Ja imam jako puno weird snova, ali izdvojicu par koji su mi baš baš weird..
1) skroz neki vizijonarski san, bez dozivljaja stvarnosti u snu, ali je zanimljiv.. sanjam da sam jednostavno posmatrac koji gleda u predivnu plazu nekog grada i vidim grad, more, horizont, i odjednom krene u glavi da mi se proizvodi zvuk zvonjave i pred mojim očima se stvara neka kugla koja je u početku providna (kao predator) i nekim čudnim spletom matriks geometrijskih oblika kugla se pretvori u svetlost i nastavi normalno da leti.. ni manje ni vise odmah su mi ufo orbs pali na pamet.. jako ludo
2) San ide ovako: Ustajem iz kreveta, mrak, ne vidim ništa, krećem prema prekidacu da upalim svetlo ali nekim cudom ruka mi je kao guma i nmg da upalim svetlo jer nemam snage da je dignem.. odjednom prodjem kroz vrata, stojim na sred dnevne sobice i u momentu se pojavi crna senka (shadow people?) koja mi se unosi u facu i odma se zatim budim mokar kao majka.. to prisustvo, taj strah, to lupanje srca... us*ao sam se u zivot..mislio sam da sam doziveo ap
3) Sanjam da se nalazim u pekari, i odjednom, isti filing, neobjasnjiv trip koji mi se desavao tokom sna, drugacije od lucidnog sna.. postajem ubedjen, haluciniram da sam stvarno tamo i stoje oko mene ljudi koji imaju jako neutralan pogled, toliko neutralan da je strasan, i ja njima pocnem da pricam kako se cudno osecam (ali stv, kao da cu u nesvest da padnem) i odjednom krene onaj intenzivan neopisivi osecaj , propadam velikom brzinom, kao brzim liftom i zatim se budim pod cudnim okolnostima, telo mi vibrira, ne znam gde se nalazim, sta radim na tom krevetu i sto je najvise weird gledam u orman a ne kontam u sta gledam, slicno halucinaciji.. hocu da pomenem da sam imao jako puno puta paralizu sna ali ovo je nesto dosta drugačije..
To je to