charleston je napisao/la:
Ispricat cu vam moje iskustvo.
2004-te sam naletjela na stranicu tzv Skole uskrsnuca (
http://www.calltoascend.org/index.htm) i od njih sam naucila da je bitno "postaviti namjeru" za nesto i stvar je rijesena.
Kako sam tada htjela upoznati ljubav svog zivota i otici zivjeti "tamo gdje sve podrzava moje uskrsnuce u ovoj inkarnaciji"

ja sam redovito izgovarala tu namjeru. Nije proslo niti mjesec dana i upoznala sam onoga koji ce postati moj muz... a sve bas preko cudnih "koincidencija" ...
Bila sam uvjerena da je to odgovor Svemira na moju namjeru i promijenila zivot za 180, iako je bilo upozoravajucih stvari... i nije sve bilo idealno, pa cak ni u temelju (a barem u temelju mora biti).
charleston,
dobrodoshla,i hvala na podeljenom iskustvu
da,nishta bez temelja,dzaba i najlepshi prozori,a tek predivni ramovi,mmmm.....,i bljeshteca satelitska antena na krovu,sve je to dzaba i brzo potone u zivo blato ako temelji nisu pravi,i ako se josh ni ne zna shta i kako je pravi temelj uopshte moguce napraviti
Citat:
Pocela sam sumnjati u svoj izbor, i tada sam na netu naletjela na Kasiopejske skripte... i pocela ih citati sa zanimanjem... i onda sam na jednom mjestu u Valovima procitala da sinhroniciteti NISU uvijek pozitivna stvar i da kada sve ide kao da netko odozgo vodi i blagosilja, da u to zapravo treba sumnjati! (jer mogu biti ovi sta nam sisu energiju)
da,u ovoj igri je uvek vishe muckova nego zdravih ja-ja
i laznih znakova ima toliko mozda upravo zato da se i ta lekcija konachno nauchi,da postoje i lazni znakovi, a kasnije i kako razlikovati prave od laznih
Citat:
Ujedno sam na vlastitoj kozi shvatila i duboku opravdanost onoga "Pazi sta zelis - moglo bi ti se ispuniti"....
ne kazu dzaba ljudi da je najgora kletva ona ciganska:
"dabogda ti se sve zelje ispunile"
gora i od one jevrejske:
"da imash,pa da nemash"
zanimljivo je
da se stepen ostvarljivosti nameravanjem povecava sa odgovornoshcu,i obratno
a josh zanimljivije
da povecanje odgovornosti vodi
oslobadjanju od zelja
svakako,ovo se odnosi na individue koje su to skontale i taj put oslobadjanja od zelja i poshtovanja slobodne volje odabrale
o onim drugima ne vredi ovde ni prichati,imaju opru,pa nek' gledaju i stvaraju ferarije i ostalo.
Citat:
Ukratko, taj se brak raspao, nemam pojma cemu mi je to iskustvo sluzilo, jos uvijek mi se cini kao da je bio cisti gubitak vremena, osim sto sam shvatila da je postavljanje namjera dvosjekli mac... i vise ih ne postavljam...
mozda ti se to tako chini sada,
meni se chini da nijedno iskustvo nije uzaludno,i da se svako iskustvo deshava jer nosi lekcije dogovorene za nauchiti,mozda sa ove tachke gledishta gde se stvari veshtachki dele na "dobre" i "loshe" to je teshko ili gotovo nemoguce za uvideti ,ali ,jednog dana,ko zna...
eto vec si iz tog "chistog gubitka vremena" neshto i shvatila i to znanje primenila/primenjujesh:
"...osim sto sam shvatila da je postavljanje namjera dvosjekli mac... i vise ih ne postavljam... "
btw,vreme ne postoji,pa tako i izgubljeno vreme
POzdrav