Auh, Panto ...al frckaju varnice

Nemoj samo da nas biješ ahahah.
Pantelija je napisao/la:
Logika da ne treba uzimati ono što telo prirodno izbaci je glupa koliko je teška ako ne znaš šta je to telo izbacilo i na koji način. Možda je to eliksir života, a ti misliš da je govno. Tako to obično biva kod većine ljudi.
Logika pri kojoj se vrednost neke logike može meriti fizičkom veličinom težine je ...
Aj recimo da može. Ako nema težinu, tj "loša je logika" - u skladu sa ovim što si napisao nije uopšte glupa ?
Zezam se malo.
Poenta bi bila da "majka priroda" ima tendenciju da sve radi na optimalan način, samim tim - i ovde bi postojao direktniji tip apsorpcije. Ne bi te zakinula za eliksir mladosti, ako si sposoban da ga sam proizvedeš, to je sigurno. Tako opaka stvar se ne baca, pa nije priroda blesava

Pogotovo ako rečeno posmatramo u kontekstu ovog tvog - "priroda se ne zeza sa opstankom vrste"
Ali ako se uzme u obzir ovo sa dezinfekcijom kanala polnih organa dobija se malo drugačiji pogled. I opet, baš to je ono što je prevagnulo u korist urinoterapije. A imam i tu neku blesavu tendenciju da verujem ayurvedi.
BTW, rekao sam da je moja gadljivost prema urinu bila program, ne zbog toga što mi je to nametnuto sa strane već zato što čak i nije bio prisutan a meni je bilo muka od ideje. Kako mi može biti muka od neke supstance, koja čak nije ni prisutna? To mi je bio dokaz da je mučnina u glavi, a ne objektivna reakcija tela jer nešto u pomenutoj supstanci nevalja.
Prrrr! je napisao/la:
Težimo duhovnosti, da se spojimo sa čitavim svemirom, želimo bit uravnoteženi, želimo spoznat Boga. A još uvijek se gadimo sami sebi i sramimo se svog tijela. Pi-pi terapija je divan način da bolje prihvatimo sami sebe. Da sami sebe više volimo. Na kraju, kako su svi naši djelovi sadržani u Bogu, tako je vljda i pi-pi, jel' da?
Da , samo - i čekić je sadržan u bogu, i nasilna lobotomija je sadržana u Bogu, i Hitler je bio sadržan u bogu.Što se tela tiče - I heroin je se sadržan u bogu. Sladoled, takođe. Jučerašnji ručak je sadržan u bogu. A i onaj slavni izmet je sadržan u bogu
Mislim da se to ne može reći. Niko se ne gadi sopstvene mokraće dok je u njemu. Zar ne? Isto kao što se niko ne gadi sopstvene povraćke dok je u njemu - međutim, kad se izbaci napolje i užegne to je druga stvar

Budimo realni, ni jedno baš ne miriše lepo, i istina je da je instinktivna reakcija kod ljudi koji nisu probili barijeru prema urinu EWWWWW.... pa, to nije bez razloga, sigurno.
Međutim, to može biti proizvod kondicioniranja - ipak su nas godinama učili kao klince da ne mokrimo u krevet i po sebi. Instintkivna reakcija, ako je istina ovo što pobornici urinoterapije kažu bi trebala biti u najmanju ruku neutralna.
Ona i jeste neutralna kod dece. Ali to ne znači da je uriniranje po sebi/u gaće nešto pozitivno - jer, kao što smo rekli, izmet je fekalija, i nešto skroz suprotno od urina - ali mala deca nemaju instinkt da se sklone ni od njega.
Sve u svemu -

Al eto, krenuo sam, pa ćemo videti.
Btw, jedna stvar koju nikako ne shvatam - ako se korištenjem sopstvenog urina u organizam unosi "blueprint" sopstvenog tela onakvog kakvo ono jeste, a i onih ostalih 7 kao što Nat kaže - zar to ne znači da ćemo na taj način samo pojačati sve karakteristike tela-organizma - pa tako i ono što nam se u datom momentu baš i ne sviđa?
Aj, živeli!

(opet pivo u kriglama, naravno

)