Victor von Adrian je napisao/la:
waax je napisao/la:
Eto jednog mojeg. Inace ja imam vrlo rijetko snove od kojih se probudim i kojih se bas kristalno sjecam kad se dignem.
U kojem god slucaju ovo nije bio jedan od "horora" koliko god da zvuci hororski.
Recimo da je to bilo oko 3 u jutro. Vozio sam se sa best frendom, slusao muziku i isao po Rijeckoj zaobilaznici. Na kraju zaobilaznice skrenuli smo za Bakar prema krku i kako smo skretali samo od jednom, gljiva. Nisam siguran da li je to bio udar kometa ili udar atomske bombe. U kojem god slucaju, bas se vidilo kako dolazi val, nosi sve pred sobom i u jednom momentu tj. kada je gljiva se digla monstruozno u zrak moj frend govori, to je to i dere se onako napol nadobudno kako bi to rekao. Nit negativno nit pozitivno. Ja sam doduse sutio i odjednom poceo je dolazit val, osjetio sam kako me rastavlja vatra djelic po djelic no zbog jacine nisam niti osjetio bol nekakvu i tako sam nestao i ono, govorim si, umirem, to je to... I kao "umrem" tj. totalan muk. Neopisiv muk i samo se probudim.
Sto mi je fascinantno je to da u niti jednom momentu nije me nista bolilo niti sam sada u nekom strahu niti ista. Digao sam se, aha, ziv sam. Kull san i zaspo

Pozitiva uglavnom.
E sad kako to protumacit. To je vec, jao.

Negdje 92-ge,-93-će slušam Tuđmana i njegov komentar kao povijesničara o njegovoj "svetoj domovini" a apro po zemljopisnih Avnojskih granica.... I kaže meni moj "general": (ovdje slijedi citat u slobodnoj intrepetaciji po davnom sjećanju, no poenta je sačuvana): "Pa kakvu nam je to Bog domovinu podario, na što nalik.....kao ogrizak od jabuke"!? !
A u to isto vrijeme i decenije poslije toga ja po svijetu hodim sa kartom Hrvatske i objašnjavam sa duhovnog aspekta kako je Hrvatska najjača (energetski) sila i temelj opstanka komplet ljudskog roda jer je to slika ZMAJA (i objašnjaavam Zmaja u duhovnom smislu i parabole izvodim po povijesnim faktima na osnovu kjojih je i Mahariši zahtjevao od Hrvatske da kupi Rabac, pa kad nijhe uspio- onda se preorjentirao na Cres i garantirao 47 hotela i turističku sezonu od 365 dana u godini sa samo i isključivo "elitnim" turistima, izgradnju 7 osnovnih, 3 srednje, 1-nim Univerzitetom i zapošljavanje za (minimum, gledao u vladinom uredu) 1.788 novo zaposlenih)???!!!
Profanim i neproduhovljenim, moj će komentar izgledati kao spam ali vjerujem da će tebi (ukoliko je tvoj opsis tvoga doživljaja istinit), biti objašnjenje tvoga doživljaja (jer međ snom i javom, granica je tanja od najtanje vlati kose)!!!
Ok. Kopcam sta zelis rec ali i ne.

Dakle, kuzim poantu ali ne shvacam u kojem smijeru pucas tj. kuzim ali i ne kuzim pa te molim da ono, kratko i jasno "pojednostavis" ako ti nije problem.
promatrač je napisao/la:
Šta pališ vatrice po forumu?
Slabe ti vajde od toga...
Apocalyptica je napisao/la:
Jednostavno ,spalit će te vatra transformacije,sve što si gradio u sebi ,nestat će da bi se rodio novi ti,može biti bolno iskustvo ,no ti iz njega izlaziš sa novim vidjenjem svijeta,jači,bolji...sretno

SmakSveta
Mene "nevatrena" vatra pali i zeze vec desetljece
Ako mislis na meteore, suncane reakcije, atomske bome i ostale stvari moram priznat da ne vjerujem u to te da isto smatram apsurdom. Ok, atomska boma jos i ima smisla zbog "mainstream media" i kako oni prezentiraju situaciju koja UOPCE nije takva. U tom slucaju OK no cisto sumljam da ce uskoro pocet atomskim bombama da se gruvamo.
Sto se tice ostalog, znas na to sam i ja pomislio ali iskreno, nisam siguran. Znam da mi se stvari mjenjaju. Vidim abnormalne promjene u sebi ali opet, ne smatram da tj. da budem prosto iskren, neam blage sta da mislim po tom pitanju.

Problem je taj sto je ovaj san bio kompletno realan. Kako je netko rekao kao da sam "promatrao" drugu realnost samoga sebe.
A jos je veci problem sto imam totalne "inner" osjecaje da ce ovaj svijet potrajat vise nego li mislimo sa ovom civilizacijom. To sto main stream prica, to je sve apsurd. Izmisljotine i teze koje stavljaju na net jer sve vise i vise ljudi ide za time a oni, kao "pametne" ovce, slijede "IN". Dakle, jebo ti New Age s oprostenjem ako mogu da budem otvoren.
Sve je to skupa jedna velika obmana dizajnirana da nas jos vise odvoji.
No da se vratim na
I kazem, jbg. san je bio pre dobar. Drago mi je da sam ga prozivio. Pomogao mi je definitivno da uvidim neke stvari. Takodjer, moram priznat da se smrti niti "jucer" niti danas ne bojim tako da to mi je drago za dozivjet i osjetit.