OOOOOOooooooooooooooo !!!!!
He, he... vidim da se mnogo "negativne" energije vrti u krug ovdje... Hajdemo ovako:
Idemo "zaspinati=zavrtiti" malo pozitivne energije koja će svima možda ipak pomoći... zar dosad niste shvatili da:
Međusobno pretjerano prepucavanje ne dovodi nigdje osim na "polazeću točku" jer se sve dešava ciklički, odnosno u krug?
Stvaranjem negative, to vam se i vraća na neki način?
Da vam za duhovni razvoj ne trebaju NIKAKVE škole, organizacije ili redovi?
Osobno, ja SAM pripadnik NEREDA !!! Jer sve je fluidno, međusobno povezano, volim VARIJABILNOST i BALANS. Svemir je u savršenom REDU ili NEREDU, ovisno o percepciji promatrača. Nekako sve težim dovesti u neki balans. Dakle, hajdemo sada izbalansirati stvar i na ovoliko negativne energije dati odgovarajuću količinu pozitivne !
Bilo koji rituali znače OGRANIČENJE. Bilo koji RED znači ograničenje. Zato sam ja ZA NERED, jer to znači BEZ OGRANIČENJA!!!
Ako bacimo van nas samih što više ograničenja, tada smo napredniji u ovim gnostičkim ili bilo kakvim god to nazvali, putevima. Što su ograničenja manja, to su i mogućnosti veće, pa brže napredujemo.
Eh, sad... bolje je da svatko drugima podijeli što je doživio, kakva su mu iskustva u životu i slično, a ne nametati SVOJE stavove i stavove nekih drugih ljudi, pa makar oni bili neke face za nekoga. Tako ćemo zavrtiti više POZITIVNE energije i povećati svačiju moć učenja, a brzina napretka će jako porasti za SVE !!!
Tko ovo ne razumije, ne treba niti pokušavati surađivati... neka pogleda samo na sebe, svoju korist, opredjeli se na svoje potrebe i slično... u biti neka se vrati u Matrix= "običan život" i pogleda novu epizodu "Big Brothera" !!!
Dajte ljudi, malo dobre volje međusobno...