Sada je: sub jul 12, 2025 11:28 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hranjenje Suncem - Sungazing
PostPostano: ned aug 15, 2010 1:12 pm 
Član foruma

Pa mozda se tetovirao prije 10 godina kad je bio drugi covjek :-k

Vrh

PostPostano: ned aug 15, 2010 1:41 pm 
dzabaludin je napisao/la:
Pa mozda se tetovirao prije 10 godina kad je bio drugi covjek :-k

Možda, a možda su i u šumi :-k
Evo još jedan "detalj" koji bi nam trebao nešto poručiti: čovjek (ili netko u njegovo ime) je dignuo shop na Cafepress-u. Htio bi da obratite pažnju na poruku "PAIN makes you beautiful". Zaista dražesno (meni nerazumljivo), ali da držim tattoo shop on bi mi visio zlatno uokviren na vrlo vidljivom mjestu. :glasses7:

slika
Možda je i to slogan koji ga je krasio prije 10 godina, možda ... :blob:

Vrh

PostPostano: pon aug 16, 2010 8:56 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Ovde su ti stari provereni primeri življenja bez hrane:

Tereza Nojman
http://www.ananda.org/autobiography/#chap39

i Giri Bala
http://www.ananda.org/autobiography/#chap46

Obe su deblje od Hire, a nisu jele ništa - dakle, manje od Hire.

Znači da izgled nema veze sa inedijom ili nejelom. Kada bi to bilo povezano onda ljudi ne bi mogli da žive bez hrane, mršavili bi sve dok ne umru od gladi. A dokazano je da mogu. Neki bretarijanci su u Nemačkoj dokazali da mogu i bodi bilding da vežbaju i da povećavaju mišićnu masu iako ne jedu ništa.
To zavisi od stava uma: i da li ti treba hrana ili ne, i kako ćeš da izgledaš.
Ako misliš da treba da budeš mršav ako ne jedeš, onda ćeš biti. Ako ne misliš ništa, onda telo ne reaguje na tvoj um i ostaje normalno.

Kritičan je samo početak kada prestaješ sa hranom, tada mršaviš jer to je nova stvar za um i telo pa treba da se prilagodiš, više mentalno, da je to nešto normalno i dobro, a ne da se nečega odričeš. Samo da dobijaš. Tada možeš i da se ugojiš ako ne jedeš.

Vrlo zanimljivo razmišljanje. Dosta se spominje trbuh od HRM-a, i sam sam se pomalo čudio. Ovo gore zvuči jako logično. Posebno ako se zna da Hira ipak nešto jede i pije. Dalje, postoje i stalne masne stanice, koje kad se jednom razviju postaju zauvjek dio tijela, čak i kad u njima nema masti, odnosno kad je čovjek mršav. Jer su se razvile u nekom prijašnjem periodu života. Možda su i one krivac za debljinu ljudi koji skoro ne jedu ili baš ne jedu.

Vrh

PostPostano: pon aug 16, 2010 9:36 pm 
Član foruma

Prrrr! je napisao/la:
Vrlo zanimljivo razmišljanje. Dosta se spominje trbuh od HRM-a, i sam sam se pomalo čudio. Ovo gore zvuči jako logično. Posebno ako se zna da Hira ipak nešto jede i pije. Dalje, postoje i stalne masne stanice, koje kad se jednom razviju postaju zauvjek dio tijela, čak i kad u njima nema masti, odnosno kad je čovjek mršav. Jer su se razvile u nekom prijašnjem periodu života. Možda su i one krivac za debljinu ljudi koji skoro ne jedu ili baš ne jedu.

Ovo sa celijama masti sam skoro cuo i bas je zanimljiv fenomen. Naime, kad covek unosi vise hrane nego sto mu treba, mast se talozi u postojecim celijama masti dok one ne postignu svoj maksimum. Tada, ako covek nastavi sa prekomernom ishranom, nastaju nove celije masti i one se opet popunjavaju do maksimuma itd. Ali, kad jednom covek smanji unos hrane i pocne da mrsavi broj ovih celija se ne smanjuje. Zato ako imamo jednu osobu bivsu debeljucu i drugu osobu koja nikad nije bila gojazna i obe se prekomerno hrane, bivsa debeljuca ce se dosta lakse gojiti bas zbog mnogo veceg broja masnih celija (ima veci kapacitet za gojenje).

Link ka zanimljivom BBC-jevom dokumentarcu u kome se pominje ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=_6-A0iHSdcA

Mada mislim da ova pojava ne objasnjava gojenje ako se hrana i tecnost ne unosi (ili skoro ne unosi) u organizam, nego samo pri unosu vecem od potrebnog (veceg nego sto to zahteva metabolizam).

Vrh

PostPostano: pon aug 16, 2010 9:51 pm 
Član foruma

@prasimix

Jeste, to je njegovo. Stvarno deluje vise kao antireklama, nego kao reklama. On je zagovornik bodyweight vezbi (bez tegova) i upraznjava "naprednije", teze varijante istih, pa verovatno stoga takav slogan. Mada je mogao da osmisli nesto dosta lepse i pametnije.

E i samo jos jedna stvar - ne mislim da bi on trebao biti neki idol ili uzor. Postao mi je zanimljiv bas zato sto se dijametralno razlikuje od raznih gurua iz vegan/raw food/fruitarian/breatharian branse koji dosta polazu na duhovnost i new age.

Vrh

PostPostano: pon aug 16, 2010 11:31 pm 
kokoloko je napisao/la:
@prasimix

Jeste, to je njegovo. Stvarno deluje vise kao antireklama, nego kao reklama. On je zagovornik bodyweight vezbi (bez tegova) i upraznjava "naprednije", teze varijante istih, pa verovatno stoga takav slogan. Mada je mogao da osmisli nesto dosta lepse i pametnije.

E i samo jos jedna stvar - ne mislim da bi on trebao biti neki idol ili uzor. Postao mi je zanimljiv bas zato sto se dijametralno razlikuje od raznih gurua iz vegan/raw food/fruitarian/breatharian branse koji dosta polazu na duhovnost i new age.

Da, razumio sam da ga nisi nudio kao nekakav idol, jednostavno su tetovaže uključile na mojoj strani alarme i tragom istih već kod prvog sljedećeg search-a bio sam na ne tako ljepim i pametnim sloganima (koji držim da nisu takvi samo kao stvar nesretnog izbora).
Ovo je off-topic za sungazing ali držim da bi moglo čitateljima skrenuti pažnju na važnost "slučajnih detalja" koji su svugdje oko nas i koji UISTINU čine RAZLIKU.

Vrh

PostPostano: uto aug 17, 2010 4:29 pm 
Član foruma

extranoize je napisao/la:
ovaj topic je komedija :mrgreen:

viewtopic.php?p=86963#p86963

hahahaha :rofl

Definitivno! :rofl

Pokušaj reinkarnacije montipajtonova letećeg cirkusa. haha :mrgreen:

na primjer ovo:

niko bitan aka mikan je napisao/la:
Bad ass ti si bolestan idi leci se kada vec neces da te sunce izleci. Necu nista da ti demantujem jer cu biti gori od tebe samo cu kazati sledece jos jednom da ja nisam taj koga obasipas drvljem i kamenjem iz nekih svojih sebicnih razloga.

Pantelija i Cybermikane samo nastavite dalje u vasem radu. Ja vas podrzavam 100% u tome. Dajte ljudima znanje da i oni uzivaju u benefitima (rec koja je sire prihvacena i koju ne mora samo taj na koga aludirate da je upotrebljava) kao i mi.

Bolje se vi egoISTI pozabavite samima sobom jer vam reci govore sta ste i ko ste.

viewtopic.php?p=86749#p86749

Ima tu još dosta smješnih poruka ne samo od mikana već i od drugih članova. :D

Recimo ovo je urnebesno do daske, da čovjek padne sa stolice ( ja skoro jesam ): viewtopic.php?p=65482#p65482 :rofl :rofl

i da ne pričam šta se tu još sve da naći, za pokidati se do kraja ( svaka čast svim akterima, ovaj topik dušu lječi hehe ). haha :rofl

Ali dobro, prošao sam kroz cijeli topik ( što me uveseli mnogo :D ) i interesira me jedna stvar.

aamon je napisao/la:
Prije četiri godine sam imao zadni posjet okulisti, i bio frustriran, jer sam očekivao smanjenje dioptrije koje dolazi s godinama - to znači sa 40 godina.

Na ovom zadnjem pregledu, prošle godine, na komisiji za produžetak vozačke dozvole kratkovidnost je nestala i pouzdano znam da mi je od gledanja u Sunce!

Inače riješio sam se i drugih bolnih stvari i u svome tijelu i u svojim međuljudskim odnosima.

Fenomen je izuzetan, jer osijećaš tu promjenu frekvencije koja se dešava ulaskom Svjetlosti kroz oči. I kako se vrijeme gledanja produžava, tako i cijela vježba ima kumulativno djelovanje, pa kroz dan taj osjećaj "naergeniziranosti" traje sve duže...!

@ ApsolutniPocetnik : razumijem tvoju "glad za Suncem". nikada me nikakva praksa nije toliko ispunjavala ni toliko mi dala! :wink:

viewtopic.php?p=83054#p83054

Dali si ti aamone odradio sungazing u kompletu ( cijeli period - od početka do kraja )? Dali si radio prema uputstvima na Antićevom sajtu - http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Z ... _sunce.htm

I kakvo ti je stanje vida sada?

Ja sam bio radio prije koji mjesec jedan period ( i došao do oko nekih 5 minuta ili više ), ali sam prestao iz raznih razloga, ali sada namjeravam da počnem ispočetka. Pitanje za upućenije: dali bi bilo dobro početi sada u ovom periodu ili pak da sačekam poslje zime pa da odradim "regularno" 9 mjeseci počevši krajem zime / početkom proljeća? Nisam siguran kakvo je sunce zimi, dali će biti sunca, mislim, bilo bi bezveze počinjati a kada dođe zima dođe neka dugotrajnija naoblaka i šta onda? :help:

živjeli :occasion5: :D

Vrh

Naslov: Re:
PostPostano: sri aug 18, 2010 4:24 am 
Početnik

bad.ass je napisao/la:
@ cybermikan

poslusaj me (a nisam guru! :mrgreen:): odradi sungazing do kraja i dodji owdje sa rezultatima... :ontopic:

Evo poslušao sam tvoj savet i sad se javljam sa 27 minuta urađenog predobrog sungazinga unazad sa 45 do 15 minuta, po najnovijem Hirinom dodatku. \:D/

Ja se ovom prilikom izvinjavam svima koje sam uvredio ranije iz ma bilo kog razloga i hajde da budemo sad malo više u duhu tolerancije i međusobnog uvažavanja sada kada smo manje- više poodmakli u ovoj predivnoj veštini. Takođe pozivam SVE koji su zainteresovani da se registruju u našu konačno otvorenu Sungazing organizaciju Balkana i doprinesu ubuduće svojim radom na daljem širenju sungazing prakse.

http://www.cybermikan-sungazing.org/sungazingorganizacija.htm

Najnovija vest je da jedan momak od 19 godina, sportista iz Novog Sada sa samo 30 sekundi sungazinga prestao da jede jer nema potrebe za tim i već je 10 dana samo na jednoj bonžiti ili lanenoj tabli. Moji ljudi iz naše organizacije i ja ćemo raditi dokumentarac o sungazerima a on će se sigurno naći u njemu (samo što on još nije o tome obavešten :mrgreen: )da nam kaže svoje iskustvo pa ćete vi koji želite to moći i da pogledate.

Specijalan poklon svim učesnicima foruma je skoro kompletan video sadržaj o sungazinga u nas ovde:

http://vimeo.com/channels/123648

Postoje 3 vrste svetlosnog tela... ovo su lično moji primeri:

1. emocijalno (moj stav da objavim narodu sungazing i širim ga dalje)
2. mentalno (da držim predavanja o sungazingu) i OD jutros:
3. spiritualno (prazan um, čujem jako izražajno zvukove koje ranije nisam čuo, pojačana su mi čula i poprilično mi je neobično jer nisam priviknut na tako nešto, imam određen vid telepatije u začetku, čujem tuđe misli koje znam da nisu moje, izražena mi je intuicija ...)
cybermikan: sve u svemu PREJAKO je, glava mi je "prazna" i nemam više onakvu oluju misli, samo tišina i smirenost!

Neka NAS energija našeg dragog i predivnog Sunca i dalje vodi.

Attachment:
light_medicine_of_the_future_lg.jpg
light_medicine_of_the_future_lg.jpg [ 29.15 KiB | Pogledano 3083 put/a. ]

:love3: :king:

Vrh

PostPostano: sri aug 18, 2010 11:16 am 
Član foruma

viewtopic.php?f=5&t=419&start=220
viewtopic.php?f=5&t=4&start=220
viewtopic.php?f=7&t=23&start=0
viewtopic.php?f=7&t=815&start=0

:love3:

Vrh

Naslov: Re: Re:
PostPostano: sri aug 18, 2010 1:38 pm 
Član foruma

mikan je napisao/la:
Najnovija vest je da jedan momak od 19 godina, sportista iz Novog Sada sa samo 30 sekundi sungazinga prestao da jede jer nema potrebe za tim i već je 10 dana samo na jednoj bonžiti ili lanenoj tabli.

Ovo puno govori o tebi i tvojoj "organizaciji".

Apsolutno je nemoguće da neko posle 30 sekundi gledanja u sunce izgubi potrebu za hranom. Osim ako nije fenomen ili karmički već zreo za to. Ali zbog samog gledanja u sunce 30 sekundi to se ne dešava.
Ali ti nam ovde predstavljaš to kao uspeh sungaznga - odnosno tvoj uspeh.
Pošto kažeš da taj tip jede samo čokolade, onda nije bez hrane, i o čemu onda govoriš?
Očigledno se radi o psihopatskoj sugestiji i kod tebe i kod njega.
Kada taj bude zaglavio u bolnici zbog neuhranjenosti biće to lepa reklama za sungazing zahvaljujuči tebi.
Da li uopšte znaš kako se dokazuje da neko živi bez hrane? I da li te to uopšte interesuje? Važna ti je samo propaganda i efekat na lakoverne.
Ti si smršao oko 40 kila, koliko sam razumeo iz tvojh priča. Da li mršaviš i dalje - i dokle će to da traje?

A to što tražiš da ti plaćeju priloge za gledanje u sunce, što ljude zavodiš u neku organizaciju iako je u celom svetu ta praksa individualna i slobodna (za kog bi vraga ljudi morali da se okupljaju i finansiraju neku organizaciju da bi gledali u sunce?) - to već nije psihopatija nego hohštapleraj.

Vrh

PostPostano: sri aug 18, 2010 3:40 pm 
Početnik

Pantelija je napisao/la:
mikan je napisao/la:
Najnovija vest je da jedan momak od 19 godina, sportista iz Novog Sada sa samo 30 sekundi sungazinga prestao da jede jer nema potrebe za tim i već je 10 dana samo na jednoj bonžiti ili lanenoj tabli.

Apsolutno je nemoguće da neko posle 30 sekundi gledanja u sunce izgubi potrebu za hranom. Osim ako nije fenomen ili karmički već zreo za to. Ali zbog samog gledanja u sunce 30 sekundi to se ne dešava.
Pošto kažeš da taj tip jede samo čokolade, onda nije bez hrane, i o čemu onda govoriš?
Kada taj bude zaglavio u bolnici zbog neuhranjenosti biće to lepa reklama za sungazing zahvaljujuči tebi.
Da li uopšte znaš kako se dokazuje da neko živi bez hrane? I da li te to uopšte interesuje? Važna ti je samo propaganda i efekat na lakoverne.
Ti si smršao oko 40 kila, koliko sam razumeo iz tvojh priča. Da li mršaviš i dalje - i dokle će to da traje?

A to što tražiš da ti plaćeju priloge za gledanje u sunce, što ljude zavodiš u neku organizaciju iako je u celom svetu ta praksa individualna i slobodna (za kog bi vraga ljudi morali da se okupljaju i finansiraju neku organizaciju da bi gledali u sunce?) - to već nije psihopatija nego hohštapleraj.

Brate isprazni um. Manje pitanja i analitike. Više rada i više deluj i dejstvuj. Opusti se i uMIRi se. Živi po duhu i nahođenju ne po mentalnom sklopu.

Inače ti si uradio ekstra stvar tvojim sajtom jer ima više tema na njemu i to je dobro. Moj sajt je 90% o sungazingu i tu se nadopunjujemo. Sve je OK i sve u redu.. Nemoj se previše brinuti nego nam se priključi i radi šta Bog zapoveda.

Neka te energija našeg dragog :love3: vodi!

Samo ljubav, mir, opuštenost, dobre i pozitivne vibracije želim svima!!!

:king:

Vrh

PostPostano: sri aug 18, 2010 4:27 pm 
Član foruma

Tvoje otvoreno izbegavanje da odgovoriš na konkretna pitanja svima rečito govori da sam u pravu.
Tvoje lupetanje i fantaziranje o mom umu samo govori da ne razumeš da objektivno razmišljanje, kakvo sam izneo u prethodnm postu, ne predstavlja nemiran um, nego naprotiv, proističe iz smirenog uma koji je upravo zato i objektivan.
Takođe nisi ni svestan da mene pokušavaš da smiriš upravo zato jer si se ti uznemirio. A uznemirio si se zbog činjenica koje te pogađaju.
Da imaš bar malo duhovne prakse taj mehanizam projekcije bio bi ti poznat.

Vrh

PostPostano: čet aug 19, 2010 7:54 am 
Početnik

Pantelija je napisao/la:
Tvoje otvoreno izbegavanje da odgovoriš na konkretna pitanja svima rečito govori da sam u pravu.
Tvoje lupetanje i fantaziranje o mom umu samo govori da ne razumeš da objektivno razmišljanje, kakvo sam izneo u prethodnm postu, ne predstavlja nemiran um, nego naprotiv, proističe iz smirenog uma koji je upravo zato i objektivan.
Takođe nisi ni svestan da mene pokušavaš da smiriš upravo zato jer si se ti uznemirio. A uznemirio si se zbog činjenica koje te pogađaju.
Da imaš bar malo duhovne prakse taj mehanizam projekcije bio bi ti poznat.

Ne želim da odgovaram na konstruisane optužbe onako kako ti gledaš na stvari iz tvoje perspektive. [-X Neću da se spuštam na niže vibracije niti da te hranim svojim demantijima i odgovorima. Hoću da i dalje imam ispražnjenu i mirnu glavu bez ikakvih mentalnih programa, i neću da se raspravljam sa bilo kime SAMO zato što taj drugačije misli od mene poštivajući njegovu ličnost i stanje svesti na kojoj se trenutno nalazi! =;

Jutros sam na 25 minuta predobrog sungazinga vraćajući se unazad na 15 minuta i želim da se ponovim i nadopunim post od jučer jer sam dobio nove stvari kako se sve više dajem da me vodi Duh a ne mental kao ranije dok sam duhovno sazrevao.

Jučer ujutro sam prešao na novi nivo sa mentanog na duhovni!

Postoje 3 vrste svetlosnog tela... ovo su lično moji primeri:

1. emocijalno (moj stav da objavim narodu sungazing i širim ga dalje)
2. mentalno (da držim predavanja o sungazingu) i OD jučer ujutro:
3. spiritualno (prazan um, čujem jako izražajno zvukove koje ranije nisam čuo, pojačana su mi čula vida, mirisa ukusa i poprilično mi je neobično jer nisam priviknut na tako nešto, imam određen vid telepatije u začetku, "čujem" tuđe misli koje znam da nisu moje, izražena mi je jaka intuicija. Sve u svemu PREJAKO je, glava mi je "prazna" i nemam više onakvu oluju misli, samo tišina i smirenost pa lakše mogu da čujem svoj duh šta mi poručuje, govori i da slušam smernice kako da me vodi!

Kada nas vodi naše telo to je katastrofa, kada nas vode emocije to je dobro ali nestabilno, kada nas vodi mental (razum) to je još bolje od ova dva prva primea ali nepostojano, ali kada nas vodi DUH to je onda SAVRŠENSTVO! Ne kažem da sam ga dostigao, ali sigurno znam da sam na putu ka savršenstvu ili potpunom prosvećenju jer kada PUCAJU svi mentalni programi i šeme otvoreni smo za vođstvo Duha i to je naša duhovna zrelost.

Neka NAS energija našeg dragog i predivnog Sunca i dalje vodi u našu duhovnost.

:king: :love3:

Attachment/i:
Opaska: Prva 3 svetlosna tela je lakše aktivirati nego ostala koje dolaze iza njih.
aura-layers-chart.jpg
aura-layers-chart.jpg [ 182.4 KiB | Pogledano 2966 put/a. ]

Zadnja izmjena: mikan; sub aug 21, 2010 8:05 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
Vrh

PostPostano: čet aug 19, 2010 9:51 am 
Član foruma

Drago mi je da si otkrio da ti je glava prazna. To je veliki napredak za tebe.
Još kada budeš otkrio da ti je oduvek i bila prazna, a da si ceo život samo sanjao - bićeš prosvetljen.
(Da bi ovo razumeo prvo pročitaj Nagarđunu, ako znaš ko je to. Ali za tebe je dobro i doslovno značenje.)

U međuvremenu ćeš možda naučiti da odgovaraš na konkretna pitanja, a ne da tvrdiš da je to za tebe "spuštanje na niže vibracije". Jer svesni ljudi i ne dolaze u takve situacije, a ako dođu onda se bar trude da iz njih izađu. Bar korektno diskutuju o svemu.
Uostalom forum je mesto za diskusiju (i oštru ako treba, tako je zabavnije). Ako misliš samo da reklamiraš sebe ili nešto svoje onda kršiš pravila foruma.

Ako si se predao Duhu i ako ti je glava prazna, onda zbog čega se brineš i od čega bežiš? Zar misliš da se taj mir čuva kao ćup zlata od lopova?
Očigledno si vrlo naivan u svemu tome, i sam si ovde priznao da te duhovni aspekt sungazinga ne interesuje niti ikakve meditacije, a sada nam soliš duhovnost sa svim čakrama. Sunce je očigledno delovalo pozitivno na tebe, ali ono ti ne može dati svest koju nemaš niti znanje.

Ti glasovi koje čuješ sigurno nisu tvoji - bolje da ne znaš čiji su. :twisted:

Mnogo bi bolje učinio da širiš sungazing samo kao tehniku, bez ikakvog svog uplitanja i "duhovnih" mudrolija, bez okupljanja ljudi oko sebe u nekakav pokret, bez traženja para... jer se tako samo ponižavaš i postižeš kontraefekat za sungazing.

Zadnja izmjena: Pantelija; čet aug 19, 2010 11:19 am; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

PostPostano: čet aug 19, 2010 10:25 am 
Član foruma

mikan je napisao/la:
Kada nas vodi naše telo to je katastrofa, kada nas vode emocije to je dobro ali nestabilno, kada nas vodi mental (razum) to je još bolje od ova dva prva primea ali nepostojano, ali kada nas vodi DUH to je onda SAVRŠENSTVO! Ne kažem da sam ga dostigao, ali sigurno znam da sam na putu ka savršenstvu ili potpunom prosvećenju jer kada PUCAJU svi mentalni programi i šeme otvoreni smo za vođstvo Duha i to je naša duhovna zrelost.

Duhovna zrelost je objedinjavanje svih naših aspekata i prihvatanje takvoće istih.
Duhovni mesar rasparčava na aspekte.
Ego prosuđuje.
Ti si odabrao da budeš ovdje i sada takav kakav jesi i nebi trebao da se povlačiš iz toga već da izbalansiraš stanje.
Dok to ne razlučiš samo prividno ćeš "dostići". To je ono "premijerno ushićenje" ili početni mir.

Namaste!

Vrh

PostPostano: čet aug 19, 2010 11:42 am 
Član foruma

mikan je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
mikan je napisao/la:

Brate isprazni um. Manje pitanja i analitike. Više rada i više deluj i dejstvuj. Opusti se i uMIRi se. Živi po duhu i nahođenju ne po mentalnom sklopu.

Inače ti si uradio ekstra stvar tvojim sajtom jer ima više tema na njemu i to je dobro. Moj sajt je 90% o sungazingu i tu se nadopunjujemo. Sve je OK i sve u redu.. Nemoj se previše brinuti nego nam se priključi i radi šta Bog zapoveda.

Neka te energija našeg dragog :love3: vodi!

Samo ljubav, mir, opuštenost, dobre i pozitivne vibracije želim svima!!!

:king:

A što to Bog zapovijeda? Da prestanemo jesti, gledamo u sunce, ne brinemo se uopće, ne ramišljamo ni o čemu - a na koncu i zašto bi - trebamo vam se samo priključiti?

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: čet aug 19, 2010 3:13 pm 
Član foruma

alf je napisao/la:

A što to Bog zapovijeda? Da prestanemo jesti, gledamo u sunce, ne brinemo se uopće, ne ramišljamo ni o čemu - a na koncu i zašto bi - trebamo vam se samo priključiti?

Alf :blob:

Bravo Alf!!!
=D> =D> =D> =D>

I meni je već postalo gadljivo prepucavanje oko ove teme!
Ja ću se sada uredno odjavit i neću više pratit ovo ego-manijačko izrigavanje!

U SLAST!

:occasion5:

:love3:

Vrh

PostPostano: pet aug 20, 2010 8:01 pm 
Početnik

Ljudi moji,

Ja radio sungazing kako mi Mikan rekao i ugojio se 2 kg. a došao do 4 minute.

- Kako je on odmah posle 1 minuta gledanja ostavio hranu, a pre toga je jeo pečenog vola za ručak. Valjda zato što nisam ćelav kao on.

- Kako misli da će živeti 570 godina?

- Kako misli da će mu ova nova sungajzing organizacija biti veća od JEHOVINIH SVEDOKA, a kune se u Sunce da nisu sekta?

- Kako misli da ne zaglavi u ludnici, kad mu je prazna glava, a čuje neke glasove noću i pita svoga Boga šta da radi sutra sa organizacijom?

- Znamo svi da je bez posla, pa još podstanar, nema žene, ne jede, ne pije, pa koji će mu takav život, pa još 570 godina?

Neka mi neko odgovori, ja sam pitao njega, a on mi neće da odgovori, kaže da sam mnogo prost, a on je na mnogo višem nivou.

Žao mi ga ako završi u nekoj ludari.

Pozz

Vrh

PostPostano: pet aug 20, 2010 10:03 pm 
Član foruma

Odstranite ove slučajeve sa foruma ](*,)

Vrh

PostPostano: pet aug 20, 2010 11:00 pm 
Početnik

Pustimo Mikana, - njegovo patroniziranje sungazinga silno je naškodilo raspravama o ovoj vrijednoj praksi.
Da malo oživimo temu, predlažem da se vratimo na stvarna iskustva.
Danas sam, evo, nakon više od godinu dana, došla i do 30 minuta gledanja u Sunce. Nakon toga pojela sam s velikim guštom više od kilu svježih smokava i malo sira. O sungazingui uopće ne razmišljam kao o nekakvoj dijetalnoj praksi.
U proteklih godinu dana gejzanja primjetila sam znatne oscilacije potrebe za hranom, od smanjenog do prekomjernog apetita. Jedem i dalje veće količine voća i povrća ( meso nisam ni prije jela), mahunarki i sl. Primjetila sam da mi se izuzetno počela gaditi sva hrana s aditivima, npr. razna fina "napuhana"peciva, industrijski slatkiši te kemijski tretirana hrana. Kao da se razvilo neko vrlo snažno "osjetilo" koje glasno zazvoni na uzbunu kad je hrana zagađena.Tjelesna težina mi je oduvijek bila normalna i nisam uočila nikakvu promjenu tjelesne težine unazad godinu dana,od početka gejzanja do danas. Primjetila sam također da moj novostečeni senzor jako zvoni na uzbunu kad popijem vodu iz vodovoda. Snažno osjetim zagađenost klorom i ostalim kemikalijama.
Imam sreće zbog jednog zdravog izvora u blizini kuće... kad se još ta voda ostavi na suncu, - predobra!
Unatrag godine dana nisam ni zakašljala, ni zašmrcala, ali su i dalje prisutne neke tvrdokorne,sistemske tegobe s kojima se borim cijeli život. Nisu nestale s famoznom tridesetom minutom! Mislim da treba biti iskren prema svima onima koji se tek odlučuju za ovu predivnu praksu koja ipak nije čarobni štapić u rješavanju svih problema.
Blagodati sungazinga mogu se procjenjivati isključivo individualno. One su ipak različite od osobe do osobe, netko prima energiju brže i lakše, netko možda sporije.
Poznajem nekoliko dugotrajnih praktikanata s poprilično različitim iskustvima.
Ono što je ipak svima zajedničko je znatno pojačana vitalnost, energiziranost i opći osjećaj dobrobiti. :love3:
ps. e, da, i nitko od mojih poznanika-gejzera više ne nosi sunčane naočale! Nikad, nigdje, čak ni kao blesavi modni dodatak, ni u ludilu, fuj! :love10:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.