Pantelija je napisao/la:
Barbara je 'njihov čovek'. Iznosi laži i dezinformacije o čakrama tako da se one oslabljuju i postaju podobne za astralne uticaje. Naročito kada je reč o bojama čakri. Na primer korenska muladhara čakra je kod nje crvena (trebalo bi da bude braon) a to je boja astala i ko radi sa tom bojom na toj čakri postaje podoban da ga opsednu astralna bića, zna se koja. Mnogi su imali problema nakon njenih lepih vežbi a niko se time nije izlečio.
Inače ona je deo većeg trenda koji šire Iluminati a to je da se sabotiraju stare tehnike razvoja i buđenja kundalini energije.
Čak se pojavila nova verzija knjige 'Pet Tibetanaca' od drugog autora u kojoj je promenjen način disanja kako ga je prvobitno dao Peter Kelder. Čik pogodite zašto!
I naš Jack je na svoj način učestovao u tome, na sajtu
http://www.val.hr/znanje/znanje.html okaćio je skraćenu verziju Pet tibetanaca u kojoj je izbacio šestu i najvažniju vežbu. (Možda nije on to uradio ali on to širi dalje koliko vidim.)
Hej, Pantelija, daj molim te možeš li podastrijeti dokaz ili barem neki jak argument za tvrdnju da je Barbara "njihov čovjek" Drugo, ko ti je molim te rekao da je prva čakra smeđa, a ne crvena, ako sam te dobro razumjela? O kojim vježbama Barbarinim govoriš i tko se to nije izliječio, imaš li nam par imena i sl.
Nisam ni pogledala Jackovu verziju Pet tibetanaca, ali znam za knjigu u kojoj i stoji da ima 5 tibetanskih vježbi. Znam i za šestu, a ona se radi ako se ima problema sa prejakom seksualnom energijom.
I molim te Pantelija nemoj više da budeš tako paranoidan, svojim tekstom si me isprepadao, čovječe! Sad ispada da ništa nije onako kako jest, jer da je Barbara iluminat, da pet tibetanaca nisu više društvo od pet vježbica ili šest, nego nešto deseto, i da su se i tamo umiješali iluminati, ma hajde čovječe, ??!!!
Imaš li ti uopće ijedan jedini dokaz ili argument za tako izuzetno jake i bombastične tvrdnje? Ako imaš, bujrum, opleti i ja ću ti prva povjerovati ako vidim da su zaista istiniti. Nemaš problema! No, daj ih čovječe, daj ovdje na forum! Mene lično Barbara uopće puno ne interesuje, imam svoj stil i način iscjeljivanja, a tibetance radim kad me ne mrzi, no ono što me zaista mrzi jeste kad su ljudi ovako na prečac totalno isključivi, nameću gotove stavove, a koji su u potpunoj suprotnosti sa onim što većina nas zna o ovim temama.
A.