Kako je sunce upeklo, vrijeme je za plažu
Moram priznati da se davne ˙83 dogodilo nešto slično i meni, što je zapravo profiliralo moj daljnji put u životu!
Nekoliko godina sam tražio načina da mi netko pojasni što se zapravo dogodilo, i kako to uvijek biva, otkrilo se samo!
Proučavajući razine takvih doživljaja, došao sam do zaključka da ih ima podosta. Od razine kad "promatramo" ovaj svijet, pa sve do razina kad prostor i vrijeme ne postoje!
Opis mog doživljaja, sam po sebi nije fascinantan, ali je bio dovoljan inpuls da me nagna u istraživanje!
Mislim da je postignuti rezultat, voljno percipiranje određenog nivoa, zasad moj najveći uspijeh. Koji puta ide glatko, koji puta neide uopće, no važno je da ide!
Ovime sam zapravo htio reći, da dajem podršku svim onima koji imaju takva iskustva, neka pročačkaju malo, dovinu se tehnici koja bi im odgovarala, da opetuju doživljaj, jer nekog pravila nema, bar zasada, kako to postići! Vrlo je intuitivno, barem meni, ali da je "ljekovito i puno optimizma", je!
Sam opis tog "trenutka", koji je trajao
4 dana, sveo bi se na to, da nema mene kao fizičkog bića, nema vremena, nema prostora, nema komunikacije rečenicama. ali ima mene, koji osjećam sam sebe, osjećam i druge, mada ih ne vidim, neznam sve, ali znam dosta, uopće teško izreći što se izreći neda!
Ja jesam, je možda i predugačak opis toga stanja!
Tek kasnije, kad sam dosezao te razine, na određen način se i s njih dalo djelovati, no to je sasvim druga priča!
Vrlo je vjerojatno da i jedan od razloga taj, što se danas bavim mistikom, kako bi sve te neke više zakonitosti pokušao "sputiti" na zemlju i obratno!
Živi bili pa vidjeli!