Sada je: pet maj 02, 2025 10:36 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 895 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 45  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet mar 07, 2008 4:43 pm 
Član foruma

sam da se nadovežem ako netko traži tehnike za nučiti astralnu projekciju, imate prevedenu knjigu roberta petersona pod literaturom na stranici portala val, pa tko hoće...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 07, 2008 8:49 pm 
Početnik

sto je najgore sta ti se moze dogoditi dok si u astralu

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 07, 2008 9:58 pm 
Član foruma

Amon Amarth je napisao/la:
sto je najgore sta ti se moze dogoditi dok si u astralu

Fizički ništa. Energetski gubitak je vjerojatno najgori scenario. Larve i ostala niža astralna bića vole sisati tuđu energiju, no ne treba ih se bojati (hrane se strahom). Zamisli si ih kao napasne komarce koji ti sišu krv, ali ti ne rade preveliku štetu.

Postoje i oni opakiji, ali ti su rijetkost jer ne žive na istoj razini astrala kao i obični psihički vampiri. Ako te zanima kontakt sa tim "gadnijim" primjercima primitivne astralne svijesti, onda konzultiraj crnomagijske grimoare srednjeg vijeka i renesanse (sumnjam da si toliko zainteresiran). No to je jako opasno, bez pravilne zaštite (fizički magijski krugovi, astralni krugovi stvoreni vizualizacijom, afirmacije, meditacije, mandale i ostala sveta geometrijska pomagala) i znanja.

Aaron C. Donahue. telemitski mag i vidovnjak (remote viewer), kaže da nakon mnogo eksperimenata sa ritualnim evokacijama po Goetiji (najpoznatiji crni grimoar) sad uvjeren da je u pozadini tih negativnih bića ustvari holografska projekcija tih bića proizvedena od strane Greyeva i ostalih negativnih stvorenja nešto više svijesti od običnih larvi.

Evo par sličica ovog čovjeka koji tvrdi da je prizvao goetijske demone/vanzemaljce. Crtano rukom nakon astralne vizije.

Marbas

slika

Barbatos

slika

Xenopus

slika

Sitri

slika

Beleth

slika

Eligos

slika

Botin

slika

Salos

slika

Purson

slika

Morax

slika

Ipos

slika

Berith

slika

Furfur

slika

Stolas

slika

Raum

slika

Focalor

slika

Shax

slika

Haagenti

slika

Furcas

slika

To su samo neki od entiteta koje je Aaron navodno vidio u remote viewing sesijama nakon tradicionalno izvedenih rituala Goetije.

Aaron kaže da su neki opakiji (siroviji) a neki više "diplomatskiji". Možete primjetiti da u dosta slika vidimo svemirske brodove (na astralu?) u pozadini većini duhova kao da ih čekaju za ukrcavanje.

Vezano za astralnu projekciju, naravno nikad nije 100% sigurno s kime imamo posla, ali ako smo duhovno sazrijeli, i imamo potrebnu zaštitu (nutarnju - znanje + svijest, i vanjsku - simboli, krugovi,...) oni nam ne mogu ništa. Naravno, to je sve na individualnoj razini.

Ja sam samo jednom sreo takvo astralno biće za koje stvarno ne znam u koju bi ga kategoriju smjestio, larva ili elemental, reptil ili hologram proizveden od strane vanzemaljaca, projekcija ega u astralu kao podsvjesni hologram, ili nešto treće.

Znam samo da nije dovoljno vjerovati u čovjekovu nadmoć nad NJIMA, ali definitivno nismo ni bespomoćni što se toga tiče.

http://www.4shared.com/dir/12497247/299 ... cija_.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 08, 2008 6:42 am 
Član foruma

Ovo je korisna informacija i potvrda onoga što smo i od Sverdlova mogli saznati: da su demoni astralne tvorevine napravljeni zajedno i iz istog razloga kao i druga bića (Reptili, Greysi) na fizičkom planu.

http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i ... aranje.htm

Takođe je poznato da je Alister Kroli, autor Goetije, bio potpuno njihov sluga i da je njegov Aivaz zapravo Greys koji mu je diktirao 'Knjigu zakona' (i sve drugo šta da radi) sa bljutavim forama o ljudskoj 'slobodi'.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 08, 2008 12:21 pm 
Član foruma

Također je zanimljivo da je demon Sitri viđen u alkemijskoj pozi sumpora (solarni agens). To je zanimljivo jer je to karta u tarotu Obješeni Čovjek:

slika

Hvala na komentaru Pantelija. No htio sam još reći da Crowley nije izumio Goetiju, iako ju samo malo "reformirao". Demoni i duhovi koji se prizivaju su identični onima iz grimoara iz 17. stoljeća, "Niži Ključ Kralj Solomona".

Svejedno, to je jako opasan sustav. A.E.Waite kaže da su demoni i anđeli viđeni na astralu poslije rituala ustvari samo projekcije različitih dijelova ljudskog Ega, a ne zasebna bića. Naravno, ja mislim da je točan odgovor kombinacija faktora, a to bi bilo da su Goetijski demoni naši Id-ovi, potisnuti negativni sadržaji duše (prema Jungu) a isto tako da su manifestirani kao zasebna bića, koja mi zovemo demoni ili vanzemaljci, koliko to god kontradiktorno zvučalo. On su tu ne samo da nam otmu energiju (negativno iskustvo) već i da nas upozore da transmutiramo niže metale u našem tijelu u Filozofsko Zlato (pozitivno iskustvo). Pri tome, to je samo alegorija koja nam služi za objašnjavanje pravca u kojem naša Sadhana ide.

Astral je pun iznan iznenađenja. Ja sam imao neka predivna iskustva, mada kratka, ali vrijedna. Sad se više ne bojim smrti kao prije. Prakse SVIJESNE astralne projekcije mogu nam pomoći u odstranjivanju straha od smrti i kao osobna potvrda multidimenzionalne prirode Kozmosa i svih njegovih razina.

Jedna tehnika za pamćenje snova koju sam naučio na online tečaju astralne projekcije:

1. Poslije buđenja ostanite ležati nepomično koncentrirani zatvorenih očiju
2. Mentalno izovorajte mantru RAOM GAOM (utječe na čakre srca i solar pleksusa)
3. Koncentrirajte se na mantru sve dok ne počnete svjedočiti slike iz sna kojeg ste inače zaboravili
4. Zapišite san sa svim detaljima u vaš dnevnik snova.

Sam sam probao ovu mantru, i već nakon nekoliko puta sam počeo puno bolje pamtiti snove. Mantra se može vokalizirati glasno ili mentalno i tijekom dana.

Pamćenje snova može biti od ključne važnosti u lucidnom sanjanju, a i samoj projekciji, jer ako smo svijesni u snu, možemo svojevoljno napustiti tijelo vizualizacijom lebdenja ili namjernog prisjećanja osjećaja padanja ili adrenalina pri padu. Naravno, ne radi uvijek, ali bitan je kontinuitet kao i sa svim ostalim spiritualnim praksama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 08, 2008 1:03 pm 
Član foruma

ako ih želite vidjeti, vjerovatno i hoćete :wink: . svi su oni u nama samima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 08, 2008 1:17 pm 
Član foruma

demiurge je napisao/la:
ako ih želite vidjeti, vjerovatno i hoćete :wink: . svi su oni u nama samima.

Vrlo moguće. Možda su ONI samo hologramske projekcije našeg niže "Ja"

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 08, 2008 2:23 pm 
Član foruma

Upravo je to jedna od najvećih prevara, da je sve projekcija naše podsvesti ili nesvesnog, da te sile koje manipulišu nama nisu izvan nas.
Ta laž je oterala u ludnice milione ljudi koji su bili njihove žrtve a mogli su da pobede.
Tu laž forsiraju Iluminati preko 'nauke' koju strogo kontrolišu i diktiraju celom svetu. Psihijatrija je područje najvećih zloupotreba moći nad 'naukom' koju oni imaju. Nemojte i vi da se palite na njihove fore.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 08, 2008 4:21 pm 
Član foruma

moj savjet: bez straha.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 17, 2008 1:58 pm 
Početnik

znate li vi o cemu pricate u sta se upustate i sta radite,mnogo lazi je napisano ovde, gluposti na astralnom nivou odrazavaju se i na fizickom vodite racuna

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 17, 2008 3:56 pm 
Član foruma

Pričaš u prazno. Koje laži? Šta je istina po tebi? Budi konkretan.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 18, 2008 11:21 am 
Početnik

sve sto cu reci je Astralna projekcija Vladimir Gligorijevic Gaon i Nura Aidin prakticni prirucnik a kad se stvarno projektujete i proucite kako treba,steknete iskustvo u svemu tome onda pisite.Do tad ne skrecite sa teme i ne pisite ponavljam gluposti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 18, 2008 11:41 am 
Član foruma

Ja sam se projektovao pre nego što si se ti rodio, i pre nego što je Gaon pisao bajke o tome.
A ti napiši i dokaži šta je ovde izneto kao 'glupost' jer bez toga ispada da ti pišeš gluposti.

Sve mi se čini da si ti jedan od zatucanika Krolija (i Slavinskog) pa ti smetaju opaske o njemu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 11, 2008 11:01 am 
Član foruma

Treatise on Astral Projection (by Robert Bruce)

1. Introduction - What is Astral Projection
2. Starting Over & Other Dimensions
3. Projection Training
4. Basic Energy Work
5. Using the Astral Rope
6. More on the Rope
7. OOBE, the Mind Split and Relaxation Techniques
8. OOBE CHALLENGES & HOW TO EXIT

Robert Bruce Home Page - http://www.astraldynamics.com/

- ebook -
Astral Dynamics: A New Approach to Out-of-Body Experiences
by Robert Bruce (Author), Professor C. E. Lindgren (Author)

Opis na amazonu: KLIK
Download (2.9mb): http://rapidshare.com/files/41289225/1265856907.rar
RAR password: www.AvaxHome.org

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 16, 2008 10:05 pm 
Član foruma

Video intervjui sa Robert Bruce-om o OBE-u (Out-of-Body-Experience).

00. Intro
01. What is an out-of-body experience?
02. When was the first time you were out-of-body yourself?
03. What sort of preparation is necessary before someone tries to get out-of-body?
04. What is the Projectable Double?
05. Describe the Mind-Split.
06. Give us a complete step-by-step rundown on how to have an OBE.
07. What is the difference between the Real Time Zone and the Astral Planes?
08. How does astral projection relate to spiritual growth?

Audio intervju sa Robert Bruce-om. (3h) LINK
Direktan download (MP3, 63mb): KLIK

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 16, 2008 10:15 pm 
Član foruma

Monroe Institute, Hemi-Sync - Journey Out of Body CD Series

Journey Out of The Body: The out-of-body-experience (OBE) is a state in which one's consciousness appears to depart the physical body allowing perception by means other than those of the physical senses.
Hemi-Sync® Support for Journeys Out of the Body is an in-home training series designed to provide Hemi-Sync® audio-guidance to those who desire to achieve this state. With practice, one can be brought up to the borderland sleep state, and through it, to experience the out-of-body state with full conscious awareness.

"The greatest illusion is that mankind has limitations" Robert A. Monroe 1915

To read the Hemi-Sync Journey Out of The Body Guidance Manual go here:
http://www.new-mind.com/HemisyncOBESupp ... tents.html
This is not the Journey Out of Body book described below!

Journey Out of the Body by Robert A. Monroe -Soft Copy Book - This book is a definitive reference for Support for Journeys Out of the Body CD series. Recommended especially for those just beginning the out of body journey experience. Not necessary for beginner or advanced individual.

In 1958, a successful businessman named Robert Monroe began to have experiences that drastically altered his life. Unpredictably, and without this willing it, Monroe found himself leaving his physical body to travel via a "second body" to locales far removed from the physical and spiritual realities of his life. He was inhabiting a place unbounded by life or death. His record of these explorations has comforted millions of people who have experienced paranormal incidents.

“ The volume is low because it is suppose to be heard only in the background, and not as a "normal" audiobook. I have other files of this kind, and I can tell you that in some the voices are barely audible.
I have the gateway experience cds too, and in some of them the voice is very low too, so as not to startle the listener. It is I wanted effect, then, and it would have been the same with the wav files. ”

This release includes the guidance manual and all audio files

Audio CD - download: KLIK
RAR password: typo

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 17, 2008 2:08 am 
Član foruma

Journeys Out of the Body by Robert Monroe OPIS
Far Journeys by Robert Monroe OPIS
Ultimate Journey by Robert Monroe OPIS

Download: KLIK

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 17, 2008 6:49 am 
Član foruma

Daj molim te napisi gdje tacno da nadjem taj materijal... unaprijed hvala.pozz

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 17, 2008 5:22 pm 
Član foruma

Amire, linkovi za download su vec postavljeni u mojim prethodnim postovima (tamo gde pise "download"). Literatura je na engleskom.

Preporucio bih ti (ako si dobar sa engleskim jezikom) da za pocetak procitas knjigu "Astral Dynamics: A New Approach to Out-of-Body Experiences" (Autor: Robert Bruce). Knjigu jos nisam celu procitao, al na osnovu kritika drugih citaoca sa amazona, izgleda da je svrstavaju u klasike astralne projekcije koja ne samo teoretski objasnjava, vec i daje veoma prakticna uputsva oko vezbanja. Cak sta vise, ljudi koji su godinama bezuspesno pokusavali da se astralno projektuju raznim drugim metodama, nalaze ova knjiga kao najznacajnije i najkvalitetnije uputsvo sa kojim su napokon ostvarili svoje zelje (da se astralno projektuju).

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 17, 2008 6:06 pm 
Član foruma

Interesantno iskustvo Robert Bruce-a vezano za "Astral Knights phenomenon". (Fenomen astralnih vitezova) LINK 8)

Igleda da se astralni projektori (kada sazru i kada zatraze) regrutuju u neki vrstu armije (protiv cega?) i svako od njih dobija svoj mac, stit i (telesni) oklop. Priprema za buducu bitku? :roll: ... valjda cemo odgovore dobiti u nekim od njegovih narednih knjiga.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 895 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 45  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.