Sada je: sri maj 07, 2025 12:27 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet feb 16, 2006 12:34 pm 
Početnik

Meni se isto sinoc oko 2 sata desila cudna stvar ,. doduse u snu ( ali znam koliko sati je bilo jer sam se probudila odmah). ..sanjam kako male bljestave kugle iz neba padaju na mene i ulaze u tijelo. Cak i u snu sam se tome cudila,. kako to,. te male kugle ulaze u mene i donose radost,. mjesavina osjecaja,. cuđenja i radosti...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 16, 2006 1:16 pm 
Član foruma

Pošto vidim da se svima nešto čudno dešava, pa onda da i ja posvjedočim.

Nakon kratkog mantranja sinoć, i blage meditacije, jutros sam uspio otići u svoj paralelni realitet. Neka me sila nosila njime i pokazala što sve jesam da bih bolje shvatio što sam ovdje gdje sam.

Wow! Ne mogu vam riječima objasnit kako je bilo. Realno kao i ovaj trenutak gdje tipkam sve ovo.

Čak sam imao čast odigrati ulogu sebe samog tamo, i mogu vam reći da sam najzadovoljniji ovime što ovdje jesam.

Ovo je van svake percepcije lucidnog sanjanja... :roll: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 16, 2006 4:08 pm 
Administrator

Citat:
Meni se isto sinoc oko 2 sata desila cudna stvar

Veliš isto oko 2 sata... Heheeee... bilo je "nečeg"... možda ELP i/ili ELF... tko zna... al čudno mi je ta "vremenska sinhronizacija dešavanja"...

Neznam kako vi, ali ja nekako osjećam u sebi da se dešavaju "velike pizdarije"... a da ih mnogi nismo niti svjesni.

No, vidjet ćemo... hehe!

:wink:

Vrh

Naslov: SPODOBA U CRNOM
PostPostano: čet feb 16, 2006 9:31 pm 
Član foruma

Ne znam odgovore ali zato znam pitanje.Tko mi može reći našto o spodobi sa crnom kapuljačom što napada ljude kada se bude iz sna?Več 20 godina slušam svoje bližnje kako ih nešto napada kada se bude i onemogućava disanje.
Moji roditelji su mi prićali o spodobi naslonjenoj na frižider dok su se oni gušili u krevetu potpuno nepomični.
Zatim je na red došao moj bratić na fronti u ratno doba kada mu je prijatelj rekao da je vidio avet u crnom nad njegovim ležajem.
Nekoliko godina nakon toga bratićeva žena je pri buđenju ostala bez zraka potpuno nepomična i bez glasa.Ona nije ništa vidjela.
Nekoliko prijatelja mi je reklo da su čuli slične priće ali ja ih nisam ozbiljno shvačao dok se meni nije dogodilo najstrašnije od svega.
Pri buđenju još u polusnu sam osjetio da me nešto vezalo za krevet.Kada sam se okrenuo primjetio sam spodobu kako me drži za vrat omotano laktom desne ruke.
Nisam osjetio nikakav strah samo sam opsovao i rekao da nema nikakve moći nada mnom.Istog časa sam ustao i udahnuo zrak punim plućima.
Zašto sam tako siguran u svoju snagu nekom drugom prilikom.Sada me samo zanimaju druga iskustva i neko objašnjenje na tu temu.
Imam 36 godina i nije mi do šale.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 16, 2006 9:59 pm 
Administrator

Dobrodošao Euzebije!

Hvala na postu, opet se neki entitet iz višeg denziteta "igra" sa ljudima...

Dobro je što si ga otjerao i pokazao svoju slobodnu volju!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 16, 2006 10:27 pm 
Član foruma

Euzebije, izgleda da ima još ljudi koji doživljavaju slična iskustva.
Na forumu linka http://www.indigo-svijet.hr ima i rasprava o tome. Ja srećom nisam imao takvih iskustava.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 17, 2006 12:02 am 
Član foruma

Citat:
žena je pri buđenju ostala bez zraka potpuno nepomična i bez glasa.

Netko ju opalio nogom u trbuh!

Malo samo više rekreacije... :lol:

A, i ti greysi, malo nek paze s tim svojim mršavim nogicama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 17, 2006 11:19 pm 
Član foruma

fingolfin je napisao/la:
Eh da, zaboravio sam i ovo.
Ja ljudi moji zadnjih 15tak dana, otprilike, više nego ikada, imam problema sa elektricitetom u rukama, ne smijem gotovo više ništa da direktno dotičem a da me ne zdrma elektricitet, bukvalno ništa.
Jeli još kod nekoga to učestalo u zadnje vrijeme?

Kod mene

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 18, 2006 12:04 am 
Član foruma

Ej drago mi je što si nam se vratila Pcelice. :D

To sa elektricitetom, da vidite samo kako me juče blijedo gledala kolegica u kancelariji dok vješam jaknu na vješalicu ko da bacam sinjsku alku.
Između ostaloga. :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 18, 2006 10:24 am 
Član foruma

MOONLIGHT je napisao/la:
Na forumu linka http://www.indigo-svijet.hr ima i rasprava o tome. Ja srećom nisam imao takvih iskustava.

EUZEBIJE ODGOVARA:
Hvala na odgovoru "mjesečino".Ne znam kako da ti se odužim.Po zanimanju sam brodski mehaničar i ako ti se pokvari lađa slobodno me zovi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 18, 2006 11:24 am 
Član foruma

Citat:
To sa elektricitetom, da vidite samo kako me juče blijedo gledala kolegica u kancelariji dok vješam jaknu na vješalicu ko da bacam sinjsku alku.

Jesi bar pogodio u sridu :D :D ili si fatalno promasio :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 18, 2006 11:33 am 
Član foruma

Ma uvježbalo se to, stari moj. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 19, 2006 1:38 pm 
Član foruma

Euzebije je napisao/la:
MOONLIGHT je napisao/la:

EUZEBIJE ODGOVARA:
Hvala na odgovoru "mjesečino".Ne znam kako da ti se odužim.Po zanimanju sam brodski mehaničar i ako ti se pokvari lađa slobodno me zovi.

Tko zna, možda za nekih 20 god. kupim jahtu od nekog arapskog šeika pa ako budem imao problema sa njom svakako ću te nazvati, no najvjerojatnije ću je kupiti u nekom paralelnom svemiru.

:D

Vrh

Naslov: Re: SPODOBA U CRNOM
PostPostano: ned feb 19, 2006 3:32 pm 
Član foruma

Euzebije je napisao/la:
Ne znam odgovore ali zato znam pitanje.Tko mi može reći našto o spodobi sa crnom kapuljačom što napada ljude kada se bude iz sna?Več 20 godina slušam svoje bližnje kako ih nešto napada kada se bude i onemogućava disanje.
Moji roditelji su mi prićali o spodobi naslonjenoj na frižider dok su se oni gušili u krevetu potpuno nepomični.
Zatim je na red došao moj bratić na fronti u ratno doba kada mu je prijatelj rekao da je vidio avet u crnom nad njegovim ležajem.
Nekoliko godina nakon toga bratićeva žena je pri buđenju ostala bez zraka potpuno nepomična i bez glasa.Ona nije ništa vidjela.
Nekoliko prijatelja mi je reklo da su čuli slične priće ali ja ih nisam ozbiljno shvačao dok se meni nije dogodilo najstrašnije od svega.
Pri buđenju još u polusnu sam osjetio da me nešto vezalo za krevet.Kada sam se okrenuo primjetio sam spodobu kako me drži za vrat omotano laktom desne ruke.
Nisam osjetio nikakav strah samo sam opsovao i rekao da nema nikakve moći nada mnom.Istog časa sam ustao i udahnuo zrak punim plućima.
Zašto sam tako siguran u svoju snagu nekom drugom prilikom.Sada me samo zanimaju druga iskustva i neko objašnjenje na tu temu.
Imam 36 godina i nije mi do šale.

Ako ti događaji koje opisuješ imaju veze s time da ste svi u srodstvu, ili ste svi živjeli bar neko vrijeme na istom mjestu, onda ...
Meni se također javljao takav lik, ali sam ga odbila. To je bilo davno, u jednim od mojih prvih izleta van fizičke dimenzije. Bio je vrlo ciničan i zloban, htio je izazvati me da odustanem, ali nije uspio prići bliže.

U astralu žive mnogi entiteti, ima više vrsti prema njihovom porijeklu i namjerama, neki ga nastanjuju duže vrijeme, neki su samo posjetioci kao npr. ljudi u stanju sna ili meditacije. Ima više razina i podrazina astrala. Neki njih su crni mazi, duše ljudi koji su tu zapeli i nisu se uspjeli podignuti na višu razinu, , umrli koji se ne mogu do kraja odvojiti od fizičkog, itd. Tvoj opis nije dostatan da bi se moglo točno reći koji bi to entitet mogao biti.
Demoni, vampiri, i drugi, mogu napadati pojedinačno osobe i/ili cijele obitelji, rodove, pa i narode. Mogu se odstraniti. Postupak treba shvatiti ozbiljno jer je moguće preseljenje probema na duge nositelje ili pak na iste nositelje ali na drugim razinama, umjesto konačnog rješavanja.

Temeljna je vjera u svoju vjeru, da se tako izrazim, dakle, čvrsta odluka, namjera, opredjeljenje za pravu stranu, a to je ona u kojoj nema mjesta strahu i sitnim ljudskim slabostima.

Takvi "negativni" entiteti jače djeluju na manje razvijene ljude. U razvoju je rješenje.
Ako te dublje zanima to područje, prvo prouči stanovnike astralne razine, i devahanske razine,C.W. Leadbeater: Astralna razina, Devahanska razina, obje izdao "CID" Zareb, pa uzmi neku knjigu o zašiti kojih ima na ponudi od više autora. Recimo, Miljković: " Pod zaštitom duge".

Pozdrav!

Vrh

Naslov: SEDMI PEČAT
PostPostano: sri feb 22, 2006 12:52 am 
Član foruma

POZDRAV!

Drago mi je što imam kontakt sa tako iskusnom osobom.

-------------------------------------------------------------------------------------
Meni se također javljao takav lik, ali sam ga odbila. To je bilo davno, u jednim od mojih prvih izleta van fizičke dimenzije. Bio je vrlo ciničan i zloban, htio je izazvati me da odustanem, ali nije uspio prići bliže.
-------------------------------------------------------------------------------------
Stoga bih volio sa tobom podijeliti još jedno svoje neugodno iskustvo.
Kada dođu lijepi ljetni dani ja mnogo vremena provodim u prirodi i često
idem na izvor Riječine.U ljetnim vremenima ona zna presušiti tako da ja
ponekad znam sijediti u koritu rijeke.
Sjedim ja tako u koritu,između dva brda,i mada je bilo 10 sati sunce je na
tom mjestu tek izlazilo.Moram naglasiti da sam bio veoma loše volje i tu
sam se želio opustiti.Imao sam problematićne odnose u firmi i želio sam
zlo mnogim ljudima.
Nikada ne meditiram i nisam se bavio jogom ali tada pri izlasku sunca pao
sam u neko međustanje gnijeva i užitka lijepote prirode.I tada...BANG...
nešto me u sekundi pogodi i ja čujem grube riječi:"želiš li otvoriti sedmi
pečat?"Nakon toga čuo sam i podrugljiv smijeh koji se polako gubio u daljini
Vidio sam i kratku sliku dugačkog,srebrnog i glatkog zida na kojemu je bilo
pokidano šest pečata u obliku kocke.Posljednji,sedmi pečat,bio je također u obliku kocke ali sa krugom u unutrašnjosti.
Moram napomenuti da se ne drogiram,ne pijem alkohol i nikada nisam bio
u ludari.Ja sam samo jednostavan čovjek koji voli mir i prirodu.
Ako ovo nije previše fantastično za tebe molim objašnjenje.Nešto sam pronašao na nekim stranicama ali ništa mi nije jasno.
I molim vas nemojte mi govoriti o višim entitetima jer si takvo objašnjenje
znam i sam dati.
Spreman sam čuti i druga mišljenja.Nemam gurua...imam samo vas.
Sa štovanjem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 22, 2006 3:37 pm 
Administrator

Euzebije, odgovor na ovo vjerojatno jedino ti sam sebi možeš dati. Možda stupi u kontakt sa Arwen Dor, pa napravi regresiju. Možda ti ona mnogo toga pojasni!

Vjerojatno taj događaj ima značenja - samo tebi. Otkrij !!!

Vrh

Naslov: HELP
PostPostano: sri feb 22, 2006 5:38 pm 
Član foruma

[quote="Jack987"]Euzebije, odgovor na ovo vjerojatno jedino ti sam sebi možeš dati. Možda stupi u kontakt sa Arwen Dor, pa napravi regresiju. Možda ti ona mnogo toga pojasni!

Vjerojatno taj događaj ima značenja - samo tebi. Otkrij !!!

Odgovorio sam sam sebi ali odgovor je toliko nevjerojatan da ga ne
želim prihvatiti kao istinu.

Tko je Arwen Dor i mogu li biti siguran u njenu strućnost?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 22, 2006 6:39 pm 
Administrator

Euzebije... gledaj, slušaj, promatraj, misli...

Članovi foruma... podaci dostupni ( gore tipka Članovi ili Members, ovisno o jeziku koji si si namjestio u Profilima )...

Evo: http://www.galaksija.com/forum/profile. ... file&u=246

Žena ti možda može pomoći oko toga. Možeš joj poslati Privatnu Poruku ( isto imaš tipku za to ). Pa ništa ne košta pitati, svaki savjet je dobrodošao...

Citat:
Odgovorio sam sam sebi ali odgovor je toliko nevjerojatan da ga ne
želim prihvatiti kao istinu.

Očiti primjer "željnog razmišljanja"! Karakteristika OPS-a... Neka bude kako jest! Zašto nebi bilo kako jest?!? Tako je baš i trebalo biti!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 22, 2006 7:13 pm 
Član foruma

[quote="Jack987"]Euzebije... gledaj, slušaj, promatraj, misli...

Članovi foruma... podaci dostupni ( gore tipka Članovi ili Members, ovisno o jeziku koji si si namjestio u Profilima )...

Možda će te iznenaditi Jack ali ovo je moj prvi kontakt sa kompjuterom i
kupio sam ga tek sa dolaskom ADSL-a stoga se ne snalazim baš najbolje,
a prvi put i pišem.
Hvala što si me uputio na adresu ali vidjet ću što dalje jer ne osjećam
potrebu da mi netko kopa po mozgu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 22, 2006 10:42 pm 
Administrator

Citat:
Možda će te iznenaditi Jack ali ovo je moj prvi kontakt sa kompjuterom i
kupio sam ga tek sa dolaskom ADSL-a stoga se ne snalazim baš najbolje,
a prvi put i pišem.
Hvala što si me uputio na adresu ali vidjet ću što dalje jer ne osjećam
potrebu da mi netko kopa po mozgu.

Oooo... pa onda ti odlično ide !!! =D>

Samo pitaj ako što treba, tu smo da ti svi pomognemo!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.