Kolos je dosao do bitnog zakljucka ovaj puta.
Sad preface pa zaplet pa rasplet a onda cu molit admine da lockaju temu
1.) Preface ....
Uopce nije bit toga sto je stvoren protuotrov. Uopce nije bit u tome sto ces poginut ili ne prilikom napada na njih. Napad je pogresan.
Napad se nikada ne desava u masivnosti, u vanjstini niti ce ikada uspijet.
Ovo sam startao jer sam vidio dosta ljudi da tako briju stvari pa ako jednom nalete na ovaj post tj. topic da im se trigeric upali u tom mozgu.
2.) Zaplet...
Da bis ista mogao promijenit prvo moras pocet od sebe i izbacit ovako opasan ego ca. ( P.s. onaj projekat koji sam rekao, nesto je drugo a ne ono gore sto sam naveo. Malo nasamarit ljude da vidimo kako misle i dal ima resistance to my theory sto je izuzetno dobro da ima

)
Nista na ovom svijetu nije tu zato jer je netko rekao vec zato jer jest. Najgora stvar koju mozes napravit jest da svjestan ulazis u kolaps i pokusavas mijenjat ga. Tada definitivno znate onu americku "Neka nam se bog smiluje" jer to ljudi sada rade i nece biti nit ce zavrsit dobro. Mjesat se u prirodu nije dobro. Priroda je tako rekla, tako ce bit te tko smo mi da se sa njom zajebavamo. To te cini svjesnim ili nesvjesnim.
3.)
1.) Za one koji su se nasamarili na ovu temu, GETALIFE lol. Ne tako brijat jer to je izuzetno lose i nevaljano.
2.) Admini lockajte temu jer nema vise smisla ista govorit odao sam se lol
Bit nesto i netko jest da zivis tako da apsolutno nista ali nista ne shvacas doslovce te samo sebe te da svaku informaciju koju dobijes uzmes pod oprezom i kako li je vec receno pustis da odstoji malo jer inace, stvaras krivu sliku no mozda pravu. Ako vam se da riskirat go ahead al to nije bas pametan choice.
I za boga dragog NIKAKO SE NE MJESAT U PRIRODNI TOK! To rezultira kao i do sada SMRCU ne tebe, tko jebe tebe, drugih. Ne to radit.
Ako vidis da ne mozes rijesit bijes u sebi na miran nacin, tj. opustanjem, odi lupaj sakama ko manijak po zidu polomi si kosti ruku placi, umori do kraja svoj organizam jer kad dodjes do "bottom-a" toga, jedino sto ti preostaje da se dignes. ALI TAD SE DIZES! I ako nista ne shvacas doslovce vec radis sa oprezom, ubrzo ces krenut ka OPD-u ako si tako odlucio. Inace, samo chill out i there is only one life. It's really stupid to live it inside of the "harder way" when you can do it over "easier way". Ali easier way je zapravo puno tezi, zato ga ljudi ni ne prakticiraju jer jest tezi.
I za kraj jedna slatka:
http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk
Free your mind. Ne trosi ga uzalud, radje se posveti da svu tu energiju utrosis u nesto korisno tako da na malenom ali malenom segmentu nesto napravis sto ce usrecit druge. Tada, i samo tada zapravo mijenjas svijet jer se svijet ne mjenja tako da ga rusis od vrha vec od dna prema gore. Dno uvjek mora biti cvrsto da bi vrh opstao. Ako hoces srusit vrh, srusi dno. Dno ne zelis rusit jer for Christ sakes to su ljudi. S toga, chill it out.
Ovo nije pisano za one koji se sada smiju vec za one koji u ovom momentu govore ma koju glupost ti pricas i stoje na onoj mojoj prvobitnoj izjavi kao valjanoj.