali jest da je 7D stanje svijesti ovog univerzuma...grupna svijest univerzuma...svijest kreatora ovog univerzuma ali ipak NE svega što jest i što postoji....za doći do tog kreatora treba još denziteta proći.

Malo ti je? Hteo bi odmah do vrha? Da nije mnogo? Mozda prvo da naucimo da otkopcavamo sami slic pa cemo sa tute na veliku solju.

Citat:
Iz vlastitog iskustva...koji su kriteriji za prijelaz u 4D...., pa sigurno nije znanje...znanje je manipulativno i subjektivno....već visina svijesti i visina vibracije na kojoj ti vibrira duša (životna energija).
Eto...

Eto.... i tebi.... A kako mislis da povecas svest i vibraciju duse, ako ne ucenjem (sticanjem znanja) koje ce ti pomoci da prevazidjes manipulativno, subjektivno i slicno.... Mozda jogom?Meditacijom...ne znam, sigurno drogama koje ce da ti "prosire percepciju" naravno tu su i ljubicasti baloni stuart swerdlovanje i slicno....

Iako tvoj (eventualni) odgovor meni znam vec do u poslednje slovo, ipak ti predlazem da procitas ono pod metafizika, pa pod osetljivo.Ima finih stvari.

I pored velike verovatnoce da ces ovo pogresno shvatiti i okrenuti evo ti jedan dobar citat sa podforuma o Kastanedi:

Citat:
“Samovažnost je naš najveći neprijatelj. Razmisli – slabima nas čini osećanje uvređenosti zbog onoga što su učinili ili nisu učinili naši prijatelji. Naša samovažnost traži da veći deo svog života budemo uvređeni zbog nekoga.”

“Novi vidovnjaci preporučuju da se učini najveći mogući napor kako bi se samovažnost iskorenila iz života ratnika. Ja se držim tog saveta i uložio sam naročit trud da bih ti pokazao kako smo bez samovažnosti nepovredivi.”

“Samovažnost nije nešto jednostavno i naivno”, objasnio je. “S jedne strane, ona je srž svega što je u nama dobro, dok je, s druge strane, srž svega pokvarenog u nama. Potrebno je strateško majstorstvo kako bi se čovek otarasio pokvarene samovažnosti. Tokom vekova, vidovnjaci su odavali najviše poćasti onima koji su u tome uspeli.”

K.Kastaneda "Unutrašnji Oganj"

Hajde malo manje napadan budi na mene pa ti pojasnim neke svoje poglede i iskustva.
Rekao sam...predlažem rad na sebi...pogotovo duuuboke meditacije gdje se ulazi u prazninu jer u praznini i ništavilu je odgovor.
Kakve veze ima stil pisanja s onim šta sam proživija...radija..experimentira.....ponekad sam malo živčan...nervozan a ponekad dobre volje i odmah su pisanja različita i različito zrače a to neznači da nemam pojma ili slično...no aj zaboravit ću na to.
Pa hmmm zar pljujem po kasiopeji...ako to tako izgleda onda stvarno sorry ali nebi se baš složija.....ako bi ja to htio "popljuva" bi ja njih pošteno jer sam prošao kasiopeju prije nego je uopće postojao ovaj forum....
Ma prijatelju de se smiri....da sam htio biti negdje visoko tamo bih i bio a ne ovdje....meni je lijepo ovdje na ovom svijetu i sigurno ću se opet ovdje vratiti kad nas sravnu sa zemljom....samo u drugom vremenu u drugoj realnosti....ovdje je život ok samo ako se potrudiš da bude ok i da zaradiš svoj kruh umjesto da plačeš kako ti illuminati vladaju životom
Vibracija duše se ne povećava znanjem....to ti odmah kažem....zar zaista misliš da će netko u raj zato što je kršćanin i zato što čita bibliju...'???? e pa neće stari moj isto kao i oni koji čitaju kasiopeju....stewarta i takve druge stvari.....vibracija se povećava radom na sebi...mnogo meditacije...smirenja...rada na energetskim čakrama i pogotovo na otvaranju trećeg oka.....i onda tako to lagano ide....ali potrebne su zaista godine rada.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 14, 2007 7:40 pm 
Početnik

blue_jay je napisao/la:
Evo slike

slika

Mogu ja mogu ja malo komentirat sliku....jeli tako da mogu?? hehe :)

Nevolim dijeliti ljude....pa tako ni denzitete...to su naši pogledi tko je loš a tko dobar...svak u sebi ima dio OPD-a i OPS-a .....i svako stvorenje to ima....pa makar to stvorenje bilo na 6-tom denzitetu ima u sebi i jednog i drugog jer su to totalno 2 nerazdvojna pojma......ali totalno....jing-jang....ajde to se zna.
Ono na 6D...zlokobna i milosrdna....a joj...pa to je baš ono kršćansko-new agerski izraženo....nesviđa mi se iskreno.......i nebih rekao sjedinjeno znanje nego sjedinjena svijest jer svijest jest sve što postoji a znanje jest dio svijesti a znanje je subjektivno......

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 15, 2007 7:07 am 
Početnik

Tehnicka greska, procitaj tekst ispod.

Zadnja izmjena: Burdus; pet jun 15, 2007 7:11 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 15, 2007 7:09 am 
Početnik

Postoje cisti OPS, cisti OPD i kombinacija jednog i drugog. U visim dimenzijama je manje mijesanja, kako kazes, a u 3D vecina nas je jedno i drugo, no racuna se ono sto prevladava. A za to ne moras biti detektiv.

Cinjenica je da se neki ljudi orijentirani prema sebi, neki se dvoje izmedju orijentacije prema sebi i prema drugima, a postoje i oni koji bezuvjetno sluze drugima, ili OPD. Oni nisu negdje gore, vec medju nama. Takvih ljudi je sve vise.

Terminologija je terminologija, zvuci razdvajajuce, no sluzi iskljucivo pojasnjenju. Nema namjeru nikoga prikazati visim ili nizim, boljim ili losijim, vec dati informaciju.

Postoje ljudi kojima je sve relativno i ne mogu ili iz odredjenih razloga ne zele razlikovati izmedju dva koncepta, da li zato sto ne mogu misliti vise od dvije stvari istovremeno ili zbog utjecaja ranih formativnih godina.
Ako izaberes jedan koncept ne znaci da je drugi manje vrijedan, isto kao sto crvena zica nije manje vrijedna ako izaberes zelenu dok popravljas ves masinu, vec ti je jasno da je zelena funkcionalna, a crvena nije.

Crvena nije losa, ali ne odgovara. Ostavis je sa strane. Meni osobno OPS bica ne odgovaraju, postujem njihov univerzum, ali stvaram svoj i sve sto ide uz to. Jedini je problem sto su duhovne razlike izmedju jednih i drugih ogromne, i ako klasican OPD i klasican OPS zive zajedno samo ce se ispatiti, posebno OPD.

U visim dimenzijama je lakse jer ne zive zajedno, vec ponekad ratuju, sto smatram zdravijim pristupom nego prisilno mijesanje kakvo imamo ovdje.

Svi smo to prosli i znamo koliko je tesko. Cak i nasi koncepti mogu biti slicni, u mnogim slucajeva isti, ali energija i namjera nisu. OPS i OPD naprosto zrace drugacije.

Po meni nije fer sto ljudi ne znaju letjeti, a ptice znaju, i smatram to nepravdom, no cinjenica je da ljudi ne mogu letjeti, barem za sada, a ptice mogu. To nije duhovni rasizam, vec duhovna cinjenica.

Pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 15, 2007 7:22 am 
Početnik

Sto se znanja tice, potrebno je jedno i drugo, i citanje i meditacija. Ali nema garancije. Mnogi citaju i meditiraju 20 ili 30 godina, pa su tamo gdje su i bili.
Nije sve za svakoga, zato je idealno je da ljudi jedni drugima ne namecu koncepte, a posebno pricaju s visoka o stvarima koje ne razumiju. Radi se o duhovnom postenju i kucnom odgoju.

Pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 15, 2007 7:30 am 
Član foruma

simposed je napisao/la:
Iz vlastitog iskustva...koji su kriteriji za prijelaz u 4D...., pa sigurno nije znanje...znanje je manipulativno i subjektivno....već visina svijesti i visina vibracije na kojoj ti vibrira duša (životna energija).
Eto...

- Pa za prelaz u 4.D , ti ne treba znanje. Slažem se s tobom.

- Evo primjera u kratko : tip vozi auto 200 na sat i zabije se negdi i pogine. Automatski izlazi iz tijela. Tijelo je mrtvo , a on je izvan njega.

- Tip je tehnićki rećeno : PREŠAO U 4.D.

- I zaista ZA PRELAZ U 4.D TI NIJE NUŽNO POTREBNO ZNANJE KAKO TO NAPRAVITI itd itd.

- Praktićki dovoljan je i :

slika

- Drugi primjer ( da ne ostanemo samo na crnjacima :mrgreen: ) : lola oda ulicom i spoje mu se one dvi sive stanice šta ima u glavi i ni kriv ni dužan doživi nešto što obićno zovemo "prosvijetljenje" ili pak doživi sponatano izlaženje iz tijela ( neki ovo još nazivaju i astralna projekcije , ali vjerovatno bi to bio taj fenomen samo drugi naziv za jednu te istu pojavu - ok ).

- I zaista ZA PRELAZ U 4.D TI NIJE NUŽNO POTREBNO ZNANJE KAKO TO NAPRAVITI itd itd.

- A sad nešto vezano uz svijest i znanje kao pojmove.

- Znanje je podatak. Znanje je informacija. Svaki podatak tj informacija je znanje.

- Kako znaš da nisi više na 3.D , nego da si na 4.D.

- Pa jednostavno drukćije percepiraš informacije ( podatke ) koje primaš iz vanjskog svijeta i drukćije ih doživljavaš itd itd.

- Ne možeš odvojiti svijest od znanja.

- To je nemoguća misija.

simposed je napisao/la:
Eto...

- Ćak su i tehnike koje ti koristiš ( nemam pojma koje ) za postizanje :
visine svijesti i visine vibracije na kojoj ti vibrira duša (životna energija) ; su ZNANJE.

simposed je napisao/la:
Vibracija duše se ne povećava znanjem....to ti odmah kažem....zar zaista misliš da će netko u raj zato što je kršćanin i zato što čita bibliju...'???? e pa neće stari moj isto kao i oni koji čitaju kasiopeju....stewarta i takve druge stvari.....vibracija se povećava radom na sebi...mnogo meditacije...smirenja...rada na energetskim čakrama i pogotovo na otvaranju trećeg oka.....i onda tako to lagano ide....ali potrebne su zaista godine rada.

- Ali vjerovatno nisi ni išao za tim , pa eto da te podsjetim.

- Eto ... :mrgreen: :D :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 15, 2007 5:26 pm 
Član foruma

da li pamtimo dozivljaje iz 3 denziteta kad smo u cetvrtom, tj imaju li kakvog ucinka na nas i da li je moguc kontakt?

Vrh

Naslov: odgovor
PostPostano: pet jun 15, 2007 6:27 pm 
Član foruma

beLIEve ! Lijep pozdrav i na tvoje pitanje, odgovor se nalazi u RA materijalu 50. seansa na samom kraju. Najbolje je da ti sam tu nedoumicu savladaš nego da ti neko daje odgovor.
znanje spašava-ignorisanje znanja - propast.

www.joschua.org

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 16, 2007 9:50 pm 
Administrator

Citat:
a pogledaj malo svi plaču kako ćemo kao narod uskoro izumrijeti i tjeraju nas da se šta više sexamo i pravimo djecu a nitko ne razmišlja o tome da tako razmišljaju svi narodi i da ako tako nastavi desit će se prenapučenost

Nije istina.

U Kini je dozvoljeno imati samo jedno dijete, a za drugo moraš državi platiti 10000$, a za treće neku cifru koju ni neznam napisati...

Prenapučenost je već odavno postignuta. Planeta Zemlja će teško podnijeti tolike štete koje joj radimo, kao čovječanstvo. Ako ne promijenimo u globalu sve negativnosti - uskoro "pa-pa"...

Atlantiđana je bilo otprilike 6 milijardi kad su doživjeli "propast"... hajdemo raći rađe - transformaciju. Pogledajmo otprilike koliko trenutno ljudi živi na Zemlji... :twisted:

Dakle, denziteti... možda entitet kad iz 3D, radi prestanka funkcioniranja materijalnog nosioca - tijela, prijeđe u 5D... to ne mora biti da je on svjestan u opsegu 5. denziteta, već da je on svjestan 3D, ali je trenutno u realitetu 5D. Ne da zna sve što taj 5D obuhvaća, već samo tamo trenutno "stanuje" radi procesa reinkarnacije. Kao kad izvadiš ribu iz vode, ona je 2D, ali je u realitetu ljudi, tj. 3D.

Zato, možda, nije nužno proći kroz 4D.

Ali... mi ionako vjerojatno imamo neke MANIFESTACIJE u SVIM denzitetima... pa tako i u 4D. Možda smo "tamo" samo neki energetski balončići koji skaču po planeti, koje vole papati Lizziji... njih možda toliko ne "brinu" naša 3D tijela, već emitiranje određenih vibracija naših tijela iz 3D...

Viši denzitet može ( ali i ne mora, po volji ) fokusirati svoju svijest na niže denzitete, a entiteti nižih teško mogu percipirati više denzitete.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 16, 2007 11:40 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:

Dakle, denziteti... možda entitet kad iz 3D, radi prestanka funkcioniranja materijalnog nosioca - tijela, prijeđe u 5D... to ne mora biti da je on svjestan u opsegu 5. denziteta, već da je on svjestan 3D, ali je trenutno u realitetu 5D. Ne da zna sve što taj 5D obuhvaća, već samo tamo trenutno "stanuje" radi procesa reinkarnacije. Kao kad izvadiš ribu iz vode, ona je 2D, ali je u realitetu ljudi, tj. 3D.

Zato, možda, nije nužno proći kroz 4D.

Pa ni riba , u tom slućaju ne skaće iz 2.D u 4.D. Dakle ni tu nema preskakanja denziteta.

Životinje baš i nisu najbolji primjer za proućavanje nećega što se zove ćovjek.

Izuzev delfina i kitova koji su nešto drugo.

Pustimo sad smrt kao ćimbenik prelaska na 4.D. Na 4.D se može preći i pomoću proširenja svijesti i slićno.

Ćak i tamo imaš situaciju da si jedno vrijeme ( koliko , ovisi o pojedincu i njegovom stupnju svijesti itd itd ) na 4.D , pa tek onda kad si spreman ideš na idući nivo.

A inaće sve ostalo stoji , jer smo prićali o ćinu prelaza , a ne i o tome da je netko svijestan denziteta u kojem se našao.

Možda je problem u ovome ; netko misli da 0.00001 sekunda nije vremenski period.

Nažalost , to nije istina.

0,00001 sekunda je vremenski period.

Ako netko umre i samo doleti u 5.D , on ipak prođe kroz 4.D iako to nije ni registrirao jer je rijeć o vrlo kratkom vremenskom periodu za registrirati ga uopće.

Ma nema šanse da ćeš iz 3.D uletit direktno u 5.D bez da , ako ništa drugo , barem propićiš kroz 4.D.

Denziteti su između ostalog ipak na kraju krajeva ; NIVOI SVIJESTI.

A svijest ima svoje zakone.

Nema preskakanja.

Dakle tehnićki nema preskakanja , a to što se nekome ćini da je prešao direktno iz 3.D u 5.D , jer nije niti registrirao da je prošao kroz 4.D zbog kratkog vremenskog perioda ; je drugi par ćarapa.

To je to , a sad kako će tko to interpertirat ; je ili nije je njegova stvar.

Uostalom , netko može umrijeti ( ili izaći iz tijela ) , a da se odma nađe na 5.D.

Zašto ne.

Ali u trenutku ćina odvajanja od fizićkog tijela , on je bio na frekvenciji 4.D.

Iako on nije od 4.D vidio ni d od denziteta.

Po meni tu nastaje to neslaganje u mišljenju , ali tehnićki on mora proći kroz taj denzitet.

Jednostavno mora.

:mrgreen: :D :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 17, 2007 6:02 am 
Član foruma

Pozdrav

Dok smo u 3D denzitetu, nasa hopofiza je u 4D! Posto je vreme varijabilno i selektivno, mi smo vec u svim Denzitetima! E sad, secanje moze da bude ZNANJE, svest na kome smo sada nivou. U svakom slucaju, opazaj, tj. percepcija stavlja nas na odredjen nivo postojanja.
Sa tacke gledista 7D svi denziteti su JEDNO! Mislim, kada dostignemo UNIJU, nema odvajanja na etericno i materijalno! Mi svojim mislima, snovima, eto, cak i ovakvim razgovorima doticemo te prelaze ka drugim denzitetima. Vec su izgradjene mnoge slike postojanja koje vec i sada egzistiraju, i koje nastavljaju put do novog sjedinjenja sa svima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 17, 2007 7:57 am 
Početnik

Pozdrav,

Mnogi, cak i oni koje smatramo veoma nesvjesnima,
imaju povremen odnos s visim dimenzijama (posebno kad sanjaju).
Mnogi taj odnos imaju gotovo svjesno, ali ne znaju da ga imaju. Kanal im je otvoren, ali oni nisu "kod kuce".
Samo iznimno mali broj ima mentalni uvid u proces, znaju sto se dogadja i znaju sto rade. Oni su napravili duhovni home work, i poradili na fokusu, enrgetskom balansu i prociscenju, informiranosti i koncentraciji.
Kako kaze Miljan Miljanic: "Fuzbal je 10% talenat, ostalo je rad".
Sve su stvari potencijalno moguce za svakoga, pa cak i da duhovne neznalice imaju superiorne slike realnosti koje ih vode prema visim dimenzijama.
Kako kaze Bojan71, mnoge slike postojanja i sada egzistiraju.
Puno je vaznije da se zivi u prirodi, da ljudi paze sto jedu i da se sto manje izlazu civilizaciijskim "prednostima". Zivot u prirodi ne garantira spoznaju, ali pomaze u kontaktu s visim svjetovima.
Jedini problem s visim energijama i konceptima je sto ih moramo implementirati ovdje.
No cijenica je da svi mi stalno putujemo, znali to ili ne. Cak i, kako netko rece, dok se druzimo na Galaksiji.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 17, 2007 4:46 pm 
Administrator

Citat:
Ako netko umre i samo doleti u 5.D , on ipak prođe kroz 4.D iako to nije ni registrirao jer je rijeć o vrlo kratkom vremenskom periodu za registrirati ga uopće.

Nema smisla označavati linearno vrijeme u 4 ili 5D, kad ono tamo ne postoji. Ne postoji vrmenski period, nego samo "sinhronizacija". To ćeš malo više razumijeti kad proučiš temu o vremenu tu na forumu.
Mi živimo u hiperdimenzionalnom svemiru, pa se mjere točke vremena/prostora ( za neki realitet ), a ima ih beskonačno u sveukupnom polju, eteru ili kako to zvali.
U 4D imaš cikličko vrijeme, a ne linearno. U 5D vjerojatno isto. Zato se možeš inkarnirati ( gledajući našim 3D očima koje vide linearno vrijeme ) PRIJE nego umreš nekad KASNIJE.

Npr. danas netko umre i inkarnira se u tijelo nekog tko je u našem realitetu živio recimo 1375-1403.g. Razumiješ? Ti postojiš istovremeno u RAZNIM točkama vremena/prostora. Bio ti tog svjestan ili ne.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 17, 2007 5:38 pm 
Početnik

Jack je uglavnom sve rekao, sto se "vremena" tice. Nema se puno dodati.

Pozdrav.

P.S. Ima jedna fina knjiga o tome, i ne samo o tome. Davno je napisana, a u Hrvatskoj prevedena u 1000 primjeraka pocetkom 2000. ili 2001. Ima nevjerojatno jasan i mocan diskurs, nimalo ne stedi pogresne koncepte, a uz sve to je veoma pozitivna i topla.
To je najstiliziranije kanaliziranje ikad vidjeno.

Zove se "Kako uzaci". Autor je Tony Stubbs. Posebno je interesantna za intelektualne sladokusce. Tamo ima dosta o onome o cemu Jack govori.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 17, 2007 5:40 pm 
Član foruma

Ja mislim da uopste nije vazno da li je moguce preskakati neke denzitete, strepeti od eventualnog vracanja karme na 5. denzitetu, pa cak ni shvatati vreme u drugim denzitetima, a sto i ne mozemo zbog nasih 3D ogranicenja.Vazno je truditi se da se shvati vreme u sopstevnom denzitetu (dobro i drugim, sto da ne) mislim da je najvaznije shvatiti lekcije svog denziteta, 3. za nas.

Zasto?

Pa to mi nekako mirise na "prirodan" nacin da bi se otislo u bilo kakve denzitete, a i receno najprostije "zivot je lepsi,laksi i sadrzajniji" ima manje muke, trzavica i gluposti.Trcanje ispred rude i zelja za shvatanjem lekcija na kraju knjige dok smo je tek otvorili mi je nakako divljacka, nesvesna i sebicna, narocito sebicna jer nismo sami, ne ucimo sami, ima jos djaka oko nas koji nam pomazu, i mi njima, a kako im pomazemo ako trcimo okolo ko muve bez glave i jos i njih izbezumljujemo tim ponasanjem, pa onda oni ljude oko sebe i vise se ne zna ko je lud a ko zbunjen ( pade mi na pamet da sma upravo opisao stanje na planeti ) :mrgreen:

Da ne trazim sad uglavnom i kasiopejci rekose da su lekcije "jednostavna shvatanja i karma" pa valjda onda nije toliko tesko.Svidelo mi se ono "a gde cemo kad shvatimo to? odgovor "Svuda" :D

Sta vi mislite koje su lekcije na ovom nasem 3D?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 17, 2007 7:48 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Citat:

Nema smisla označavati linearno vrijeme u 4 ili 5D, kad ono tamo ne postoji. Ne postoji vrmenski period, nego samo "sinhronizacija". To ćeš malo više razumijeti kad proučiš temu o vremenu tu na forumu.
Mi živimo u hiperdimenzionalnom svemiru, pa se mjere točke vremena/prostora ( za neki realitet ), a ima ih beskonačno u sveukupnom polju, eteru ili kako to zvali.
U 4D imaš cikličko vrijeme, a ne linearno. U 5D vjerojatno isto. Zato se možeš inkarnirati ( gledajući našim 3D očima koje vide linearno vrijeme ) PRIJE nego umreš nekad KASNIJE.

Npr. danas netko umre i inkarnira se u tijelo nekog tko je u našem realitetu živio recimo 1375-1403.g. Razumiješ? Ti postojiš istovremeno u RAZNIM točkama vremena/prostora. Bio ti tog svjestan ili ne.

- Otišao si na temu paralelnih svijetova. :D

- Prićali smo o tome da li je moguće direktno iz 3.D preći u 5.D.

- Daj mi primjer direktnog prelaska iz 3.D u 5.D bez da osoba tj njena svijest prođe kroz 4.D ( nivo postojanja - ili ti ga frekvencija percepiranja i postojanja ).

:D :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 17, 2007 11:46 pm 
Administrator

Pogledaj "drvo života"... slika na vrhu teme, naći ćeš ju u mnogim knjigama i literaturi... uglavnom... vidiš da postoji prečka između denziteta 3 i 5, dakle, vjerojatno se može...

Ali, kako je Arbitrium Liberum rekao... nije to tolko ni bitno.

Bitne su naučene lekcije iz tog denziteta u kojem si boravio u tom ciklusu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 06, 2007 7:29 pm 
Član foruma

U "Ra materijalu" spominje se 8mi denzitet kao misterija cak i za misaoni kompleks kao sto je RA.

Imali neko bar subjektivnu interpretaciju sta bi zaista moga da bude 8 denzitet?! Vidima da ga cak i nema na postavljenoj grafickoj interpretaciji povezanosti denizteta.

Inace ja ga nisam shvatio kao 1 denzitet narednog cikluca u kome postoji ponovo 7 denziteta kao beskonacno ponavljajuci ciklus.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 06, 2007 8:48 pm 
Moderator

Tako ga i ja razumem, Kromp.
Takodje lepo poredjenje sa notnom lestivcom, gde osma nota prakticno zapocinje novu oktavu. :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 779 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 39  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.