Citat:
metal a?cuj,i moji su navikli na metal
ma daleko od toga da ja to danas pred njim puštam, kažem samo prije 4-5 god. dok sam bio malo nabrijaniji sam ga puštao bio on blizu zvučnika ili ne. inače, zec mi je praktički cijeli život proveo na velikom balkonu i nikada nije bio previše u kavezu, čak je i na more išao, skakutao po prirodi, vrtu po par sati, svašta je proživio, jebi ga životinje nisu za zatočeništvo ali šta ćeš, takav je svijet.
Citat:
nadam se samo da mu ne pustas black i death,od toga je komotno mogo i gore zavrsit
jok, ne puštam ja zecu nikakvu glazbu, on je kunić, šta će njemu glazba, ali to sam već gore napisao. inaće, slušam progressivu

black i death puno rijeđe
Citat:
mislim da ti je zec oglusio garant
da, ne znam dal je oglušio jer reagira na lajanje pasa i neke jače zvukove, samo to mu je nakon moždanog valjda poremetilo i sluh i vid.
Citat:
oporavice se on,al imaj na umu da je vec u ranim poznim godinama tak da ne ocekuj cuda.
a znam, al svejedno ja sam malo neko vrijeme bio usmjerio um u meditaciji da mu malo pomognem. inaće, već se dosta oporavio, kažem, samo mu malo glavica još uvijek ide u stranu, ali sam pročitao da je tako to nakon moždanih.