Sada je: sri maj 07, 2025 12:27 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet feb 23, 2006 8:35 am 
Član foruma

Možda će te iznenaditi Jack ali ovo je moj prvi kontakt sa kompjuterom i
kupio sam ga tek sa dolaskom ADSL-a stoga se ne snalazim baš najbolje,
a prvi put i pišem.
Hvala što si me uputio na adresu ali vidjet ću što dalje jer ne osjećam
potrebu da mi netko kopa po mozgu.

Oooo... pa onda ti odlično ide !!!

Samo pitaj ako što treba, tu smo da ti svi pomognemo!
-------------------------------------------------------------------------------------
Hvala Jack!
Kada objavim knjigu poslat ću ti jednu sa posvetom.
P.S.
Valjda ćeš biti sposoban ćitati i poslije stote godine.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 23, 2006 11:21 am 
Administrator

Citat:
Hvala Jack!
Kada objavim knjigu poslat ću ti jednu sa posvetom.
P.S.
Valjda ćeš biti sposoban ćitati i poslije stote godine.

Hehe, hvala! Hoću, hoću... nema problema... još malo pa nećemo više imati problema sa "linearnim" vremenom... možda i otprilike 3 puta toliko... tko zna?! Hehe...

Evo pomoć za tebe: ako hoćeš citirati neki tekst ( ono uokvireno ) onda obilježiš taj dio teksta i stisneš tipku Quote. Vizualno se skoro ništa ne dogodi, osim što se ispred i iza tog teksta pojavi u zagradi riječ /quote. Kad pošalješ post, onda se to vidi kao uokviren tekst, što znači, citat.
Kad stisneš na quote, kursur ( pokazivač ) gdje pišeš, onda ti se postavi na kraj, osnosno iza /quote na kraju. Tako da sa Enter na tipkovnici možeš dalje u novom redu pisat svoj tekst. Da ti uštedim lupanje po znaku - na tastaturi... koji na kraju izgledaju kao crta, ali ti ipak ne uokvire cijeli tekst... hehe!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 25, 2006 5:42 pm 
Član foruma

Ja sam imao čudan doživljaj - netko (ženski glas) je šapnula moje ime dok sam spavao. Kada sam se osvrnuo - nije bilo nikoga. Bilo mi je pomalo jezivo. I dogodilo se u gluho doba noći (oko 2-3 sata).

Forumaši na Zemaljskim kronikama su mi rekli da sam možda doživio astralne snove, no ne znam... zvučalo mi je kao da mi je netko šaptao na uho, a ja nisam ništa vidio (niti u snu niti kada sam se probudio).

Što je to bilo? Ili bolje pitanje: tko je to bio?

A drugo, prije nekoliko godina sam sanjao božicu/ili princezu (?) pod imenom Vulpira (mislim da je njeno ime značilo božica močvare). 100 posto znam da sam je poznavao, no san je bio kratak pa nemam puno detalja. Nisam siguran, no možda sam sanjao prošle živote...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 25, 2006 5:57 pm 
Član foruma

Koliko sam ja proučavao neke stvari, kad te netko zove a nema nikoga to je aktivator programa, čak su CIA-ini stručnjaci govorili da su se događale takve stvari ljudima koje su programirali.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 27, 2006 1:43 am 
Član foruma

Jack, hvala ti što me raklamiraš, ali, ne znam jesam li već rekla da se ne bavim profesionalno tim stvarima. Samo za svoju dušu i svoje prijatelje, koji onda dovedu svoje prijatelje, pa ovi dovedu svoje prijatelje, i tako, mjesto da se bavim svojim poslovima, bavim se njihovima. Počet ću naplaćivati ako ne prestanu, časna riječ. :shock:
Da bi se netko profesionalno bavio time, treba svoj život posvetiti samo radu na tom području. Tu spada vrijeme u koje ulzi vlastita priprema + vlastita zaštita + vlastito čišćenje + čišćenje pristora + rad na sebi + rad na drugima. Ja to ne stižem, sorry...
Ovako kako piše, može biti svašta, a može biti i samo vizija potaknuta asocijacijom i nekim štivom kojeg je Euzebije pročitao. Ovo s pečatima neodoljivo podsjeća na roman "Anđeli i demoni".

Obično se takve vizije i kontakti pojavljuju tek na drugm stupnju reikija, ili još kasnije, majstrskom (što je individualno) . To znači da se iza sebe već ima dosta staža i prakse, i da su otvorena "vrata", ali i bez obzira na to, takve vizije - ako su negativne, uvijek su jako dramatične i lako se u njima izgubiti i iskusnijem putniku. Baš zbog toga se ne smije požurivati i srljati na razvoju percepcije i na vertikalnom usponu, jer se dolazi do takvih iskustava koja mogu za nepripremljenu ili za labilnu osobu biti katastrofalna. Step by step.

Prije bih rekla da se to Euzebijeva podsvijst pokušava oglasiti i upozoriti na nešto, nego da je to bio kontakt s nekim entitetom, ali ne mogu ništa pouzdano zaključiti samo iz napisa. Ne znam puno o izvoru Rječine. Kakvo je to mjesto? Ima li kavih legendi o tom podučju? Raspitaj se.

Kako ide tvoj život dalje od trenutka tog iskustva? Je li sve u redu ili primjećuješ da se nešto zbiva povoljnije ili nepovoljnije nego inače?

Ako te takve vizije uznemiravaju češće, trebao bi potražiti nekog da ti to pojasni, da s tobom prođe to što doživljavaš. Nisam sigurna da bih ja u ovom slučaju pokušala to riješiti s regresijom, jer E. navodi aktualne probleme koji su jako izraženi. To bi prije bilo u svezi s trenutnom situacijom nego s nekom karmičkom vezom. U svakom slučaju prvo se rješavaju aktualne situacije pa tek kad rješavajuću taj aktualni problem put navede na uzrok u prošlom životu, onda se ide u regresiju. Informaciju što bi trebalo raditi dobija se "na licu mjesta", u tijeku tretmana, u protivnom, kad previše planiramo-zavaravamo inuiciju, a intuicija je glavni "alat".
Pozdrav!

Vrh

Naslov: Novakov slučaj
PostPostano: pon feb 27, 2006 1:48 am 
Početnik

Ovo sto cu vam sada ispricati mi se dogodilo prije nekih 10-tak dana.Inace nikada nista slicno mi se nije dogodilo.Evo ovako.Ja pisem knjigu,nazovimo to tako,tematika je nebitna,ali je bitno da sam se taj dan, dotaknuo ljudi koji su se ubili iz razloga o kojem sam ja pisao,i napisao sam da nisu to trebali napraviti,da nitko nije i nista vrijedan toga,kada sam to pisao,sjedio sam na stolici,naslonjen prema naprijed,a preko stolice je bila moja majica,nisam bio naslonjen na stolicu,vec sam bio nagnut naprijed,i odjednom sam osjetio da me nesto pece,s desne strane ledja,izndad guzice,par put sam se pocesao,ali je peklo sve jace i jace,ne jako,ali razmjerno jace..Nisam nista osjetio,nikakav ubod,dodir,ama bas nista.Ustao sam se i otisao do kupatila,kada sam digao majicu i pogledao u ogledalo,imao sam 3 crte,crvene crte,koje su sada vec kao krastice..Kao da me zenska ruka s dugackim noktima ogrebala,ili macka..Ne znam sta je to bilo,ne znam ni otkuda to,stvorilo se je odjednom..cak ni moja stolica nije dizajnirana tako da ima takve pruge na naslonjacu,a i da je nisam bio naslonjen..Mislim da sam nekoga povrijedio,ne mogu ja to drugacije objasniti,ovo se jako dobro vidi,i bilo je skoro pa krvavo,sada se jos uvijek vidi,ali prolazi..
Sta vi mislite??

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 27, 2006 2:06 am 
Član foruma

bluegene je napisao/la:
Ja sam imao čudan doživljaj - netko (ženski glas) je šapnula moje ime dok sam spavao. Kada sam se osvrnuo - nije bilo nikoga. Bilo mi je pomalo jezivo. I dogodilo se u gluho doba noći (oko 2-3 sata).

Forumaši na Zemaljskim kronikama su mi rekli da sam možda doživio astralne snove, no ne znam... zvučalo mi je kao da mi je netko šaptao na uho, a ja nisam ništa vidio (niti u snu niti kada sam se probudio).

Što je to bilo? Ili bolje pitanje: tko je to bio?

A drugo, prije nekoliko godina sam sanjao božicu/ili princezu (?) pod imenom Vulpira (mislim da je njeno ime značilo božica močvare). 100 posto znam da sam je poznavao, no san je bio kratak pa nemam puno detalja. Nisam siguran, no možda sam sanjao prošle živote...

Blue..ti si zreo da počneš to područje astrala (konačno) malo dublje proučavati.

Moje prvo jače i nedovjbeno iskustvo s "drugim" svijetom, zbilo se u davna davna vremena (da, da, ja imam puno godina.. :wink: ) Jedne noći probudlo me glas, dozivao je moje ime, onako, kao da me zove jer mi želi nešto reći. Onako u polusnu, osjetila sam dodir na licu, kao da me netko pomilovao. Prepoznala sam glas moje bake. Tog jutra sam išla na put i vratila se kasno navečer. (Mobiteli jošnisu bili izumljeni) Dakle, tek drugog dana doznala sam da je umrla (iako sam to zapravo znala ali nisam sama sebi htjela vjerovati), i to baš u to vrijeme kad sam čula njezin glas.
Slično se događalo u trenucima dok su umirali drugi meni jako važni ljudi koje za koje sam bila jako vezana, a i oni za mene.

kad vas netko pokušava glasom probuditi iz sna, pokušajte prepoznti glas, možda vas pokušava pozdarviti netko tko vas je jako volio.
Ne zaboravite zapaliti svijeću za njegovu dušu. To je sve što trebate i možete učiniti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 27, 2006 3:40 am 
Član foruma

Citat:
arwen dor

kad vas netko pokušava glasom probuditi iz sna, pokušajte prepoznti glas, možda vas pokušava pozdarviti netko tko vas je jako volio.
Ne zaboravite zapaliti svijeću za njegovu dušu. To je sve što trebate i možete učiniti.

Fascinantno je da osoba sa toliko znanja i iskustva moze popusiti jedan najobicniji ritual. Naime, u petom denzitetu je toliko mracno da ih voditi mogu jedino nase svijece koje im palimo. Mozda ni ne cuju dobro, pa bi mogli i moliti direktno u sedmi denzitet da slucajno ne zalutaju u pakao po mraku :twisted: :P :P

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 27, 2006 8:49 am 
Administrator

Sama tema o kojoj si pisao je prilično nezahvalna jer si dao sebi za pravo da "objasniš" pozadinu samoubistva nekih ljudi, dok istovremeno postoje veoma male šanse da će to tvoje "objašnjenje" biti blizu objektivnoj realnosti. (Pogledaj moju poruku pod temom "Moj pogled na svijet").

Sama prezentacija svoje subjektivnosti u smislu nekih "objektivnih objašnjenja" ne može da povuče nikakve konsekvence koje bi se mogle interpretirati kao pozitivne.

Odakle ogrebotne dolaze i zašto? Može biti neka vrsta upozorenja nekog od entiteta o kojima si pisao i koji je ostao da se vrzma u 3D tj. nije prešao u 5D. Možda može i biti neka vrsta reakcije tvoje duše/podsvijesti u vezi ponašanja tvoje ličnosti?! Ni vanzemaljski entiteti se ne trebaju isključivati?! Dakle, možda nije toliko važno ko je bio u pitanju, bitno je naučiti koliko je god moguće više iz date lekcije, tako se ona više neće ponavljati jer za tako neće biti potrebe.

Međutim, činjenica jeste da se razni "fenomeni" mogu događati i ljudima koji se nađu na pravom Putu, pogotovo ako počnu da „tresu“ tzv. „matriks“.

Opet, ostaje samo na tebi da sam proanaliziraš stvar i izvučeš određene zaključke.

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 27, 2006 10:10 am 
Član foruma

Kako ide tvoj život dalje od trenutka tog iskustva? Je li sve u redu ili primjećuješ da se nešto zbiva povoljnije ili nepovoljnije nego inače?

Hvala na vremenu odvojenom za mene.Divno je biti dio društva gdje te
razumiju.Sada kada vidim da me netko ozbiljno shvaća reći ću vam još
nešto.
Čudna dešavanja u mom životu počela su tri mjeseca prije rušenja nebodera u New Yorku.I prije toga sam znao imati proroćke snove ali bili su
slikoviti i puni skrivenog značenja.
Tog jutra usnio sam,ne san,već stvarno viđenje događaja iz jako velike
udaljenosti,negdje sa pućine.Nisam vidio avione,ali sam vidio New York u
dimu i kako lagano tone u more.Ja sam sjedio na nekakvom molu a iza
mene je bilo biće u crnoj odori i nudilo mi novac.Ja sam odbio i skoćio u more.Dugo sam ronio u mutnoj vodi dok nisam došao do nekakvog hrama
u čijoj je unutrašnjosti bio samo jedan kameni stol što podsjeća na svetište.
Iznad je bio kalendar i nisam mogao vidjeti ni datum ni godinu ali sam vidio da se radi o šestom mjesecu.
Od tad se počinju dašavati neobićne stvari u mom životu kakve sam prije
gledao samo u filmovima.Stoga sam shvatio da mašta uistinu ne postoji
i da je naše poimanje svijeta onoliko koliko ga ozbiljno shvatimo.
Događaj na Rijećini nije potpun jer nisam napomenuo da sam pri ulazu i
izlazu te vizije primjetio oznaku u obliku četiri valovite crte.Jedan takav
znak je bio sa gornje strane a jedan sa doljnje,i ja sam prošao kroz njih.
Moram napomenuti da nisam osjećao nikakav strah već samo nelagodu
susreta sa nepoznatim.
Što se tiće Riječine,znam da se tamo 2000 godine u niz navrata pojavljivalo
nekakvo neobićno biće svjetlećih očiju koje nisu vidjela samo djeca već i
odrasli.
Od tada sam primjetio da u mom životu nema mjesta za laž ili nekakve
šale jer se stvari poćnu dešavati onako kako sam zamislio.Mogu vam reći
da mi se u veoma kratkom roku vrati tri puta više dobrog ili zla,zavisi što
sijem.Stoga moram stalno strogo kontrolirati svoja dijela,rijeći i misli jer
došlo je vrijeme u mom životu kada nema mjeta za pogreške.
Postao sam također veoma osjetljiv na druge ljude.Nikada nisam bio za društvo ali sada osjećam prisustvo zla u nekoj osobi tako da sam se još
više povukao u sebe.
Toliko za sada.

DO ČITANJA!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 27, 2006 10:29 am 
Član foruma

Citat:
Od tada sam primjetio da u mom životu nema mjesta za laž ili nekakve
šale jer se stvari pocnu dešavati onako kako sam zamislio.Mogu vam reci
da mi se u veoma kratkom roku vrati tri puta više dobrog ili zla,zavisi što
sijem.Stoga moram stalno strogo kontrolirati svoja dijela,rijeci i misli jer
došlo je vrijeme u mom životu kada nema mjeta za pogreške.

EUZEBIJE!! :shock:
Ovo sto si rekao, ovo te razumijem 1 000 000 000%
Meni se to desava u zadnjih pola godine.
Jednostavno imam osjecaj kao da budna sanjam, sto god da zamislim ili napravim, vraca mi se pojacano. Kako dobro, tako i lose.

Zadnji put kad sam malo omanula i unapravila jednu malu malu beznacajnu sitnicu koju sam ja sebi "opravdala" da je beznacajna, ali nije bila u redu, Svemir i Postojanje su mi odvalili takav samar, da mi vise nikad ne padne na pamet da pomislim nesto sto nije u redu, a kamoli da napravim.

Naime, par dana nakon toga, nakon sto sam se ja jos i borila malo sa svojom savjesti - da li je to bilo ok ili ne, netko mi je ukrao bicikl, bas na moj rodjendan.
A moj bicikl je meni bio SVETINJA.

Provela sam cijeli rodjendan placuci, prvo nad biciklom, drugo nad svojom glupocom, kako sam uopce mogla dozvoli da budem "zavedena" tako malom sitnicom i da nemam "mozak, um i savjest" 100% vremena ukljucen.

Tako da, ako ikad sada i ubuduce i dodjem u situaciju da "olako" dodjem do necega, samo se sjetim tuge zbog mog predragog zauvjek izgubljenog bicikla i rodjendana provedenog u suzama.

:)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 27, 2006 11:01 am 
Član foruma

DRAGA TINA!!!

Jednom si napisala da ćemo svi skupa se naći na kavi u "onom svijetu".
Mislim,da ćemo se mi sresti još u ovom svijetu ali samo onda kada
dođe "NAŠE VRIJEME",oko me razumiješ što govorim.

Vrh

Naslov: Sicxov slučaj
PostPostano: pon feb 27, 2006 11:08 am 
Početnik

Zelio bih sa vama podijeliti jedan dozivljaj koji mi se dogodio prije otprilike dvije godine. Ovako je to bilo. Sjedio sam kao I uvijek za svojim kompjuterom oko osam navece I igrao jednu igru . Zelim napomenuti da nisam bio ni na kakvim drogama ni na picu , cist sto se kaze. Radio je upaljen bio I upravo je kretala neka emisija sa likom koji je ispostavice se neka vrsta iscjeljitelja ili lijecnika putem nekih mantri ili kako se to vec zove kada izgovaras neke rijeci (meni najblize latinskom) koje daju efekat na osobu kojoj su upucene. Znaci…. Tip je govorio o sebi jedno pet minuta ko je I sta je (posto je to davno bilo nisam mu zapamtio ime ali uglavnom ispostavilo se da je poprilicno poznat u poslu koji obavlja) I nakon toga javio se prvi slusatelj. Ja sam idalje sjedio totalno opusteno I slusao emisiju. Gosca u programu se predstavila I rekla da ima stanovite probleme na nervnoj bazi da lose spava, sva je umorna, uglavnom ne ide joj u zivotu nikako. Tip je rekao da ce sada da vidi od cega boluje I sutio je jedno pola minute. Nakon toga rekao je neku dijagnozu tipa ne da je zaradila neke sihire ili cini nego kao da je puna negativne energije ili tome slicno ne sjecam se sada detalja. Nakon toga je rekao da ce da uradi jedan postupak nakon kojeg bi se trebala da osjeca bolje. Napomenuo ju je da ako ima slabo srce ovo ne radi I da ce osjetiti kao vatru u glavi I jos neke simptome. Ona samo treba da sjedi I da se okrece u pravcima koje on kaze dok bude izgovarao te mantre iliti rijeci koje ce dati neki efekat. Od tog trenutka sam cisto iz dosade ukljucio se u taj postupak I sjeo sam. Tip je rekao da zatvorimo oci I da se okrenemo u jednom pravcu. Poceo je da izgovara rijeci… nakon jedno otprilike 10 sekundi osjetio sam nevjerovatnu energiju kroz tijelo. Srce mi je pocelo da lupa 100 na sat. Poceo sam nenormalno da se znojim. Imam osjecaj da sam bio u nekom transu. Tip je rekao da se okrenemo na drugu stranu svijeta sto sam I ucinio; Vec uplasen stanjem u kojem se nalazim I u nekoj vrsti hipnoze koja je vec trajala minutu Ipo odlucio sam da nastavim do kraja postupak. Energija je I dalje kljucala mojim tijelom srce je lupalo nenormalno u glavi je haos bio potpuni. Napokon se zavrsilo . Sljedece sto je tip rekao je bilo da cemo mozda osjecati tezinu u nogama nakon ovoga I da to negativna energija ide u zemlju. Kada sam otvorio oci tresao sam se nenormalno. Potpuno sam bio dehidrirao. Ustao sam I tresuci se otisao do kuhinje. Tamo je bila flasa sa od litar ipo vode. U zivotu nisam popio vise od dva deca vode iz case odjednom. Kada sam krenuo da se napijem vode popio sam odjednom citavu flasu! Tezina u nogama je bila nepodnosljiva . Sjeo sam I jos u stanju soka pokusao da se smirim. Sljedecih dan sam osjecao se izvrsno.
E sada zanima me sta je to moglo da bude? Sta sam tacno prozivio po vasem misljenju? Unaprijed vam hvala na komentarima. Nadam se da nisam bio dosadan.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 27, 2006 11:22 am 
Član foruma

Citat:
ako me razumiješ što govorim.

DA! :)

I zato SVI dajemo sad sve od sebe, da nase vrijeme dodje tocno na vrijeme, da bude cim ljepse i da se ovaj svijet i onaj svijet stope u jedno.

Da se jedna vjecnost kroz nas poklopi sa drugom vjecnosti i tako dalje nastave svoj put, a MI SVOJ.

Vrh

Naslov: Re: nevjerovatan misterizni dogadzaj
PostPostano: pon feb 27, 2006 11:46 am 
Početnik

sicx je napisao/la:
E sada zanima me sta je to moglo da bude? Sta sam tacno prozivio po vasem misljenju?

Sta je to tocno, ne znam.
Ali kombinacija pokreta tijela (tj. polozaja), pravilnog disanja i mantre (jos pogotovo ako je mantra pojacana) moze probuditi neke unutrasnje energije, skinuti energetske blokade...u tolikoj mjeri da ti cijelo tijelo vibrira zbog prejake energije.

Moguce je da je to samo nekakvi trik, kako bi se ljudi privukli.

Npr. zna se dogoditi da neki prevarant da neke naprednije vjezbe pranayame (vjezbe disanja), tako da ta osoba osjeti vibracije u tijelu (sta je posljedica energetskih blokada) i onda povjeruje prevarantu...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 27, 2006 12:07 pm 
Član foruma

Mislim da je naše vrijeme već stiglo. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 27, 2006 4:34 pm 
Administrator

Pozdrav, Novak, dobrodošao.

Hvala na opisanom događaju, preimenovao sam temu jer je iz naslova vrlo teško odrediti o čemu se radi. Već je mnogo članova postavilo isti ili slični naslov, pa to buni ljude i otežava pronalazak teme koja ih interesira.

Tako da nije ovo ništa osobno, nego je samo iz razloga da se lakše manevrira po forumu.

Piši, pitaj... tu smo!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 27, 2006 4:40 pm 
Administrator

Sicx, hvala na opisanom doživljaju.

Preimenovao sam temu, isto kao i kod Novakovog slučaja, da se lakše manevrira po forumu. Ništa osobno, samo radi praktičnosti.

Pa postoje razna "programiranja" na daljinu... Definitivno je bio neki protok energije, tko je time "upravljao"... tko zna? Može biti mnogo toga.

Samo naprijed, piši, pitaj, ako što treba... tu smo svi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 27, 2006 6:24 pm 
Administrator

Haha! ODLIČNI ste!!!

Vidim da se EKIPA počela polako "okupljati"... zadovoljstvo mi je!!!

Da,da... već dolazi do "pojačane" svijesti i do križanja realiteta! Hehe!

No... idemo dalje... malo po malo... hehe! Sve u svoje "vrijeme".

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 27, 2006 7:05 pm 
Član foruma

Crystal Dream je napisao/la:
Citat:
arwen dor

Fascinantno je da osoba sa toliko znanja i iskustva moze popusiti jedan najobicniji ritual. Naime, u petom denzitetu je toliko mracno da ih voditi mogu jedino nase svijece koje im palimo. Mozda ni ne cuju dobro, pa bi mogli i moliti direktno u sedmi denzitet da slucajno ne zalutaju u pakao po mraku :twisted: :P :P

dok se odvajaju od tijela, duše su u nižem sloju astrala, tj, u nižem sloju četvrte razine.
Neke duše u tom sloju zapnu duže vrijeme,a neke kraće.
Ne uspijevaju se sve duše uzdignuti do šeste razine, a do sedme samo "odlikaši".
Pakao je na Zemlji, ako pod paklom misliš na patnju i grizodušje. I to u samom čovjeku. Da ne bi tko zalutao u pakao, ne možeš mu pomoći ako to sam ne želi, ako već i sam sebi ne pomaže.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.