Sada je: sri maj 14, 2025 12:10 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hranjenje Suncem - Sungazing
PostPostano: ned dec 12, 2010 9:27 pm 
Član foruma

kandorus je napisao/la:
Citat:
Pantelija

Sungazing...
... pomaže posredno u jačanju oka potrebnim vitaminima.

O kojim vitaminima konkretno govoriš?

Vitami D ako se nevaram i cijeli spektar boja koji se kroz oko generira u nama potrebne elemente...

Ljudi jos nisu svjesni kolko nam kradu Sunce i koliko ga je zapravo malo u zadnje vrijeme. Pogotovo za vrijeme izlaska i zalaska uvjek je nekakav oblacni plast na strani gdje je Sunce.
:| Nema sanse da spojim 2 sungazinga zadnjih par mjeseci :love3:

Ocito nas tu pored sve kemije kontrolni sistem dere na veliko . Citao sam da u zemljama gdje je polarna noc ljudi idu na tretmane punog spektra boja zbog depresija i ...
Zato si planiram nabaviti zarulje punog spektra (antidepresivne:) i zamjeniti ih ovim nevaljalim "stednim"..

Bez obzira na sungazing izlaganje suncu bi trebali prakticirati kao pranje zubi :hello2:

Zelim vam sto vise suncanih dana :love3: :love3: :love3:

Vrh

PostPostano: čet jan 20, 2011 12:09 am 
Početnik

http://www.metropolistv.nl/en/search/su ... -in-serbia

Vrh

PostPostano: sub jan 29, 2011 11:58 pm 
Početnik

Ovo je song pisan u rep fazonu pa nije baš neki filing ako ga ne čitate kao takvog.

:love3:

SOLARNI REP

Serotonin, Melatonin, Dopamin i DMT,
variš brate i sestro, gledajući u Sunce.
Gudre se mani ona ti mozak i telo tamani.
Baci oči ka Suncu, oseti njegovu ljubav,
u Svom srcu.
Kada Sunce izlazi ili kada zalazi,
ono hoće sa tobom da se mazi.
Stani bos na golu zemlju,
zaboravi briga, zaboravi tremu.

I, zapamti dobro da:
Oseti benefite i čari njegovog sjaja,
veruj mi biće ti skroz do ja*a.
Zaboravi na bolesti, glad, spavanje...
za tebe se brine tvoje Sunce.
Nećeš više jesti, pazi koja je to spika,
imaćeš energiju jaču od bika.

Pitaš se kolko to košta i koje pare,
jbga care Sunce ne radi na dolare.
Samo baci oči ka Suncu, oseti njegovu ljubav,
u svom srcu.
To nije teško, samo laganini uživaćeš,
ceo život u njegovoj milini.
I opet se pitaš kako to,
e sad me jeb*š zar si zaboravio?

Autor: San Jogi Instruktor: Miroslav Kiš- Cybermikan

Ovo je song pisan u rep fazonu pa nije baš neki filing ako ga ne čitate kao takvog.

Vrh

PostPostano: pon jan 31, 2011 4:56 pm 
Početnik

A, možda je ipak nauka i struka uspela da obejdini neka parcijalna istraživanja na ovu temu i potvrdi ih u praksi.

O predavaču: Dr. Slađana Velkov je rođena 1964. god u Skoplju. Odrasla je u Srbiji. Studirala je medicinu u Nišu i Skoplju gde je i diplomirala. Radila je za Ujedinjene Nacije u Makedoniji, kao lekar opšte prakse na urgentnom odeljenju u Vranju i u Kuvajtu kao lekar i menadžer za razvoj medicine. U zadnjih nekoliko godina, bavi se edukovanjem ljudi o pravilnoj ishrani i načinu života. Održala je preko 60 predavanja u Saudijskoj Arabiji, Indiji, Srbiji i Makedoniji. Kod nas je o njoj pisala Politika, magazin ONA, Večernje Novosti, Biznis Magazin, Vranjske Novine, a gostovala je i na TV i Radio Vranje i Radio Iskon. Sada živi i radi u Saudijskoj Arabiji.

Predavanje je nastavak predavanja "Povratite svoje zdravlje i dugovečnost 1" u kome detaljno objašnjava uzroke skoro svih bolesti kao i njihove besplatne, prirodne tretmane. Danas smo svedoci naglog povećanja mnogih bolesti. Šta je uzrok tom povećanju? Kako možemo da živimo zdravije i duže? Odgovor na ova fundamentalna pitanja je naizgled veoma jednostavan. Treba nam dovoljno sunčeve energije: iz žive biljne hrane i direktno iz sunca.

"Povratite Svoje Zdravlje i Dugovečnost 2"

Sadržaj:
1. Zaprašivanje (chemtrails)
2. GMO
3. Šta je codex alimentarius?
4. Kako sačuvati i poboljšati svoje zdravlje
5. Hrana budućnosti

Na predavanju je bilo reči o opasnostima zaprašivanja (chemtrailsa), njihovom sastavu i opasnostima po zdravlje. Takođe, koliko je genetski modifikovana hrana opasna po naše zdravlje i okolinu, kao i o zakonu o hrani koji se sprema na usvajanje u Srbiji, a koji donosi mnoge opasnosti po zdravlje i okolinu. Konačno, bilo je reči o tome na koji način da se sami zaštitimo i povratimo svoje zdravlje.

09_Slađana Velkov - "Povratite svoje zdravlje i dugovečnost 2" - Bgd (30.01.2011.)

:love3:

Vrh

PostPostano: sri feb 23, 2011 9:02 pm 
Član foruma

CITAT iz SVETOG PISMA

I jos rece bBog: Evo dao sam vam sve bilje sto nosi semi po svoj zemlji i sva drveta rodna koja nose seme, to ce vam biti za hranu.

Vrh

PostPostano: sub feb 26, 2011 10:19 pm 
Član foruma

Evo otkrivam ovo istrazujuci o HUNZMA potomcima Aleksandra velikog ali necemo o tome sada.

http://www.biblelife.org/hunza.htm
http://www.youtube.com/watch?v=eZH_EFUllDU
http://www.jesus-is-savior.com/land_of_hunza.htm

Vrh

PostPostano: pon mar 07, 2011 12:16 am 
Član foruma

U hrvatskoj

http://www.youtube.com/watch?v=2Nh6wQ-iAiM
http://www.youtube.com/watch?v=2p4DC16aH7k
http://www.youtube.com/watch?v=DcklB9ebQnE
http://www.youtube.com/watch?v=qr7Zv6okPHo
http://www.youtube.com/watch?v=YkVcqdZGJso
http://www.youtube.com/watch?v=NHryXZksqnQ

Vrh

PostPostano: sub mar 26, 2011 11:05 pm 
Član foruma

http://www.vimeo.com/21531944

:-k

:-s

Vrh

PostPostano: sub mar 26, 2011 11:21 pm 
Član foruma

SKANDALOZNO! na sto se svodi ljudski zivot

Vrh

PostPostano: ned mar 27, 2011 11:20 am 
Član foruma

Caki Cale je napisao/la:
http://www.vimeo.com/21531944

:-k

:-s

Šta će tek meni da urade :roll:
Do sada mi je samo spomenuto da bi neko mogao da me ubije.

Nakon pažljivijeg gledanja Mikanove objave batinjanja, nameću mi se neke opravdane sumnje.

Da li je njega zaista farmaceutska mafija pretukla?
Ne verujem.
Prvo zato što bi za to angažovali profesionalce, a oni taj posao rade prilično ćuteći, ne filozofiraju sa klijentom o svojim razlozima tako da sve odaju ko su i zašto. Čak ni kola ne parkiraju u blizini da ne budu identifikovani - a Mikan kaže da ih je video sa kolima.
Mikan tvrdi da su mu rekli da on ugrožava posao farmaceutske industrije sa solarnom jogom, što je besmislica, njihov posao raste i uopšte nije ugrožen. Pogotovu ne sa sangejzingom za koji je potrebno godine da se završi, a završi ga jako malo ljudi koji ga započnu, a još manje ga započnu na ispravan ančin, većina se ne potrudi ni dobro mesto da nađe odakle će da gleda u sunce.
Dakle, to je apsolutna besmislica.
Da ga je pretukla farmaceutska mafija proveo bi se mnogo gore i ne bi znao šta ga je snašlo.
Mislim da ga je neko drugi pretukao iz nekih drugih razloga, a Mikan je to iskoristio da se prikaže kao velikomučenik sangejzinga jer je stalno u svom Ego tripu.
U kolikom je on tripu sa tim vidi se po tome što uopšte nema svoj normalan život izvan toga. Ljudi koji se bave sangejzingom i popularišu ga, ne žive samo za to i zbog toga, već imaju neki svoj privatni život, a sangejzing im dođe kao lep i koristan dodatak.

Sama priroda sangejzinga je takva da praktičara oslobađa svake fiksacije i fanatičnosti u vezi bilo čega, pa i samoga sangejzinga. To je i moje iskustvo, sunce vas prosto otapa od svake jednostranosti i potrebe za isticanjem i nametanjem.
Zato Mikan stalno protivreči sam sebi i samoj praksi sangejzinga kada se postavlja kao fanatik sangejzinga. A to upravo radi sve vreme i još se hvali time.

Mogu samo da pretpostavim ko ga je i zašto pretukao, možda je gej pa je naleteo na "homofobičare". To se dešava po Beogradu i većim gradovima.

Moje subjektivno uverenje je da mu se upravo to i dogodilo.

Drugi razlog za sumnju je njegovo ispovedanje da mu trebaju pare za promociju sangejzinga i za održavanje sajta. I to materijalno ispovedanje je zgodno uklopio u ovo ispovedanje o prebijanju od 50 minuta.
Ako neko želi nešto da promoviše neka to promoviše, ne bi trebalo da traži pare od publike kojoj promoviše za tu promociju (to plaća onaj ko se promoviše, neka firma ili osoba). Ovako izgleda više nego sumnjivo.
Kaže da mu treba 120 evra mesečno za sajt i još 10 evra za doplatu protoka svaki mesec.
Ako se malo pogleda po cenovnicima web hositnga po Srbiji, nećete naći nigde takve cene, one su mnoooogo manje. Najviše do 50 evra godišnje, ne mesečno. Njegov sajt je pretežno tekstualni i nema mnogo materijala za download, zapravo nema ga uopšte, sve su to linkovi ka drugim sajtovima (4shared, youtube, vimeo), tako da mu i ne treba veliki prostor i protok. Osim toga pun je reklama koje verovatno donose više prihoda od održavanja sajta.
Znači da po tom pitanju Mikan sigurno laže.

Na njegovoj Fejsbuk strani kaže, ima sve više prijatelja koji ga podržavaju. Nemam pristup Fejsbuku jer ga ne koristim i ne mogu to da vidim, ali drugi kažu da je samoinicijativno pridodao mnoge ljude, kao članove. Među njima i Borisa Tadića i Dobricu Ćosića (možda je dodao još nekoga poznatog).
To je bezobrazluk, jer lepo postoji opcija "Ask to join Group". Ako te interesuje, zatražiš da se pridružiš grupi. Ovako se stiče utisak da ga svi oni podržavaju.

Na kraju, moguće je i to da su mu zaista masoni poslali neke batinaše koji su loše odradili posao, ali sve ovo su činjenice koje su mi suviše uočljive da bi ih prevideo.

Zadnja izmjena: Pantelija; ned mar 27, 2011 9:22 pm; ukupno mijenjano 8 put/a.

Vrh

PostPostano: ned mar 27, 2011 12:04 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Šta će tek meni da urade :roll:
Do sada mi je samo spomenuto da bi neko mogao da me ubije.

Ozbiljno?!?! :-k

Vrh

PostPostano: ned mar 27, 2011 1:06 pm 
Član foruma

SOLARNA JOGA / SUNGAZING

http://www.facebook.com/login/setashome ... id=2099136

U 19 stoljecu britanci su u Indiji otkrili postojanje jogija koji su navodno imali vise stotina godina, tako su sa velikim interesom zapoceli istrazivati fenomen fantasticno starih i vitalnih ljudi. Ti stari ljudi-jogiji poznavali su jednu od najcuvanijih tajni svih vremena"solarnu jogu" odnosno nacin ili tehniku s pomocu koje se direktnim upijanjem energije sunca, može podmladiti fizicko tijelo. Ljude koji su ovladali mocima manipulacije suncevom energijom nazivaju"oni koji se hrane bozjom manom" Najpoznatiji solarni jogiji 19 i 20 stoljeca su Swami Visudananda, Prahlad Djani, lutajuci svetac Sun-jogi Umasankara i Hira Ratan Manek, takodje lutajuci svetac Sun-jogi koji nesebicno prenosi savremenim ljudima ovo prastaro znanje. Ovaj zadnje nabrojani je prosao ispitivanja NASA, americke agencije za svemirska istrazivanja u trajanju od skoro 2 godine, a nikada ni jedan covjek prije Maneka nije bio podvrgnut tako temeljitim i dugorocnim testiranjima. Zakljucak znanstvenika NASA bio je da se radi o fenomenu, jer su sva istrazivanja pokazala stvarne vrijednosti solarne joge, a neke tehnike su uklopljene i u program za obuku astronauta. Nekoliko naucnika isprobalo je osobno Solarnu Jogu i bili su fascinirani nacinom i brzinom kojom su potaknuli svoje Paranormalne sposobnosti, one su kod svakog covjeka latentne, ali ih je tesko pobuditi, zato mnogi odustaju, jer sve tehnike zahtjevaju dugogodisnji svakodnevni rad, ali ne i Solarna Joga, ona brzo i mocno budi uspavane sposobnosti covjeka, kao i njegovo zdravlje. Primjenom i svakodnevnim vjezbanjem solarne joge, nestaju sva fizicka i psihicka oboljenja u roku od nekoliko mjeseci. Energija sunca i njen dugin spektar boja odgovaraju boji organa u ljudskoj bioplazmi- auri, iscjeljivanje bojom poznata je holisticka metoda i primjenjuje se u SAD, Francuskoj, Engleskoj, Njemačkoj, Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Indiji......!

Tecaj solarne joge kratak je i lako savladiv, te ne trazi nikakve fizicke napore, niti zahteva neke fizicke vezbe posebnog karaktera, samo nesto zelje i volje, kada ste donjeli odluku o promjeni kvalitete zivota, vec ste ucinili pola posla, ucinili ste inicijaciju i evokaciju. Solarna Joga se moze nauciti prakticirati i bez vodstvom nekog iskusnog trenera, gurua ili praktikanta, za sada ne postoje pisana djela o toj u tajnosti dugo cuvanoj tehnici, ali imate dosta uputstava, video materijala, slika za tu praksu.

"Bez sunca nema zivota, svaki pokret svakog zivog bica dogadja se zahvaljujuci suncu"

http://vimeo.com/19467555

Vrh

PostPostano: ned mar 27, 2011 5:18 pm 
Član foruma

Bilo sta bilo, bez razlike koliko moze to biti korisno, nema bolje predostroznosti od slusati svoje srce. Ako dobijete neki unutrasnji nagon da prakticirate solarnu jogu, onda to i ucinite, ali nikako nemojte gledati u sunce ako ponekad osjetite nesto nelagodno, ili neku bol ili slicno. Nase telo tacno nam salje signsle sta da radimo. Lepotu na silu NEMA.

Vrh

PostPostano: ned mar 27, 2011 7:06 pm 
Početnik

Da se i ja ukljucim oko sagejzinga.Jos nisam poceo da vezbam,oprezan sam,ne bih da se zeznem...
Lepo je to sto ima puno dobrih iskustava i verujem da je tako.primera je puno,ne samo sa ovog foruma.Za ovih 10 dana procitao sam puno materijala sa vise strana,knjige,video itd.
Najveca mi je dilema i strah,sta ako ostetim vid?
Ima primera da su neki ostetili vid,ajde da dam primer:Gospodja iz Hrvatske koja je po uputstvima HRM-a radila stigla na 22 min. i morala na operaciju.pitao sam saybermikana za to,ali on misli da nije razlog gledanje u sunce,a gospodja kaze da nista drugo nije radila i da nije na drugi nacin povredila oko.
Na facebook-u javlja mu se(sajbermikanu) momak koji opisuje da mu se pojavio neki zuti pecat na oku koji je u sredini crven i da oseca neki pritisak??!!!
Pogledao sam na snimku Hiru,zagledajte mu malo oci,ima i on neke mrlje...nisam zlonameran,samo sam oprezan,mozda i previse ali to sam ja.
Znam da je tesko dati nekom garancije ali ja dok ne budem siguran u ovo sigurno necu poceti.
Sto se Saybermikana tice,stvarno mi ga je zao,mislim da nije zlonameran,ali da preteruje,preteruje brate,po 1000 puta pominje sajgezing,sajgezing...
Ispade kao neka mantra.
Na nacin kako on radi samo ce udaljiti ljude od toga.Ima svako knjigu ili net pa ko voli nek izvoli.
Ne treba nikom Mikan ni Hira da pocnu da rade...uputstva su jasna. :love3:

Vrh

PostPostano: pon mar 28, 2011 8:11 pm 
Član foruma

Pošto Kibermikan ne može da odgovori jer je banovan, a mislim da niko ne bi morao da bude za stalno banovan, dovoljan je privremeni ban ako dosadi i prekrši pravila - izneću ovde neke nove detalje.

Dopisivali smo se danas i izgleda da su ga zaista tukli batinaši farmaceutske mafije, mada ne može da dokaže iz koje tačno firme, tako da sve i dalje ostaje njegova priča dok počinioci ne budu uhvaćeni.
Takođe izgleda da zaista plaća sajt onoliko koliko kaže da plaća jer je uspeo da nađe najskuplji strani web hosting na svetu.
Pokušaće da se prebaci na domaći i jeftiniji.

Vrh

PostPostano: pon mar 28, 2011 9:52 pm 
Član foruma

istina je jedostavna i jedina kao takva, ujedno vrlo gorak kolac tko je praktikuje i sljedi.

Vrh

PostPostano: ned apr 03, 2011 12:50 am 
Član foruma

crnobeli je napisao/la:
Da se i ja ukljucim oko sagejzinga......

Nemoj se vise ukljucivati, odradio si svoje

Vrh

PostPostano: pet apr 08, 2011 12:03 am 
Početnik

Cim nesto kazes protiv i izrazis sumnju jer ima protivurecnosti u svemu oko sangejzinga i ljudi koji su
antipropaganda tog metoda,prvensveno mislim na caybermikana,onda ne valjas i nemoj da se javljas.
Voleo bih da neko nastupi argumentovano i da kaze:
Jeste bilo je ovakvih losih slucajeva i bilo je i onih koji su prosli ceo ciklus a nisu osetili nista na bolje.
Ili evo, taj je uradio to i to,oporavio se itd.
Dajte da lepo razgovaramo otvoreno o svemu a ne samo,nemoj vise da se javljas...dajmo malo demokratije. :-k

Vrh

PostPostano: pet apr 08, 2011 6:44 am 
Član foruma

Stvar je jednostavna. Ima slučajeva i to mnogih koji su uspeli da poboljšaju zdravlje tom metodom, ali ima i onih koji nisu uspeli. Oba slućaja imaju svoje uzroke. Oni koji su uspeli to su i želeli i nisu bili previše otrovani i narušenog zdravlja i lošeg načina života. Zato su uspeli. (Imaš dobro svedočenje jednog penzionera iz Zagreba u zadnjoj emisiji "Na rubu znanosti" o uspehu vežbe.)
Oni koji nisu uspeli bili su suviše narušenog zdravlja i loših navika života, takvima je teško da stoje mirno duže od nekoliko minuta i gledaju u jedno mesto. Koliko im je tek teško da shvate sve psihofizičke, mikro i makrokosmičke komponenete sangejzinga.

Za sve postoji procenat uspešnih i neuspešnih.
Umesto da se baviš statistikama i sumnjama, bolje se bavi praksom. Ona ti jedino može zaista pokazati šta je sangejzing. Sve ostalo su tvoja subjektivna preklapanja sa samim sobom. Ne bi trebalo i druge da uvlačiš u to.

Vrh

PostPostano: ned apr 10, 2011 11:11 am 
Početnik

Ima li koristi od indirektnog gledanja u sunce odnosno gledanja u odraz podnevnog sunca (u tzv. nesigurne sate) u npr. amperu vode?
Negdje sam pročitao da može i tako ali mora biti čista (bistra) voda.
Može li se cijeli program gledanja proći i tako? Koliko to utječe na cijelu priču dodavanja po 10 sekundi odnosno ukupnih 45 minuta na kraju?
Unaprijed hvala na odgovorima!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.