Sada je: sri maj 07, 2025 12:00 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Čudna dešavanja
PostPostano: uto dec 06, 2011 4:12 pm 
Član foruma

waax je napisao/la:
da pocnes biti "pozitivno ili luckasto lud".

cini se da vise odgovara atribut "pozitivno lud" :rotfl: :rotfl: :mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto dec 06, 2011 4:29 pm 
Član foruma

levia je napisao/la:
waax je napisao/la:
da pocnes biti "pozitivno ili luckasto lud".

cini se da vise odgovara atribut "pozitivno lud" :rotfl: :rotfl: :mrgreen:

:rofl :rofl :mrgreen:

Eo onaj frajer Igor Kostelac napisao nesto pa da samo c/p-am i docaram to malo bolje hahah. Malo jos uredit doduse. Full se moze vidjet na: http://igor-kostelac.com/2011/12/03/gdj ... -nalazimo/

1.) Zujanje u ušima, uz iznimno istančan sluh, odnosno čujnost određene frekvencije. Katkad je kruzni (postaje, nestaje)
2.) Nagle i neobjašnjive glavobolje. Ne jake doduse ali ono, da.
3.) Malo odvratno ali iskreno, zadnjih 5-6 dana prdim ko stoka. Na dan barem 100 puta pustim plinove :rofl
4.) Nesanica uz izrazito jaku aktivnost misli, koje vam naviru jedna za drugom, pri tome ne osjećate umor, a broj sati spavanja se bitno smanjio ali vam ne fali sna, a ako vam se i prispava, legnete i zaklopite oči 10-15 minuta i ustanete kao da ste odspavali 3 sata.
5.) Izrazito povećana moć telepatije. Pogotovo kada mi je cura u pitanju. U zadnjih 10-ak dana full cesto pomislim na nekoga ili cak i kazem eo sad ce i ona me ili nazove ili posalje poruku ili se vec nekako javi. Doduse i sa jos jednim frendom mi je slicno.
6.) Povremeno vidite crne sjene koje brzo nestaju ali sasvim ste ih svijesni. + vrlo svijetle.
7.) Kad zatvorite oči prije spavanja ili tokom dana vidite sasvim drugačiju okolinu i zbivanja u kojima ste vi centar i sve se odvija i vrti oko vas kao da ste centar događanja ali pri tome ne vidite svoje tijelo, slike se pojavljuju u negativu i sasvim vam je jasno da ste prisutni u nekom drugom svijetu i stvarnosti, vidite ljude i predmete. Zatim se slika nakon nekog vremena gubi pa opet pojavljuje. - da samo prilikom spavanja :help:
8.) Pretjerami umor sa višesatnim spavanjem koje doseže i do 14 sati spavanja dnevno.
9.) Osjecaj da sam u drugom realitetu. Kao da sam upao u 4D a zapravo sam u 3D. Zadnje vrijeme jebote ne kontam di mi dupe di glava.
10.) Abnormalna ljenost koje nemam inace tako izrazeno no ovo u zadnje vrijeme, strasno.
11.) Sanjanje udara kometa, destrukcije vlastitog tjela i tako dalje.

Vrh

PostPostano: uto dec 06, 2011 4:46 pm 
Član foruma

:rofl :rofl :rofl To je ta zajebancija, složena ukratko :D Meni se dešavalo da se to brujanje pretoči u muziku, pa sam ga čak inkorporirao u neke pesme. Rip-off radio Astral :rofl \:D/

Jedna zaista fascinantna stvar, koja pomaže kod mene - pa možda će i drugima - kad simptomi postanu malo "nezgodni" - jednostavno tražim pauzu tokom jednog dana, to veče su simptomi slabiji, sledeće nestaju skoro potpuno. Zbog nečega sam zaboravio na to, pa sam se "pržio" skoro mesec dana - no prekjuče sam primenio - i poslednje dve noći pajkim ko beba :D

A odbojnost prema nekim vrstama hrane? Više ne mogu da podnesem bilo šta industrijsko, momentalno mi se zgadi ... izgleda da su mi na jeziku izrasli MSG receptori ahahah :angel4:

Vrh

PostPostano: uto dec 06, 2011 6:19 pm 
Član foruma

http://www.namastecafe.com/edu/symptoms.htm

Na ovu listu sam prvo naleteo kad sam pre godinu i po tražio wtf se dešava. Kroz većinu simptoma sam prošao, al ne osećam se baš naročito budnim :P

Vrh

PostPostano: uto dec 06, 2011 6:34 pm 
Moderator

Inače ja imam stalni "buzz" u visinu ušiju ili malo iznad glave, zvuk je vrlo visokog tona, podsjeća na stare televizore kojima su pištali kondenzatori i VN trafo na visokom tonu, taman negdje pri vrhu slušnog spektra za one koji bolje čuju.
Tih tonova ima više, stalno se međusobno usklađuju i često znaju biti vezani za napetost, veliki energetski intenzitet, takoreći prženje po glavi koje je teško podnositi dulje vrijeme, od kojeg utrnu misli, fokus se premješta na svašta drugo, samo ne matriks i teško mi je takvom funkcionirati na poslu i među ljudima.

Svjetovni zvukovi me večinu vremena strašno smetaju, spavam sa čepićima u ušima, a ako sam posebno nabrijan (većinom jesam) ostavim čepiće i kad ustanem.
....
i tako, ima toga puno, ali me mrzi pričati o tome jer me živcira što je to tako.

Vrh

PostPostano: uto dec 06, 2011 6:37 pm 
Član foruma

Gurđoshouspejner je napisao/la:
Evo da ne bude rekla-kazala, ne-budi-mi-teško, našao sam dotični tekst, kojeg se ni Jeremija ne bi postidio... Dijelove teksta ću kopi-pejstat, a kompletan članak možete naći na slijedećem linku:
http://civilization-of-light.com/wp-con ... tijelo.pdf

Evo, dakle:

Današnja etablirana medicina ne zna za proces izgradnje svjetlosnog tijela i biokemijske i energetske procese koji ga prate, među kojima su transmutacija vaše DNK i staničnog metabolizma, te potpuno restrukturiranje vaših čakri, čime se dramatično mijenja energetsko tkivo vaših tijela.

Ovo je iznimno važno za sve vas koji ste ušli u proces izgradnje svjetlosnog tijela, jer ste već doživjeli, ili ćete uskoro doživjeti, produljene epizode tjelesne preobrazbe koje prate brojni simptomi koji mogu oponašati stanje prisutno kod brojnih bolesti opisanih u priručnicima vaših neupućenih liječnika. To su u stvari samo fiziološke prilagodbe vaših tijela na visokofrekvencijske energetske valove koji ga preplavljuju i prolaze kroz sada potpuno otvorenih sedam tjelesnih čakri, gradeći na taj način vaša nova kristalna svjetlosna tijela za uzlazak.

Vaša tijela egzistiraju u savršenoj harmoniji sa „svime što jest'', a to je postignuće isključivo vaše duše i njezinih astralnih programa koji reguliraju vaš organizam. Duša, više ja, regulira biološke procese organizma kroz sedam tjelesnih čakri uz pomoć vrlo složenog sustava energetskog ulaza-izlaza podataka pohranjenih u tijelima utjelovljenog entiteta koja su eterična i viših frekvencija. Sastoji se od beskonačnih mehanizma energetske povratne sprege koji su u jednom jedinom organizmu složeniji nego u čitavom računalskom sustavu Interneta, sa svim njegovim međusobno povezanim serverima, programima i slično.

Zbog golernog priljeva energetskih valova visoke frekvencije i svijesti s viših razina, koji dolaze kao priprema za uzlazak Gaje i čovječanstva, četvrta čakra (srčana – emocionalno središte) mora se otvoriti kod većine ljudskih entiteta na Zemlji kako bi se uskladili s tim kozmičkim energijama koje određuju sudbinu naše civilizacije i planeta.

Otvaranje četvrte čakre povezano je s osvještavanjem različitih tjeskobnih osjećaja (osjećaja straha) koji oblikuju psihomentalnu strukturu utjelovljenog entiteta. Te strahove je u stanice, u DNK, kodirala duša i oni na snažan i nevidljiv način utječu na ljudsko tijelo dokle god je zatvorena četvrta čakra. Kao što možda znate, ta čakra je povezana s timusom, prsnom žlijezdom. Taj organ nalazi se ispred pluća i kod većine ljudskih bića je rudimentaran - nije nimalo razvijen. Kada se četvrta čakra počne otvarati, timus počinje rasti. U kasnijoj fazi to se čak može utvrditi CT-om (kompjutorskom tomografijorn). Rast timusa povezan je s bolom u prsima, gušenjem, akutnim epizodama teškog bronhitisa i pneumonitisom, koje većina liječnika, koji nemaju pojma o procesu izgradnje svjetlosnog tijela i uzlasku, pogrešno dijagnosticira kao gripu ili upalu pluća.

Međutim, simptom koji najviše uznemiruje je srčana aritmija, do koje dolazi uslijed prilagođavanja srčane regulacije novim, snažnim astralnim energijama koje sada, nakon otvaranja četvrte čakre, nesmetano dotjeću u fizičko tijelo. Aritmija može trajati od šest mjeseci do jedne godine.

U međuvremenu, imam mnogo prijatelja koji su ušli u tu fazu i sada se žale na srčanu aritmiju, koja je uvijek povezana s napadajima straha koji pogoršavaju mentalnu situaciju entiteta. Tada oni obično otrče liječniku i on im prepiše betablokator ili neki antiaritmički lijek, koji povećavaju smrtnost i koče proces izgradnje svjetlosnog tijela; kao što sam već objasnio.

Prema tome, vrlo je važno da entitet točno zna što se događa tijekom procesa izgradnje svjetlosnog tijela, te da ne podlegne svojim strahovima, povjeruje da je bolestan i ode liječnicima. To je u današnje vrijeme golem problem i ometa proces izgradnje svjetlosnog tijela. Uvjeravam vas da su prolazne epizode aritmije apsolutno bezopasne i nestaju bez kakvog liječenja čim se završi otvaranje četvrte čakre. No, čovjek može s vremena na vrijeme, kada se simptomi pojave, koristiti beta-blokatore. Prednost beta-blokatora (najbolje je koristiti metoprolol) je u tome što istodobno imaju sedativni, smirujući učinak i ublažuju iskustvo akutnog straha koje je povezano sa srčanom aritmijorn uzrokovanom procesom izgadnje svjetlosnog tijela. Međutim, upotrebu metoprolola morate ograničiti samo na epizode akutnog straha, jer taj je lijek dosta toksičan kod dugotrajne upotrebe.

Šesta, duhovna čakra (hipofiza) i sedma, ekstatička čakra (epifiza, pinealna žlijezda), kod većine su entiteta zatvorene nakon rođenja (uz izuzetak kristalne djece rođene nakon 2000. godine). To je zapravo blokada utjelovljene osobnosti od strane višeg ja i razlog za nedostatak medijskih sposobnosti i duhovnosti kod većine ljudskih bića na Zemlji. To je pravi uzrok takozvanog ,“vela zaborava“: Razlog te teške energetske disfunkcije je nužnost da se utjelovljeni entitet usredotoči na trodimenzionalni život na Zemlji i živi u iluziji da je odvojeni pojedinac.

Kada proces izgradnje ljudskog tijela istinski započne, najprije se moraju otvoriti te dvije čakre, tako da dvije navedene žlijezde počnu rasti. U ezoteričkoj literaturi te dvije više čakre nazivaju se ,“treće oko“, dakle obuhvaćene su jednim funkcionalnim izrazom. To nije potpuno pogrešno, jer one funkcioniraju koordinirano. U kasnijim fazama na CT-snimkama može se vidjeti hipertrofija dviju moždanih žlijezda, i to je nepobitan dokaz napretka procesa izgradnje svjetlosnog tijela i postojanja viših razina kreacije (znanstveni dokaz Boga).

Kada su šesta i sedma čakra potpuno otvorene, lijeva se moždana polutka, s obzirom na to da je odgovorna za većinu ljudskih halucinacija, a posebno za odvajanje utjelovljenog entiteta od duše i izvora, u potpunosti restrukturira. Tada lijeva moždana polutka počne funkcionirati kao golemi individualni portal za energije visoke frekvencije s najviših razina, konkretno od osme do devete čakre kauzalnog središta duše. Utjelovljeni ljudski entitet tada, najviše u lijevom uhu i oko glave, čuje visokofrekventno metalno brujanje čakri (osme do četrnaeste) koje se vrte velikom brzinom. To brujanje ne potječe od astralnih energija, jer one su izvan elektromagnetskog spektra i ljudsko ih uho ne može percipirati. Brujanje je nusproizvod molekula zraka uključenih u brzu vrtnju tih astralnih energija. Naime, molekule plina tada se češće sudaraju jedne s drugima i tako proizvode metalno brujanje, visoke frekvencije. Ovakvo fizikalno objašnjenje nećete pronaći nigdje drugdje. Prema tome, nije slučajnost da mnogi svjetlosni radnici koji prolaze kroz proces izgradnje svjetlosnog tijela bivaju pogrešno liječeni od tinitusa.

Energetski tok kroz portal lijeve moždane polutke je poput stupa promjera dvadeset do trideset centimetara. Teče duž kralješnice kroz čitavo tijelo i dolazi do svih drugih čakri. Ta energija, koju neki kanali opisuju kao 'Ka', a drugi kao 'kundalini', izlazi iz ljudskog tijela kroz pete. Na taj način spaja tri niže čakre s energetskim poljem Gaje. Budući da je Gajino polje sada podignuto na četvrtu i petu dimenziju, isto se događa i s tri niže čakre utjelovljenog entiteta tijekom procesa izgradnje svjetlosnog tijela.

I napokon, moram dodati da postoje još dvije sporedne čakre, koje se također moraju potpuno razviti tokom procesa izgradnje svjetlosnog tijela prije negoli je moguće izgraditi ujedinjenu čakru.

Prva je smještena otprilike dvadeset centimetara ispod prve, korijenske čakre, a druga oko koljena. To je važna informacija jer objašnjava činjenicu da mnogi svjetlosni radnici koji prolaze kroz proces izgradnje svjetlosnog tijela pate od teških bolova u koljenima najmanje jednu ili više godina. Nakon što se ta čakra potpuno izgradi, bolovi zauvijek nestaju. Budući da je mnogo ljudi potpuno nesvjesno te činjenice, idu ortopedima i dopuštaju da im se koljena operiraju zbog raznoraznih pogrešnih razloga, kao što je degenerativni artritis. Kada se četvrta čakra potpuno otvori, ona obuhvaća tri niže čakre i usklađuje ih s tri više čakre, koje prenose intelektualnu (peta čakra), inspirativnu (šesta čakra) i ekstatitku (sedma čakra energiju. Na taj način se gradi sjedinjena čakra, koja se vrti mnogo većom brzinom i može u četiri tijela utjelovljenog entiteta prenositi mnogo više energije i energiju mnogo viših frekvencija.

Izgradnja sjedinjene tjelesne čakre je kamen temeljac u procesu izgradnje svjetlosnog tijela. Kada se dođe do tog stadija, entitet je potpuno kvalificiran za uzlazak. To, međutim, ne znači da je proces izgradnje svjetlosnog tijela završen, jer taj proces nema gornje granice. Entitet se može nastaviti penjati onkraj Pete dimenzije dok je još uvijek u svom fizičkom tijelu.

Jedna velika opasnost koja vreba u današnjem prilično neobrazovanom ljudskom društvu je traženje medicinskog liječenja u sadašnjem sustavu zdravstvene skrbi svaki put kada čovjek iskusi neki somatski simptom ili smatra da se ima pravo žaliti na isto. Umjesto toga, trebate imati mnogo više vjere u iscjeliteljske sposobnosti svoje duše i pustiti svoj ego, koji želi upravljati svime, a ponajprije vašim fizičkim tijelom. Ego voli kontrolirati ljudsko tijelo, usprkos činjenici da nema nikakvog pojma o tome kako se tijelo doista regulira. Njegova astralna regulacija od strane duše je, da tako kažem, besplatni kutak za ego. Prema tome, za bilo koji entitet je uvijek velika prednost da bude informiran - u najboljem slučaju u znanstveno točnim, ali popularnim okvirima - o energetskim mehanizmima procesa izgradnje svjetlosnog tijela i njegovim somatskim manifestacijama.

Naposljetku, sve se to tiče energije i ničeg drugog. Internalizacija te jednostavne činjenice otklanja većinu strahova i emocionalnih neusklađenosti s kojima se svaki entitet neizbježno susreće tijekom procesa izgradnje svjetlosnog tijela. U tom je slučaju opuštanje, meditacija i, iznad svega, dobra doza božanskog humora, kao protuteža toksičnom ludilu ovog planeta, najbolja taktika za pospješivanje procesa izgradnje svjetlosnog tijela.

Prva i druga čakra su čakre zasnovane na strahu i sadrže instinkte za samoočuvanje utjelovljenog entiteta. Kada se počnu pročišćavati, ti obrasci zasnovani na strahu izlaze na površinu i mora ih se svjesno iskusiti. To psihičko iskustvo je onoliko individualno koliko i obrasci straha sadržani u tim čakrama, tako da o njima ovdje ne možemo raspravljati. Međutim, takva iskustva su redovito povezana s teškim simptomima bubrežnog i urinarnog trakta. Osoba na tom stupnju procesa izgradnje svjetlosnog tijela često pati od povremenih epizoda nefropatije s lumbalnim bolovima, koji se projiciraju u zdjelično područje i iz popratne upale mokračnog mjehura (cistitisa) i mokračovoda dolazi do žarećeg i akutnog bola kod mokrenja. Ti simptomi obično traju dva do četiri dana i zatim brzo nestanu kada se dovrši preobrazba energetskog vala dviju nižih čakri. Preporučam vam da pijete što više vode i drugih tekućina i da koristite različite biljne čajeve kako biste pospješili opuštanje mišića urinarnog trakta i potaknuli diurezu.

Najteži dio procesa izgradnje svjetlosnog tijela je preobrazba treće čakre, koja obuhvaća jetru, žućni mjehur, gušteraću i želudac. To može trajati pet ili više godina. Čak i kad je proces završen, ti organi ostaju ranjivi na sve nove visokofrekvencijske valove koji se iz portala lijeve moždane polutke spuštaju niz tijelo. Uvijek je povezan s različitim specifičnim simptomima tih organa. Kao prvo, kandidat za uzlazak tijekom procesa izgradnje svjetlosnog tijela ima tegobe povezane sa žućnim mjehurom i želucem, kao što su povišena kiselina, akutni bolovi u desnom gornjem dijelu abdomena, posebno nakon jela, mučnina, povraćanje i drugi slični simptomi koji liječnike mogu navesti na stajalište da osobu treba liječiti ili čak operirati zbog teškog gastritisa, peptičkih ulkusa, tumora na želucu, žućnih kamenaca, upale ili tumora guišeraće, ciroze jetre i tako dalje.

Posljedica takvih intervencija je da je pacijent u većini slučajeva izgubljen za proces izgradnje svjetlosnog tijela, ne toliko zbog izravne fizičke intervencije liječnika, nego zato što je podlegao svojim strahovima i delegirao vlast nad svojim tijelom nestručnim liječnicima. S takvim mentalnim sklopom nema procesa izgradnje svjetlosnog tijela i uzlaska.

Na sreću, postoji vrlo jednostavna i izrazito djelotvorna terapija, koju toplo preporučam svim kandidatima za uzlazak u procesu izgradnje svjetlosnog tijela, kada uđu u proces preobrazbe treće čakre. Morate znati da po ulasku u proces izgradnje svjetlosnog tijela vi također dobivate izuzetno ljekovite energije svoje duše, koje sada možete koristiti da ublažite najteže simptome procesa izgradnje svjetlosnog tijela i da mu pomognete na vrlo djelotvoran način. Morate samo vjerovati da je to moguće.

U ovom konkretnom slučaju, čim počnete osjećati bolove u želucu, jetri ili žućnom mjehuru u gornjem desnom dijelu abdomena, trebate položiti obje ruke na taj dio tijela i meditirati dokle god se bol ne počne povlačiti. Isprva vam za iscjeljivanje boli može trebati pet do deset minuta. Kasnije, kad postanete iskusniji, a vaše se frekvencije povise, iscjeljujući učinak bit će izraženiji i moći ćete abdominalne bolove treće takre ukloniti za par minuta.

Jedna druga, dodatna tehnika koja djelotvorno pomaže u ublažavanju bolova je brzo disanje. Ono potiče brzo oslobađanje negativnih energija u vašoj trećoj čakri. Ovdje je važno naglasiti da je nakon što visokofrekvencijski val, koji dolazi iz kauzalnog središta vaše duše, uđe u vaše fizičko tijelo kroz portal lijeve moždane polutke, potrebno određeno vrijeme prije nego što val dođe do organa u donjem dijelu tijela i izazove korespondirajuće simptome i tegobe. U slučaju respiratornog astralnog vala, on najprije utječe na gornje dišne putove, kao što su nos, ždrijelo i grlo, prije nego što se unutar dvadeset i četiri sata spusti do dušnika i bronhija, dok naposljetku ne dođe do alveola i pluća. Posljedica je suhi, akutni, teški bronhopneumonitis (bronhitis i pneumonitis) koji može biti prilično dramatičan i može se klinički manifestirati kao akutna pneumonija. Na početku je taj bronhopneumonitis uvijek povezan s visokom temperaturom, međutim, u kasnijem stadiju više nećete moći dobiti visoku temperaturu u svom tijelu jer je taj simptom povezan samo s metabolizmom organizma zasnovanog na ugljiku, a u novom kristalnom svjetlosnom tijelu koje ćete izgraditi više ne postoji. Akutni bronhopneumonitis traje dva tjedna i predstavlja najintenzivniju i najopsežniju epizodu preobrazbe tijekom procesa izgradnje svjetlosnog tijela. Na sreću, pojavljuje se samo jedanput ili dvaput godišnje i vodi do golemog oslobađanja dimenzija u fizičkom tijelu.

Taj događaj u prvom redu uključuje četvrti i petu čakru,međutim ima trajan učinak i na tri donje čakre. Čim respiratorni astralni val koji izaziva bronhopneumonitis uđe u tijelo kroz šestu i sedmu čakru, mozak se također u potpunosti uključuje u ljudsku patnju. Od samog početka taj val vodi do ekstremne tenzijske glavobolje i krutosti vratnih mišića koja je gotovo nepodnošljiva. Ta tenzijska glavobolja na početku traje barem dvadeset i četiri sata. Kasnije, kada uđete u posljednje stadije procesa izgradnje svjetlosnog tijela, njezino trajanje se može smanjiti na dvanaest do petnaest sati. Najviše pogađa lijevu moždanu polutku, no ponekad se pojavljuje i kao tenzijska glavobolja desne moždane polutke. Molim vas ne brkajte glavobolju s migrenom.

Tijekom takve epizode najbolje je koristiti lijek Dipiron (metamizol), Novalgin odnosno Hoechst. Međutim, taj analgetik pomaže samo u zadnjem stadiju napada tenzijske glavobolje i stoga samo skraćuje trajanje boli. Na njezinom vrhuncu lijekovi ne pomažu. Prema tome, zaboravite. Najbolja mjera za ublažavanje tenzijske glavobolje je da svakih pola sata glavu stavite pod hladan tuš i vlastoručno masirate glavu i vrat. Jedna druga tehnika koja donekle pomaže je da palčevima i kažiprstima obje ruke oblikujete trokut iznad krunske čakre. Na taj način stvarate energetski štit nad svojom glavom i dio visokofrekvencijskih energija prenosite u tijelo duž svojih ruku, umjesto da teku izravno kroz vaš mozak i vrat. Ovdje moram spomenuti jednu iznimnu osebujnost. Kada takav masivni val počne ulaziti u vašu lijevu moždanu polutku, prenosi se uglavnom kroz živčani sustav. Kao što neki od vas znaju, eferentne neuralne niti mozga, takozvani “piramidni putevi(kortikospinalni putevi)", prije izlaska iz mozga prelaze u donji mozak (medulla oblongata) u takozvanom decussatio pyramidalisu (ukrštenju piramidalnih putova). U tom slučaju su eferentni putovi iz lijevog mozga odgovorni za inervaciju (prožimanje živcima) desnog dijela tijela i obrnuto. Prema tome, taj golemi astralni val dotječe pretežno u desnu stranu tijela i izaziva umjeren oblik hemipareze desne strane tijela s ukočenošću korespondirajućih mišića. Takva hemipareza povezana je sa slabljenjem fine koordinacije mišića i prolaznim bolovima u zglobovima zdjelice, koljena i gležnjeva. Tijekom tog vala prsti na desnoj ruci postaju jako ukočeni i nespretni. Većinu vremena desni lakat pati i danima može boljeti. Osjećaj je isti kao kod ,,ozljede teniskog lakta".

CC VAL
Takav masivni val nazivam cc-val, od cc = commotio cerebri (potres mozga), jer kada vas taj val pogodi, osjećate se kao da ste dvanaest rundi boksali s dvojicom braće Kličko koji su vas nokautirali svakih trideset sekundi. Ne želim ovakvim opisom uplašiti svoje čitatelje, jer može biti da će samo nekolicina vas ikada iskusiti takvu masivnu epizodu preobrazbe u procesu izgradnje svjetlosnog tijela.

Svaki cc-val vodi do velikog povišenja tjelesnih frekvencija i do masivnog oslobađanja obrazaca straha i drugih negativnih energija koje su se tijekom mnogih utjelovljenja taložile u vašem tijelu. Ti negativni obrasci straha su pretežno pohranjeni u takozvanom „DNK otpadu“, koji je zapravo ljudsko sjećanje na prošla utjelovljenja.

Molim vas ne zabravite da sada čistite cjelokupnu karmu svih vaših sadašnjih, prošlih i paralelnih utjelovljenja, kako biste postigli potpuno spajanje svih vaših života sa središtem vaše duše i obitelji duše, odnosno s monadom.

Ovo je, u biti, moj sinopsis kliničkih simptoma koji se pojavljuju tijekom procesa izgradnje svjetlosnog tijela, koje možete ali ne morate iskusiti u takvoj cijelosti i tom intenzitetu. Ovdje vam dajem popis najčešćih simptoma i tegoba na koje čovjek može naići tijekom tog procesa u sprezi s funkcioniranjem i preobrazbom sedam tjelesnih čakri tokom procesa. Ali, molim vas da simptome o kojima smo raspravljali ne koristite kao program za svoje hipohondarske sklonosti. To nema veze s procesom izgradnje svjetlosnog tijela.

....eto.... to je to.... pa se sad ti uzdiži :roll: :mrgreen:

Nisam sve pažljivo iščitala jer sam trenutno kratka sa vremenom.
Uglavnom potpuno se slažem sa promjenama koje se dešavaju tipa čudne gripe u sred ljeta, razni problemi sa plućima i disanjem, i definitivno pojačanim periodičnim ARITMIJAMA... Ovo nisu čudne promjene koje sam osjećala kod sebe, nego su iskustva većeg broja ljudi. Mogla bi dodati bol u donjem dijelu kičme koji se kod većeg broja sasvim iznenada pojavio od polovine sedmog do polovine devetog mjeseca, što je meni privuklo pažnju i bilo mi čudno zato što mi se periodično isplaču na ramenu (čak i kad samo izađem da pijem kafu u gradu ,recimo konobar mi priča kako ga bole leđa ili ima gripu, a napolju 40C u hladu ](*,) ) itd,itd...

Vrh

PostPostano: uto dec 06, 2011 7:32 pm 
Član foruma

pravda013 je napisao/la:
Ja sam u stanju da kad god obratim paznju vidim u vazduhu bele cestice (valjda svetlosti). Kada posmatram razdaljinu izmedju sebe i neke tacke, pojavljuju se cestice u vazduhu koje se haoticno krecu.

E vidiš to se i meni desilo prije nekih mjesec dana. dakle šetao sam po planini i sjednem na kamen. sunce već zašlo nekih pola sata. Gledam prema istoku i neznam kako mi je došlo ali pokušao sam fokusirati pogled na nakih 15-20 cm ispred očiju dok mi je u daljini sve izgledalo mutno jer sam fokusirao ispred očiju oba oka u jednu točku. I šta se dešava, što više gledam sve jasnije vidim neče čestice svjetlucave kao fotoni ili nešto slično. kao prašina na suncu ali ovo se drugačije ponašalo, puno jače su svijetlile i ponašale sa čak na neki način inteligentno. dakle kretale se se u jatima grupa po grupa kao galaksija po galaksija ali nisu bile spiralnog oblika nego su vrludale svukuda. nisu išle samo u jednom smijeru nego stalno mijenjaju sve moguće smijerove. isprva sam mislio da su to suze da se prljavština u suzama ili same suze slijevaju niz oko ali sam to vidio posebno a posebno ovu svijetlost. jer suze kad trepneš idu za okom i kapkom kako ga okrećeš ali ovo se ponašalo inteligentno neovisno od oka :mrgreen: mislim ima puno tih stvari nama nepoznatih i zanimljivih mene je vrlo zaintrigiralo tada :-k

Vrh

PostPostano: uto dec 06, 2011 7:41 pm 
Početnik

Evo da vam se i ja pridružim. Ja sam primjetila kod sebe šum, ali isključivo u desnom uhu, koji kad se pojavi traje po pola sata do sat vremena dok se u lijevom javlja zujanje (puno češće nego šum u desnom).
Uz to već oko mjesec dana ja nemam potrebu za spavanjem. Naravno, ujutro i tokom narednog dana uopće se ne osjećam iscrpljeno, baš naprotiv, puna sam energije. U zadnje vrijeme uspijem zaspati tokom noći na 10-15 min. i probudim se kao da sam cijelu noć spavala, pa opet zaspim na kratko pa se probudim i to me iskreno izluđuje, zbog činjenice da provedem cijelu noć u nekom polusnu i da barem onda to vrijeme iskoristim, ali ne!
Moje misli tokom noći toliko su aktivne da jedino što mogu raditi je gledati u strop i misliti :( a, s druge strane kad zaspim sanjam čudne snove koji izazivaju neku nelogodu kad ih se sjetim. Posljednji je bio o tome kako padaju s neba neke velike zlatne kugle, a ja ih sa svojom mlađom sestrom gledam s uzbuđenjem i strahom, nakon čega mi ona pruži papir na kojem piše 13.01. s upozorenjem da je to vrijeme mog kolokovija iz kolegija X). I sad ja sva izvan sebe zbog tog sna, znam da taj kolokvij trebam pisati u petak, ali onako radi toga da se riješim te nelagode idem pogledati koji je to datum, kad ono 13.01. I da, šećer na kraju, sjetim se da osoba X iz mog života s kojom sam svakodnevno u kontaktu i s kojom sam jako povezana već dva mjeseca govori kako stalo viđa broj 13.
To je ukratko to.

Vrh

PostPostano: sri dec 07, 2011 10:52 am 
Član foruma

legolas47 je napisao/la:
pravda013 je napisao/la:
Ja sam u stanju da kad god obratim paznju vidim u vazduhu bele cestice (valjda svetlosti). Kada posmatram razdaljinu izmedju sebe i neke tacke, pojavljuju se cestice u vazduhu koje se haoticno krecu.

E vidiš to se i meni desilo prije nekih mjesec dana. dakle šetao sam po planini i sjednem na kamen. sunce već zašlo nekih pola sata. Gledam prema istoku i neznam kako mi je došlo ali pokušao sam fokusirati pogled na nakih 15-20 cm ispred očiju dok mi je u daljini sve izgledalo mutno jer sam fokusirao ispred očiju oba oka u jednu točku. I šta se dešava, što više gledam sve jasnije vidim neče čestice svjetlucave kao fotoni ili nešto slično. kao prašina na suncu ali ovo se drugačije ponašalo, puno jače su svijetlile i ponašale sa čak na neki način inteligentno. dakle kretale se se u jatima grupa po grupa kao galaksija po galaksija ali nisu bile spiralnog oblika nego su vrludale svukuda. nisu išle samo u jednom smijeru nego stalno mijenjaju sve moguće smijerove. isprva sam mislio da su to suze da se prljavština u suzama ili same suze slijevaju niz oko ali sam to vidio posebno a posebno ovu svijetlost. jer suze kad trepneš idu za okom i kapkom kako ga okrećeš ali ovo se ponašalo inteligentno neovisno od oka :mrgreen: mislim ima puno tih stvari nama nepoznatih i zanimljivih mene je vrlo zaintrigiralo tada :-k

Verovatno je ista stvar. Ali nema potrebe da fokusiras pogled i zrikavis oci na 20cm (mozda dobijes opticku varku), probaj da (ne)posmatras kompletan prostor. Znaci ako gledas ka vedrom nebu, mozes posmatrati bilo koju razdaljinu, na primer 5-10-50 metara od sebe. Meni fokus na tacku samo smeta i kada pokusam da svesno gledam, gube se.

Ako uzmemo u obzir da imamo auru koja nas okruzuje, na 50-20cm verovatno vidis nju. Ja na primer tudje aure vidim u slicnoj beloj svetlosti, ponekad vidim sivilo u odredjenim zonama oko glave ili delova tela (boje nikako da vidim)

Vrh

PostPostano: sri dec 07, 2011 11:01 am 
Član foruma

Ima li ko problema sa bolom u grudnom kosu?

Mene boli kao da sam ukljesten (na sredini u sastavu grudnog kosa) i simetricno sa zadnje strane u kicni izmedju lopatica. Taj bol imam nekoliko godina. Isao sam kod raznih fizioterapeuta, kiroprakticara, cak me je i neurolog pregledao i svi kazu da mi je sve OK. Bolovi su cesto toliko jaki da ne mogu nista raditi, ispadam vec tezak folirant medu porodicom i prijateljima. :oops: :( :-k

Vrh

PostPostano: sri dec 07, 2011 11:27 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Inače ja imam stalni "buzz" u visinu ušiju ili malo iznad glave, zvuk je vrlo visokog tona, podsjeća na stare televizore kojima su pištali kondenzatori i VN trafo na visokom tonu, taman negdje pri vrhu slušnog spektra za one koji bolje čuju.
Tih tonova ima više, stalno se međusobno usklađuju i često znaju biti vezani za napetost, veliki energetski intenzitet, takoreći prženje po glavi koje je teško podnositi dulje vrijeme, od kojeg utrnu misli, fokus se premješta na svašta drugo, samo ne matriks i teško mi je takvom funkcionirati na poslu i među ljudima.

Svjetovni zvukovi me večinu vremena strašno smetaju, spavam sa čepićima u ušima, a ako sam posebno nabrijan (većinom jesam) ostavim čepiće i kad ustanem.
....
i tako, ima toga puno, ali me mrzi pričati o tome jer me živcira što je to tako.

:rofl

Mene recimo to ne zivcira. Doduse ti zvukovi malo znaju ici na jetra jer me defokusiraju kao i tebe. Ono sto mene doduse full jebe. Ne kontam zasto je to switch-anje stvarnosti. Kad bi ja vama drugovi to mogao opisat bilo bi odlicno. Pokusao sam vec desetke puta pa smisljam sta napisat. Ispricavam se zbog toga al full vam zelim totalno docarat sta mi se desava tj. tu "transformaciju". Recimo od jutros osjetim da kao da je moj "jucerasnji" zivot "ispod mene". Kao da zivot kojeg sam imao jucer danas gledam iz zraka, sa visina i vidim ga ali ja sam iznad oblaka. I sad kad to sve osjecas kroz "mozak" i "gledas" u stvarnosti. Jako tesko za objasnit.

Takodjer, jebem ti desno koljeno. Nigdje se nisam udario. Samo sam se probudio prekljucer i od tada bemu cim mi trapericama dlake proklete dotakne koljeno odma me pocne bolit. Nema razloga boli a bol je tu.

Spavanje. Covjece, premoren sam. Ne ispavan. Ok, idem spavat u 1, dizem se oko 8-9 (radim od 12 - 20) i ono, sve sto vidim oko sebe u magli je.

Cudne spike.

@oravda013 - isto imam nekih poteskoca i boli ali ne na takav nacin. Od nervoze me prije znalo probost oko srca pa sam skuzio da je nervoza i danas je OK no teze disem i malo drka me to u zadnje vrijeme.

legolas47 je napisao/la:
pravda013 je napisao/la:

E to je jedna od misterija koju dozivljavam jos od osnovne skole. Sjecam se tocno dana kada sam to prvi puta "uocio". Uopce se nemoram trudit, samo pogledam van, cak katkad i u mraku vidim te stvari. No koliko kuzim to dosta ljudi vidi.

Vrh

PostPostano: sri dec 07, 2011 12:57 pm 
Član foruma

pravda013 je napisao/la:
Ima li ko problema sa bolom u grudnom kosu?

Mene boli kao da sam ukljesten (na sredini u sastavu grudnog kosa) i simetricno sa zadnje strane u kicni izmedju lopatica. Taj bol imam nekoliko godina. Isao sam kod raznih fizioterapeuta, kiroprakticara, cak me je i neurolog pregledao i svi kazu da mi je sve OK. Bolovi su cesto toliko jaki da ne mogu nista raditi, ispadam vec tezak folirant medu porodicom i prijateljima. :oops: :( :-k

Moguće je da je to blokada na srcu. Pri aktivacijama energije, koja obično dolazi spontano na početku, blokade se pale a čovjek to osjeća kao iznenadne, probadajuće bolove. Mene je često, godinama prije nego što sam osvjestio svoj kundalini, znala probijati bol praktički na svim mjestima koji su povezani s čakrama. Koliko sam shvatio, čovjek ima blokade na svakoj čakri, ali o čovjekovom trenutačnom stanju ovisi koja će biti aktivna. Recimo, ja sam prošle godine imao puno emocionalnih problema, bio sam fokusiran na emocionalnu razinu i emocionalne probleme. Pri svakom izboju bi osjećao paralizirajuće i neobjašnjive bolove u predjelu prsnog koša. Još ranije, dok sam imao puno problema sa egoizmom i nalažnjem vlastitog indentiteta, bolovi su bili u predjelu solar pleksusa i ostatka trbuha. Danas sam pak fokusiran ponajviše na sferu trećeg oka te mentala, pa pri svakom izboju energije osjećam intenzivan i neobjašnjiv pritisak na hrskavici nosa. S vremenom se taj pritisak širi po licu i formira oblik nekakve maske. Fokus joj je na hrkasvici nosa s koje se širi po licu, preko očiju sve do sinusa. Iskreno, nikad nisam vidio ni osjetio tako nešto, a znam da ako popustim svojim živcima da će me to što god je poraziti.

Vrh

PostPostano: sri dec 07, 2011 4:15 pm 
Član foruma

legolas47 je napisao/la:
pravda013 je napisao/la:

Nije to nikakva misterija, nego deo slike. Obicno ne obracamo paznju na to, nego nam oko kompletira celu sliku, i tako salje na obradu, pa nismo ranije primetili detalje. Od cega se slika sastoji.

Isto kao sto ne primetimo sve zvukove oko sebe, dok se ne skoncentrisemo na to.

Toliko ne obracamo paznju na sitnice, da nam se cini kao misterija, kad samo jednom obratimo detaljno paznju na to.

Vrh

PostPostano: sri dec 07, 2011 6:51 pm 
Član foruma

ponovo ubrzanje...

umor i lenjost spolja
strahovito ubrzanje unutra

pitam se sta se desava
sta ce se desiti

blizu je,to je sigurno

Vrh

PostPostano: pet dec 09, 2011 7:51 pm 
Član foruma

nana3 je napisao/la:
ponovo ubrzanje...

umor i lenjost spolja
strahovito ubrzanje unutra

pitam se sta se desava
sta ce se desiti

blizu je,to je sigurno

Disi duboko! I zapamti, nisi sam :)

http://www.youtube.com/watch?v=QQQKMyNy ... re=related

Vrh

PostPostano: čet dec 15, 2011 10:37 am 
Član foruma

Dakle ima svakakvih dešavanja, ovdje bih samo napomenula da imam želju gledati u nebo - što jest čudno jer mene astronomija i zvijezde nisu zanimale a ne zanimaju me ni sada... ni najmanje, jednostavno imam potrebu biti vani i buljiti gore.... i čak dvojim odakle ta "želja"... odnosno uzimam kao i mogućnost da nije želja kao takva "moja" već eto izazvana.... možda čak i ne od OPD strane....
Inače kad izađem sa djecom van- nakon ulaska u kuću često se događa da budu nemirnija.... nekako kao da su radosnija i smirenija u kući.
Ne podnosim nikakve uređaje ni njihove zvukove.... da živim sama i struju bi valjda isključila ali eto puno nas je i najčešće se po kući derem: "Tišina, stišaj to, ugasi to...."... ali to je već dugo tako.... bar 2g.
Šta ima još čudno za "prijaviti"- ah da, liježem oko 23.00 - 24.00 što je nadnaravno čudno za mene jer otkad znam za sebe - 22.00 h za mene je vrh vrhova! I legnem kao da legnem a ne bi trebala jer sam puna elana i snage .... no i opet zaspim prilično brzo.
Ima tu još svašta ali eto ovo sam stavila.

Vrh

PostPostano: pet dec 16, 2011 11:35 am 
Član foruma

Artemida je napisao/la:
Dakle ima svakakvih dešavanja, ovdje bih samo napomenula da imam želju gledati u nebo - što jest čudno jer mene astronomija i zvijezde nisu zanimale a ne zanimaju me ni sada... ni najmanje, jednostavno imam potrebu biti vani i buljiti gore.... i čak dvojim odakle ta "želja"... odnosno uzimam kao i mogućnost da nije želja kao takva "moja" već eto izazvana.... možda čak i ne od OPD strane....
Inače kad izađem sa djecom van- nakon ulaska u kuću često se događa da budu nemirnija.... nekako kao da su radosnija i smirenija u kući.
Ne podnosim nikakve uređaje ni njihove zvukove.... da živim sama i struju bi valjda isključila ali eto puno nas je i najčešće se po kući derem: "Tišina, stišaj to, ugasi to...."... ali to je već dugo tako.... bar 2g.
Šta ima još čudno za "prijaviti"- ah da, liježem oko 23.00 - 24.00 što je nadnaravno čudno za mene jer otkad znam za sebe - 22.00 h za mene je vrh vrhova! I legnem kao da legnem a ne bi trebala jer sam puna elana i snage .... no i opet zaspim prilično brzo.
Ima tu još svašta ali eto ovo sam stavila.

i ja imam zelju da gledam u nebo, bilo danju, bilo nocu, ali ne zato sto je to "izazvana zelja", vec je to jednostavno moja zelja da znam sta se desava: spricaju li chemse, ako da onda obracam paznju nad kojim prostorom najvise saraju...cesto se desavalo u zadnje vrijeme da je nebo bilo cisto kao suza, pa vec podjem razmisljati kako to da prodje i po par dana da nista ne spricaju...i slicno tome, zatim obracam paznju da nema kakvih identifikovanih letjelica:)), tako da sam par puta vidjela nesto sto lici na zvijezdu koja se mice jako sporo, pa najednom nestane...eto, to mi je uslo u naviku, da cim izadjem van, osmotrim rutinski sta se gore desava.
draga Artemida i ja imam problem sa tom bukom koja mi jako smeta.uspjela sam sa muzem dogovoriti da TV kod nas ne ulazi u kucu, ali....postoji "ali", pod uvjetom sto je on u svoj pc ugradio tv karticu i tako ponekad gleda tv. mene izludjuju reklame, jer hajde i sto ne slusam vijesti ili sto god da je, kada su reklame, to se samo od sebe pojaca, valjda su tako namjestili, da to jednostavno dozivljavam kao napad na moj nervni sistem. onda ono hipnoticko ponavljanje reklama, zatim na zivce mi idu vijesti, ako se nesto dogodi, onda to ponavljaju najmanje 5-6 miliona puta...sljedece sto me izuzetno nervira je kad gleda utakmicu, pa onaj ton spikera hoce li biti gol, nece li, ili ipak hocee i nistaaaa! trazila sam od muza da utisa na najmanje, jer mene "napada" taj ton i ne zelim ga slusati, tako da se cesto sporjeckam sa muzem...radi utakmice, u stvari radi te buke koja mi jako smeta...muz veli kako cudnije zene u zivotu sreo nije. to u vezi sa bukom takodjer traje duze vrijeme. :hello2:
:love9:

Vrh

PostPostano: pet dec 16, 2011 3:43 pm 
Član foruma

Ja ne gledam TV, imam u kuci 4 televizora i kao da sam kivan na njih. Iritantne su mi silne Spanske serije, uvek neki novi nazovi reality show. Na vestima tacno osetim kako lazu, a reklame me izludjuju. Reklame kao da su radjene za debile, a ovo: "Pre upotrebe detaljno procitati uputstvo! O indikacijama,merama opreza i nezeljenim reakcijama na lek,posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom" mi je takvo ispiranje mozga.
PS.Nasao sam na internetu jako dobru muziku, album koji mi konstantno svira i ubija sve ostale zvukove. Prosto sam preporodjen kada ga slusam. Zove se Relaxing sounds of the Oceans-Andrey Cechelero.

http://musicfm.in/music/song.php?n=34632

Vrh

PostPostano: sub dec 17, 2011 12:21 pm 
Član foruma

Godinama me strahovito iritira glasan zvuk. ovo što si rekla da se reklame automatski pojačaju... Sad sam tek i ja postala toga svjesna. Da se vijesti ponavljaju i ponavljaju, da sapunice živciraju svojim očitim nastojanjem da zaglupe stanovništvo. Vjerojatno sapunice i reklame djeluju na naš reptilski mozak, odnosno najprimitivniji dio mozga.

Pročitala sam u Civilizaciji svjetlosti da je dobro svako naše otpuštanje problema. Znači da se tokom dana više puta "prebacimo" u neko svoje stanje( postoje alfa, beta delta stanje ili nešto tako) i zaboraviti na svoje probleme bar na trenutak. I vježbati , vježbati isljučiti se i ući u neki svoj svijet pomoću neke rečenice, misli, nekog rituala. Uglavnom ne prepustiti se svom reptilskom mozgu da upravlja nama.

Vrh

PostPostano: sub dec 17, 2011 12:28 pm 
Član foruma

Jedan od uspješnjih načina je da otpustite sve, pa makar samo na minutu, više puta kroz dana. Recimo, možda u vremenskim razmacima od sata, odlučite sami sa sobom da ćete prekinuti sve što radite na nekoliko sekundi i promatrati što se događa u vama. To je sve što je potrebno, otpuštanje i promatranje. Tendencija svih vas je da fokusirate vašu energiju ili vašu pažnju prema prednjem dijelu vašeg tijela i prema glavi. Preporučujemo da, kada budete upražnjavali te odmore, fokus prebacite na vaša leđa i vaša stopala. Usmjerite vašu pažnju prema unutra dok puštate vaše vanjske impresije da prirodno teku. Kada dopuštate njihov ulazak dok ste centrirani, vi postajete prisutni sada i ovjde. Ipak, vi to ne činite samo iz glave, vi dopuštate da vas podučava univerzum. Na taj način se otvarate većoj slici i višim dimenzijama.

Laura Tyco 10. 12. 2011.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.