E ovako.Pre nego sto bilo sta ``pametno`` napisem moram da ti kazem, zalosna vrbo ,da sam i ja bio kao ti na pocetku.Taj pocetak,uslovno govoreci je bio pre nekih godinu dana.Tada sam cuo za reptile,hibridne rase,trt-mrt i ostale stvari..Da nesto nije u redu sa celim svetom sam kapirao od malih nogu,ali nisam znao sta.Sa odrastanjem sam poceo da uvidjam ali sam bio ogranicen dostupnim informacijama.U svakom slucaju ti i tvoj suprug ste trenutno u fazi OGROMNOG STRAHA rekao bih.Bio sam i ja,iskreno.Otac sam,imam dvoje male dece i taj strah se odnosio upravo na njih. Starije dete ima 10 godina,mladje 3,5. Pored toga i supruga je nepoverljiva premu svemu ovome.Kako objasniti detetu od 10 godina da je komp.stetan,da su mobilni tf.sredstva kontrole i jako stetni kad ``samo on nema mobilni``??? Deca to niti trebaju niti mogu da shvate.Medjutim ,kad je poceo da place jer cemo mi,mama i tata ,jednog dana umreti ,shvatio sam da i deci treba objasanjavati,bez obzira na sve,ali ne na grub nacin i sa tvrdnjom,vec kroz pricicu,igru,salu...Zasto je ``normalno`` da dete zna za smrt i da je se plasi sa 8 godina,a nije normalno da mu se objasni sve to na uzviseniji i prosvetljeniji nacin???Sine moj,smrti se plasi koliko i bubamare
Nije shvatio ali me je cuo i to ga je zainteresovalo. Korak po korak,stvaramo novu generaciju ``BUDNIH`` ljudi.
Posle perioda u kome ste sad vas dvoje ce doci period stabilizacije.To je proces i ume da traje i dozvolite mu da traje koliko treba.Hranite ga informacijama jer znanje je protivotrov strahu.
Meni je recimo Ekart Tol dosta ``pomogao`` jer je jednostavan i nezahtevan.Kastanedu i njegovu pricu ne moze bas svako da svari,a narocito ne neko ko je odgovoran roditelj.Za neku duboku meditaciju treba mir i tisina,a ne puna kuca ili kancelarija.Umetnost je to raditi bas u takvim uslovima,a E.Tol i o tome govori,bas kao i Osho.
``Moc sadasnjeg trenutka`` i ``Nova zemlja`` od njega kao i video koga ima na ovom sajtu.
Eto,samo hrabro i nemojte se opterecivati previse.Nibiru,ako vec dolazi,nece zaistaviti ili skrenuti sa puta vasa briga
I jos nesto,iskljucite TV mislim na sve vrste info emisija,rijalitija,proseravanja i balavljenja kojekakvih umetnika i politicara.Nemaju oni pojma o cemu pricaju.Nije to svet u kome zelite da zivite.Batalite citanje novina,pracenje sportskih rezultata,vremenskih prognoza i truc gluposti.
Samo
BUDITE i sve polako ali sigurno dodje na svoje mesto .

=

=
znanje = ljubav = svetlost
Pozdrav