kolos je napisao/la:
Čovječe,čini mi se da mi se ovo događa!!!
Mislim da nije potrebno da opisujem događaje,ali me zanima jel već netko prije primjetio takvo djelovanje i da mu se nešto takvoga događa?
da,dogadja se to u kontinuitetu
nekad primetish,nekad ne
borba traje do kraja
od trenutaka kada si toga svestan
stvoriti kontinuitet
ratnici bi rekli:
navigator je napisao/la:
Letacki um vreba 24-7, i ratnik to zna, zato i on mora da je na oprezu 24-7.
chicha bi rekao
pamtiti sebe 24/7
sve-jedno,isto je Sve Jedno
Citat:
Ovo sad i meni kad čitam izgleda glupo jer i sam vidim nečiji mogući odgovor.
Trebao bih znati odgovor.
.
da,
ima "par" predobrih postova o mehanizmima funkcioniranja Generalnog zakona,tu negde na Gnostici

,dobro dodje za prochitati u ovakvim vremenima
kolos je napisao/la:
Da,nažalost mislim da razumijem.
To znači da nema odmora,još.
hehe...,nema odmora dok traje obnova vodenichnog kamena,treba sve te zljebove i tamna mesta izgladiti
Jack987 je napisao/la:
To je otprilike kao kad pjevamo u nekom zboru. Svi pjevaju u masi, a ti sam sebe - slušaš i uviđaš jesi li u sinhronizaciji sa drugima ili ne. Samopromatranjem i slušanjem možeš pravovremeno korigirati svoj tonalitet i pjevanje, takoreći - popraviš se ( u skladu s drugima ). Dakle - prvo što treba je UVIDJETI, a korigiranje se ponekad i prirodno "samo od sebe" odigra... bilo svjesno ili podsvjesno...

odlichno poredjenje,
na koncertima,zivim svirkama,tu funkciju samoposmatranja/sebeslushanja sa svrhom korekcije i sinhronizacije
obavljaju oni
'monitor'-zvuchnici na podu,ispred nogu muzichara,usmereni ka njima da mogu chuti izlazni zvuk i sinhronizovati se sa ostatkom benda
Jack987 je napisao/la:
Ajd, napadi uvijek postoje, nekad intenzivnije, nekad manje... bitno je pravovremeno primjetiti da se radi o njihovom djelovanju.
A neka bude - kako bude! Treba se fokusirati na SADA! U toj točki radimo PROMJENE, a ne u prošlim i budućim...
da,jedino vreme u kome se moze Chovek suprotstaviti "letachkom umu" je SADA
jedino mesto gde se to moze chiniti je OVDE
borba za oslobadjanje od ropstva se ne bije
'tamo negde'
vec
SADA i OVDE
tu je mesto svakom ratniku
gde se boj bojuje
SADA i OVDE