Malo samo razmišljam o jednoj stvari..
Citat:
Hermo Diaktoros:
Nakon smrti, iako vaše tijelo napusti duh, još uvijek niste prešli na drugi svijet i prvo što ugledate je lažnog Boga koji vam sudi po dobrim ili lošim dijelima u tome životu, ali ne na način da ih on zna, već potencira naše osjećaje krivnje i srama za ono što smo učinili tijekom života. To je trik kojim se želi Svijest držati zarobljenom u ovome svijetu od strane grupe entiteta iz više dimenzije. To rade tisućljećima putem osjećaja krivnje i srama, kojeg su sami potencirali na ovoj zemlji. Učinili su to previše strogim religijama koje ne štuju pravoga boga, već onoga koji je srdit i gnjevan i medijima i drugim stvarima. Žele držati ljude u neprestanoj reinkarnaciji kako bi im oslabili volju. Nakon smrti ponudit će vam 'ugovore' i birat ćete hoćete li ići u pakao ili naučiti ponovnu lekciju. Sve to uz prisustvo ogromnog straha. Prava stvar je u tome da Kreator svemira ne želi da se osjećate krivima i ne želi da učite ponovne lekcije, to su razmišljanja bolesnog uma orijentiranog na strukturnu stvarnost i materijalni svijet. Stvarni Kreator odnosno Kreacija koje smo dio je savršena i zna da smo takvi i mi. Zavjera protiv ljudi iz viših dimenzija vodi se isključivo iz tog razloga, a konačan cilj je otvorena svjetska potpuna vlada nad nešto manjim brojem stanovništva koje će biti u potpunoj poslušnosti pred lažnim bogovima. Da bi to izbjegli, moramo se odreći osjećaja krivnje, straha i znati da smo beskrajna svijest, da smo svi jednaki i oslobodit ćemo se iz tih okova. Nakon smrti tada postanemo dio svega što je i budemo u prilici iskusiti ponovno život samo ako to želimo. I druge oblike života, također. Ne postoji nagrada ili kazna kao nešto što dolazi poslije. Tražiti beskraj moramo tražiti u ljudima oko sebe, u sebi i u svim kreacijama. Ne fizički, već u dušama koje ih ispunjavaju. Odreknite se ljutnje i krivnje jer ni za što niste krivi i da, moguće je istinski oprostiti kada znate istinu i Isus nije bio božansko biće u koje su ga pretvorili već čovjek kakav bi svatko trebao biti. Jedino tad shvatit ćete značenje riječi oprostite im ne znaju što čine jer nisu ni znali. Uništavanjem drugih uništavali su ono od čega su i sami i čemu ništa nije ravno. Ali nisu krivi, kriva je manipulacija koja traje predugo. Pobune nisu potrebne, rat nije potreban, za mir i beskrajnu sreću te uspostavljanje Edena na zemlji ponovno potrebna je Svjesnost koja je ljubav, radost, zabava i sreća kraj koje ništa drugo nije potrebno. Oprostite sebi i drugima i radite na tome na u sebi probudite beskrajnu svjetlost i razumijevanje za druge, znajući da nisu ni bolji ni gori od vas."
Citat:
Jonathan:
"See, you're all caught in a cycle here. They make you guilty, they infuse in your mind the cancerous intent.. and it's sublime, it's a crime that's sublime, it's subliminal in so many ways... and then try to tell you quickly when you die how guilty you are. And use the threat of hell to get you to agree to an alternative which is contracting to be a victim in your next role... "to learn your lesson" so they just do it to you again and keep working on your soul to break your will until you feel like you're so bad that you can't even perceive that you'd be loved by God, so they can absorb you."
Hmm.. danas sam naišao na ovaj tekst koji mi je dao još malo dublji uvid u cijelu stvar;
Citat:
Breaking the spirit of people, I am sad to say is an accepted method of control in our society. It is done in some cases as part of a regimen of discipline, by others unwittingly as they are not aware of their own destructive powers. People do it to other people and humans do it to animals. What does this actually mean? Well in order to exert influence, will, control, very harsh measures are taken to achieve a desired outcome in the person who it is being inflicted upon.
The affect this has is to literally break someone’s spirit. This means a piece or pieces of the soul break away because they cannot cope with the situation, the person becomes diminished and damaged for life. When a piece of soul is missing the power of the person is much less, they do not function properly and are open to further attack and mental and physical illness. The piece or pieces of soul will stay lost for the whole of that person’s life and if not reconnected will continue from lifetime to lifetime until such time as the energetic reconnection takes place.
So in what circumstances does this happen? Well parents can do this to their children, husband to wives and vice versa, teachers to pupils, bosses to their employees. Some bosses will systematically break the spirit of their subordinates to gain their influence. This happens in large corporations to small firms. It happens in prisons, schools, care homes, colleges, in all societies. It will happen anywhere where people are given power. These people who inflict the bullying, and tyranny and have issues around controlling others are themselves damaged souls.
Historically the armed forces are one of the main culprits for breaking the spirits of the young men and women in their care. The reasons why are not up for debate in this article. I am trying to point out that it is an accepted method of control and what long lasting damage it inflicts. It is up to the reader to decide if this is the type of behaviour that we wish to continue in our society. As I have mentioned this has gone on for generations it means there are many souls incarnating with aspects of themselves missing.
Can you mend a broken spirit or to put it another way be reconnected to your missing soul pieces? The answer is yes. People with soul fragmentation can be put back together again. The question which has to be asked is does this apply to me. You may feel that something is missing that you are not whole. You may look to others for clues as to how to behave, you may just know that something is not right with yourself but cannot determine what.
I dalje… „Reinkarnacija (od latinskog re in caro, ponovo u tijelo, to jest ponovno utjelovljenje) je učenje o ponovnom ili neprestanom vraćanju duha ili duše u tijelo nakon smrti. Srodan pojam je i transmigracija ili palingeneza.
Uzrokom vraćanja smatraju se loša djela iz prethodnog života, čiji skup istočna mudrost naziva karma; pojam sličan zapadnom pojmu sudbine.
„Bit zakona karme je da svako biće snosi posljedice vlasitih djela.“
Zašto je karma fake i nametnuta postane sasvim očito. Duh koji nas bezuvjetno voli i prihvaća nikada nebi htio da patimo i da se nalazimo u takvom ciklusu, očito je da je namješteno.
Ali najbitnije od svega za bolje razumijevanje je „this has gone on for generations it means there are many souls incarnating with aspects of themselves missing.“
"Istovremeno, mnogi neće uopće biti dotaknuti ovom evolucijom svijesti tako da će morati provesti još koji ciklus na ovom planetu.
To je zbog toga što su pretjerano pali pod utjecaj odvojene svijesti koja ih želi preuzeti, a mnoge već i je. To je život odvojen od ljubavi i vrlo površan, posvećen tjelesnim ugodama, drogama ili vrlo 'zao' posvećen ubijanju drugih i ostalim radnjama vezanim uz uništavanje drugih i život koji se vrti oko svega što materijalni svijet ima ponuditi, bez ikakve ideje i nade da postoji bezuvjetna ljubav i viša inteligencija kolektivne svijesti. Cilj stalnih reinkarnacija koje su nam nametnute (mi smo zapravo zatočenici ovog planeta) je slamanje volje, sve dok jednom netko ne potpadne pod utjecaj materijalnog odvojenog života jer više ne može pojmiti da postoji ljubav i tako dalje. Religije, ratovi, sukobi, revolucije i tako dalje..mnogi smo već prošli kroz mnoge te periode to je ostavilo nesvjestan trag negdje, a na javi se to očituje manjkom volje za životom, predavanje svemu površnom što nudi ona druga inteligencija i tako dalje."
Jonathan to savršeno objašnjava negdje pri kraju teksta kada govori o oprostu. I naravno da tu krivnja i sram igraju glavnu ulogu, krivnja kao osjećaj koji nam kaže da smo mi napravili nešto i nekome nešto loše, a sram koji nam kaže da smo mi kao osobe i bića loši. …“ Uzrokom vraćanja smatraju se loša djela iz prethodnog života“
Loša djela… kako oni znaju što smo mi loše napravili? Pa po krivnji, koji je osjećaj koji nam kaže da smo nešto nekomu loše napravili.. i onda me intuicija opet vodi do ovoga.. „Most things were pleasant to see, some things made me very embarrassed. In fact, revulsion and guilt took away any good feelings, making me so very sorry for certain things I had said or done. I hadn't just seen what I had done, but I felt and knew the repercussions of my actions. I felt the injury or pain of those who suffered because of my selfish or inappropriate behavior.“
Ovo je nakon takozvanoga life review. „A life review is a phenomenon widely reported as occurring during near-death experiences, in which a person rapidly sees much or the totality of his or her life history in chronological sequence and in extreme detail. It is often referred to by people having experienced this phenomenon as having their life "flash before their eyes". – što se događa nakon što duh dođe u blizinu tih bića, odmah nakon smrti.
I ček. Koji je izvor krivnje/srama? "They're learned behaviors. They are learned from the culture you grow up in."..... "They make you guilty, they infuse in your mind the cancerous intent.. and it's sublime,
it's a crime that's sublime, it's subliminal in so many ways..."
I ono o čemu razmišljam… kada se gleda na taj svjesni skalarni sistem, i da taj duh živi u svima nama, da to što je u nama jeste TO, postane sasvim jasno i prirodno to što bi se nakon smrti svijest odmah trebala vratiti, kao kap u ocean u svoj dom i kraj priče. Ali ne, mi ovdje imamo.. hmm, kao da se svijest nalazi u nekoj strukturi, u još jednom tijelu, i onda mi u um padne to da se je nekada davno događalo to genetsko manipuliranje i čisto mi počne biti sasvin jasno, makar sam i prije to znao ali mi čisto počinje biti više jasno nego prije, da je tzv. Ono što nekoji nazivaju 'duša' taj konstrukt ustvari ne prirodan i dio te manipulacije.. jer u njemu su ti osjećaji/nametnuta karma. Možda nije kao potpuno njihova kreacija, ali da je izmanipulirano to svakako je. Svijest je svijest, mi ne možemo vidjeti taj duh koji prožima sve, a ne vide ga niti ljudi dok umru i dok se nalaze u 4D-u. Što znači... hmm, jednostavno; 'umjetno je'
Uglavnom baš čitam o krivnji i sramu u zadnje vrijeme, pokušavam razumijeti sve što se da, odnos svega toga. Pa mi je ovo palo na um pa ajde da napišem ovdje budući da ovo pripada ovamo.