Amon Amarth je napisao/la:
sto je najgore sta ti se moze dogoditi dok si u astralu
Fizički ništa. Energetski gubitak je vjerojatno najgori scenario. Larve i ostala niža astralna bića vole sisati tuđu energiju, no ne treba ih se bojati (hrane se strahom). Zamisli si ih kao napasne komarce koji ti sišu krv, ali ti ne rade preveliku štetu.
Postoje i oni opakiji, ali ti su rijetkost jer ne žive na istoj razini astrala kao i obični psihički vampiri. Ako te zanima kontakt sa tim "gadnijim" primjercima primitivne astralne svijesti, onda konzultiraj crnomagijske grimoare srednjeg vijeka i renesanse (sumnjam da si toliko zainteresiran). No to je jako opasno, bez pravilne zaštite (fizički magijski krugovi, astralni krugovi stvoreni vizualizacijom, afirmacije, meditacije, mandale i ostala sveta geometrijska pomagala) i znanja.
Aaron C. Donahue. telemitski mag i vidovnjak (remote viewer), kaže da nakon mnogo eksperimenata sa ritualnim evokacijama po Goetiji (najpoznatiji crni grimoar) sad uvjeren da je u pozadini tih negativnih bića ustvari holografska projekcija tih bića proizvedena od strane Greyeva i ostalih negativnih stvorenja nešto više svijesti od običnih larvi.
Evo par sličica ovog čovjeka koji tvrdi da je prizvao goetijske demone/vanzemaljce. Crtano rukom nakon astralne vizije.
Marbas
Barbatos
Xenopus
Sitri
Beleth
Eligos
Botin
Salos
Purson
Morax
Ipos
Berith
Furfur
Stolas
Raum
Focalor
Shax
Haagenti
Furcas
To su samo neki od entiteta koje je Aaron navodno vidio u remote viewing sesijama nakon tradicionalno izvedenih rituala Goetije.
Aaron kaže da su neki opakiji (siroviji) a neki više "diplomatskiji". Možete primjetiti da u dosta slika vidimo svemirske brodove (na astralu?) u pozadini većini duhova kao da ih čekaju za ukrcavanje.
Vezano za astralnu projekciju, naravno nikad nije 100% sigurno s kime imamo posla, ali ako smo duhovno sazrijeli, i imamo potrebnu zaštitu (nutarnju - znanje + svijest, i vanjsku - simboli, krugovi,...) oni nam ne mogu ništa. Naravno, to je sve na individualnoj razini.
Ja sam samo jednom sreo takvo astralno biće za koje stvarno ne znam u koju bi ga kategoriju smjestio, larva ili elemental, reptil ili hologram proizveden od strane vanzemaljaca, projekcija ega u astralu kao podsvjesni hologram, ili nešto treće.
Znam samo da nije dovoljno vjerovati u čovjekovu nadmoć nad NJIMA, ali definitivno nismo ni bespomoćni što se toga tiče.