Sada je: sri maj 14, 2025 1:03 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hranjenje Suncem - Sungazing
PostPostano: sri okt 20, 2010 7:51 pm 
Član foruma

Hvala na linku. Mnogo vatreno, a ima i elemenata Alanforda :D Suzdržat ću se od komentiranja zbog razloga koji sam gore naveo. Na drugim forumima nemam na što odgovorit jer tamo on mudro šuti, a i bolje je tako. Gledanje u sunce je lijepo i opuštajuće. Za to treba samo mirno mjesto odakle se vidi izlazak ili zalazak te lijepo vrijeme. Dobro, i osnovne upute, barem za početak. Sve ovo drugo je za sangejzing u drugom planu. Djeluje kao prepucavanja političara.

Vrh

PostPostano: pet nov 12, 2010 3:21 pm 
Početnik

Dobijo sam jučer meil preko jednog našeg sangejzing sajta da sledeće nedelje izlazi nova knjiga o sangejzingu. Prenosim vam sa velikim zadovoljstvom te informacija pa kome mogu da pomognu.

Dugoočekivana i priželjkivana knjiga:

Na VELIKO zadovljstvo svh Vas koji ste me nestrpljivo pitali svaki dan kada će izaći moja knjiga- udžbenik o solarnoj jogi, obaveštavam Vas da će knjiga biti u prodaji od sledeće nedelje.

Više o samoj knjizi imate na ovom linku:

http://www.cybermikan-sungazing.org/narucivanjeknjigadvda.htm

Naša jedina i originalna knjiga o solarnoj jogi- sangejzingu je ova dole u prikazu. Bilo koja druga je nezakonita i piratizovana. Pozivam SVE sangejzere da kupe jedinu našu knjigu i time pomognu širenje sangejzinga dalje svuda po Balkanu, Evropi i Svetu.

Za veći i detaljniji prikaz registrujte se na našem forumu:

http://cybermikan-sungazing.nsguru.net/

i unesite copy- paste ovu adresu u vaš browser- pretraživač:

http://cybermikan-sungazing.nsguru.net/viewimage.forum?u=http%3A%2F%2Fwww.cybermikan-sungazing.org%2FSangejzing%25201110%25284%2529.png

Ovako će izgledati moja knjiga "Solarna joga- sangejzing"

slika

Namerno sam izabrao da bude porodica koja radi sangejzing i neka to bude moj mali doprinos tkzv. porodičnim vrednostima.

Tekst koji se slabo vidi u ovom formatu na zadnjoj strani knjige je:

"Ova kontraverzna knjiga otkriva najčuvanije tajne ljudske civlizacije. Ona prkosi zakonima današnjice i ustaljenim običajima ljudi. Izlećite sve svoje bolesti i steknite imunitet, saznajte kako možete živeti samo na energiji sunca duži vremenski period uživajući u takvom načinu života i to samo ako vi tako želite. Doživite pravo i istinsko prosvetljenje, pomoću tehnike gledanja u izlazeće ili zalazeće sunce koja se zove solarna joga ili sangejzing. Solarna joga, tema kojom se bavi ova knjiga naučna je haj tek. tehnologija 21. veka pomoću koje možete probuditi i pokrenuti neograničene sposobnosti koje poseduju vaše ljudsko biće."

Knjiga ima oko 220 strana, POTPUNO je drugačija od one prve a cena će joj biti NIŽA nego kod prve knjige.

Ova knjiga će biti kvalitetnija u svakom pogledu kako po pitanju kvaliteta štampe, lekture, tekstova tako i po kvalitetu korica.

Knjiga će se naći u prodaji tokom sledeće nedelje u SVIM većim knjižarama u Srbiji, Bosni i Crnoj Gori. Za ostale države ako želite da ubacite knjigu u prodaju u vašim državama javite mi se na meil: cybermikans@yahoo.com

Takođe SVE veće robne kuće, maloprodaje i veleprodaje širom cele Srbije će imati našu knjigu.

Ako naručite TRI knjige odjednom direktno od autora na e-mail koji je dole ili na telefon: 062/187 14 06 dobijate na poklon DVD sa našim emisijama, predavanjima, intervjuima...

Facebook nalog:

Ako neko želi da mi postavi pitanje, da komentariše nešto... može me dodati na facebook. Samo neka me nađe na sl. nick:
Miroslav Cybermikan Kiš

\:D/ :love3:

Attachment/i:
Sangejzing 1110(4).jpg
Sangejzing 1110(4).jpg [ 117.56 KiB | Pogledano 4232 put/a. ]
Vrh

PostPostano: pet nov 12, 2010 3:50 pm 
Član foruma

sangejzer_bg je napisao/la:
Na VELIKO zadovljstvo svh Vas koji ste me nestrpljivo pitali svaki dan kada će izaći moja knjiga- udžbenik o solarnoj jogi, obaveštavam Vas da će knjiga biti u prodaji od sledeće nedelje.

:rotfl: :mrgreen: :rotfl:

Salji pdf!

LP

Vrh

PostPostano: pet nov 12, 2010 6:00 pm 
Član foruma

A moga bi nama na forumu poslati barem po jedan primjerak knjige svakome.

Mislim to bi bilo realno jer svi mi radimo isti posao, nije fer da samo ti imaš udio zarade od knjige.

Treba dijeliti pošteno i svakome isto jer svi smo mi isto zaslužni.

Treba dijeliti kao što Hira dijeli tek onda ćemo postići rezultat jel tako forumaši.

Ja sam donio jednoglasnu odluku da se svakom forumašu udjeli po jedna knjiga besplatno.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pon nov 15, 2010 8:35 pm 
Član foruma

Evo ja se prijavljujem za besplatni primjerak . :mrgreen:

Jeste primjetili koliko je malo suncanih dana bez ovih mrljavih bljedih oblaka.
Ja sam u Zagrebu i gledam kako prase skoro svaki dan . Skoro uvijek mi zaklone bar malo sunce ili u zoru ili predvecer.
Uzalud im trub sviraci . Odskocit cemo mi i uz sve njihove pokusaje da nas slome :hello2:

Zelim va, svima sto vise sunca i suncanih meditacija :love3:

Vrh

PostPostano: uto nov 16, 2010 6:35 pm 
Član foruma

Toner je napisao/la:
Evo ja se prijavljujem za besplatni primjerak . :mrgreen:

Jeste primjetili koliko je malo suncanih dana bez ovih mrljavih bljedih oblaka.
Ja sam u Zagrebu i gledam kako prase skoro svaki dan . Skoro uvijek mi zaklone bar malo sunce ili u zoru ili predvecer.
Uzalud im trub sviraci . Odskocit cemo mi i uz sve njihove pokusaje da nas slome :hello2:

Zelim va, svima sto vise sunca i suncanih meditacija :love3:

Blago tebi. Ovdje u Rijeci Sunce možemo vidjeti jedino na slikama.

Vrh

PostPostano: uto nov 16, 2010 8:40 pm 
Član foruma

Evo,da ga malo gledaš i na pokretnim slikama :mrgreen:
:occasion5:

Vrh

PostPostano: uto nov 16, 2010 10:19 pm 
Član foruma

Prrrr! je napisao/la:

Blago tebi. Ovdje u Rijeci Sunce možemo vidjeti jedino na slikama.

A nista preostaje vam jedino da se oboruzate topovima i rastijerate chemove \:D/
Ili naucit onu tehniku Yogija gdje majstori gledaju u sunce u po podne :love3: pa ga gledas kad god izadje .

Evo jednog zapazanja.Neznam jeli mi je od sunca dosla koja zraka svijesti pa sam se ostavio "mesine" :mrgreen: ili ili . Sve vise skicam i u prakticiranje sirovog . :blob:

Vrh

PostPostano: sri nov 17, 2010 11:51 am 
Početnik

ako želite da ubacite knjigu u prodaju

Cybermikan-e žarko želim da rasturam "tvoje" knjige. Pošalji mi pun kofer "svojih" knjiga, pošalji što više. Sve što pošalješ ima da plane.

Dobijo sam

Piše se i kaže "Dobio sam". Nisi valjda takve gluposti stavio u svoj monumentalni rad.

Vrh

PostPostano: sri nov 17, 2010 10:16 pm 
Član foruma

Ne gledam redovno u sunce, ali znam da kada vežem 3-4 dana, da autobus na stanici ne čekam duže do 2 minuta :)

Vrh

PostPostano: sri dec 08, 2010 6:39 pm 
Član foruma

čuo sam puno komentara vezanih za ovu temu, puno dobrih, ali i loših...ne bih se složio nikako da sungazing pomaže kod problema sa vidom, nego baš suprotno, gledanje u sunce nije nikako zdravo, pa niti sat vremena poslije izlaska, odnosno pri zalasku...da li je moguće živjeti samo uz sungazin?...moguće je u krajnosti, no na svaki fizički zadatak ili napor unaprijed zaboravite...

http://s3.ba.battle-knight.org/index.ph ... f=MTAyNTQw

Vrh

PostPostano: sri dec 08, 2010 8:51 pm 
Član foruma

Komentari koje si čitao i tvoj komentar uopšte nisu komentari nego lupanje iz neznanja.
Svako ko je ispravno vežbao sungazing to može da ti potvrdi.

Sungazing ne može da poboljša lošu dioptriju, za to postoje vežbe i rupičaste naočare, ali pomaže posredno u jačanju oka potrebnim vitaminima.

Vrh

PostPostano: čet dec 09, 2010 11:02 am 
Član foruma

evo jednog takvog posta...

Jadan je to život - ne jesti i živjeti od nekakvih tečnosti i Sunca. Osjećaš se slabašno a samo misliš da si jak. Može te gurnuti neka curica na ulici.
Nakon što sam počeo jesti - vratio sam kilograme nazad i pretvorio ih u mišiće i osjećam se izvrsno. (prije sam samo mislio da sam odlično)
Sun Gazing je dobar samo zbog Zdravlja - cjelo vrijeme sam Super - Zdrav i to je jedini vrijedan benefit.
Nije za cijelu porodicu - nakon što mi je žena doživila ablaciju retine i zamalo ostala sljepa - djeci sam zabranio da rade sun-gazing!
Ovo gore o ne jedenju se ne odnosi na Vođu-Biznismena jer on je nešto drugo od nas ostalih - samo Zašto ne nam ne pišu ovdje i ostali Superheroji koji su završili praxu - a ima ih puno ? Ja sam se kockao i dobio - oči su mi ostale ok. (doduše sad imam dioptriju a prije Sun gazinga je nisam imao ali je bar mala).

...ne odvlačim ja, niti ikog nagovaram na sungazing, svatko ima svoju glavu i može odlučiti želi li to probati ili ne...

Vrh

PostPostano: čet dec 09, 2010 12:23 pm 
Član foruma

Syon je napisao/la:
Jadan je to život - ne jesti i živjeti od nekakvih tečnosti i Sunca. Osjećaš se slabašno a samo misliš da si jak. Može te gurnuti neka curica na ulici.
Nakon što sam počeo jesti - vratio sam kilograme nazad i pretvorio ih u mišiće i osjećam se izvrsno. (prije sam samo mislio da sam odlično)
Ovako uskogrudan, ogranicen i primitivan komentar moze napisati samo osoba koja ne vidi dalje od svog nosa.

LP

Vrh

PostPostano: čet dec 09, 2010 1:25 pm 
Član foruma

ha čuj, svako ima svoje mišljenje, ovaj post sam kopirao sa jednog foruma...

Vrh

PostPostano: čet dec 09, 2010 3:04 pm 
Član foruma

bad.ass je napisao/la:
Syon je napisao/la:
Ovako uskogrudan, ogranicen i primitivan komentar moze napisati samo osoba koja ne vidi dalje od svog nosa.

LP

Pa i ne vidi, gledao je u sunce!

Ali, nije problem gledanja u sunce, već motiv zašto to činimo i kako to shvaćamo!

Iz tog će razloga netko nahebati, a netko se super osjećati.

Naravno, da bi se do toga došlo, odluka za sungazing treba doći s pravog mjesta!
A da bi se do toga došlo, e to je najteže, osoba bi trebala unutar sebe osvijestiti mjesto s kojeg odluke dolaze!

U biti vrlo je jednostavno!

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: čet dec 09, 2010 6:58 pm 
Član foruma

Moja odluka je došla iz srca.

@ Syon
Trenutno sam na 33 i pol minute gledanja u Sunce i to nema ama baš nikakvog utjecaja na moj vid. Radim po Hira Ratan Manek metodi, ali ako mi gledanje nije ugodno, prilagodim se. Ako neki put malo usporim, neće svijet propast. Ionako su po maneku sve neki zaokruženi brojevi po kojima se gleda. Bolje je neki put poslušat vlastiti osjećaj, jer on je tu da nas čuva. O inediji ne razmišljam, mada bi mi dobro došla u ova krizna vremena :mrgreen: Ako mi se smanji potreba za papicom, hvala dragom Bogu. Ali neću to sam potencirat da lažem sebe i druge. Oni koji slijepo slijede nekog i zavaravaju se da mogu ono što ne mogu nisu reklama za sangejzing, a niti dokaz da on ne valja.
Onaj post koji si naveo je primjer toga. A vid je možda pokvario upravo zbog gladovanja, odnosno nedostatka određenih nutrijenata. A možda je već i u tim godinama, neka su četrdesete, pa par godina gledanja i to je to.

@ Pantelija
Sreo sam osobu koja je sangejzingom popravila dioptriju. A koliko čitam okolo, nekima pomaže, nekima ne. To isto vrijedi i za vježbe, rupičaste naočale, ajporter, bioenergiju i sve ostale metode. Jednostavno, svaka metoda nekom pomogne, a nijedna ne pomaže svima.

@bad.ass
Molim te, ne budi tako strog. Čovjek jednostavno još nije dovoljno izgradio svijest da sam snosi odgovornost za svoja djela i svoje zdravlje. Makar on zacijelo smatra da je, jer nešto poduzima po tom pitanju. kad to uspje, onda će mu i ostale stvari ići bolje. Pa mu poželimo sreću.

Vrh

PostPostano: čet dec 09, 2010 7:39 pm 
Član foruma

Syon je napisao/la:
evo jednog takvog posta...

Sun Gazing je dobar samo zbog Zdravlja - cjelo vrijeme sam Super - Zdrav i to je jedini vrijedan benefit.
Nije za cijelu porodicu - nakon što mi je žena doživila ablaciju retine i zamalo ostala sljepa - djeci sam zabranio da rade sun-gazing!
Ovo gore o ne jedenju se ne odnosi na Vođu-Biznismena jer on je nešto drugo od nas ostalih - samo Zašto ne nam ne pišu ovdje i ostali Superheroji koji su završili praxu - a ima ih puno ? Ja sam se kockao i dobio - oči su mi ostale ok. (doduše sad imam dioptriju a prije Sun gazinga je nisam imao ali je bar mala).

...ne odvlačim ja, niti ikog nagovaram na sungazing, svatko ima svoju glavu i može odlučiti želi li to probati ili ne...

Mislim da sam ovo pročita na forumu.fr.

Tamo ima toliko smeća da ga nemože proizvesti ni Albanija zajedno sa cijelim Mediteranom. Forumsko dezinformiranje. Onako napamet koliko sam dosad upratio tamo ima preko 20 dežurni seratora po bilo kojij temi da je možeš naći na recimo galaksiji. Osim ako su naravno teme humanitarni rad i masonerija.

Ispričavam se na :offtopic: ali vidim da se dosta ljudi poziva na te izvore odnosno ono smetljište od foruma.

Vrh

PostPostano: pet dec 10, 2010 11:07 am 
Član foruma

slažem se sa svima vama u suštini...al isto tako smatram da je u uspjehu sungazinga zaslužno 20% gledanje u sunce i 80% samouvjeravanje...

Vrh

PostPostano: pet dec 10, 2010 1:23 pm 
Početnik

Citat:
Pantelija

Sungazing...
... pomaže posredno u jačanju oka potrebnim vitaminima.

O kojim vitaminima konkretno govoriš?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.