Sada je: sub maj 03, 2025 4:08 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 98  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri okt 15, 2008 7:50 pm 
Početnik

Pozdrav drustvo ! Mali problem, jedva sam nabavio 30% peroksid da bi na kraju procitao da treba 35% food grade za internu upotrebu sa ionskim srebrom. E sad da li da stavljam ili ne stavljam mislim naravno na taj 30% par kapi u otopinu ? Koji vi stavljate i gdje nabaviti 35 % peroksid ? Evo godinu dana ne pijem antibiotike a prije toga da i ne govorim. Pozdrav !

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 15, 2008 8:02 pm 
Početnik

Opet ja. U medjuvremenu sam procitao da dezaco koristi 35 % sad samo gdje ga nabaviti ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 15, 2008 11:01 pm 
Član foruma

jeli netko vidio oaj filmic? http://uk.youtube.com/watch?v=lNAhnvuO2 ... re=related

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 15, 2008 11:10 pm 
Administrator

Haha, dobro su ga našminkali... a i čovjek ima vrlo lažljive oči... ne može se sakriti to tako lako... hehe.

No, plašenje ljudi je vrlo učinkovita metoda da troše baš one proizvode koje oni i proizvode... šta ćeš... "mnogi su pušili, puše ga i pušit će ga"... ( Hrkljuš, Djeca Matriksa ).

Znanje štiti.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 16, 2008 6:46 am 
Član foruma

Ne Jack, to nije šminka ni laž.
To je lep primer zloupotrebe koloidnog srebra (uzimanje do 1000 puta veće koncentracije od potrebne) da bi farmaceutska mafija putem svoje TV, CNN, zaplašila narod od dobre metode lečenja.

A ti bi mogao konačno da izbrišeš ono tvoje pogrešno uputstvo na početku o spravljanju koloidnog srebra:

'Za elektrode možete upotrebiti žicu ili foliju od čistog srebra ( a pogodni su i srebrni predmeti kao što su npr. 2 žlice iz srebrnog kuhinjskog kompleta - ionako vam stoji bezveze u ormaru)'

da se neko ne bi otrovao od njega.
Naglasi da se koristi isključivo čisto srebro.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 16, 2008 11:29 am 
Član foruma

bad.ass je napisao/la:

Search opcija,

http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... 8535#48535

http://www.sotainstruments.com/blue_man.asp

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 16, 2008 11:45 am 
Član foruma

e jebiga :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 16, 2008 12:08 pm 
Član foruma

drkalo je napisao/la:
Opet ja. U medjuvremenu sam procitao da dezaco koristi 35 % sad samo gdje ga nabaviti ?

Ja sam kupio kod njih:
http://www.orkalab.hr/home.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 16, 2008 9:15 pm 
Administrator

Citat:
A ti bi mogao konačno da izbrišeš ono tvoje pogrešno uputstvo na početku o spravljanju koloidnog srebra:

'Za elektrode možete upotrebiti žicu ili foliju od čistog srebra ( a pogodni su i srebrni predmeti kao što su npr. 2 žlice iz srebrnog kuhinjskog kompleta - ionako vam stoji bezveze u ormaru)'

da se neko ne bi otrovao od njega.
Naglasi da se koristi isključivo čisto srebro.

Ok, rješeno. Bila je to ionako zezancija, ali vidim da se može dogoditi da ju ljudi ne shvate kao takvu. No dobro...

Bilo kako bilo, lik nije posivio od koloidnog srebra, jer to jednostavno nije moguće. Isto bi bilo kao i da kažemo da će netko poplaviti ako pojede previše šljiva u jednom danu. Neće. Niti će pocrveniti od previše rajčice.
Moguće da je lik, kao i drugi koji su koristili neki proizvod koji sadrži srebrni sulfat ( srebro + sumpor ), ali to nema veze sa koloidnim srebrom.
Isto bi bilo kao da kažete da je neki element otrovan, ali to ovisi o tome kako je spojen, kakve su mu valentne veze atoma, dakle, vrsta konstrukcije... jedna vrsta spoja je otrovna, a druga nije. Ili kako je spojen sa drugim elementima...

Ovdje se kod koloidnog srebra radi o ionskim vezama, nema tu atoma, molekula koje se "talože". Ioni su uveliko manji od stanica i bez problema prođu kroz membrane stanica... nema tu nikakvog taloženja, koje bi eventualno moglo kasnije biti vidljivo.

No, bit je shvatiti "recept" za plašenje ljudi kako sami nebi koristili ovaj jeftini lijek, već kupovali razna njihova sranja u obliku tableta i tko zna čega...

Uostalom... pitanje za razmisliti:

Da li bi rađe ovako izgledali, kao ovaj "sivi" lik i bili potpuno zdravi, ili imali rak, od kojeg ćete vjerojatno umrijeti i izgledali kao najzdraviji čovjek?

Ha? Iskreno!
:?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 17, 2008 2:33 pm 
Član foruma

eto mene ... viteza od srebra
8)

Prva otopina urađena. 3dcl.
Sve striktno po "propisu" i s prethodno navedenom opremom.
Otopina je izgledala odlično.
Nikakvih taloga, boja te sličnih stvarčica.
Prema formuli, trebalo je ispasti nešto oko 10 ppm.
Ako oduzmemo sve greške formule te umanjimo za te neke postotne vrijednosti, recimo da sam dobio
nešto oko 5 ppm-a. Valjda.
Nisam dodavao H2O2 jer sam odmah namjeravao upotrijebiti otopinu.
Ok.
Probao malo liznuti - ništa.
Probao malčice popiti - ništa osim nekog slatkastog okusa.
Buraza natjerao da si ukapa malo u sinuse. Nakon što je malo "gricklao", prestalo i - ništa.
Ponovio još jednom - ovaj put izostalo i to "grickanje".
U sinusima i dalje sve bez promjena.
Ok.
Nemam mačku (više), nemam psa ... ali imam dva cvijeta koja su počela posve lagano žutjeti na
vrhovima listova. Kaže teta u cvjećarni da su ih napali neki mikroorganizmi. Pojmimo da su ta dvojica tada
idealni testni mediji. Jedan puzavac a drugi bambus.
Okomio sam se na njih.
Puzavcu sam ulio 1 dcl u njegovu oveću teglu a bambus pošpricao (s pola dcl).

Bambus je uvenuo još isti dan a puzavac sutradan. :shock:
Obojici pokoj duši a nama pitanje - što sam uradio pogrešno?
#-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 17, 2008 6:08 pm 
Član foruma

Ovih dana sam malo experimentirao sa KS, uspio sam napraviti 100ppm (prema formuli, premda nisam siguran jel moguce napraviti takvu otopinu s malim strujama i naponima) otopinu nakon 80 sati, obavezno stalno mjesanje, mali napon, ogranicena struja. Otopina je totalno prozirna, nakon dodavanja 1-2 kapi 30% hidrogena nema nikakve maglice, otopina je i dalje prozirna, uhvatilo se dosta oksida na elektrodu. Ova otopina nije za konzumiranje, cilj mi je bio vidjeti kako ce otopina izgledati na 100ppm.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 17, 2008 7:08 pm 
Administrator

Citat:
Bambus je uvenuo još isti dan a puzavac sutradan.
Obojici pokoj duši a nama pitanje - što sam uradio pogrešno?

Biljke trebaju neke bakterije i mikroorganizme radi svojeg balansa. Vjerojatno si ih ubio mnoštvo i jako poremetio balans, pa se dogodilo to što se dogodilo...

Npr. biljke se gnoji, zemlja im je onda bogatija nekim kemijskim elementima i mikroorganizmima koji im odgovaraju. Da ti to popiješ - vjerojatno bi umro, jer je to otrov za ljude. Ali, za biljke je hrana. Ili bar katalizator da bolje rastu i napreduju.

Iskreno, da ubijemo u sebi sve mikroorganizme i sve bakterije - i mi bi otišli u 5. denzitet. I nama su potrebne neke bakterije i mikroorganizmi za živjeti u ovim ovakvim fizičkim tijelima.

Kod djelovanja koloidnog srebra - ne možeš očekivati da će djelovati odmah i potpuno otkloniti sve poteškoće. Možda se tek za par dana pojave neke vidljive promjene. Sinusi se polako oporavljaju, ne brini. Malo po malo i stanje će biti sve bolje i bolje, naravno, ako nastavi tretman sa koloidnim srebrom. Može si kapati u nos, kao kapljice za nos...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 17, 2008 9:32 pm 
Član foruma

Inace plavi covjek, ovaj sto je pretjerao sa KS, bio je gost Oprah, no emisiju nisam gledala, bila sam tek u prolazu...
Tako da sumnjam u prijevaru. Vjerojatno ga je i ona provjerila da nije laznjak.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 17, 2008 11:52 pm 
Početnik

Ja sam koristio 99.9% srebro i analiza otopine je pokazala da je OK, ali sam jasno vidio da sa 99.0%-tnim srebrom ne bi bilo dobro (btw, srebrni predmeti su obično od 95%-tnog srebra). Evo razloga:

Srebro se danas više ne dobija iz rudnika srebra nego kao nusprodukt pri preradi ruda drugih metala, uglavnom cinka, bakra ili olova. Otkriće srebra u rudama tih metala mu je spustilo cijenu skoro 100 puta u odnosu na srednji vijek kada je bilo samo oko 2 puta jeftinije od zlata. Srebro koje sam ja koristio je sigurno dobijeno kao nuprodukt prerade olova jer je analiza otopine pokazala sadržaj olova u koncentraciji koja je dozvoljena za pitku vodu, dok bakra i cinka nije bilo niti u tragovima. To znači da bi 99.0% srebro dobijeno iz iste olovne rude sadržavalo 10 puta više olova nego 99.9%-tno srebro, a samim tim bi i koncentracija olova u otopini KS nakon elektrolize bila prevelika.

Srebrne šipke sam kupio u Rafineriji plemenitih kovina u Zagrebu, njihove su dovoljno dobre (99.9%).

Iz ovih razloga svima preporučam da svoje otopine analizirate (postupak sam opisao u prethodnim postovima), nešto možete napraviti sami, a ostalo ćete morati u nekom laboratoriju. Takve analize (tražite standardnu analizu metala kao za test pitke vode +srebro) koštaju 300-400 kn, ako se otopina pokaže ispravna znači da slijedeći put morate samo ponoviti isti postupak i bit ćete sigurni.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub okt 18, 2008 10:22 am 
Član foruma

molim da mi se jave strucnjaci.

Procitala sam da ako se koloidno srebro veze sa solima da postaje otrov. Tog dijela sam se sjetila taman kad sam si mislila u morsku vodu (kapi za nos) staviti malo koloidnog srebra da ukapam u sinuse. Znaci napravila bi si otrov?!
to me je potaklo na pitanje sto se desava sa istim u mojem zeludcu?? jer ako jedem nakon ili prije njega ono se isto veze sa solima unutar mene.

molim pomoc !

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 19, 2008 6:33 pm 
Početnik

Morska voda sadrži natrijev klorid, a definitivno nije dobro miješati ga sa srebrom PRIJE ulaska u želudac jer može nastati srebrni klorid koji je štetan (kao i skoro sve srebrne soli). Želučana kiselina (sastoji se uglavnom od kloridne kiseline, HCl) reagira sa srebrom i stvara srebrni klorid, ali on u tom dijelu probavnog trakta više nije opasan za zdravlje. Srebrni klorid je opasan ako se unosi u organizam na bilo koji način, kroz usta ili nos, kroz oči (nekad se srebrni nitrat kapao bebama u oči, ali se pokazalo da je štetan) ili kroz kožu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 20, 2008 5:20 pm 
Član foruma

U vezi Argirije moram dati komentar : Koja je to pamet da se produzi sa uzimanjem srebrene vode ukoliko primjeti pocetak fleka na kozi i da tako nastavi dok totalno ne posrebri kao borije na pecnici.Ta bi se bolest morala zvati "Glupost" a ne Argirija..

pozz

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 20, 2008 7:32 pm 
Član foruma

kokal je napisao/la:
U vezi Argirije moram dati komentar : Koja je to pamet da se produzi sa uzimanjem srebrene vode ukoliko primjeti pocetak fleka na kozi i da tako nastavi dok totalno ne posrebri kao borije na pecnici.Ta bi se bolest morala zvati "Glupost" a ne Argirija..
pozz

Nije to glupost.
Taj čovek je programiran da to uradi da bi ga snimali na CNN i razne show programe da služi kao dokaz o navodnoj štetnosti srebrne vodice.
A verovatno su ga nakljukali srebrom u nekoj laboratoriji da ubrzaju stvar.
Ne budi naivan. U USA se tako nešto ne radi iz 'gluposti', sve se radi planski i promišljeno. Naročito kada su Oprah i CNN u igri.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 20, 2008 8:34 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
kokal je napisao/la:
pozz

Nije to glupost.
Taj čovek je programiran da to uradi da bi ga snimali na CNN i razne show programe da služi kao dokaz o navodnoj štetnosti srebrne vodice.
A verovatno su ga nakljukali srebrom u nekoj laboratoriji da ubrzaju stvar.
Ne budi naivan. U USA se tako nešto ne radi iz 'gluposti', sve se radi planski i promišljeno. Naročito kada su Oprah i CNN u igri.

meni bas zgodan takav :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 21, 2008 12:25 am 
Član foruma

Vishe nego verovatno ,samo kazem : i da se bilo kome desi takvo nesto samo lud bi isao dale sa uzimanjem sreb.vode

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 98  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.