fingolfin je napisao/la:
Da li je ikome ikada palo na pamet da je sve ovo što se dešava, mislim na cjelokupno postojanje u svim denzitetima i realitetima, jer sve je na kraju neodvojivo jedno od drugog, sve se prožima jedno kroz drugo i postoji jedno zbog drugog, u stvari radi neke vrste ZABAVE
Fingolfin, nisi poceo da bulaznis.
Pa tu smo upravo zbog toga, da razmjenjujemo misljenja.
Iskreno receno, sto duze te citam, uvidjam da imamo o nekim stvarima totalno isto ili barem slicno razmisljanje/vidjenje svari. Pogotovo ovo sto se tice ZABAVE.
Naime, ja se vec dugi niz godina bavim sa ovim svim i svacim i odavno sam prosla fazu ljutnje, straha, bjesa, gadjenja, trazenja krivca i okrivljavanja drugih za moj jadni zivot na Zemlji, ljutnje protiv onih koji nas izrabljuju, Lizija, Greysa, Anunakija, vanzemaljaca dzubradi koji nas otimaju, gnjusnih politicara dzubradi koji huskaju naivan narod za svoje privatne prljave igre, Iluminata dzubradi koji otimaju djecu i rade s njima gnjusne seksualne rituale ili Iluminatskih podanika koji cak zrtvuju svoju VLASTITU djecu u svom ludilu i magnovenju za gnjusne seksualne rituale iluminatima, svega ostalog.
A ta ljutnja i bijes su bili ogromni, neopisivi.
Za MENE osobno ima neceg u tome da smo svi jedno i da smo svi jedna svijest i da smo na 3D samo zato jer je jedan dio nas na 5D ili 6D ili 7D htio svjesno iskusit ovo iskustvo – biti zatocen u granice tijela jednog bica na 3D.
Naravno ja to sa svojim 3D umom ne mogu 100% znati, ali osjecam intuitivno da je tako.
Dakle, za mene postoji negdje u 7D jedan plamicak svijesti, koji se pruza kroz sve denzitete i kroz sve dimenzije i ima svoj “pipak ili ticalo” tu u 3D. Taj pipak je moja 3D svijest zarobljena u tijelu.
S te tocke gledista sva ova sranja koja sam nabroajla gore, dakle vanzemljaci, iluminati, liziji, politicari su samo dio jednog velikog “Playgrounda”, mi smo SVI igraci, kroz SVE dimenzije, kroz SVE denzitete.
Vjerujem i u reinkarnaciju. U principu sam otvorena svim mogucnostima.
Tako da je i moguce da se moja DUSA / DUH / PLAMICAK negdje inkarnira kao ZLI LIZIE, kao ZLI DRACO, a mozda se moja dusa u jednom zivotu/ ili zivotima reinkarnirala kao zao iluminat, silovatelj djece. Nemoj me krivo shvatit, !!! PLIZ !!!, ovo je samo ilustrativno.
Dakle, moja dusa/duh su ti koji zele iskusiti lekcije, jer sve su samo iskustva, sve su samo lekcije.
S te strane, ali kazem S TE STRANE razumijem i Kalkija skroz koji kaze da mi trebamo imat razumijavanja za sva bica, jer smo svi jedno, a oni su zbunjeni i zele prezivjeti,
kao i mi kad uzgajamo zivotinje u gnjusnim uvjetima da bi se prehranili. OK.
Imam ja razumijevanja, ALI S DRUGE STRANE te medalje: JA JESAM SADA COVJEK koji zivi u tijelu na 3D. I prvo sto mi je na pameti po vaznosti sam JA!!
I ako mi se priblizi koji vanzemaljac, lizi, draco, iluminat, pljackas, razbojinik, silovatelj, PRVO STO cu ja napravit je da mu RAZBIJEM NJUSKU.
DA se razumijemo. Bez suosjecanja, bez razmisljanja, bez razumijevanja.
Jer ja rezoniram, - da bi onaj moj DIO BOGA iz 7D reko da sam ja jedan jako glupi dio njega, ako SAMA SEBI NISAM SADA NA PRVOM MJESTU.
DAKLE, ako me neko napada, a ja se bez obrane sa razumijevanjem i suosjecanjem predajem, onda sa mnom nesto nije skroz u redu.
Mislim da je jedna od lekcija koju je taj dio iz 7D htio nauciti; kako da “stand up and fight for our rights u 3D okolisu, bez obzira na uvjete oko nas i bez obzira na to sto nam govorili oko nas, bez obzira kako utjecali na nas raznim umirujucim porukama i propagandom o raumijevanju, suosjecanju i tako dalje. Dakle, svatko sebi treba biti na prvom mjestu!
OK, kad saberem te svije strane i slozim u jednu medalju, dakle s jedne strane bijes, s druge razumijevanje i uzdignem se iznad te dvije strane promatranja – preostaje mi da na koncu konca cjelokupno POSTOJANJE promatram kao ono sto ONO za mene je: ZABAVA.
Zasto?
Zato sto je netko negdje, recimo u 7D odlucio i DOZVOLIO da to sve postoji, citavo postojanje, dozvolio je slobodnu volju, dozvolio sva ta desavanja, a na koncu konca – JA SAM dio toga necega iz 7D, znaci i ja sam jednim djelom sebe dozvolila na jednom nivou da se to sve desava.
Prema tome, zasto bi se uzbudjivala zbog stvari koji je netko na nekom nivou / ja odlucio da tako trebaju biti? Nema smisla.
ALI MISLIM da za nas na 3D ima smisla da svatko razvija svoju svijest u svakom pogledu. Mislim da je razvijanje SVIJESTI upravo cilj odnosno svrha i smisao postojanja. Odnosno razvijanje svijesti & skupljanje iskustava.
Jer kad shvatis da si ti svijest u tijelu i da tvoje misli i uvjerenja kreiraju tvoju stvarnost, onda mozes svjesno odabrati ono u sto zelis vjerovati. Mogucnosti i kombinacije uvjerenja su beskonacne. Ja svaki dan otkrijem nesto novo – sto me blokira – rjesavam se toga, preradjujem u nesto drugo sto mi dozvoljava vise – mira, snage, energije, brze shvatanje, brze reagiranje, brze djelovanje – jednostavno – radit na sebi i na svojoj percepciji sebe i stvarnosti je genijalna ZABAVA, svakog dana.
Odabrala sam da budem na 3D sada, pa prema tome, radim SADA najbolje iz toga!
Intuitivno osjecam da je i onim drugim djelovima mene koji se protezu kroz sve denzitete postojanja - postojanje takodjer samo ZABAVA. Razvoj svijesti i skupljanje iskustava.
I to je to.
A kao sto rece Jack, na koncu konca - pravu svrhu cemo spoznat /znati tek kad dodjemo tamo.
U tom smislu, svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujem. A kako vidim, i ti.
Pozdrav