Sada je: pon maj 05, 2025 9:50 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 491 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon dec 01, 2008 2:24 pm 
Član foruma

kolos je napisao/la:
Citat:
Ono što znam i što sam vidio već prije je da će se dogoditi nevjerojatna bitka između dobra i zla

Možda je u tome problem.Ako ćemo u to vrjeme još uvjek smatrati ili uvidjeti taj događaj kao bitku između dobra i zla a ne kao promjenu ili prjelaz na sljedeću razinu,frekvenciju postojanja(recimo kao bolest)vjerojatno ćamo odabrati OPS.

kolos, =D> :thumbup: :occasion5:
pogodio si u sushtinu :love3:
bez razlike
radilo se o uvidu
ili secanju na sve one proshle pute kad smo se zajebali
i nastavili ringishpilom
u josh jedan krug :twisted:

sad josh samo da to skontaju
svi ovi uzvishenousrani intergalaktichki borci
i mobilizatori novog topovskog

(ili je prikladnije reci: )
laserskog mesa
i josh kad bi zaustavili sebe
u popisivanju novih regruta
za odluchujucu bitku
koja se uvek ponavlja
isto
i uvek zavrshava
isto.

agent Smit
bi da ovu Igru zavrshi
shto pre i shto konachnije
nego sam Neo

kad ovo u zvezdicama skontaju,
otvorili su sebi vrata
da i ono gore skontaju,
i prestanu da to cine
jer neko ih je debelo zajebao
kad su aplicirali za
galaktichku grin-kartu
kad im je obecao
da shto vishe regruta popishu
to ce vishe ascendirati
tako trankvilizovani
ne primecujuci
da
umesto
osecaja uzashlosti
osecaju da im je neshto
dubooooooookooooooooo
ushlo :twisted:

POzdrav
:love3: :love5: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 01, 2008 5:03 pm 
Početnik

Tipfeler, trebalo je pisati OPS. Dakle, tada smo "odabrali" OPS. Detalji tog odabira mi nisu sasvim poznati, postoji mogućnost da nam je to nametnuto kroz genetski inžinjering, ali ono što je meni natuknuto je to da smo mi kao ljudska rasa vadili zlato za Anunnakije (dakle "za one koji dolaze ili su došli s neba"), a to je utjecalo na OPD/OPS opredjeljenje, u konkretnom slučaju OPS. Materijalno je OPS. Strah je najveća prepreka ljudskog napretka, a od rođenja nas indoktriniraju da svako razmišljanje izvan kutije je bogohuljenje (religija), od čega proizlazi strah za Božjom osvetom. Bog je stvaran (primarni Kreator), ali sumnjam da bi nas neograničena ljubav za svime što postoji kažnjavala na bilo koji način. Kazniti možemo samo sami sebe.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 01, 2008 6:05 pm 
Član foruma

Kako to misliš "Materijalno je OPS."
Možeš li malo pojasniti?
:occasion5:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 01, 2008 6:28 pm 
Početnik

Materijalno ili fizičko je OPS, odnosno vezanost ili povezanost uz materiju (fizički svijet). OPS ne postoji bez materijalnog i ima ekstenzivnu potrebu da manipulira. Dakako, balans nekakav mora biti, to jest OPD. S tim da OPS ne funkcionira nakon 4. denziteta (odnosno pojavljuje se ali samo kao "misao", opet radi potrebe balansa). Eh taj balans, nikad nije sve crno niti sve bijelo (barem ne u 3. denzitetu). Otprilike. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 01, 2008 7:28 pm 
Član foruma

Exile
Citat:
S tim da OPS ne funkcionira nakon 4. denziteta (odnosno pojavljuje se ali samo kao "misao", opet radi potrebe balansa). Eh taj balans, nikad nije sve crno niti sve bijelo (barem ne u 3. denzitetu). Otprilike.

Shvaćaš li da si sam sebi odgovorio da OPS nije samo materjalno. :twisted:

:thumbup:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 01, 2008 7:44 pm 
Početnik

Naravno. Sve je podložno različitim tumačenjima, tako i moje pogrešno izražavanje :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 26, 2008 12:24 am 
Početnik

Moonlight je napisao:

Citat:
'' Jučer mi je došla jedna misao. OPD znači orijentiranost prema drugima a OPS orijentiranost prema sebi no ako uzmemo u obzir da smo svi mi odnosno sva živa bića Jedno onda jedino može postojati OPS jer ako si orijentiran prema drugima u biti si orijentiran prema sebi. Pomažući drugome pomažeš sebi...''

Ovo je jako zanimljiva konstatacija, onako '' u sridu ''... :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 26, 2008 6:41 pm 
Administrator

Pa da... Ako je sve JEDNO, onda ne postoji neko drugo, pa sa percepcije tog 7. denziteta - ni ne može biti OPD.

Koncept OPD - OPS, kao i svi drugi dualiteti vrijede na svim nivoima denziteta ispod 7. Dakle, percepcije nivoa 1-6.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 26, 2008 7:03 pm 
Početnik

Odnosno, moguće je i sljedeće, ako je sve Jedno, da nit ne postoji OPD niti OPS orijentacija, već je to samo iluzija ljudi, OP-a, i svih znanih i neznanih eniteta u svim denzitetima, ma koliko ih bilo. Odnosno, mi unutar iluzije percipiramo takvu dualističku podijelu, ali ono '' nešto '' što postoji iznad iluzije, njemu je i OPD i OPS orijentacija, odnosno ljudi i ostali entiteti sve isto, jer to nešto sadrži to sve unutar sebe.

Barem nas sve to potiče na razmišljanje, a ne da budemo potpuno pasivizirani.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 26, 2008 7:07 pm 
Član foruma

Dualiteti deluju do 5, a ne do 6 'denziteta'.
U šestom počinju da nestaju tako što se Jedno spoznaje mentalno i u njemu se samo učestvuje percepcijom (jasnoviđenje, sveznanje, telepatija i sl.), a u sedmom se i dela kao samo Jedno (moć potpunog uticaja na materiju i događaje) zato što nestaje svaki trag dualiteta Jednog i onog koji dela.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 26, 2008 7:14 pm 
Administrator

Ne trebamo se na OPD i OPS ograničiti na bilo koje entitete! To bi mogli promatrati više kao SMJER energije. OPS teži k debalansu, a OPD k balansu.

Recimo, naša lijeva noga je OPD i kad hodamo ona čini točne pokrete kako bi mogli hodati normalno. Ali, možda desna noga malo zeza, hoće po svome, pa baš u nekom nezgodnom trenutku čini drugačije, neki debalans, pa malo šepamo na desnu nogu...

I onda se lijeva i desna noga "svađaju" koja je u pravu ili krivu... iako su u kontradiktornosti ( balans - debalans ), obje su dio nas. Da nemamo obe - nebi mogli uopće hodati!

Dakle, OPD - OPS možemo i promatrati više kao uzimanje ili davanje energije... usmjeravanje svega prema sebi ili pomaganje drugima energijom kad oni to zahtjevaju!

NE MJEŠATI OPD i OPS u "isti koš", jer OPD i OPS svijetovi nisu u zajedničkim realitetima, pa ne možete postaviti pitanje: "A što ako sam ja OPD, a neki OPS traži energiju?" :?

Nene... ne "žive" zajedno!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 26, 2008 7:22 pm 
Početnik

Jack987:

Citat:
Recimo, naša lijeva noga je OPD i kad hodamo ona čini točne pokrete kako bi mogli hodati normalno. Ali, možda desna noga malo zeza, hoće po svome, pa baš u nekom nezgodnom trenutku čini drugačije, neki debalans, pa malo šepamo na desnu nogu...

I onda se lijeva i desna noga "svađaju" koja je u pravu ili krivu... iako su u kontradiktornosti ( balans - debalans ), obje su dio nas. Da nemamo obe - nebi mogli uopće hodati!

:lol: da, slažem se, ali kad desna noga zašteka, cijelo tijelo se zanjiše i postoji mogućnost pada...Dakle, o djelovanju desne noge, ovisi i sudbina lijeve noge, odnosno tijela čovjeka kao cijeline...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 10, 2009 11:50 pm 
Jack987 je napisao/la:
Ne trebamo se na OPD i OPS ogranièiti na bilo koje entitete! To bi mogli promatrati više kao SMJER energije. OPS teži k debalansu, a OPD k balansu.

Recimo, naša lijeva noga je OPD i kad hodamo ona èini toène pokrete kako bi mogli hodati normalno. Ali, možda desna noga malo zeza, hoæe po svome, pa baš u nekom nezgodnom trenutku èini drugaèije, neki debalans, pa malo šepamo na desnu nogu...

I onda se lijeva i desna noga "svaðaju" koja je u pravu ili krivu... iako su u kontradiktornosti ( balans - debalans ), obje su dio nas. Da nemamo obe - nebi mogli uopæe hodati!

Dakle, OPD - OPS možemo i promatrati više kao uzimanje ili davanje energije... usmjeravanje svega prema sebi ili pomaganje drugima energijom kad oni to zahtjevaju!

NE MJEŠATI OPD i OPS u "isti koš", jer OPD i OPS svijetovi nisu u zajednièkim realitetima, pa ne možete postaviti pitanje: "A što ako sam ja OPD, a neki OPS traži energiju?" :?

Nene... ne "žive" zajedno!

Da... Cini mi se da ce uskoro ljudi ko i oni oni kitovi sto su se nasukali pocet nestajat hihi :D

Zemlja se mora nekako dualizirat bas iz tog razloga sto si rekao, sad se samo 'pitam' na koji ce se nacin to realizirat...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 12, 2009 8:25 pm 
Član foruma

Iako ne volim ovakvu podjelu,moram priznati da sam ja čisti OPD.

Ali svi koji misle da su samo OPD bića na visokim razinama se varaju.
Postoji i tamna strana.....

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 12, 2009 8:31 pm 
Odin je napisao/la:
Iako ne volim ovakvu podjelu,moram priznati da sam ja èisti OPD.

Ali svi koji misle da su samo OPD biæa na visokim razinama se varaju.

Odine, ne mozes biti OPD bice na OPS svijetu. Mozes se samo trazit i trazit i kad se nadjes, kad udjes u OPD svijet, nestajes sa OPS-a tj. ove zemlje di smo svi mi. Svi ljudi tu danas su OPS a ne OPD. Neki od nas smo samo odlucili ici u OPD sto ce znacit da kad odemo, da cemo se 'transformirat' kao sto je i smrt transformacija.

OPD i OPS ne zive skupa kako li je jack vec rekao.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 12, 2009 8:33 pm 
Član foruma

noxten je napisao/la:
Odin je napisao/la:

Ali svi koji misle da su samo OPD bića na visokim razinama se varaju.

Odine, ne mozes biti OPD bice na OPS svijetu. Mozes se samo trazit i trazit i kad se nadjes, kad udjes u OPD svijet, nestajes sa OPS-a tj. ove zemlje di smo svi mi. Svi ljudi tu danas su OPS a ne OPD. Neki od nas smo samo odlucili ici u OPD sto ce znacit da kad odemo, da cemo se 'transformirat' kao sto je i smrt transformacija.

Ok,poštujem tvoje mišljenje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 12:02 pm 
Početnik

noxten je napisao/la:

... ali mogu da zive u istom denzitetu, ako sam pazljivo "pazio na casovima".

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 12:39 pm 
drug_pavle je napisao/la:
noxten je napisao/la:

... ali mogu da zive u istom denzitetu, ako sam pazljivo "pazio na casovima".

Da al ne u istim realnostima. Nitko danas na planeti ne zivi u OPD-u. Ovo je realnost OPS-a. OPD se nalazi sa druge strane, strane koju mi ne vidimo, u kojoj mi ne zivimo.

Da bis dosao do OPD-a moras kompletno sa mozgom prvo biti tamo. Kad se spojis sa ja, kad sa njim postanes jedno, kad tvoj mozak pocne vidjat OPD, kad tvoje ponasanje postane ponasanje jednog OPD-ovca, kad regeneriras kompletno DNA, kad otvoris sve cakre koje imas u tijelu ukljucujuci i famozno trece oko itd... Kad se i tamo sa bicima upoznas kroz jedno takorekuc putovanje kao i vizualno putovanje koje vidis 0-24 sata na dan tada u jednom momentu sam sebi postavis pitanje i sa potvrdnim pitanjem odlazis u OPD. To znaci da vise ne zivis u OPS. Nazovi to transformacijom, smrti ili kako god da zelis. No u ono sto sam siguran, dug je put do tamo :D Treba svasta prozvakat :D

Primjer su ti oni kitovi sto su grupno poumirali prije nesto vremena. No mislim da postoje vise nacina transformacije. Samo recimo ja sebe pitam. Zasto ako vec idem tamo, zasto bi isao sa ovim tijelom. Zasto nebi novo odabrao. To je recimo moja 'misao' no mislim da se moze desit da ides tamo i sa ovosvijetnim tijelom. Da je to vise manje stvar tvoje odluke.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 9:22 pm 
Administrator

Citat:

Heh, ako ne jedeš niti biljke, niti životinje, niti ti ne treba voda... onda si MOŽDA OPD. Jer OPD-i ne "jedu" druge da bi preživjeli, žive od energije u drugačijim oblicima ( npr. svjetlosna, EM, itd. ) Recimo, "kod nas" je jedan pravac prema OPD-u što se tiče ishrane - život samo od sunčeve energije ( sungazer-i ), iako oni još NISU OPD. Frekvencija još potpuno ne odgovara, još uvijek obitavaju u našem realitetu.

Naravno, valjda znaš da je univerzum hiperdimenzionalne prirode... pa... ti to valjda neće predstavljeti prepreke kod boljeg razumijevanja okoline...

Kad širimo percepciju, onda se povećava i naša svijest, a time smo bliži OPD frekvenijskim vibracijama ( naravno, oni koji tako odaberu ).

Zasad - to smo - što smo!!! OPS vibracije oko nas, OPS realitet... mi jedino možemo "kretati se po rubu". I truditi se "ne biti pojedeni".

Znanje štiti kod toga, kao i kod svega drugog.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 9:28 pm 
Član foruma

Kako god vi kažete.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 491 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.