Sada je: uto maj 13, 2025 12:46 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hranjenje Suncem - Sungazing
PostPostano: čet aug 20, 2009 2:59 pm 
Početnik

bad.ass je napisao/la:
cybermikan2 je napisao/la:
Pa kada cete shvatiti da ne mozete da me banujete? Kada cete shvatiti da sam vam ja ovde reseto kroz koje morate proci, da vam se odredi sudbina... da li cete preziveti ili propasti jer ste okaljali svoju karmu?

pa neznam bas. ako sam okaljao swoju karmu (iako NE WIDIM kako je to uopce moguce uzmemo li u obzir "karmicke zakone") ocigledno je to tako moralo biti. dakle nema propasti, samo lekcije...
:love3:

Po zakonu kako sejes tako ces i znjeti... ili sta sejes to ces i znjeti. Eto tako!!!

Znaci ako posejes mrznju i ljubomoru- to ces i znjeti. itd.

Vrh

PostPostano: čet aug 20, 2009 3:03 pm 
Član foruma

Po zakonu kako sejes tako ces i znjeti... ili sta sejes to ces i znjeti. Eto tako!!!

ocigledno je da ti owdje sijes neku swoju sketu, cak i ljubomoru jer mi NE ZELIMO ici twojim putem. cak si postao (necu reci dosadan) iritantan. dakle pusti nas a ti se onda preupitaj i pozabawi osobnim pitanjem - sto ces TI znjeti...

Vrh

PostPostano: čet aug 20, 2009 3:06 pm 
Početnik

bad.ass je napisao/la:

ocigledno je da ti owdje sijes neku swoju sketu, cak i ljubomoru jer mi NE ZELIMO ici twojim putem. cak si postao (necu reci dosadan) iritantan. dakle pusti nas a ti se onda preupitaj i pozabawi osobnim pitanjem - sto ces TI znjeti...

Kakvu sektu? to je kleveta!

I ko tebe bre spominje? sta si ti tako tu vazan i neki pojedinci?

ja sam tu SAMO radi novih korisnika koji iskreno traze informacije i postavljaju pitanja... nikoga od vas PRVI ne prozivam i ne iskusavam... sve sami zapocinjete i sami zavrcete pa se uplicete u nesto u cega nemate prava.

smanjite malo dozivljaj!

Ja sam tu za iskrene i nove kojima trebaju uputstva i odgovori na pitanja!!!

---------------
Citat:
ja sam tu SAMO radi novih korisnika koji iskreno traze informacije i postavljaju pitanja...

Jack987: Ako je samo to razlog - dovoljno si već dao, linkovi na stranice za sungazing su već dovoljno, pa tko želi vidjeti - poći će tamo i vidjeti što ga/ju zanima. Za sve ljude koji misle da trebaju nešto napisati ili širiti - hej, otvorite besplatne blogove, napravite web stranice, pa neka tako ljudi čitaju vaše informacije. I pogledajte si kasnije posjećenost - pa ćete vidjeti kako "napredujete". A ne reklamirati i spamati po "tuđim" forumima... nije problem ostaviti samo link, već je problem forsirati i uvjeravati ljude, te stvarati negativu po forumu.

Vrh

PostPostano: čet aug 20, 2009 3:49 pm 
Član foruma

Ja sam tu za iskrene i nove kojima trebaju uputstva i odgovori na pitanja!!!

eto ga na. na pomolu je ne samo sekta nego i "all-knowing" guru. lijepo, samo iskreno dawanje informacija ne znaci i njezinu istinitost, sa cime se ti wjerojatno ne slazes.

uostalom, zar ne widis da si baniran po wec tko zna koji put. shwatili smo sto imas reci, ali zasto si toliko uporan?
znamo twoj url i ostale adrese te mislim da je to dowoljno za bilo koga tko zeli doci do tebe, pitati te (iskrena) pitanja, sawijet,...

widis i sam da owdje takaw nacin pristupa kakaw nam ga ti (wec od pocetka) nudis (rekao bih cak da je u pitanju neka prisila) ocigledno ne pali. jel da te to cini (malo) ljubomornim? to mi je (za sada) jedini odgowor na pitanje zasto sa takwom zestinom i dalje nawaljujes na owaj sajt bez obzira sto su ti neke stwari od strane admina/modowa lijepo objasnjene. dakle, pusti nas da propadnemo i okaljamo swoju karmu...

ja sam tu SAMO radi novih korisnika koji iskreno traze informacije i postavljaju pitanja...

tako znaci. nisi polucio uspjeh kod "starih" korisnika, pa sad vrbujes nowe, naiwne i iskrene (da ne kazem - owce, iako smo swi mi owce), a swe u nadi da ih proswjetlis odgoworima, "znanjima" koja su im dana od twoje strane? i kazes da nije sekta u pitanju?

LP :love3:

Vrh

PostPostano: čet aug 20, 2009 4:50 pm 
Član foruma

Aragorn je napisao/la:
Cybermikane, mislim da si stavio na forum vec dovoljno linkova na kojima se ljudi mogu informisati o onome sto ti pises i radis, pa u tom smislu ne vidim razlog da sada i ovde pises iste tekstove. Koga to interesuje neka ode na jedan od tvojih sajtova.

Inace, na ovom forumu se uglavnom drzimo "pravila" da jednom banovane clanove koji se posle ponovo registruju opet iskljucimo, a tebi je ovo ko zna koji nick.

Pozdrav

Pa kada cete shvatiti da ne mozete da me banujete? Kada cete shvatiti da sam vam ja ovde reseto kroz koje morate proci, da vam se odredi sudbina... da li cete preziveti ili propasti jer ste okaljali svoju karmu? Po starom principu: Sta sejes, to ces i znjeti i Kojom merom meris, tom ce ti se i meriti.

:rofl

Mislim da je ovim dovoljno rekao o sebi i da dovoljno pokazuje njegovo psihicko stanje. Ovo se inace po forumima zove "trol" i sluze uglavnom za kradju energije i skretanje sa teme.

Ja nista necu pisati posto "ko se igra u blatu, od blata se i uprlja" a sto ilustruje to kakve su nam reakcije kada procitamo nesto sto pise cyber . . . mislim da je njegov zadatak ovde sasvim jasan.

Predlazem da bojkotujemo ovu temu dok se uprava ne seti da ovu individuu banuje za sva vremena.

Inace se za prevaru i dovodjenje u zabludu radi sticanja materijalne koristi nisam salio. To je realna mogucnost, ali izgleda da individua na tom stepenu razvoja svesti tesko da to moze da shvati.

Vrh

PostPostano: pon okt 12, 2009 9:37 pm 
Administrator

Pošto sad više nema galame - temu otključavamo. Ako opet bude vrijeđanja i glupiranja ovdje - zaključavamo.

:ontopic:

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 11:30 am 
Član foruma

ja ću samo postaviti jedno pitanje - jel trudnice smiju gledati u sunce?
Naime onaj dečko na početku je spominjao pod kontraindikacije - trudnice, nešto je pobrko jer kontraindikacije znači da ti se to može desiti od uzimanja nečega - u ovom slučaju gledanja u sunce. pošto sumnjam da se može zatrudniti od buljenja u sunce - vjerojatno je to mislio da je opasno. Zašto?
Trudna sam pa pitam :love3:

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 11:44 am 
Član foruma

Artemida je napisao/la:
ja ću samo postaviti jedno pitanje - jel trudnice smiju gledati u sunce?
Naime onaj dečko na početku je spominjao pod kontraindikacije - trudnice, nešto je pobrko jer kontraindikacije znači da ti se to može desiti od uzimanja nečega - u ovom slučaju gledanja u sunce. pošto sumnjam da se može zatrudniti od buljenja u sunce - vjerojatno je to mislio da je opasno. Zašto?
Trudna sam pa pitam :love3:

neznam zasto bi bilo lose? cak mi je logicnije da gledanjem u sunce pomazes indirektno i swom nerodjenom dijetetu. moje misljenje... :-k

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 12:39 pm 
Član foruma

Može samo biti od koristi.
Problem može nastati posle šestog meseca gledanja, kada se organizam prebacuje na solarnu hranu, i počinje da mu smeta stara, gruba hrana.
Mala je verovatnoća da će jedna trudnica preći potpuno na hranu od sunca - mada bi to bilo idealno. Tako može doći do sukoba u organizmu. Ali u svakom slučaju je korisno za duh i zdravlje.

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 1:28 pm 
Član foruma

hvala, brzi ste, nekak sam primijetila da se taj sungazing naglo proširio, negdje u Zadru ima čak neko "alternativno lječilište" koje je svoje pacijente slalo na gledanje u zalazak/i izlazak sunca.
A onda vidim reklamu omražene mi COCACOLE gdje mozak posprdno i ironično očima kaže da će ih tjerati da bulje u sunce. Slučajno? Ili je i to dio ...... igre, scene,....kakgoddasezove???

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 3:15 pm 
Član foruma

mozhe neki link gdje se mogu skinuti knjige o sungazingu, dosta mi je buljenja u monitor, ja bi malo i u sunce...

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 5:33 pm 
Član foruma

strangelove je napisao/la:
mozhe neki link gdje se mogu skinuti knjige o sungazingu, dosta mi je buljenja u monitor, ja bi malo i u sunce...

iskreno, mislim da i ne postoje knjige o tome osim uputa na internetu kojih bi se trebalo pridrzawati i dobro ih procitati. imas na pantelijinim stranicama, naseg welikog gurua cybermikana, itd a takodjer ne bi bilo na odmet da procitas owaj cijeli topic.

ugodno citanje i buljenje u sunce... :glasses7:

Zadnja izmjena: bad.ass; čet okt 15, 2009 5:35 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 5:33 pm 
Član foruma

http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Z ... _sunce.htm

Vrh

PostPostano: pet okt 16, 2009 1:41 pm 
Član foruma

hvala vam puno

Vrh

PostPostano: pon dec 28, 2009 1:29 pm 
Član foruma

Jel ima netko ovdje da radi praksu gledanja u sunce i da si je popravio vid,ako nosi leće ili naočale,pitao sam već onog korisnika što je dobio ban i rekao je da je skinuo dioptriju,ali nitko još ovdje nije napisao od ljudi koji rade tu praksu,a imaju lošiji vid bilo na daljinu ili blizinu da su uopće popravili vid.

Pa tko radi praksu neka napiše iskustva sa gledanjem u sunce,jel su popravili vid,ako jesu kolika dioptrija im je sada,koliko im je trebalo vremena itd.

Vrh

PostPostano: ned feb 07, 2010 1:10 pm 
Početnik

Pozdrav!

Imam normalnu dioptriju i normalno vidim, tako da ti bas i ne mogu odgovoriti o tome sta trazis ali cu ti reci svoje iskustvo sa sg-om
Nakon 2 mjeseca vise mi se nije zamucivalo pri gledanju u udaljene stvari, bio na lijecnikom prije nekoliko dana, perfektno, vidim najmanja slova, a vidio bih i duplo manja od najmanjih :mrgreen: , svakako totalno poboljsanje.
Ostalo je kako je Hira tvrdio da ce biti, za sada.
Inace imam jednu manu sa vidom, slabije uocavam crvenu i zelenu boju i zanima me hoce li se to ispraviti, nisam za sad nigdje naisao na info zbog cega se to tocno desava a posto HRM govori o kompletnom iscjeljivanju psihe, tijela i duha, znatizeljan sam vidjeti kako ce se to razvijati. razmisljam o tome jer mi se povremeno na mahove, po par sekundi događa kao da progledam punim spektrom boja, odjednom vidim jarke boje koje tren prije nisam
Zivi bili pa vidjeli (tipkali) :love3:

Vrh

PostPostano: čet feb 18, 2010 3:36 pm 
Član foruma

Izasla je knjiga o Solarnoj yogi od HRMa u izdanju Esotherie:
http://www.esotheria.com/latice-hiljadu ... ault&page=

Gram prakse vrijedi više od tone teorije.

"Budi promjena koju želiš vidjeti." Mahatma Gandhi

Vrh

PostPostano: sri feb 24, 2010 12:12 pm 
Član foruma

Molim nekoga samo za informaciju - kako se nastavlja sa sungazingom posle duzhe pauze?
Znam da ima negde na netu, chitao sam o tome ali sad nikako ne mogu da nadjem bash taj odredjen tekst :/ verovatno mi je vise puta za redom promakao. Hvala!

Vrh

PostPostano: sri feb 24, 2010 4:44 pm 
Početnik

Ako se prekine i bez obzira na vreme koliko je dugo prekid trajao kada se moze tj. kada imas Sunca samo nastavi tamo odakle si stao ili ako ti je malo teze za oci onda ides po 1 minut dok ne stignes na vreme odakle si prekinuo iz bilo kojih razloga. Sam odaberes koja ti metoda vise odgovara. Radeci sungazing trebas da uzivas u svakom trenutku i u svim benefitima koji dolaze sami po sebi i nista ne radis na silu jer sungazing nije tehnika nekih specijalnih metoda i neke posebne prakse.

Vrh

PostPostano: sri feb 24, 2010 6:50 pm 
Član foruma

niko bitan je napisao/la:
Ako se prekine i bez obzira na vreme koliko je dugo prekid trajao kada se moze tj. kada imas Sunca samo nastavi tamo odakle si stao ili ako ti je malo teze za oci onda ides po 1 minut dok ne stignes na vreme odakle si prekinuo iz bilo kojih razloga. Sam odaberes koja ti metoda vise odgovara. Radeci sungazing trebas da uzivas u svakom trenutku i u svim benefitima koji dolaze sami po sebi i nista ne radis na silu jer sungazing nije tehnika nekih specijalnih metoda i neke posebne prakse.

niko bitan = cybermikan ?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.