Zato jer, jednostavno je toliko zeznuto.. zato sam i isključio svoj messenger. Božanska intervencija, jednostavno je reklo moraš prestati sa time. Da, dobijaš pozitivne komentare ali i negativne i ako ovisiš o ijednom, postaneš odvojen. Postao sam puno više fokusiran time što sam isključio svoj email dok ovo radim. Zbog moje svjesnosti o utjecaju kojeg ono može imati na mene.
Slušajte, cijela ta ideja o nemanju straha, nije od duha. U smislu toga što vas pokušavaju kondicionirati da nemate 'straha' u smislu bitke. I onda ako osjetite stah, onda se osjećate poput propalice, zar ne? Uplašit ćete se tu tamo, to je normalna reakcija. To će biti dio vašeg alata za učenje. Vjerujte unutrašnjosti da biste primili izvana. Morate se izliječiti. Ljudi su sjebani! Toliko su kondicionirani kroz kontrolu uma da žele pokazati prstom prema svima, ali ne prema sebi. I oni ne vide kako to vodi prema propasti njih samih, i njihove cijele rase.
Pokušajte vidjeti koliko se dobro osjećate kada znate ste pomogli nekome, kada ste slijedili put i kada se ono jednostavno odvija. Kada ne pokušavate forsirati ali se jednostavno dogodi, pogledajte koliko se osjećate živima. Ljubav je beskonačna, nećete ostati bez nje. Nije o tome dali ćete ostati bez nje već je stvar u tome dali je pipa otvorena ili zatvorena. Ako držite zatvorenom, atrofiraće. To su te mrtve baterije u autu. Trebate držati tok tekućim, držati energiju ljubavi unutar ovoga tumora. I početi spontano izlječenje ovoga raka.
Najteža stvar za ljude će biti pustiti prošlost jer su bili toliko kondicionirani da se drže za nju. 'Tri prekršaja i vani ste', sve je to tu da bi programiralo vaš um. Bullšit. Morate slomiti ovaj kontrolni sistem. I izliječiti se, u sadašnjom ste trenutku, nije me briga što ste učinili. I ljudi moraju ustati u njihovom božanskom liku i vidjeti kroz to. I ako se želite držati toga i pokazivati prstom u ljude koji su radili sve te strašne stvari onda samo nanosite bol samima sebi. Trebate božansku mudrost, a to je Duh. Rekao sam vam kako se spojiti sa njime.
Ja osobno trebam komunicirati sa ljudima i slijediti put u stvarnom životu. Neću postati zabrinut o tome što se god pojavi da me pokušava diskreditirati, dobro, mene se može diskreditirati! Ja sam prva osoba koja bi to priznala. Ako mrzite mene, povređujete i sebe.
Na primjer, kada sam ja bio zlostavljan kao dijete.. ljudi govore, 'kako možeš oprostiti tom čovjeku koji ti je to napravio?' – zato jer to on nije učinio meni! To je napravio demon da bi utjecao na mene. Kako bih mogao mrzeti čoveka? Njegov ego to možda ne zna, ali ja znam. Tako da, da! mogu mu oprostiti, i pogodite što me je naučilo raditi to.
Moj um prvih 33 godine mog života to nije mogao napraviti. Um ovo ne može podnijeti sam od sebe. Intelekt, odvojen od duha ne može to podnijeti. Ono vam ne može dati vaše oći i uši. Samo duh to može. Tako da, da opraštam mu zato jer znam ZAŠTO. Da ne, to bi bilo otrov mojoj vlastitoj suštini.
Morate se izdići iznad toga. Postanite ono što jeste. Aktivirajte i postanite funkcionalni sa ovime. Vrijeme je sada, kao što i uvijek je.
I još jedna finalna stvar jer će me ljudi pitati.. u čemu je stvar sa Davidom Ickom na početku ovog videa? Vidjeti krista na zemlji na taj način.. ne znam. Pogledao sam sliku Zemlje i vidio sam tu sliku drugdje, izgledala je pomalo modificirano, stavio sam ju u negativ i tamo je bilo. Ni ne znam dali je David Icke to vidio, jer sam i prije vidio tu sliku, možda je, možda nije, ne tvrdim ništa samo vam pokazujem što sam vidio. Sjetite se, slika krista na križu je podsvjesni simbol koji vas sprečava da govorite istinu. Večina ljudi koji pročitaju 'the bigest secret' dolaze iz toga uplašeni do smrti. Tako da.. ne znam, ne znam dali je Icke svjestan toga. Imam knjigu.. pa, ne mogu vam odgovoriti ali samo vam pokazujem što sam vidio. I to je sve što mogu. Ali morao sam to staviti za vas.
Ok moram dodati P.S. ovdje.
Lekcije i otvaranje se upravo događa ubrzano ovdje, mislio sam da sam završio sa ovim uploadom i otišao sam u dučan da bi nabavio vegetarijanski sendvič, i slične stvari, ugl, ušao sam tamo i tamo su bili ti drugačiji radnici i mislim si, znate sve je bilo na mojem umu o tome da demoni ne žele da razgovaram o ovome, i da me slijede i onda sam počeo osjećati nervozan osjećaj u mojem tijelu, i mislio sam sebi 'ajde moram prijeći preko toga jednostavno se poveži sa kreatorom' i bio sam još nervozan, i onda su moje oći pogledale produkt na kojem je pisalo 'više', na njemu su bile svakakve riječi ali moje oći su se fokusirali na tu riječ, 'više'.
Razmišljao sam o tome više, o tvom značenju i o tome što se događa, počeo sam gledati okolo dučana i čekao sam svoj sendvič.. i još uvijek sam osječao to, taj negativan osjećaj.. na kojeg su me pokušavali spojiti, bio sam kao 'ne, mogu ja prijeći preko ovoga', i pogledao sam na jedan drugi produkt i pisalo je 'care away', dakle odstrani svoju brigu o tome, zaboravi na to. I onda sam si počeo misliti 'oh, ovo je samo iskustvo', to je samo iskustvo u ovoj stvarnosti, u kreaciji, i ja sam pokušavao prijeći preko toga.. pokušavao sam. I onda, tamo je bila ta žena koja je tražila upute od jednog dečka u tom dučanu prirodnog zdravlja(?) i ta druga žena nije znala odgovore pa sam rekao 'ej, znam odgovor za to' i dao sam joj odgovore o tome kako doći tamo, i ona je rekla 'ok, hvala', rekao sam 'naravno'. I onda sam otišao i uzeo prirodnu sodu, imaju prirodne stvari tamo i ja sam to gledao i on je rekao meni, 'čuo sam te kada si joj dao upute.. ja osobno sam mislio ono ili ono, i ja sam mislio da ona govori o onome ili ovome, i jednostavno nisam mogao shvatiti i onda sam čuo to što si ti rekao i tvoje upute su bile egzaktno to.' I onda ono što je došlo u moju glavu je jedan misaoni mjehurić, 'o čekaj malo', i zato što sam svjestan cijelog ovog načina komunikacije, pa sam pokušavao shvatiti što to znači i bio sam ka, 'o misliš one recording koje sam snimao u trećoj fazi?' i on me je pogledao i rekao 'da, tvoje upute su bile savršene' i onda sam mislio, 'oh, misliš upute za povezivanje sa kreatorom, povezivanje sa bogom ponovno, povezivanju sa kreativnim duhom, rajem?' i onda je on odmah rekao 'da, tvoje upute su bile savršene'.
I ako razmislite o tome.. zašto bi netko govorio o tome koliko su savršene bile vaše upute, i to dva puta? I mislio sam si 'hmm', okrenuo sam se i hodao sam tim dučanom, pogledao sam dolje i moje oći su išle ravno prema polici sa slatkišima, sa čokoladama, i na etiketi te police je bila riječ 'divine' (Božanski)
Čim sam vidio tu riječ odmah je kliknulo u mojoj glavi i to istodobno, onda je žena u dučanu zakašljala. I popravilo je to, jer sam dopustio da se to dogodi. Tako da, može dolaziti od ljudi.. ovisi na koju se radio stanicu logirate. Nevjerojatno je. Bog je govorio meni i pobrinuo se je da znam, 'da, to su točne upute'.
Iako sam vam rekao da bolesna svijest može razgovarati kroz ljudi, da, ali ako ste na talasnoj dužini ljubavi, onda komandira egom, dozvoljava da i oni prime duh. Rekao sam vam da bolesna svjesnost može biti kao agent u matriksu, svatko i bilo kada.. ali može i duh. Tamo sam razmišljao o tome, i bio sam kao 'wow', jer znate, jednom kada se uhodate sa ovime, znate! Nema sumnje u vašem umu, ljudi pitaju dali bok ikada razgovara samnom, da! razgovara sa vama kroz svoju kreaciju, i kroz vašu stvarnost. Tako to on radi shvaćate li? I razmišljao sam o tome i bio sam kao 'wow, pogledajte to pozitivni i negativni ego.. čim sam počeo razmišljati, da bi došli i vidovito me napali ja sam postao sav nervozan, ali kada sam to pustio, i bio sam vođen do toga da pustim to...
Znate, 'makni to, nemoj brinuti o tome, samo promatraj sve to kao iskustvo' i onda sam dozvolio da se dogodi. I tako sam došao do tog muškarca i žene i počeli smo razgovarati. I sada, on je bio na božanskoj frekvenciji, i počeo sam o cijeloj stvari o komunikaciji ali ovaj puta mi je trebalo kojih 3 ili 4 minute da bih poslao cijelu poruku, 'hej, jeste li kada primjetili kako vam život govori? i ako mislite u tom smislu da svi imamo svjestan razgovor baš sada ali i da postoji veči um koji vodi sve nas kao što vi održavate vaše tijelo' i prošli smo kroz cijelu stvar.. i nakon dvije minute dečko je bio kao 'aha!' kao da je več znao.
Rekao sam nije li to interesantno, i objasnio sam što se je dogodilo, rekao sam da su to bile misli koje su se događale kroz moj um i da su svjesno govorili o putu.. dozvolili su mi objasniti kako je sve bilo koordinirano, i onda sam vidio policu sa čokoladama sa 'divine' na njoj jer sam govorio o putu do kreativnog duha i svega, pitao sam jeste li kada to primjetili? On je rekao; 'da.' i ja sam bio kao 'DA! ljudi su svjesni toga!' i rekao sam mu, čovječe.. čudno je iz prva ali trebalo mi je jedno vrijeme da prokužim ovo, i rekao je 'da.. hvala što ste podijelili to, drago mi je da ste me podsjetili na to' i rekao sam: 'nema na čemu!', i okrenuo sam se da bi uzeo svoj sendvič i rekao je; 'pa.. hvala vama!', u oboje strane. I onda vidovito u mojem umu znao sam što je to značilo. To je značilo mnoge stvari… što je i zašto jezik tu ne funkcionira. Kao hvala vam za oboje direkcije, oba dva puta.
Što to znači? Što je značilo u tom trenutku, baš kao što sam vam rekao da jelen može misliti nekoliko stvari radeći istu stvar. Ovisi. Što je to značilo? Da istina, božanska istina, čista istina će biti viđena kao istina iz oba dvije strane ovog binarnog stanja dobroga i lošega. Ako je istinita. Oba dvije strane će se morati složiti da je istinita. To je to značilo, i također, iako se je činilo da sam ja to njemu rekao, i da sam njega prisjetio, on je također igrao ulogu u prisjećivanju mene. Koordinirano od strane duha. I on je to shvatio i on me je doveo do toga da znam da je on to shvatio.
Dakle, bivam doveden do ljudi koji znaju ovo što i ja znam, barem na nekoj razini, ako bi im rekao oni bi shvatili i to u roku od par minuta. Oni znaju, počeli su shvaćati ovo! Shvaćate li? Zato jer, to je vaša kolektivna stvarnost, dio ste nečega večeg. I vaše će stanje diktirati vaše iskustvo u njemu, i dakle ako se ja brinem o demonskom fokusiranju na mene moja je voljastavljena tamo i ja tomu dajem energiju. Ako se jednostavno opustim i dozvolim kreatoru da radi ono što radi, onda on to napravi.
I onda dođem do toga da pomognem ljudima. Onda je stavilo u moju glavu kada sam odlazio van s dučana, 'vidiš li kada si dao toj ženi upute? Osjećaj je dobar kada pomogneš ljudima, zar ne?', iako je to nešto malo, onda se osjećate najbolje. Primijetite kako se sada osjećate. Ono što se je upravo dogodilo, kako je bilo dok sam izražavao to sa onom osobom? I objašnjavao to, i doveo do toga da to shvati je bilo kao.. inverzno orgazmu. A orgazam je ceđenje vaše kreativne suštine, ovo je kao infuzija toga, Bog kao da puni vašu čašu. I dogodi se tako brzo da su ti božanski momenti znanja kao suprotnost orgazmu ali ista frekvencija samo umjesto praznenja, vi se punite.
Dovelo me je to toga da to primijetim. 'Vidiš li kako se sada osjećaš? Nakon orgazma si prazan, ali kako se osjećaš sada? osjećaš se živim! zar ne? to te je napunilo'.. interakcija, govorenje sa ljudima, kao sa njima, kao drugim dijelom tebe.. prije sam gledao onog lika i mislio sam da je nekako čudan, kao netko tko bi me napao, i onda je reklo; 'vidiš? Dali sada shvaćaš?'. Kada sam vozio kući razmišljao sam i došao sam do stopa i mislio sam si da je ono zaista bilo božansko popravljanje one situacije i također ta žena u autu suprotnog smjera mojeg, direktno kroz, odjednom dodirne svoj nos, iz nikog razloga, jednostavno dodiruje njezin nos direktno kao odgovor moje misli.
Uvijek će vam govoriti. I ono može to, jer vidite nije ono kršilo njezinu slobodnu volju nego je za dobro cjeline. I prema tome navesti je da se osjeća da mora dodirnuti njezin nos je dobro za cjelinu. I to ne mijenja njezino svjesno iskustvo dok vozi u svom autu. I onda se sve sklopi zajedno i onda sam išao parkirati u tom prirodnom području da pojedem svoj sendvič.. razmišljao sam o čovjeku, Kristu, i o tome što je govorio i kako se to čini da se događa baš sada i mislim si; 'ne, dali je ovo način? I onda se je vjetar podigao.. šuuuuuuu. I jednostavno sam si mislio.. volim kreativnog duha, jednostavno ga volim i volim što radi sa mnom. I vozio sam se natrag kući ali sada sam gledao kako ljudi voze pokraj mene i gledao sam ih, sa zahvalnošću i ljubavlju. Kao dijete znate.. gledao sam ih i nisam imao otrov u mojem umu, kao 'oo pogledaj sebe kako si oblačen, pogledaj te se, vi kako vozite vi kako mislite..', kako je moj stari ego razmišljao kada sam mislio da sam inteligentan, sada jednostavno mogu gledati ljude i jednostavno imam tu ljubav za njih i onda mi je stavilo u um, 'to je ono što ih održava'.
Bez obzira dali znaju za vas ili ne, kada vi pogledate njih, i njihovu sliku i njihovu suštinu i volite ih, to ih održava. Baš kao što i negativna energija utjeće na ljude, ljubav će ih održavati. Samim time što ih volite. Zato jer ste dio nečega večega. I sada kada ste svjesni njih, povezani sa njima, i to će utjecati na njih. Kako voze niz cestu to može pokrenuti određenu misao ili štagod, ali održava njihovu suštinu. Svaki puta kada pogledate nekoga iz trenutka u trenutak sa ljubavlju, to je kao da priključite i punite im bateriju za trenutak. To im daje tu energiju, to im daje održavajuću suštinu ove cijele stvarnosti.
I opet je reklo; 'voli moje druge kreacije, oni su ti. Ja sam u ti i u njima. Ako pomažem tebi, i ako sam u njima, što ti to govori? Da, sada upravo postoji problem ali vidiš, čim se više fokusiraš na mene' reklo je 'suštinu ljubavi i života, kreativnog duha… to ću te više voditi, to ćeš više imati komunikacija samnom jednostavo se trebaš otvoriti tomu', uvijek je bilo tu. I jednostavno me je vodilo, jednostavno je bilo divno i smiješno je jer znam da su ljudi iskusili ovo. Ali nisu znali kako dobro objasniti ljudima. I reklo je 'ovo je uloga koju igraš, u tvom izlječenju možeš biti izcijelitelj, igrati aktivnu ulogu i sretan sam ako ovo razumiješ. Sretan sam ako si ti to objasnio. Ti i tako nećeš biti jedini koji će to objasniti. Ne trebaš nositi cijeli svijet na svojim leđima. Igraš svoju ulogu. Ovo se neće zaustaviti..' i znate, vjetar je opet zapuhao ispred moje kuće. Mislim, kreativni duh je sada kao 'opusti se!' 'opusti se i slijedi svoj put', 'nauči svoje lekcije', 'slijedi svoj put', 'uvijek budi fokusiran na meni kao ljubavi, duha, onaj koji održava, kreatora.' I duh bi govorio meni kroz vjetrove, zvukove, ptice, 'slažem se, da. Pogledaj koliko radosti imaš'.
Pogledao sam okolo i bio sam pokraj jezera, sunce je sijalo na jezero i nekako je reklo, kroz život: 'za tebe', 'svi ljudi i životinje, za tebe' I za njih ti bi bio dio onoga što bi ja rekao njima; 'za vas'. To si za svakoga i oni su za sve, i ovo je za tebe, i ti si za njih. Pa sam polako hodao okolo, jednostavno.. niste sami, toliko niste sami.. kada se otvorite na ovaj način, nećete biti sami. Čekao sam i tamo je bio taj jedan mali most, dugačak tri metra iznad jame koja je imala vodu u njoj, i snijeg se topio i tamo su bile te dvije patke..
Seo sam, patke su priznale moje prisustvo, izprva su bile preplašene od mojeg prisustva, i ja sam smirio svoj um. I pogledao sam ih, i rekao sam im u mojem umu 'volim vas', 'neću vam nauditi', i par puta bi ljudi prolazili i oni bi ih uznemirili, i ja sam pitao patku, sasvim iskreno mojim umom, 'dali ste vi povezani sa duhom?', i jednostavno je mahnulo glavom, pitao sam 'dali ste svjesni mojih misli?', mahnulo je glavom. Pitao sam; 'dali bi ste došli k meni?', nisu. Sada upravo se je opet onaj vlak oglasio.. cijela ova stvar je jednostavno.. osjećam se kao da dolazim iz kome ili nešto slično.
Pogledao sam patku i mislio sam mi u sebi 'pitam patku da dođe k meni, ali to se ne događa.', i onda sam se sejtio lekcije koju sam vam rekao u 'the healing begins now', 'nada da će doći i vjera da neće.. ' i onda sam shvatio, 'o da, to sam ja unutar te patke', 'to sam ja, ono što teće kroz mene teće i kroz nju, ono što anemira mene anemira nju', ista je stvar i čim mi je to došlo u glavu.. paf! te dvije patke su se okrenule i počele plivati prema meni. I onda su ti bježači projurili pokraj i otjerali su ih, i onda sam pokušao ponovno. Rekao sam, i tako 'dođite k meni', nisu. I onda sam jednostavno shvatio, vi ste ja, vi ste ja unutar drugog tijela, veči dio mene unutar toga tijela i uma, paf! okrenule su se i počele su plivati do mene.
Vlak je pomagao, vjetar se pojačavao, verifikovao je to što se je događalo. I rekao sam.. 'dakle shvaćate, svjesno shvaćate?' i mahnuli su glavom. I onda sam im dao do znanja, rekao sam 'ok' i počelo je raditi svoju stvar, čistiti svoja perja, i rekao sam 'dakle shvaćate to da imate vaše svjesno iskustvo?', i mahnulo je glavom za mene, 'da, imam svoje svjesno iskustvo ovoga kao i ti, ali također i znam da si ti ja', 'i zato se bojim ljudi jer oni to ne znaju.' I ja sam rekao; 'ok' i to ne sa jezikom, nego sa namjerom, pa sam vizualizirao da ću sada ustati, ne želim vam smetati, shvaćate li to? Da ću ustati i otići?', i mahnulo je glavom, i ja sam rekao; 'ok', ustao sam i otišao i oni se nisu preplašili, nisu se pomaknuli. I rekao sam im, 'hvala vam puno' i opet su mahnuli glavom meni. I onda sam ja mahnuo glavom i rekao sam 'hvala vam opet' i oni su mahnuli njihovim glavama. Znate? I znate, kada ćete postati vidoviti na ovaj način znat ćete da komunicirate sa njima. Nema pitanja.
Opet sam se šetao okolo jezera, i vjetar je opet zapuhao, i onda me je dovelo do toga da shvatim, 'tko ti pomaže ovo cijelo vrijeme'', vi. Veči dio vas. Vi ste upravljali vjetrom, ne vaša osobnost. Ono što anemira vas. Zato jer ono jeste vi, skalarna stvarnost. To je ljepota života dok imate vaše svjesno iskustvo, da. Ali ono jeste vi. Duh. To vas čini dušom. I tako ako volite duh, i ne želite izgubiti vašu dušu, vi jeste Veči Duh. Tako da vi nećete do dopustiti.
Pogledajte okolo vas, divno je! Dizajn je divan. I vi se otvorite tome, i ludo je jer shvaćate, ako niste povezani sa ljubavljom ili duhom, otvoriti ovome vas može mučiti, mene sigurno je kroz ovaj proces. I činilo se kao apsulutnom noćnom morom. Odvojenje od Kreatora je pakao. Pakao nije odredište, ono je odvojenje. Ako se otvorite ovome i niste povezani sa Kreatorom ono vas može proždrijeti. Ali ako ste povezani sa Kreatorom i duhom, zabavno je! Sve što vam mogu reći je da je u pitanju naj zabavnija zabava u egzistenciji! Život je super! Kada ste povezani sa duhom, kada razumijete cijelu stvar – zabavno je! Toliko se toga otvara vama.. nevjerojatno je.
Sve informacije su tamo. Život je nevjerojatan i reklo je; 'da, ljudi će morati otići van u prirodu da bi ponovno postali ljudi. Koliko god čudno to zvučalo, nije u pitanju samoća ali morate se maknuti od ljudi i biti u interakciji sa životom ponovno tako da se možete nositi sa time da idete natrag u ljudsko društvo i da mi mogli odlučivati.. jer su zaraženi, znate? Tako da ih možete gledati i voljeti ih, počekao sam gledati sve te ljude, i imao sam ogromne debele ljude kako dolaze i mršave ljude, i jednostavno ih sve volim jer sam shvatio – konačno, to sam ja! U njihovom tijelu, sa njihovom osobnošću i u njihovom tijelu to je samo drugi dio mene koji je unutar njihove paradigme. I jednostavno znate to.
Vi ste unutar njih! I gledate kroz filtlere njihove osobnosti – sebe! To nije nikakva čudna subjektivna stvar.. to je samo priroda života. I oni će imati su osobnost zato jer je to dio kreacije, individualnost. I nema ničega lošega u poštivanju toga i znanju o tome.. reklo je, 'jednom kada se to shvati, i kada ljudi shvate da jesu samo jedna stvar koja anemira sve vas, i kroz dan možete biti plutajući prst, možete se otvoriti i komunicirati, možete imati vaša iskustva, ali jednom kada shvatite to.. povezat ćete se sa time. I životinje to znaju.. volim to što možete razgovarati sa njima! I reklo je>; 'dali vidiš koliko imaš radosti'.. ono to ne kaže ali razumijete na što mislim, več samo to stavi u vaš um, shvatite.. *zvuk vlaka*, vlak sve potvrđuje to što sada govorim.. a vi ste kao 'vlak!?', jednostavno počekajte.
Ona prava božja djeca se igraju. To je ono što radite. To je ono što život je. Igrate se i učite.. igrate i poštujete. Ponovno ćete se osjećati kao dijete, hodati ćete kroz šumu i osjetiti ćete svaki detalj i lijepotu toga i ne možete se nositi sa time ako niste povezani sa duhom ali jednom kada se otvorite jednostavno poštujete sve to. Svuda je gdje gledate, jednostavno 'wow!', i razmišljao sam o sebi da sam bio kao nativni amerikanac kada je sve bilo čisto ovdje i kako sam bio u takvom poštivanju života, i dara… 'za vas', 'uživajte'. Znate? Zemlja je za vas i vi ste za nju. I sve je savršeno. Jednostavno je savršeno. Božja djeca su zaigrana.. igranje znači da se igrate u šumi, uživate. Uzimate sve to unutar.
I tako.. sve što vam mogu reći za sada je, odite van i napravite to! Odite van i igrajte se sa ovime. Ponovno se spojite sa duhom. Nište nije interesantnije, kažem vam. Fascinantno je! Sjetio sam se.. znam da ako bi prije dvije godine čuo nekoga kako razgovara kao ja bi bio kao 'da, znam. Postoje svakakve zanimljive stvari u šumi, život je super i sve'
NE! Imao sam pokrivače, čak i da bi se složio sa ovime prije tri godine 'da, priroda je super, da rijeka je lijepa', oo ništa od toga nije tako kada se spojite sa duhom. Onda je jedna potpuno drugačija igra loptom, ovo nije analitična stvar ovo je.. jednostavno ćete morati vidjeti. I osjetiti, i iskusiti. Život je super, ne vjerojatan, veličanstven, jednostavno je ne vjerojatan! I duh je baš toliko koliko ste vi, ja i sve. Tako da ste vjerojatno skužili do sada, da za mnoge vas koji slušate mene.. ja sam samo drugi dio vas, vodim vas, govorim vam ono što niste bili sposobni dobiti od vašega vlastitog duha, da bi vas dovodio do toga da se spojite sa vašim duhom, tako da možete imati toliko zabave sa ovime koliko ju imam ja. Jako je zabavno biti zaljubljen u duha koji stvara sve.
I molim vas učinite mi uslugu, ovo je najbitnija informacija koju svatko treba znati. Na planeti Zemlji sada. Jer bez ovoga znanja.. izgubljeni ste. Ok? Razmišljajte o tome da kao da imate užasan vid i kao da vam netko da naočale.
Za um. Za srce. Svatko treba znati ovo. Ovo ne može biti situacija u kojoj postoji samo 200 slušatelja ove informacije. Morate učiniti sve što možete, da ako odete vani i naučite ovo, dovedite ostale ljude do istog dara o znanju o ovome. Ok? Ovo nije o meni, i niti neću ostati online, nije o tome koliko će subscribera Jonathan dobiti, jel se šalite!? Ovo nije o meni. O vama je i o svemu. Vidjet ćete, ne treba vam kult, grupa, ne treba vam ništa od toga. Ovo je za vas. Ovo je za vaše buđenje. Ovo je za to da vas podigne iz mrtvih. I vidjet ćete. Ništa vam neće dati tu radost kao dok ćete se sjetiti da postoji ljubav u vama i što ljubav zaista je, što svjesnost zaista je. Ništa vam neće dati veću radost, od ljubavi.
Voljeti znači poštivati, bez obzira na stimulus. Jednostavno je u vama. I onda kada ćete to napraviti, vratit će vam se. I lekcije će vas dovesti do toga, shvaćate li? Svi ćete dobiti vaše individualizirane lekcije. Obečajem vam. Namijenjeni točno vama, da bi vas se ponovno dovelo do svjesnosti i ljubavi za duha. Znate, ljudi ponekad rade previše od određenih stvari.. 'misticizam', pa.. životinje to sigurno ne nazivaju misticizmom. Oni to zovu životom. Obiljem.
Hodao sam šumom i shvatio sam zašto si ne bi smijeli oduzeti život. Neka Kreativni Duh odluči kada je vrijeme za to. Jer kada ste u poštivanju života vi znate za vaše vodstvo i obilje. Nema razloga da napravite to. Ok? i ako bi ikada došlo do situacije kada bi život postao previše bolan.. a vi ste povezani sa duhom ovako, ono će vas voditi. Nemojte misliti suicidalno. Jer kada ćete biti podignuti iz mrtvih sjetiti ćete se koliko je sve ovo cool!
Kažem vam, morate izgraditi svoj dom na stijeni. Drugačije se ovo može pretvoriti za noćnu moru za vas. Ali ako učinite to sa namjerom da se povežete sa svojim duhom, kada se kalibrišete, kada počnete učiti svirati tu gitaru počet ćete dobivati te žuljeve na prstima, koji su ignoriranje imputa odvojene suštine, dobiti koordinaciju, i počnete svirati.. zabavno je. Toliko je zabavno.. i ljepota toga je kada ste sposobni imati takav efekt nad vašom stvarnošću. I tu ljubav i iskustvo sa time. Kada znate da sve što gledate ste vi, nećete povrijediti bilo šta. Nema opasnosti od toga.
I ako idete ovim putem, pravim putem, sa božanskim duhom, ako ste izvan balansa ono će to ukloniti. Jednostavno zato.. ne može poći po zlu. Ovo je život. I govorit će vama, voditi vas, budite svjesni svakog zvuka, svakog auta u pozadini koji možda vrti svoje gume, grupu kako galami u pozadini na igri, skupinu guska kako lijete preko.. budite jako svjesni svega. I kada radite to u zahvalnosti i poštovanju, biti ćete mirni, i dopašće vam se!
Vidjet ćete, u određenom momentu, svima vama, jednostavno će kliknuti. Baš kao i što ste odjednom sposobni odsvirati onaj akord, iz ničega na gitari, jednostavno će kliknuti. Ne znate kada i ne znate gdje, ali ćete zasigurno znati da se je dogodilo. I događa se. Počnite u prirodi, ok? počnite u prirodi jer životinje će vas naučiti. One će vas voditi jer su one također animirane, one su anemirane od duha i u punoj su svjesnosti svakog trenutka o ovim stvarima. Vrijeme je za vas da učite iz kreatorovih kreacija, od patka, jelena, guska, vjeverica, od svih njih.
I tako.. povežite se sa duhom, govorim u krugovima sada ali zaista to želim razjasniti. Bazirajte ovo na ljubavi i na duhu koji je u vama i u svima, čak i ako su zaraženi suštinom koja ih pokušava odvojiti unutar njih - u njima je duh. Znajte to i znajte da je taj duh – vi. Možete se svađati sa njima, natjerati ih da se osjećaju loše o sebi i zlo o samima sebi kada su oni drugi dio vas, ili želite izliječiti to? Što bi vas učinilo da se osjećate bolje? Ako oni jesu vi, razmislite o tome.
Što je največi dar? Največi dar ikada je oprost. Ne božja oprost za vas, nego kada vam daje i fuzira u vama sposobnost da oprostite sebi i svima drugima. Največi dar nije kada molite duha za oprost i kada vam on oprosti, ne. Najveći dar je kada je vaš duh aktiviran, i kada oprostite sebi i svima drugima. To je ljepota zato jer možete uraditi to samo kada shvatite ove stvari. Transformirat će se od teorije i filozofije, u stvarnost.
Neporecivo.
I tako, odite vani i igrajte se.
Hvala vam na slušanju!
(Shvatate li sada? Ne? Shvatićete. Znate da vas volim, zar ne? Da - Richard Bandler - volim i tebe. Nisam napadao tebe nego ono što se dešava. Lično nisam savršen. Ti si ja. I čekam da i ti to shvatiš.
Devojki iz "Desteni Universe" - da li uopšte moram da govorim? Ti i tvoje simpatično lice

Shvatićeš.
Izvinjavam se svima sa kojima sam se možda svađao tokom ovog procesa. Da samo znate pod kakvim sam pritiskom. Opraštate li mi?
Ništa nije uklesano u kamen za Kreativni Duh. To da jeste je zamka. Kreativni duh oslobađa, može raditi ono što želi, kad želi, i kako želi. On je unutar vas. Univerzalni kreativni duh jeste. Ljudi, životinje i bića na zemlji jedva čekaju da vas počnu učiti. Naučite da razgovarate sa njima - čekaju vas.
Kada to postignete, prestaćete ih jesti. Probudite se - čak i ti pilići ste vi. Ovaj jelen ste VI. I ovaj miš. Videćete.
Opraštaju vam za ono što ste radili njima - jer ne znate šta činite. Oprostite i sami sebi! Tada ćete spoznati Boga. )