Jack, hvala ti što me raklamiraš, ali, ne znam jesam li već rekla da se ne bavim profesionalno tim stvarima. Samo za svoju dušu i svoje prijatelje, koji onda dovedu svoje prijatelje, pa ovi dovedu svoje prijatelje, i tako, mjesto da se bavim svojim poslovima, bavim se njihovima. Počet ću naplaćivati ako ne prestanu, časna riječ.
Da bi se netko profesionalno bavio time, treba svoj život posvetiti samo radu na tom području. Tu spada vrijeme u koje ulzi vlastita priprema + vlastita zaštita + vlastito čišćenje + čišćenje pristora + rad na sebi + rad na drugima. Ja to ne stižem, sorry...
Ovako kako piše, može biti svašta, a može biti i samo vizija potaknuta asocijacijom i nekim štivom kojeg je Euzebije pročitao. Ovo s pečatima neodoljivo podsjeća na roman "Anđeli i demoni".
Obično se takve vizije i kontakti pojavljuju tek na drugm stupnju reikija, ili još kasnije, majstrskom (što je individualno) . To znači da se iza sebe već ima dosta staža i prakse, i da su otvorena "vrata", ali i bez obzira na to, takve vizije - ako su negativne, uvijek su jako dramatične i lako se u njima izgubiti i iskusnijem putniku. Baš zbog toga se ne smije požurivati i srljati na razvoju percepcije i na vertikalnom usponu, jer se dolazi do takvih iskustava koja mogu za nepripremljenu ili za labilnu osobu biti katastrofalna. Step by step.
Prije bih rekla da se to Euzebijeva podsvijst pokušava oglasiti i upozoriti na nešto, nego da je to bio kontakt s nekim entitetom, ali ne mogu ništa pouzdano zaključiti samo iz napisa. Ne znam puno o izvoru Rječine. Kakvo je to mjesto? Ima li kavih legendi o tom podučju? Raspitaj se.
Kako ide tvoj život dalje od trenutka tog iskustva? Je li sve u redu ili primjećuješ da se nešto zbiva povoljnije ili nepovoljnije nego inače?
Ako te takve vizije uznemiravaju češće, trebao bi potražiti nekog da ti to pojasni, da s tobom prođe to što doživljavaš. Nisam sigurna da bih ja u ovom slučaju pokušala to riješiti s regresijom, jer E. navodi aktualne probleme koji su jako izraženi. To bi prije bilo u svezi s trenutnom situacijom nego s nekom karmičkom vezom. U svakom slučaju prvo se rješavaju aktualne situacije pa tek kad rješavajuću taj aktualni problem put navede na uzrok u prošlom životu, onda se ide u regresiju. Informaciju što bi trebalo raditi dobija se "na licu mjesta", u tijeku tretmana, u protivnom, kad previše planiramo-zavaravamo inuiciju, a intuicija je glavni "alat".
Pozdrav!