Sada je: pon apr 23, 2018 5:54 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Radiestezija
PostPostano: sub maj 30, 2015 12:41 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48
Ne znam koliko vas zna išta o radiesteziji, a i primetio sam da ovakve teme još nema, pa ću se potruditi da kažem nešto više oovoj oblasti kao i o bioenergiji, jer se isam bavim ovom tematikom, kao i praktikovanjem.

Citat:
Radiestezija predstavlja tvrdnju o osetljivosti na štetno zračenje koje nam dolazi iz zemlje i svemira. Pribor koji se koristi u radiesteziji su rašlje, visak i L antene. Svaka osoba može da se bavi radiestezijom. Ova veština se koristi u istraživanju rudnih bogastava, vodenih tokova, energetskih tokova, izgubljenih stvari, detektovanju zdravstvenog stanja. Radiestezija nije priznata u naučnim krugovima već ima pseudonaučni karakter.

wiki


Jedino se ne bih složio sa ovim da predstavlja tvrdnju o štetnom zračenju.
Jer iz mojih iskustava, uz pomoć instrumenata možete ispitivati apsolutno sve.
Kako to radi?
Vi visak, rašlje, l antene koristite kao merni instrumentkoji reagujena titraje maskulature fizičkog tela koje je trigerovano vašim energetskim telom. Kada su ispitivanja u pitanju, vi šaljete svoje više Ja ili energiju koja reaguje na zadatu informaciju. To je tipa sve u mikrosekundama. Potom se vraća u telo i pokreće merni instrument. Kada se radi najobičnije ispitivanje, više Ja odlazi u Akašu po informacije i isto tako se vraća sa titrajem za da ili ne.

Upoznao sam se radiestezijom kada mi je neki pandur random u nekom lokalu otvorio čakre sa viskom. Potom sam počeo da istražujem sve o tome, a i na kraju da se bavim sa tim. Najbolja je kombinacija bioenergija i radiestezija, jer ko još nije razvio ekstra senzorne osećaje koristi radiesteziju tačnije instrument kao detektor za promene u energetskom sklopu.

Koristeći minorne čakrena rukama vi možete izlečiti sve, od prehlade do raka. S obzirom kako razvijate svoj duh ibiće tako i snaga isceljenja raste. VI NISTE ISCELJITELJ, VI NISTE MOĆNI, NISTE SUPERIORNI, VI STE SAMO KANAL KOSMIČKIH ZRAKA, KANAL LJUBAVI I BOŽIJE SNAGE KOJI POMAŽE DRUGOM SVETLOSNOM TELU DA SE SAMO ISCELI. To je obavezna stavka pre početka sa radom.
Svaki put kad nekom radim dijagnostiku o aktivnosti čakri ili otvaranje, uvek, ali uvek pitam da li je pogodno sada raditi, potom pitam svoje svetlosno telo i zatim telo onog koji ište pomoć, ako su sva tri pitanja odgovorena titrajem "da" - počinjem sa radom.

Šta se dešava tokom seanse? Dva svetlosna tela se udružuju i pomažu fizičkom telu obolelog. Nekad samo preusmeravaš kosmičku silu, nekad moraš rike da koristiš, nekada moraš nekog obilaziti ili da ti ovaj dolazi više puta. Tretmani težih oboljenja traju nekad i jako dugo. Po par meseci.
Šta je jako bitno? S obzirom da smo takvi kakvi smo, u stanju smo da upijamo negativnu energiju i ta oboljenja pa se preporučuje pražnjenje nakon seanse. Ja samo znam kako sa viskom to ide, ali ću obajsniti u budućnosti ako neko bude pitao.

Pokušao sam svašta nešto da kažem, dodavaću u ovu temu sve što znam, kaoi iskustva.

PS Bioenergetičar i radiestezist može da bude svako, samo treba da proba i da bude uporan, skeptici, nevernici, pogani i ostalibolje da ne pokušavaju, jerje to uzalud, a i ima obolelih koji su skeptici bioenergije, njima pomoći tek kada se promene. Skepticima koji vas zovu, kada se rukujete osetite hladnoću. Moje iskustvo.

A sad, od srca, zbirka knjiga iz kojih sam učio

https://drive.google.com/folder/d/0B-3s ... Fmcnc/edit


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.


Powered by phpBB © 2010 phpBB Group
BH (BIH) by Šehić Nijaz