lola je napisao/la:
ljilja87 je napisao/la:
postovana interesuje me kako dolazite do amino kiselina tj.kako ih i odakle nabavljate i koliko kosta terapija sa njima unapred zahvalna :*[/quote
ja ih nabavljam preko mog dr. GNM-a.ne znam kako bi uopće sama došla do njih.nezahvalno je govoriti o cijeni,ali čini mi se dosta prihvatljiva, oko 70 eura po terapiji.
srdačan pozz

e ta cena koju ste mi rekli je jako prihvatljiva i bila bih prezadovoljna da toliko kosta terapija mojoj devojcici vodila sam je na pregled i odredjena joj je terapija amino kiselinama 5 redovnih terapija od kojih jedna traje 60 dana i kosta verovali ili ne 1500 eura

a gde su ostale 4 nama bi trebalo 7500e za to lecenje.citala sam po internetu da mogu da se nabave u rusiji odakle je i bio doktor koji je uradio privatan pregled ali dzaba da nabavim terapiju kada nece da mi daju raspored tj redosled kako se piju .to je jedan od uslova da se kiseline kupuju od njih i na taj nacin mi izaziva sumnju kod lekara posto nije registrovan u srbiji.
mnogo sam razocarana jer nemogu da priustim toliki iznos da imam auto da prodan ali nemam nazalost

hvala vam pozdrav