Meya zdravo , bash sam u Skoplju
kao prvo mora se shvatiti to da je prirodna situacija organizma da se bude zdrav..dakle ako sve ono shto deluje negativno na nas isklucimo onda nam ostaje balans..dakle ako otklonish to shto shtetno deluje na nashe zdravlje onda su shanse velike da balans dodje sam po sebi.
To shto ti trazish da pojacash svoj imuni sistem a da prije toga nisi pronashla shta je to sto ti smanjuje tvoj imuni sistem nije dobar nacin razmishljanja..
Biobran je ocigledno nesto sto treba pojacati tvoj imuni sistem a da pre toga nisi pronasla sto je to sti ti negativno utice na tvoj optimum..prema tome morash prvo naci pricinu a ne ljek,ljek je sam po sebi a mozemo ga kasnije malo isprovocirati homeopatijom..
Znaci idemo:

prvo podzemne vode,hartmanovi cvorovi(znaci radiostezija-ako nemash takvog onda mi javi docicu kod tebe)
zatim elektromagneti(moze biti da u dvoristu imash trafostanicu-znaci zivis u polju koji ti slabi vitalnu silu ili aparati blizu tebi.
Zatim ako je sve to u redu onda mikroorganizmi koje unishtimo srebrenom vodom..
Moze biti trauma te:saobracajna nezgoda,gubitak drage osobe ili druga forma straha..
U medjuvremenu trazimo tvoj homeopatski konstitucionalni remedi koji ce da isprovocira tvoj unutrashni ljekar da pojaca vitalnu silu, t.e. imunitet..
U svakom slucaju ja ne verujem Biobranu prosto zato jer je u pitanju genetika te kontrola na planeti ista ona koja pomocu vakcine i GMO hranu vraca nas nekoliko koraka unatrag da bi od nas nacinili pacijnente,t.e da mi obolimo od viruse kao Sars,pticji grip i dr.bolesti koje smo mi nadmashili kao vrsta i ne bi smo mtrebali oboljevati..
E sad kad se Akne pojavilo to znaci da je tvoj organizam pobilo neshto i to sada ide na periferiju t.e.na kozu i ti sada nemoj da to presirash natrag u telo vec ga mozes srebrenom vodom ili pastom(fluor), malo pomalo dotuci..nikako kortizonom..pozdrav