Sada je: uto maj 06, 2025 10:27 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Čudna dešavanja
PostPostano: uto dec 20, 2011 9:38 pm 
Član foruma

Imao sam čudan san maloprije.Sanjo sam da hodam istim putem kojim sam hodao ni 15-20 min prije nego sam pošo na spavanje.
Zatim se odjednom pojavila nekakva čudna svijetlost i ja sam pao na zemlju a ta svijetlost ili šta god da je bilo me je obuhvatila i jedva sam uspijevao da se pomičem.
Pomislio sam da je to možda val o kojem kasiopejci govore jer je obuhvaćala cijeli vidokrug.
Onda sam vidio nekoliko nlo-a na nebu i to je sve što se sjećam.

Vrh

PostPostano: uto dec 20, 2011 11:27 pm 
Moderator

Možda se to i desilo dok si hodalo na javi, ali su te vratili u isti tren kad su te uzeli.

San je u tom slučaju odvrtio i onaj dio koji nisi uspio uloviti na javi, a nemogućnost micanja je normalna u vremenskoj anomaliji pošto je za kretanje potrebno vrijeme.
Oni "dečki" u brodu imaju svoju izdvojenu dimenziju koju generira sam brod, a to nije dimenzija u kojoj bi tvoja fizikalnost normalno funkcionirala.

Vrh

PostPostano: uto dec 20, 2011 11:42 pm 
Član foruma

to sam i pretpostavljo,samo sam htio čut šta će netko drugi reć o tome.
pa opet može bit a ne mora,iako osobno imam razloga mislit da stvarno je bilo sjećanje na otmicu.
Hvala na odgovoru :D

Vrh

PostPostano: čet dec 22, 2011 1:33 pm 
Član foruma

Već par mjeseci dok ležim u krevetu u mraku vidim tanke linije svijetlosti koje sežu od poda pa kroz strop sobe. Sinoć sam se uvjerio sa sigurnošću da se ne radi o optičkoj iluziji,nego da je fenomen veoma realan i te 'niti' su stvarno tu.
Promatrao sam jednu 'nit' iz više uglova i ona je ostala na istom mjestu.
Je li itko zna o čemu bi mogla biti riječ tu,bude ih više od jedne na mjestu gdje se nalazi krevet na kojem spavam i većinom ali nisam siguran da u 100% slučajeva su okomite na tlo.

Vrh

PostPostano: pet dec 23, 2011 2:32 pm 
Član foruma

to je bas lepo..
Rekao bih da je to vidjenje kosmickih svesno energetskih vlakana...

Meni to vise lici na svetlosnu paru ali nekad su i bas ta vlakna kao sto ti kazes i to je jedna vrlo prijatna pojava

:)

Vrh

PostPostano: pet dec 23, 2011 5:40 pm 
Član foruma

snoopy je napisao/la:
to je bas lepo{proliv boja}..
Rekao bih da je to vidjenje kosmickih svesno energetskih vlakana...

Meni to vise lici na svetlosnu paru ali nekad su i bas ta vlakna kao sto ti kazes i to je jedna vrlo prijatna{takodje proljiv boja} pojava

:)

:blob: ](*,) :blob:
evo jedne bash lepe teme o vrlo prijatnim vazeljinskim pojavama:
viewtopic.php?f=2&t=2274

zanimljivo, i tamo je vidjenje svetlosnih snopova djuring "prijatnog hepeninga" difoltna pojava :toothy2: :angel4:

:love3:

Vrh

PostPostano: pet dec 23, 2011 6:23 pm 
Moderator

Aaaaaaaaa, misliš vertikalna polarizacija energije prije "beam me up Scotty"....

Vrh

PostPostano: ned dec 25, 2011 10:42 pm 
Član foruma

nate jel želiš da kažeš da su to vanzemaljske pojave? ako je tako nemože puno toga da se učini pretpostavljam :/

Vrh

PostPostano: ned jan 08, 2012 1:41 am 
Član foruma

u poslednje vreme imam vrtoglavice
ili 'pomeranja' koja su manja od onih koja sam osecala pre ...u vreme zemljotresa preko 7 stepeni
sada su kratke epizode,jedva delic sekunde traju,nekad vise puta u toku dana,skoro svaki dan
neobicno je da ,tada,imam osecaj ulaska u novi svet...osecaj kao kad ne mozes da se setis neke reci...sto ti je tu ..na vrh jezika
tako je ovo kao polukorak,
pitam se da li je ulazak u novi svet upravo to-padanje u vrtlog ili usisavanje u vrtlog i onda si jednostavno tu,na novom mestu,ceo fizicki,psihicki,a ipak je sve drugacije........
sta ce biti?
znam samo da nije bolno i nece biti bolno

Vrh

PostPostano: ned jan 08, 2012 6:29 am 
Početnik

Postovanje ...
Evo ja imam isto problema kod snova....da opisem:kad sanjam krecem se izmedju 2-3 razlicita "sna"....
Ti snovi su jako povezani sa mojim osobnim zivotom...npr...u snovima mogu vidjeti neke malene stvari koje ce se desiti unaprijed.
Nebi to bio toliki problem ....naime kad se probudim osjecam se jako iscrpljeno(o tome cu vise)
Kad se probudim imam osjecaj na odredjene momente kao da sam tu "starnost" dozivio...
...i tad krene dan...i kad se neke stvari dogode kao da mi se vrati nekakav "flashback"u glavu-samo zastanem i gledam,i znam sta ce se dogoditi....
...a sada sta se tice snova....lezim u krevetu ...nikog kraj mene soba bez icega....i tokom noci i sna imam "san" kao da odnekud putujem..zelim reci da u tom putovanju jako velikom brzinom padam i ne mogu otvoriti oci a svjestan sam tog sna....
U snu prilikom padanja znao sam da moram otvoriti oci ali jednostavno nisam mogao...neznam zasto...e sad kad sam se probudio jedva sam se pomaknuo sa kreveta na pod....osjecao sam se ko da je tenk prosao kroz mene...nisam se jednostavno mogao podici na noge,zelio sam ali nisam mogao,jedva da sam imao snagu za disanje...bilo je to veoma neugodno..
Hvala svima ...ako ima neko da mi kaze sta mi se desava...veoma cu biti zahvalan.
p.s. ...zasto "vidim boje" kad zatvorim oci...

Vrh

PostPostano: ned jan 08, 2012 10:55 am 
Član foruma

marko85 je napisao/la:
Postovanje ...
Evo ja imam isto problema kod snova....da opisem:kad sanjam krecem se izmedju 2-3 razlicita "sna"....
Ti snovi su jako povezani sa mojim osobnim zivotom...npr...u snovima mogu vidjeti neke malene stvari koje ce se desiti unaprijed.
Nebi to bio toliki problem ....naime kad se probudim osjecam se jako iscrpljeno(o tome cu vise)
Kad se probudim imam osjecaj na odredjene momente kao da sam tu "starnost" dozivio...
...i tad krene dan...i kad se neke stvari dogode kao da mi se vrati nekakav "flashback"u glavu-samo zastanem i gledam,i znam sta ce se dogoditi....
...a sada sta se tice snova....lezim u krevetu ...nikog kraj mene soba bez icega....i tokom noci i sna imam "san" kao da odnekud putujem..zelim reci da u tom putovanju jako velikom brzinom padam i ne mogu otvoriti oci a svjestan sam tog sna....
U snu prilikom padanja znao sam da moram otvoriti oci ali jednostavno nisam mogao...neznam zasto...e sad kad sam se probudio jedva sam se pomaknuo sa kreveta na pod....osjecao sam se ko da je tenk prosao kroz mene...nisam se jednostavno mogao podici na noge,zelio sam ali nisam mogao,jedva da sam imao snagu za disanje...bilo je to veoma neugodno..
Hvala svima ...ako ima neko da mi kaze sta mi se desava...veoma cu biti zahvalan.

Mislim da se kod tebe sve pomiješalo, a sta to znaci? Pomalo imas lucidnog sanjanja, pomalo astralne projekcije, a pomalo i nocne more.

To sto vidis boje kad zatvoris oci pretpostavljam da ti je u tom trenutku otvorena jedna chakra-e sad zavisi koju boju vidis-posto svaka chakra ima svoju boju-dakle ako vidis zelenu boju-to znaci da ti je otvorena srcana chakra, ako pak vidis ljubičastu boju otvorena ti je krunska chakra, plavu-grlena chakra …itd.

Vrh

PostPostano: ned jan 08, 2012 1:30 pm 
Član foruma

a vidis Dodo, citao sam iz druge ruke od coveka koji je uporedjivao knjige iz indije o bojama cakri i u svakoj knjizi(a proverio ih je oko 30), pominju se druge boje tako da bi se moglo reci da je boja jedinstvena u zavisnosti od frekvencije tj od stanja onog koji se posmatra...

Licno, meni se vise svidja da kazem da je boja uzrok lucenja dmta u mozgu :tongue:

Vrh

PostPostano: ned jan 08, 2012 3:26 pm 
Član foruma

Tragom_ptice_dodo je napisao/la:
marko85 je napisao/la:
Postovanje ...

Mislim da se kod tebe sve pomiješalo, a sta to znaci? Pomalo imas lucidnog sanjanja, pomalo astralne projekcije, a pomalo i nocne more.

To sto vidis boje kad zatvoris oci pretpostavljam da ti je u tom trenutku otvorena jedna chakra-e sad zavisi koju boju vidis-posto svaka chakra ima svoju boju-dakle ako vidis zelenu boju-to znaci da ti je otvorena srcana chakra, ako pak vidis ljubičastu boju otvorena ti je krunska chakra, plavu-grlena chakra …itd.

To za boje cakri je diskutabilno, ali slazem se sa tobom. Za srcanu cakru nije obavezno da se vidi zelena, jer njoj odgovara i roze boja. Tako da se i vidja prelivanje tih boja. Pored toga do Astrala i lucidnih snova dolazi aktivacijom seste cakre i treceg oka, to je dovoljno za vidjenje cudesnog koktela boja, a cak i sama sesta cakra moze dovesti do nelagodnih promena poput neobicnih glavobolja, iscrpljenosti i sl. Kada spavamo sesta cakra je jos aktivnija, jer nam tada radi ne svest, vec podsvest i pocetniku "vuce" previse energije iz tela za funkcionisanje. :occasion5:

Vrh

PostPostano: ned jan 08, 2012 4:10 pm 
Član foruma

Evo nasao sam ovde objasnjenje http://slobadidi.files.wordpress.com/20 ... i-auru.pdf

Pogledajte deo "Boje i parovi aure" na strani 12

i probajte ovo http://nauka.adsoglasi.com/sociologijap ... neboje.php

Vrh

PostPostano: ned jan 08, 2012 7:56 pm 
Početnik

Hvala inace svima procitat cu o cakrama...
Kad zatvorim oci vidim nakon nekog vremena prvo vidim sive boje...onda se boje mjenjaju...nije uvijek isto....
A sta se tice snova tu je malo "gadno" jer jako utjece na stvarni zivot...
Najgore je kad vidis nesto i znas da si to dozivio i nemozes nista uciniti...samo stojis i gledas....

Vrh

PostPostano: čet jan 19, 2012 2:56 pm 
Početnik

Zanima me da li je neko imao ovakvo iskustvo...

Dešavalo mi se dok sam bila mala, mjesecima ili čak godinu - dvije stalno.. Svaki put kad bih zatvorila oči "vidjela" bih neku tamnu površinu sa svijetlim tačkicama koja se pomijera veeeelikom brzinom (kao kad iz auta pri većoj brzini posmatrate asfalt). Pri tom sam se osjećala neugodno i nerijetko mi je bilo muka. A prije nekog vremena mi se dogodilo opet. I nije mi jasno otkud i šta je to...

:glasses7:

Vrh

PostPostano: čet jan 19, 2012 5:50 pm 
Član foruma

Heaven je napisao/la:
Zanima me da li je neko imao ovakvo iskustvo...

Dešavalo mi se dok sam bila mala, mjesecima ili čak godinu - dvije stalno.. Svaki put kad bih zatvorila oči "vidjela" bih neku tamnu površinu sa svijetlim tačkicama koja se pomijera veeeelikom brzinom (kao kad iz auta pri većoj brzini posmatrate asfalt). Pri tom sam se osjećala neugodno i nerijetko mi je bilo muka. A prije nekog vremena mi se dogodilo opet. I nije mi jasno otkud i šta je to...

:glasses7:

Da li vidis to i u totalnom mraku otvorenim ocima?

Vrh

PostPostano: čet jan 19, 2012 5:59 pm 
Početnik

Ne, viđala sam to samo kad su mi oči zatvorene, počne u trenutku čim zatvorim oči (kao što sad - što ste spominjali i u gornjim postovima - vidim boje čim zažmirim) i traje, traje... valjda dok ne zaspim. Vrlo rijetko sam se sjećala tog iskustva, da se nije opet ponovilo ne bih počela ni razmišljati o tome.

Je li to tebi poznato? Ili je neki neurološki poremećaj... :shock:

Vrh

Naslov: U vezi mene....
PostPostano: pet jan 20, 2012 8:01 pm 
Početnik

Ovako desavalo mi se nekoliko puta da predvidjam stvari iako sam 98 godiste....Evo nekoliko primera:

1.Pre 2 godine kada sam se vracao iz Nisa zagledao sam se u staklo kroz kola i pomislio da se desi udes zelena peglica i crni bmw i taman sto sam to pomislio posle 2 minuta odmah levo od nas se sudaraju ta 2 kola...

2.Kad mi je deda bio bolestan zamislim se i pomislim zamisli da mu treba neki lek koji ga nema u nasem gradu i tako je i bilo...Pa su onda moji morali da idu u drugi grad da bi asli taj lek...

3.Citam sve i svasta i bezveze pomislim da li kao mogu da pogadjam karte...Uzmem jedno 7-8 karata i promesam stavim iza mene zazmurim i jako pomislim na neku kratu i tu izvucem...

Da li je to normalno???????????????????/

Vrh

Naslov: Re: U vezi mene....
PostPostano: pet jan 20, 2012 8:46 pm 
Član foruma

squer je napisao/la:
Ovako desavalo mi se nekoliko puta da predvidjam stvari...Da li je to normalno???????????????????/
Dali si predvidio, da ce ti netko preporuciti citanje sticki tema na forumu u vezi odgovora na tvoje pitanje?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.