Sada je: uto maj 06, 2025 10:45 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Čudna dešavanja
PostPostano: sub jan 21, 2012 2:10 am 
Član foruma

Heaven je napisao/la:
Ne, viđala sam to samo kad su mi oči zatvorene, počne u trenutku čim zatvorim oči (kao što sad - što ste spominjali i u gornjim postovima - vidim boje čim zažmirim) i traje, traje... valjda dok ne zaspim. Vrlo rijetko sam se sjećala tog iskustva, da se nije opet ponovilo ne bih počela ni razmišljati o tome.

Je li to tebi poznato? Ili je neki neurološki poremećaj... :shock:

Poznato mi jeste ali ti ne vredi objasnjavati dok sama ne procitaas neke "lepljive" teme. Naime, veruj u ono sto vidis, nije sjucajnost. Procitaj vise (google) o energetskim centrima (cakrama). Bolesna nisi, a zdrava po tome sve vise jesi. Svaka boja nesto nepogresivo znaci. Mozda ti je neki od energetskih centara hiperaktivan, ako odredis koje su specificne boje, javi. po tome ti se moze saznati mnogo vise... :) Svaka boja nesto znaci, upravlja odredjenom cakrom (energetskim sentrom) a svaka cakra je vezana za neki organ u telu. ako "vidis" bilo sta onda ti je aktivna 6. cakra koja se vezuje za vise spoznaje, intuiciju (trece oko).i sl.

Vrh

PostPostano: sub jan 21, 2012 9:17 pm 
Početnik

Ok, hvala! :) A čitam, čitam... Ali vezu između boja i čakri sam tek juče počela "proučavati". Ako znaš neke zanimljive knjige ili linkove bila bih ti zahvalna da mi skreneš pažnju na njih, da ne lutam previše.. Mada neće biti problem i bez toga. Ionako sve dođe u pravo vrijeme :occasion5:

Vrh

PostPostano: ned jan 22, 2012 12:24 am 
Član foruma

@Heaven

Kako kaze nas prijatelj Pantelija "OVDE JE UGLAVNOM SVE
ŠTO JE PAMETNOM ČOVEKU POTREBNO DA SE RASPAMETI"
http://www.ivantic.net/ostale_knjiige.htm

inace ima previse materijala cak i na ovom forumu :)
viewforum.php?f=9
i ovde
http://www.4shared.com/dir/11088109/677 ... html#dir=0

Ovde imas sve lepo opisano o cakrama
http://www.progym.rs/index.php?option=c ... Itemid=113
i
http://www.new-birth.ru/?gid=99&lang=5

ali za boje cakri je to osnova, imas ovde detaljnije:
http://www.zablude.co.cc/wordpress/wp-c ... i-auru.pdf
http://www.zablude.co.cc/wordpress/wp-c ... uktore.pdf
to je samo deo, inace ako citas forum sve ovo ti je nepotrebno, to su samo osnove, a pravo blago dolazi iz iskustva i samospoznaje. Ovo mi je na brzinu palo na pamet, inace google je cudo.

Posebno ti preporucujem RA materijal i kasiopejske transkripte.

E sad, verujem da ima ovde iskusnijih ljudi koji te vise mogu uputiti da ne lupetam ja, samo sto cute :)

Vrh

PostPostano: ned jan 22, 2012 1:43 am 
Početnik

O, pa stvarno si se potrudio! :kiss: Cituckala sam ja na forumu o tome, ali jednostavno nisam doživljavala pročitano. Čitala sam više informativno, a sad je nešto u meni kliknulo pa su mi neka opširnija objašnjenja potrebna. Vraticu se i na Ra i transkripte, hvala puno na savjetima! :read:

Vrh

PostPostano: ned jan 22, 2012 1:55 am 
Član foruma

Sada se setih.
Kod mene su pocele posebne promene kada sam procitao ove tekstove:
http://www.zoranizzemuna.com/ (levo dole "moji tekstovi")
I ovo
http://img171.imageshack.us/img171/6341/izaogledala.pdf
verujem da ce pomoci

Vrh

PostPostano: ned jan 22, 2012 2:09 am 
Član foruma

Heaven je napisao/la:
Čitala sam više informativno, a sad je nešto u meni kliknulo pa su mi neka opširnija objašnjenja potrebna.

Sve u svoje vreme :thumbup: :D

Vrh

PostPostano: sri jan 25, 2012 12:19 am 
Član foruma

Vrlo čudno i neobično, desilo se nekome, ne meni, ali ako neko ima pojašnjenje…

Prošle godine…
Osoba, ajmo je nazvat osoba A. je zivjela i zivi sa svojim muzem i djecom u kuci skupa sa njegovim roditeljima. Prošle godine je umrla mama od njenog muza, dakle-njena svekrva. Par dana poslije njene smrti zazvonio je mobitel kod osobe A. Kada je pogledala na displej vidjela je da je poziv sa mobitela od njene svekrve. To je strasno preplasilo i nije se smjela javiti….svekrvin mobitel nalazio se u istoj sobi gdje se u tom trenutku nalazila i osoba A.,… ostavljen u ormaru…

Vrh

PostPostano: sri jan 25, 2012 10:44 am 
Član foruma

he,he,he...

'oce to, 'oce. :love6:
Neko to od gore vidi sve. :evil3: :wink:

ne salim se ni najmanje, samo sam se setila iste situacije, i u tom slucaju je, telefon zvonio osobi 'ajmo je nazvati osoba "koja je predano i sa uzivanjem igrala ulogu sitnog mucitelja" sto bi rek'o K. ili jos blize, psihopate kojem bi svaki psihopata pozavideo.
Proizvelo je tako divan, ali nazalost, predvidljivo kratkotrajan efekat, je l'.

Vrh

PostPostano: pon jan 30, 2012 2:46 am 
Početnik

Pozdrav svima!

Nisam redovan clan foruma, nekako "pokusavam" da zivim "ovozemaljskim" zivotom i potiskujem neobicne stvari koje mi se s vremena na vreme dese. Svesna sam da nesto postoji, ali se bojim se da se suocim s time...
Nakon iskustva od prosle nedelje, dobro sam se zamislila sta mi je ciniti...
Volela bih cuti vase misljenje.

Pre neki dan sam se probudila iz sna u kojem sam sanjala/dozivela orgazam. Ne secam se sna, ali se secam orgazma. Nista cudno, desava se, svi mi imamo seksi snove. Bas sam se i nasmejala i pomislila da se makar u snu seksam, kad se ne seksam u stvarnosti (duze vreme sam single). Jutro kao i svako jutro, zapocinjem tusiranjem i spremanjem za posao. Nakon tusiranja me je zadesio sok kada sam se pogledala u ogledalo. Imala sam sveze rane, tacnije ogrebotine na ledjima, ravne i duboke, kao da me je neko nozem ili sestarom ogrebao i to dobro. U pitanju su tri linije, od kojih su dve paralelne, a treca kosa, i iznad njih je jos jedna kraca ogrebotina. Pomislila sam da sam se verovatno u snu ogrebala, ali mi je bilo neverovatno da se ogrebem tako duboko jednim potezom (posto se vidi da su ogrebotine iz jednog poteza, a ne kada se neko ceska, pa bude i sijaset malih ograbotina), a narocti sto su mi nokti kratki. Takodje, valjda bih se probudila u snu zbog bola. Pokusala sam rukama da dohvatim ogrebotine, ali ni jednom rukom ne mogu napraviti ogrebotine u tom smeru. Najezila sam se... Bacila sam pogled na carsav-nije bilo krvi. Nije bilo tragova ni na pidzami. Cak sam se pitala kako bih i mogla sebe tako izgrebem kada sam imala na sebi usku majicu i preko toga pidzamu. Malo je teze zavuci tako ruke i cesati se. Hmm, nisam imala puno vremena da razmisljam, morala sam na posao, ali sam pre toga uslikala ledja fotoaparatom i poslala fotografije drugarici koja se dosta razume u paranormalne stvari i krece se u tom svetu.

Ono sto me je uzasnulo je odgovor koji sam dobila. Po njenom misljenju, ovo je bio knjiski primer napada negativne sile: orgazam i rane po telu.

Volela bih cuti i vase misljenje, postoji li neko "naucno" objasnjenje za ovo? Da li se covek u snu moze tako duboko ogrebati ili bih ipak trebala da "pripazim" i pocnem ozbiljno da se bavim svojim unutrasnjim svetom? Na koji nacin da se zastitim? Hvala.

Vrh

PostPostano: pon jan 30, 2012 2:50 am 
Moderator

I ja znam imati neobjašnjive ogrebotine po leđima ko da su od nečijih noktiju, ja ih ne bi uočio ali žena ih uoči, nisam se nikad uspio sjetiti otkud mi.
To su desetak i više cm dugačke ravne ogrebotine taman po shemi ljudskih ruku.

Vrh

PostPostano: pon jan 30, 2012 10:35 am 
Član foruma

Tara je napisao/la:
Pozdrav svima!

Nisam redovan clan foruma, nekako "pokusavam" da zivim "ovozemaljskim" zivotom i potiskujem neobicne stvari koje mi se s vremena na vreme dese. Svesna sam da nesto postoji, ali se bojim se da se suocim s time...
Nakon iskustva od prosle nedelje, dobro sam se zamislila sta mi je ciniti...
Volela bih cuti vase misljenje.

Pre neki dan sam se probudila iz sna u kojem sam sanjala/dozivela orgazam. Ne secam se sna, ali se secam orgazma. Nista cudno, desava se, svi mi imamo seksi snove. Bas sam se i nasmejala i pomislila da se makar u snu seksam, kad se ne seksam u stvarnosti (duze vreme sam single). Jutro kao i svako jutro, zapocinjem tusiranjem i spremanjem za posao. Nakon tusiranja me je zadesio sok kada sam se pogledala u ogledalo. Imala sam sveze rane, tacnije ogrebotine na ledjima, ravne i duboke, kao da me je neko nozem ili sestarom ogrebao i to dobro. U pitanju su tri linije, od kojih su dve paralelne, a treca kosa, i iznad njih je jos jedna kraca ogrebotina. Pomislila sam da sam se verovatno u snu ogrebala, ali mi je bilo neverovatno da se ogrebem tako duboko jednim potezom (posto se vidi da su ogrebotine iz jednog poteza, a ne kada se neko ceska, pa bude i sijaset malih ograbotina), a narocti sto su mi nokti kratki. Takodje, valjda bih se probudila u snu zbog bola. Pokusala sam rukama da dohvatim ogrebotine, ali ni jednom rukom ne mogu napraviti ogrebotine u tom smeru. Najezila sam se... Bacila sam pogled na carsav-nije bilo krvi. Nije bilo tragova ni na pidzami. Cak sam se pitala kako bih i mogla sebe tako izgrebem kada sam imala na sebi usku majicu i preko toga pidzamu. Malo je teze zavuci tako ruke i cesati se. Hmm, nisam imala puno vremena da razmisljam, morala sam na posao, ali sam pre toga uslikala ledja fotoaparatom i poslala fotografije drugarici koja se dosta razume u paranormalne stvari i krece se u tom svetu.

Ono sto me je uzasnulo je odgovor koji sam dobila. Po njenom misljenju, ovo je bio knjiski primer napada negativne sile: orgazam i rane po telu.

Volela bih cuti i vase misljenje, postoji li neko "naucno" objasnjenje za ovo? Da li se covek u snu moze tako duboko ogrebati ili bih ipak trebala da "pripazim" i pocnem ozbiljno da se bavim svojim unutrasnjim svetom? Na koji nacin da se zastitim? Hvala.

slika

Vrh

PostPostano: pon jan 30, 2012 2:17 pm 
Član foruma

Moj poznanik je prije vise godina ima cudne masnice koje je primjecivao ujutru kad ustane.Bilo je tu jos nesto.Opisivao je da se budio po noci i nesto ga je gusilo kao da je sjedilo na prsima.A svemu ovome je prethodilo nesto sto ga je proganjalo na javi i u snu(opisivao je neku zenu).Da stvar bude jos cudnija pokazuje sve simptome OP-a.Prije par godina pristupio je jednoj crkvi(inace ima rodbinu koja je u istoj).Kako imamo neke zajednicke poznanike informisem se preko njih o njegovom stanju posto on svima govori o njegovim desavanjima.Ono sto sam primjetio da on djeluje poput mamca za kradju energije.Tada to nisam znao ali sam osjecao gubitak energije u njegovom prisustvu.Iako je sada vjernik(propovjeda ali i ne cini ono sto propovjeda) imam utisak da je samo alatka tj OP.Trazi sazaljenje ali ga ne daje,trazi pomoc ali ne pomaze drugom(osim ako mu nije u interesu...)

Vrh

PostPostano: pon jan 30, 2012 5:33 pm 
Član foruma

Lokacija: black hawk down-black hawk up...all the same,just like grain of sand in sand-glass
@ Nicaze
ja takve zovem ''aktivni OP-i'' , upravo jer su takvi kako si opisao poznanika. Nisu ''pasivni'' , tj od onih kojima je radijus djelovanja uži ljudski krug , njihova rodbina ili neka kancelarija sa par ljudi, gdje ukupno iz tog kruga ljudi ne mrdaju godinama i fiksno su zabetonirani tu ,ili bolje reći ''postavljeni su na te položaje''. Već tako upravo, kao da ih nešto po potrebi i programu povremeno ''vodi'' , i baš kao da su pokretni i malo aktivniji mamci. Tako i imaju sklonost da se ''priključe nekim crkvama'' , ali opet ne kao ''pasivni'' nego baš su dodatno malo dopunjeni i napumpani ''novim'' velikim shvatanjima i dalje aktivno smaraju sebi okolne ljude tih raznim ''propovijedima'' . Dok naravno njihovo lično ponašanje je kako kažeš totalno drugačije od toga što ''propovijedaju'' .
Baš kao da tu podgrupu OP-a njihov centralni kontrolorski um dopuni po potrebi , nekim novim ''znanjima i saznanjima'' potrebnim za novu im ličnu malu misiju u koju ih pošalje , čega oni naravno nisu svjesni na ličnom nivou, to ne treba ja mislim ni napominjati.

Takvi su posebno došli do izražaja na ovim našim prostorima , nakon svršetka ovih ex-yu ratova.
Ima ih prožetih svuda, od zvanične politike i vjere , do ''običnih'' ljudi s kojima se srećemo svaki dan kroz društvo ili posao. Ja sam imao priliku također upoznati nekoliko njih iz tog pod-tipa OP-a , ljudi koji su me prvi put upoznali , ali sa nekom jako čudnom napadnošću , kao praktično da im je to obaveza , da baš meni ''nešto pojasne''. A ja također i sam, pošto u svom krugu ljudi, prijatelja rodbine i poznanika nemam baš s kim previše otvoreno pričati o ovim temama , povremeno kad kroz posao ili društvo upoznam ''nekog novog/neke nove'' , namjerno često malo izletim , pa sad po potrebi, bilo neki komentari na ustaljene i prihvaćene norme života i ponašanja, bilo neki komentar o vjeri/religiji ako vidim da je ''nova nepoznata osoba'' malo ovako ''religiozno osvještena'' kako se to moderno naziva na našim prostorima , itd.

I mogu ti reći , upravo na taj način sam ih zapravo i registrovao, jer mi se nekoliko puta već desilo da se ''pogođena osoba'' jednostavno aktivira kao po naredbi, i počne priču sa zapravo neskrivenom namjerom da me ''prosvijetli'' , i naravno poslije uvijek saznam od drugih da je ona/on ''inače takva/takav'' , da je navučen na taj neki ''njemu novi film'' i da aktivno sve s kojima dođe u doticaj smara sa time. A posebno naravno one koji mu se ''usprotive'' sa stvarima koje se ne uklapaju u njegov program. Tako sam ja razdvojio te ''aktivne/hodajuće'' OP-e , od onih nekih koji bi se mogli nazvati ''statični/pasivni'' .

Nego po ovome što si napisao Nicaze , stičem dojam da prije o tom poznaniku nisi imao takvo saznanje , to da je svojevrsni ''mamac za krađu energije'' i aktivni ''propovijedač'' , nego da si to saznao upravo tada, kad je on malo dodatno ''aktiviran'' ? Tj ranije je bio očito dobro prikriven, i nisi ga vidio kao takvog.

S tim da se tu sad mijenja shvatanje toga da je i njega ''nešto proganjalo i budilo/napadalo po noći'' i da ga je ''nešto gušilo kao da mu sjedi na prsima'' . Sve što mi zovemo ''napadi'' , dešava se i njima , ali od druge strane . A to da su se i oni ,posebno u zadnje vrijeme unervozili i da im nešto ''remeti program'' mnogi su primijetili ,ko to uopće primjećuje i može osjetiti i registrovati.

na primjeru tog svog poznanika upravo možeš shvatiti i neke druge dijelove priče , i shvatiti od koga bi to on mogao biti ''proganjan'' , a kako si kažeš ti naknadno shvatio da bi on mogao biti nečija alatka a tip bića kojem pripada je ''organski portal'' . kako njihove ''tate i mame'' lociraju i smaraju nas, tako ni naše ''tate i mame'' ne sjede baš skrštenih ruku.

A ja sam od dvije takve osobe dobio i ''povratnu informaciju'' prije nekih godinu dana, jedna kolegica na poslu tog tipa,i jedan također prijatelj/poznanik.Da vidiš kad oni naglo i pogubljeni počnu sa nerazumnom pričom ''da se bude noću'' i da ''osjećaju pritisak i dekoncentraciju u okolini koja ih nervira'' , da im je ''dosta svega,ali baš svega'' i sl.
Kako im se ,i to izgleda nimalo pažljivo , vraća ping-pong loptica o SF pričama denziteta, vanzemaljaca i ''galaksijskog Vala'' ,koju upravo takvi najjače ismijavaju, to sam imao prilike čuti lično od jedne takve osobe. Koja je mene lično kad sam malo više bio ''izletio'' , čak skoro sa izjavom da komuniciram sa određenim nefizičkim bićima kroz snove , tj oni sa mnom ponekad, ta osoba malo naravno ismijavala uz nastavak nekih priglupih ''viceva'' na moj račun glede toga , ali i razumni prijateljski ''savjet'' da nije isključeno da bi to mogla biti pojava ''šizofrenije'' , da sam malo ''puko'' i sl.

Ali onda im neko vrati lopticu, i onda njima tako nešto ''sjedne na prsa i guši ih'' , uz možda eto kako taj tvoj poznanik kaže , i neke čudne masnice s kojima se probude a ne znaju otkud im. Pa ne znaju šta ih je snašlo, jesu li bolesni, jel od posla i umora, jel im lično bog ima nešto za reći ili su se ipak alieni koji ne postoje okomili na njih, i koji sad , dobri, loši , njima dobri a nekom drugom loši, ili obratno. I naravno opali ih ''novi film'' kojeg dalje propovijedaju okolo , ali su tužni i iznervirani jer ih ''niko ne shvata'' hahaha :glasses7: \:D/ , itd... neke stvari se ne mogu kupiti novcem

Zadnja izmjena: Catandy; pon jan 30, 2012 5:45 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pon jan 30, 2012 5:44 pm 
Član foruma

Lokacija: black hawk down-black hawk up...all the same,just like grain of sand in sand-glass
PS , Nicaze : Ako si u prilici , sad nakon što ti je taj poznanik malo jasniji i razotkriveniji kao ''aktivni OP navođeni mamac/propovijedač'' , pokušaj lično od njega saznati kako je izgledalo to kad ga je nešto ''progonilo'' , i zapravo šta on smatra da je to bilo. Ili ako je to nekome od tih zajedničkih poznanika detaljnije pričao , opet tako probaj iz druge ruke doznati. Progonilo i napadalo ga je ono ,tj oni koji su oduvijek i znali ko je on i šta je. Fino je nekad saznati da udara i druga strana ,jer svi koji su prošli i prolaze smaranja i podapinjanja od onih kojima su OP-i lutke na koncu, najbolje znaju kako im je. Naravno , onda tako kako si i naveo za poznanika, traže sažaljenje ali ga ne daju , traže pomoć ali je ne pružaju. Zato što u originalu svog vještačkog bića i nemaju odlike empatije i da nekog drugog razumiju , ili da nekome pomognu ako im nije u interesu.

Vrh

PostPostano: pon jan 30, 2012 6:23 pm 
Član foruma

Catandy je napisao/la:
S tim da se tu sad mijenja shvatanje toga da je i njega ''nešto proganjalo i budilo/napadalo po noći'' i da ga je ''nešto gušilo kao da mu sjedi na prsima'' . Sve što mi zovemo ''napadi'' , dešava se i njima , ali od druge strane.

:?:
Jesi li siguran? Želiš li reći da OPD tim nekoga napada u snu?

Catandy je napisao/la:
PS , Nicaze : Ako si u prilici , sad nakon što ti je taj poznanik malo jasniji i razotkriveniji kao ''aktivni OP navođeni mamac/propovijedač'' , pokušaj lično od njega saznati kako je izgledalo to kad ga je nešto ''progonilo'' , i zapravo šta on smatra da je to bilo. Ili ako je to nekome od tih zajedničkih poznanika detaljnije pričao , opet tako probaj iz druge ruke doznati. Progonilo i napadalo ga je ono ,tj oni koji su oduvijek i znali ko je on i šta je. Fino je nekad saznati da udara i druga strana ,jer svi koji su prošli i prolaze smaranja i podapinjanja od onih kojima su OP-i lutke na koncu, najbolje znaju kako im je. Naravno , onda tako kako si i naveo za poznanika, traže sažaljenje ali ga ne daju , traže pomoć ali je ne pružaju. Zato što u originalu svog vještačkog bića i nemaju odlike empatije i da nekog drugog razumiju , ili da nekome pomognu ako im nije u interesu.

Suprotnost OPSu su OPD bića/entiteti. OPD ne muče, ne proganjaju, ne udaraju, niti isisavaju energiju ni iz koga. Ako smatraš drugačije, molim te argumentiraj.

Vrh

PostPostano: pon jan 30, 2012 7:56 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:

Oni koji su fiksirani na niskim demonskim i kaotičnim frekvama, što najčešće OP i jesu, svako dizanje frekvencije doživljavaju kao napad, tako da je jako teško reći da li OPD napada ili ne. Ne "napada" na isti način kao OPS, on više pročišćuje niske bućkuriše od frekvi i diže ih na neku višu razinu.

Vrh

PostPostano: pon jan 30, 2012 9:39 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Lampa je napisao/la:

Oni koji su fiksirani na niskim demonskim i kaotičnim frekvama, što najčešće OP i jesu, svako dizanje frekvencije doživljavaju kao napad, tako da je jako teško reći da li OPD napada ili ne. Ne "napada" na isti način kao OPS, on više pročišćuje niske bućkuriše od frekvi i diže ih na neku višu razinu.

S time se slažem, ali se ne mogu složiti da OPD "napada", pogotovo ne aktivno i ne u snu. Ono što napada sve nas je val koji dolazi. Ne vjerujem da će OP biti zaštićeni od njega. Mislim da se Catandy malo zaletio ovdje.

Vrh

PostPostano: pon jan 30, 2012 11:56 pm 
Član foruma

Catandy je napisao/la:

Nisam isao u detalje ali kompletna prica ide ovako.Veoma mlad doticni je ostao bez majke(preminula je).Napadi koje je dozivio u snu i javi bili su od strane neke zene u bijelom po opisu koji je dao.Ono sto je prethodilo svemu ovome je jedna djevojka koja mu se svidjela pa je otisao kod "gatare" da mu "sredi" tu djevojku.Iako je zazirao od gatara ipak je otisao.Nakon nekog vremena su mu se pocele desavati opisani dogadjaji.Imao je nocna budjenja,desavali su se razni "shumovi",nisam siguran da li je bilo pomjeranja predmeta ili je bilo prividjanja raznih stvari.

Vrh

PostPostano: uto jan 31, 2012 1:39 am 
Član foruma

Nicaze je napisao/la:
Nisam isao u detalje ali kompletna prica ide ovako.Veoma mlad doticni je ostao bez majke(preminula je).Napadi koje je dozivio u snu i javi bili su od strane neke zene u bijelom po opisu koji je dao.Ono sto je prethodilo svemu ovome je jedna djevojka koja mu se svidjela pa je otisao kod "gatare" da mu "sredi" tu djevojku.Iako je zazirao od gatara ipak je otisao.Nakon nekog vremena su mu se pocele desavati opisani dogadjaji.

Taman sam krenuo pojasniti Lampi vezano za taj pogled na postojanje i tih ''opd napadačkih'' bića, ali to ću sutra ako stignem, kasno mi sad kuckati, nego vidim da si postao ovo detaljnije oko toga,a u svakom slučaju sama priča oko te osobe je tu bitna.

Hronologija bi dakle bila da si ti po svojim viđenjima i shvatanjima sve više i jasnije registrovao shvatao i shvataš da je on zapravo org.portal , i to malo ''jače kategorije'' , nečija alatka za isisavanje energije , također naravno lako i brzo se nakačio na neku od religija, i naravno jako je aktivan u ''propovijedanju'' tj nametanju svojih ''novih spoznaja'' drugima , empatije i saosjećanja za druge nema ali traži da ga se žali i da bude po mogućnosti centar pažnje i svemira, ne pada mu na pamet zaista pomoći drugima ,ali pomoć traži (ne znam kako i u kojem obliku, pa neka mu pomogne i sažaljeva ga ta njegova vjerska grupa, zar ne bi to bilo logično...?) .
Uglavnom, da je jako opet do izražaja došlo da je o.portal, jako OPS biće i kako se već nazivaju takvi.
Jedino je razlika što ga ti ranije nisi registrovao kao takvog ,ali očito neko jeste i nije mu se ''dalo mira''.
A nije mu se dalo mira očito radi toga što si naveo, dakle to oko gatare je hronološki početak priče.

Vidiš , on bi mogao spadati u one pogođene tim ''opd snajperima'' , jer vidim da kažeš i napominjem ovo:

Nicaze je napisao/la:
Ono sto je prethodilo svemu ovome je jedna djevojka koja mu se svidjela pa je otisao kod "gatare" da mu "sredi" tu djevojku

Znaš li šta ovo znači ??!! Saberi koje je ovo bahato i brutalno uplitanje u život druge osobe , koja mu se eto ''sviđa'' , ma možeš mislit. I kao on je tu posegnuo za ''magijom'' , i to da mu gatara ''namjesti'' tu osobu. Pazi lika !!! Ajde da on sam da kažem ''zna oko magije'' , pa je i to jako jako težak prekršaj po tom opjevanom ''zakonu slobodne volje'' i uplitanja u tuđi život. I iako je kažeš ''zazirao'' od gatara, otišao je kod gatare da mu valjda to ''sredi'' , tj to bi značilo da on želi POTPUNO OPSJEDANJE TE OSOBE ZA NJEGOV HIR I NJEGOVE PROHTJEVE, i to da mu još neko to odradi , za pare valjda, gatari da koliko traži i ona mu to ''odradi'' ?

Ta ''žena u bijelom'' je onda naravno nešto što mu je doletilo radi toga i nakon toga , i ona svakako nije ''na strani gatare'' , ni na njegovoj strani, to se može sigurno reći. I ja mislim da može biti jako i extremno sretan ako ga ne budu proganjali do samog Oriona odakle je i doveden ovamo vjerovatno , naravno to nakon što nekad napusti ovaj teren , ilitiga kad jednom fizički ''umre'' .I on i njemu slični primjeri. jedino ako se jako jako i drastično ne promijeni po tim pitanjima, sklonostima i prohtjevima, a je li to uopće u stanju , to je na njemu samome.

To bi svakako moglo biti povezano i sa tom ranom smrti majke , što identično čine i OPS ''nebeski snajperisti'' drugoj strani, kao također i što svi OPD-i koji se ovdje rađaju sa višom svijesti (ta razna indiga,kristali i putnici) , upravo su i sami u ranoj dobi pogođeni ''neizlječivim bolestima'' i nerijetko već sa 20-ak godina života , a nekad i ranije , bivaju fiknuti sa terena , jer su na Zemlji zvanično nepoželjni ljudi koji svijet vide originalnim ljudskim očima , i koji imaju izraženiju intuiciju i empatiju.

Ovo kako si opisao , mislim da bi to i moglo biti ono što sam gore ranije napisao. Dobro ga je izgleda opalilo što se krenuo igrati sa stvarima koje ne razumije, ali koje bi rado koristio za kontrolu drugih. A eventualna kontrola drugih ljudi i to na takav način je prvi i osnovni stub cijele ove priče o manipulacijama ćovječanstva od strane OPS nefizičkih bića. Nego nešto izgleda da mu ni oni sami nisu uspjeli pomoći i ''otjerati ženu u bijelom'' i te njene koji su ga budili. eto tako to ide kad se krene petljati sa tim stvarima. ne znam je li radi toga ponovo išao toj gatari , da mu ''sredi'' i da mu makne i otjera ženu u bijelom. nego nisam shvatio to da su napadi bili i u snu i u javi od strane te žene u bijelom ? je li znaš da li se radi o zaista realnoj nekoj fizičkoj osobi koja ga je tek asocirala na tu iz sna , ili su ga toliko osuli da su mu se te halucinacije pretočile i u javu , pa mu se priviđala posvuda ta u bijelom.
kako shvatam ,jako jeben prekršaj je bio napravio , i vjerovatno je spoznao da su sve te grupe opd pomagača ovdje dovukle i policiju a ne tek naivno došli da svjetluckaju okolo i šapuću u snovima onima drugima koji imaju iste takve napade i smaranja od orionskih ops bića.

Vrh

PostPostano: uto jan 31, 2012 6:24 am 
Član foruma

Catandy je napisao/la:
Nicaze je napisao/la:
Nisam isao u detalje ali kompletna prica ide ovako.Veoma mlad doticni je ostao bez majke(preminula je).Napadi koje je dozivio u snu i javi bili su od strane neke zene u bijelom po opisu koji je dao.Ono sto je prethodilo svemu ovome je jedna djevojka koja mu se svidjela pa je otisao kod "gatare" da mu "sredi" tu djevojku.Iako je zazirao od gatara ipak je otisao.Nakon nekog vremena su mu se pocele desavati opisani dogadjaji.

Taman sam krenuo pojasniti Lampi vezano za taj pogled na postojanje i tih ''opd napadačkih'' bića, ali to ću sutra ako stignem, kasno mi sad kuckati, nego vidim da si postao ovo detaljnije oko toga,a u svakom slučaju sama priča oko te osobe je tu bitna.

Hronologija bi dakle bila da si ti po svojim viđenjima i shvatanjima sve više i jasnije registrovao shvatao i shvataš da je on zapravo org.portal , i to malo ''jače kategorije'' , nečija alatka za isisavanje energije , također naravno lako i brzo se nakačio na neku od religija, i naravno jako je aktivan u ''propovijedanju'' tj nametanju svojih ''novih spoznaja'' drugima , empatije i saosjećanja za druge nema ali traži da ga se žali i da bude po mogućnosti centar pažnje i svemira, ne pada mu na pamet zaista pomoći drugima ,ali pomoć traži (ne znam kako i u kojem obliku, pa neka mu pomogne i sažaljeva ga ta njegova vjerska grupa, zar ne bi to bilo logično...?) .
Uglavnom, da je jako opet do izražaja došlo da je o.portal, jako OPS biće i kako se već nazivaju takvi.
Jedino je razlika što ga ti ranije nisi registrovao kao takvog ,ali očito neko jeste i nije mu se ''dalo mira''.
A nije mu se dalo mira očito radi toga što si naveo, dakle to oko gatare je hronološki početak priče.

Vidiš , on bi mogao spadati u one pogođene tim ''opd snajperima'' , jer vidim da kažeš i napominjem ovo:

Nicaze je napisao/la:
Ono sto je prethodilo svemu ovome je jedna djevojka koja mu se svidjela pa je otisao kod "gatare" da mu "sredi" tu djevojku

Znaš li šta ovo znači ??!! Saberi koje je ovo bahato i brutalno uplitanje u život druge osobe , koja mu se eto ''sviđa'' , ma možeš mislit. I kao on je tu posegnuo za ''magijom'' , i to da mu gatara ''namjesti'' tu osobu. Pazi lika !!! Ajde da on sam da kažem ''zna oko magije'' , pa je i to jako jako težak prekršaj po tom opjevanom ''zakonu slobodne volje'' i uplitanja u tuđi život. I iako je kažeš ''zazirao'' od gatara, otišao je kod gatare da mu valjda to ''sredi'' , tj to bi značilo da on želi POTPUNO OPSJEDANJE TE OSOBE ZA NJEGOV HIR I NJEGOVE PROHTJEVE, i to da mu još neko to odradi , za pare valjda, gatari da koliko traži i ona mu to ''odradi'' ?

Ta ''žena u bijelom'' je onda naravno nešto što mu je doletilo radi toga i nakon toga , i ona svakako nije ''na strani gatare'' , ni na njegovoj strani, to se može sigurno reći. I ja mislim da može biti jako i extremno sretan ako ga ne budu proganjali do samog Oriona odakle je i doveden ovamo vjerovatno , naravno to nakon što nekad napusti ovaj teren , ilitiga kad jednom fizički ''umre'' .I on i njemu slični primjeri. jedino ako se jako jako i drastično ne promijeni po tim pitanjima, sklonostima i prohtjevima, a je li to uopće u stanju , to je na njemu samome.

To bi svakako moglo biti povezano i sa tom ranom smrti majke , što identično čine i OPS ''nebeski snajperisti'' drugoj strani, kao također i što svi OPD-i koji se ovdje rađaju sa višom svijesti (ta razna indiga,kristali i putnici) , upravo su i sami u ranoj dobi pogođeni ''neizlječivim bolestima'' i nerijetko već sa 20-ak godina života , a nekad i ranije , bivaju fiknuti sa terena , jer su na Zemlji zvanično nepoželjni ljudi koji svijet vide originalnim ljudskim očima , i koji imaju izraženiju intuiciju i empatiju.

Ovo kako si opisao , mislim da bi to i moglo biti ono što sam gore ranije napisao. Dobro ga je izgleda opalilo što se krenuo igrati sa stvarima koje ne razumije, ali koje bi rado koristio za kontrolu drugih. A eventualna kontrola drugih ljudi i to na takav način je prvi i osnovni stub cijele ove priče o manipulacijama ćovječanstva od strane OPS nefizičkih bića. Nego nešto izgleda da mu ni oni sami nisu uspjeli pomoći i ''otjerati ženu u bijelom'' i te njene koji su ga budili. eto tako to ide kad se krene petljati sa tim stvarima. ne znam je li radi toga ponovo išao toj gatari , da mu ''sredi'' i da mu makne i otjera ženu u bijelom. nego nisam shvatio to da su napadi bili i u snu i u javi od strane te žene u bijelom ? je li znaš da li se radi o zaista realnoj nekoj fizičkoj osobi koja ga je tek asocirala na tu iz sna , ili su ga toliko osuli da su mu se te halucinacije pretočile i u javu , pa mu se priviđala posvuda ta u bijelom.
kako shvatam ,jako jeben prekršaj je bio napravio , i vjerovatno je spoznao da su sve te grupe opd pomagača ovdje dovukle i policiju a ne tek naivno došli da svjetluckaju okolo i šapuću u snovima onima drugima koji imaju iste takve napade i smaranja od orionskih ops bića.

Koliko si vremena uložio na ovaj post, mogao si argumentirati svoju tvrdnju. Ali, eto nisi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.