Sada je: ned jul 13, 2025 8:14 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: MMS - Miracle Mineral Supplement
PostPostano: uto apr 27, 2010 4:39 pm 
Administrator

Za početak na engleskom ( dok se ne prevede ) :

http://www.sott.net/articles/show/20748 ... ine-M-M-S-

i

http://www.sott.net/articles/show/20753 ... Conference

slika

Zanimljivo je koliko dobro smišljen plan može "pokvariti" stvarne alternativne načine liječenja... jer cijela "slika" stvarnih alternativaca se sad prikazuje kao "Ah, ti lažnjaci"... :-k

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: sri apr 28, 2010 12:14 am 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
...
Nije baš dobro piti MMS, jer u krajnosti može štetiti organizmu ( čim se javi znak mučnine i slične reakcije tijela - treba hitno prestati ) - više o tome idućih dana ( imamo nova saznanja o MMS-u !!! ).
...

Jack987:
Ajde, lijepo te molim da ne sereš! Exeuse my frenč ali pojma nemaš o čem pričaš. Daklem, u zadnjem svom postu navodiš linkove koji se bave nuspojavama mučnina i proljeva kod uzimanja MMS-a. U humbleovoj knjizi ti je to 750 puta objašnjeno da je to Herxhaimerova reakcija. Obično prestaje za par dana. Mene uvijek frapira ljudska glupost kad netko ne može shvatiti kako to da simptomi trovanja odjednom prestaju?!! I to nakon kratkog vremena. No dosta o MMS-u, pričajmo malo o meni. Osobno sam se upoznao sa najmanje 250 ljudi koji koriste MMS (i srebro i MMS2) i za divno čudo, nitko se nije otrovao. Pa kako to?!! Pa iz jednostavnog razloga što MMS (zadržimo se na MMS-u) nije toksičan. Jer da je toksičan, zar bi se ti ljudi nastavili trovati? Zar bi bili toliko glupi da im je stalno i stalno loše a nikad bolje? A ne, ne. Njima je, zamisli - bolje. A za to imam sad i dovoljno kliničkih nalaza (dokaza, ako tako hoćeš). Naravno da ih ne kanim objaviti jer ne žele svi ljudi dati svoje medicinske kartone na uvid cijelom internetu, neki se ne žele time zamarati, neki i nemaju volje jer ih zabole racku za sve kad napokon ozdrave od medicini neizlječivih bolesti a naposljetku nekima i treba volje i snage da saniraju posljedice liječenja od strane alopatske medicine. Ali naposljetku - imam dokaze!
Zadnji put postao sam ovdje spomenuvši pemfigus (googlati što je to). Sada imam nalaze za karcinome četvrte faze, neoperabilne karcinome, hepatitise C i druge stvari. Imam dokaze za neke "kozmetičke" bolesti seboreje i sl. a takve stvari mi postaju neinteresantne jer su neizazovne. Ono što mi jest izzazovno jesu alopatskoj medicini neizlječive bolesti i oboljeli koji odbijaju bilo kakvu alopatsku terapiju . Jedino to smatram izazovom i validnim dokazom učinkovitosti. I da, kad smo pritom kod nuspojava i sl. - također zahtijevam medicinske nalaze koji to potvrđuju.
Ajd, ako ti što oko MMS-a nije jasno (kako i zašto djelje i zašto nije toksičan), rado ću ti objasniti i odgovoriti na svako pitanje. A dotad, mani se googlanja i bolje pitaj ako ti što nije jasno. Rado ću ti pojasniti i odgovoriti na bilo koje pitanje kako i zašto MMS radi. To je stvar biokemije, jako je jednostavno.
A što se tiče dokaza: sve internetske mudonje i jebače pozivam da mi se jave osobno pa da sjednemo na kavu i da im objasnim do u tančine kako i zašto stvar radi i da im dovedem ljude koje je MMS "otrovao" do tolike mjere da su ozdravili.

Vrh

PostPostano: sri apr 28, 2010 11:57 am 
Član foruma

Pozdrav svima.Prvo mala zamjerka JACKU,ako neznaš pitaj,nije sramota nešto ne znati,drugo LJUBLJANA,trebaš znati da mms ne može nažalost,izliječiti OSTEOARTRITIS,druge oblike artritisa ili izliječi ili ublaži ali ovaj oblik ne.Zašto je to tako nezna se.Treće,Sinke zar Ti još nije jasno da ovdje dolaze razni oblici provokacija, podjebancija i inih drugih marifetluka,sjeti se Endimiona sa brojem 17 to mu je bio IQ.Ja ne želim nikome dokazivati što mms može,jer znam njegovu vrijednost,a svima ću reći,imate jako učinkovit i jeftin naćin liječenja,pa tko voli nek izvoli.mislite svojom glavom i neka vas Bog čuva od dobronamjernih, nazovi ljudi.Da je JACK imao nova saznanja o mmsu pa makar i loša,neboj se Sinke već bi ti pili krv na slamku.Ajd uzdravlje.

Vrh

PostPostano: sri apr 28, 2010 4:02 pm 
Član foruma

Pratim komentare na http://www.sott.net/articles/show/207531-Snake-Oil-Humbles-Nexus-Conference

Svašta se ima za pročitati,ali ovo meni itekako stoji ipak,pa da citiram ovdje

Citat:
Again, if MMS is so dangerous, why are there thousands and thousands and thousands of people out there who want to shout their success stories from the mountain-tops?

Why Joe?

I to je pravo pitanje.
Ne koristim MMS,pa nemogu reći iz svog iskustva,ali ovdje ima ljudi koji ga koriste,pa mogu napisati svoje iskustvo,a koliko znam većini je MMS pomogao.

Vrh

PostPostano: sri apr 28, 2010 8:23 pm 
Početnik

Pozdravljeni.

Evo ovako: Ja sam to pila oko 24 dana. Muka mi je već bila samo kad sam pomislila, da opet trebam navečer uzeti. Provljev i mučnina. Skoro celi dan.
Rekli su mi, da če doči do pobolšanja nakon nekog vremena, da ču bit puna energije, da ču izbaciti sve otrove, da ću fino spavat...

Nije bilo nikakvog poboljšanja, bila sam sve slabija. Bol u ramenima nije se smanjila.

Ja ne kažem da nekome neče pomoć, ali žao meni nije. Čitala sam mnogo na to temu i vjerujem da je mnogima pomoglo ali jeste istina da nigde nisam pronašla nešto u vezi mms i kalcinacije.

Što se tiče detoksikacije ne mogu ništa reći jer ne znam ni kakvi bi mi bili nalazi prije upotrebe mms.

Ja ču reči ovako: ljudi smo razlićiti.
Kažu kako su Ultraglobinski valovi super kod kalcinacije-meni nije pomoglo.
Nekome kod glavobolje pomaže aspirin a meni ne. Ja trebam Lakadol.
Mom znancu mms je jako pomogao a meni nije.

Žao mi je da je tako a tu se ne može ništa.

A skeptici će uvjek biti. Iskreno-i ja sam bila, pa sam kasnije svejedno probala, jer po mome nešto od alternative će sigurno "paliti", trebam samo doznati šta bi to bilo.

Želim vam puno zdravja!

Vrh

PostPostano: sri apr 28, 2010 9:50 pm 
Član foruma

MMS je varikina. Varikina nije zdrava. (najstvarnije, formula MMS-a je formula varikine)

Plus je jako oksidirajuce sredstvo, sto znaci da u najslabijim slucajevima sistematski ugrozava organizam i cini ga starijim (odnosno oksidise). Ubacite sniclu u posudu sa varikinom, ono sto se desava snicli, desava se i u vasem stomaku.

Vrh

PostPostano: sri apr 28, 2010 10:35 pm 
Član foruma

Hvala ti što si nas informirao da su natrij klorit (NaClO2) i Natrij hipoklorit (NaClO) jedno te isto. Doduše, još nam samo trebaš objasniti kako se iz varikine stvara klor dioksid tj. kako se iz NaClO dobiva ClO2. Kako si samo uspio iz jednog atoma kisika dobiti dva atoma?!! Zakonom permutacije? Varijacije? Sibilarizacijom i jotovanjem? Klonirao si taj atom?
Anyway, po logici stvari i kako si ti postavio svoje zakone kemije, sad znam da su O2 i O3 jedno te isto - kisik.

Vrh

PostPostano: čet apr 29, 2010 10:35 am 
Početnik

Cao svima,

Ja sam takodjer uzimao mms, kao sto je bilo navedeno na njegovoj web stranici(i knjigi); poceti sa jednom kapi i nastaviti do 15 max. Jim Humble u svom novom video-u, na projectcamalotportal kaze da je dosao do novih odkrica i kako 3 kapi, 8 puta dnevno rjesavaju maltene sve probleme!!
Poslije prve metode osjecao sam neka poboljsanja, ali i jaku mucinu...ucestale posjete toaletu itd. Mms sam uzimao, zbog jako razvijene Kandide. Kao sto rekoh, pomoglo mi je ali nije i rijesilo problem.
Sad sam vec na 8 danu i pijem 3 kapi, 8 puta dnevno. Moram da budem iskren, da mi se stvari popravljaju nevjerovatnom brzinom...osjecam se super i mnogi simptomi kojih je bilo jako puno, se smanjuju rapidnom brzinom. Za sad sve sto mogu da kazem, je da stvar djeluje.

Poz svima

Vrh

PostPostano: čet apr 29, 2010 2:16 pm 
Član foruma

sinke je napisao/la:
Hvala ti što si nas informirao da su natrij klorit (NaClO2) i Natrij hipoklorit (NaClO) jedno te isto. Doduše, još nam samo trebaš objasniti kako se iz varikine stvara klor dioksid tj. kako se iz NaClO dobiva ClO2. Kako si samo uspio iz jednog atoma kisika dobiti dva atoma?!! Zakonom permutacije? Varijacije? Sibilarizacijom i jotovanjem? Klonirao si taj atom?
Anyway, po logici stvari i kako si ti postavio svoje zakone kemije, sad znam da su O2 i O3 jedno te isto - kisik.

Ja ne tvrdim da se iz NaClO dobija ClO2, to tvrdi "izumitelj" MMS-a.

Komponenta za dobijanje MMS-a je jedna vrsta varikine (natrijum hipohlorit) a krajnji proizvod MMS protokola je (gle cuda) hlor dioksid, a (opet gle cuda) hlor dioksid je opet varikina:

http://en.wikipedia.org/wiki/Bleach

http://en.wikipedia.org/wiki/Chlorine_dioxide

A evo i sta kazu prodavci MMS-a:

http://mmsmiracle.com/about/

Obrati paznju na sledece recenice:

Citat:
Miracle Mineral Solution is a 28% solution of sodium chlorite in distilled water. Miracle Mineral Solution is a water purification product. It is NOT a mineral supplement nor is it sold as a mineral supplement of any kind. Though often referred to in acronym (i.e. "MMS"), an important distinction must be made between Miracle Mineral Solution and the "MMS Protocol" established elsewhere and detailed exhaustively by third party sources.

While it is true that when Miracle Mineral Solution is activated, the chemical compound chlorine dioxide is produced, MMS is NOT chlorine dioxide.

Evo te recenice u crvenom u prevodu:

Citat:
Iako je istina da kada se aktivira rastvor MMS-a, proizvedeno jedinjenje jeste hlor dioksid, MMS nije hlor dioksid

???

A sta je onda? Leteci cilim moje babe? Ti dokazi da rastvor MMS-a nije hlor dioksid (varikina i slicna "sredstva") i ja cu da te nominujem za Nobelovu nagradu.

Sta vise, u nastavku teksta na toj istoj strani prodavca MMS-a se nastavlja prica o tome sta je tacno hlor dioksid!?

Zasto? Ko tu kupca j.... u mozak ili se mozda neobavesteni kupac sklon zeljnom razmisljanju pusta da sam sebe j... u mozak?

Bukvalno se kaze:
"Kupite komponente za spravljanje hlor dioksida (iako ti kazes da je nemoguce, oni kazu da je moguce), i napravite MMS, koji nije hlor dioksid"??

Vrlo pozorno pogledaj ceo sajt, kao i vecinu ostalih sajtova gde se nudi MMS. Videces da se na jako malo mesta tvrdi da se MMS pije i da nesto leci. Obrati paznju da oni samo kazu da je to "sredstvo za preciscavanje vode" i to je sve. Jednostavno unapred peru ruke od mogucih (i verovatnih) posledica. Zar to nije sumnjivo svakom ko iole koristi mozak?

Sta ce biti sledece? Da je mozda hidrogen za farbanje kose zdrav za probavu kod nedonoscadi?

Vrh

PostPostano: čet apr 29, 2010 2:39 pm 
Član foruma

sinke je napisao/la:

Da ja kao nedovoljno strucan ne davim previse, evo ti strucnije misljenje. Molim da prethodno procitas uputstvo za spravljanje i koriscenje MMS-a, kako bi ti sledeci tekst bio jasniji, jer je jos pre par godina napisan kao direktni odgovor na to "uputstvo".

Korisno je, narocito za zene.

Citat:
NaClO (Na-hipohlorit) je najpoznatija so hipohloraste kiseline i glavni je sastojak izbeljivaca. HOCl (Hipohlorasta) kiselina je slaba neorganska kiselina, nastaje disocijacijom hlora u vodi. Koristi se kao izbeljivac, oksidans i dezinfikator (dezinfekcija bazena, naprimer).Takodje je i sulfohidrilni inhibitor, tj. u dovoljnim kolicinama inaktivira proteine koji sadrze sulfohidrilne grupe.Na taj nacin i deluje na mikroorganizme, ali to znaci da deluje i na nase celije kao i na korisnu crevnu mikrofloru. Ovo bi moglo da objasni mucnine, povracanje i dijareju na pocetku uzimanja.

Koliko je meni poznato, aktivna komponenta kod upotrebe hipohlorita i hipohloraste kiseline je ClO(-1) koji dalje reaguje, tj. nema potrebe praviti na licu mesta ClO2 (hlor-dioksid).

Ne znam kako se hlor-dioksid moze nazvati "stabilizovanim kiseonikom", jer kao jako oksidaciono sredstvo potvrdjuje da to nije. Inace nestabilna jedinjenja kiseonika (slobodni radikali) su jedan od zvanicno poznatih izazivaca raka kao i mnogih drugih bolesti, takodje i ubrzavaju proces starenja naseg organizma. Zato se u poslednje vreme toliko istice vaznost unosenja antioksidanasa, prvenstveno vitamina C (L- I D-oblik askorbinske kiseline), vitamina E (tokoferoli) , likopena (bojeni pigment paradajza) itd.

U proizvodnji sokova je nasim zakonom zabranjena upotreba konzervanasa. Sokovi se konzervisu iskljucivo pasterizacijom i sterilizacijom. Sok od pomorandze je rupa u zakonu jer mi sok pravimo od pulpe konzervisane sumpor-dioksidom koju uvozimo, zagrevanjem se pulpa oslobadja sumpor-dioksida,mada mali udeo moze i zaostati u soku. Zato se bebama i ne preporucuje ovaj sok. Vitamin C (L-askorbinska I D-askorbinska kiselina) nije konzervans vec antioksidans,inace se nalazi u vocu ali je termolabilan pa se delom unistava tokom termicke obrade,takodje i reaguje sa kiseonikom zaostalim u soku .Zato se i dodaje u vecoj kolicini, ali u trenutku kada taj sok dodje do potrosaca taj vitamin C je uglavnom vec izreagovao sa kiseonikom, a sok je sacuvao svoju prirodnu boju.

Hlor dioksid sigurno unistava mikroorganizme u nasem organizmu, mada nisu svi mikroorganizmi podjednako osetljivi, a crevna mikroflora je sigurno najosetljivija znaci da bi time bio poremecen i rad organa za varenje. Toksine verovatno ne moze unistiti jer su oni mnogo stabilniji od mikrorganizama. Ne znam da li ste znali da i jabuka oslobadja telo od toksina, dovoljna je cak jedna dnevno , a ne izaziva nikakve nezeljene efekte.

Ne vidim kako je moguce da selektivno deluje ako deluje na sulfohidrilne grupe proteina (na delove proteina izgradjenim iz aminokiselina sa S tj. na cistin, cistein i metionin) koje imaju kako patogeni, tako i korisni mikrorganizmi i covek.

I sta se desava sa teskim metalima kada ih on oksidise? I sta onda biva sa gvozdjem? Ako se ne varam, u organizmu se moze koristiti samo Fe(II),a posto ga hlor-dioksid oksidise u Fe(III) nama preti ozbiljna opasnost od anemije, zenama narocito. Koliko je meni poznato od svih zivih bica samo jedna vrsta ribe (koja zivi u Dunavu) je u stanju da se oslobodi dela teskih metala iz svog organizma. Kod svih ostalih oni se gomilaju.

Hlor-dioksid ne moze da se razlozi na Na-hlorid i vodu, moze da se razlozi na hlor i kiseonik ,pa dalje da hlor reaguje sa jonom Na koji vodi poreklo iz NaClO koji smo i uneli na pocetku, a kiseonik treba da pokupi odnekud vodonik kako bi presao u vodu. A ako je tako znaci da je na ovaj nacin povecan udeo Na-hlorida u organizmu sto moze biti opasno za ljude koji pate od povisenog krvnog pritska ili imaju ostecene bubrege.Kod muskaraca povecan unos Na-hlorida jaca potenciju, ali treba biti oprezan jer takodje moze dovesti i do ostecenja bubrega.

A sto se tice pravilne ishrane ona zavisi od mnogo toga.Pogresni su izrazi zdrava i organska hrana. Podrazumeva se da hrana mora biti mikrobioloski i zdravstveno ispravna, a svakako je organskog porekla. A u ulju sigurno nema holesterola,koji je zivotinjskog porekla niti ga moze biti, ima fitosterola. Brzu hranu treba izbegavati, kao i takozvane energetske napitke i osvezavajuca bezalkoholna pica sa vestackim zasladjivacima, jer oni mogu ozbiljno narusiti nase zdravlje. Ne treba bukvalno shvatati izraz "sto vise svezeg voca i povrca", neko povrce zahteva i termicku obradu, a zimi i nema bas svezeg voca i povrca pa koristimo konzervisane. Meso je takodje vrlo vazno u ishrani, kao i ostali proizvodi animalnog porekla.Preporucljivo je hranu pripremati kuvanjem i dinstanjem.Przenje treba izbegavati,jer prilikom njega dolazi do oksidacije ulja/masti i nastaju kancerogeni produkti oksidacije.A kada i primenjujemo ovaj vid termicke obrade treba koristiti ulje od kikirikija,koje je termostabilno (ko ga ima). Posto nam ono nije dostupno na ovim prostorima pa koristimo suncokretovo ulje ili svinjsku mast, tokom przenja potrebno je dodavati nove kolicine ulja, a ulje zaostalo posle przenja se baca.

Dakle, "stabilizovan kiseonik" je nestabilno jedinjenje kiseonika inace ne bi bio toliko reaktivan i kao takav moze izazvati rak kao i mnoge druge bolesti jer kao jak oksidans oksidise sve u organizmu (nije u stanju za selektivno delovanje!) Ozbiljno utice na sistem za varenje. Posto oksidise i Fe izaziva anemiju. Ne vidim kako nam pomaze to sto oksidise teske metale kojih ne bi ni trebalo da bude u nasem organizmu, a i ako ih ima oni se ne mogu izbaciti na taj nacin, pa cak ni tako oksidisani (zvanicna nauka kaze da ne mogu uopste). A ako dalje prelazi u NaCl, utice na krvni pritisak i bubrege. Na toksine mikroorganizama najverovatnije ne deluje jer su oni mnogo stabilniji i od samih mikroorganizama.

Vrh

PostPostano: čet apr 29, 2010 4:56 pm 
Član foruma

Arbitrium Liberum je napisao/la:
sinke je napisao/la:

Da ja kao nedovoljno strucan ne davim previse, evo ti strucnije misljenje. Molim da prethodno procitas uputstvo za spravljanje i koriscenje MMS-a, kako bi ti sledeci tekst bio jasniji, jer je jos pre par godina napisan kao direktni odgovor na to "uputstvo".

Korisno je, narocito za zene.

Citat:
NaClO (Na-hipohlorit) je najpoznatija so hipohloraste kiseline i glavni je sastojak izbeljivaca. HOCl (Hipohlorasta) kiselina je slaba neorganska kiselina, nastaje disocijacijom hlora u vodi. Koristi se kao izbeljivac, oksidans i dezinfikator (dezinfekcija bazena, naprimer).Takodje je i sulfohidrilni inhibitor, tj. u dovoljnim kolicinama inaktivira proteine koji sadrze sulfohidrilne grupe.Na taj nacin i deluje na mikroorganizme, ali to znaci da deluje i na nase celije kao i na korisnu crevnu mikrofloru. Ovo bi moglo da objasni mucnine, povracanje i dijareju na pocetku uzimanja.

Koliko je meni poznato, aktivna komponenta kod upotrebe hipohlorita i hipohloraste kiseline je ClO(-1) koji dalje reaguje, tj. nema potrebe praviti na licu mesta ClO2 (hlor-dioksid).

Ne znam kako se hlor-dioksid moze nazvati "stabilizovanim kiseonikom", jer kao jako oksidaciono sredstvo potvrdjuje da to nije. Inace nestabilna jedinjenja kiseonika (slobodni radikali) su jedan od zvanicno poznatih izazivaca raka kao i mnogih drugih bolesti, takodje i ubrzavaju proces starenja naseg organizma. Zato se u poslednje vreme toliko istice vaznost unosenja antioksidanasa, prvenstveno vitamina C (L- I D-oblik askorbinske kiseline), vitamina E (tokoferoli) , likopena (bojeni pigment paradajza) itd.

U proizvodnji sokova je nasim zakonom zabranjena upotreba konzervanasa. Sokovi se konzervisu iskljucivo pasterizacijom i sterilizacijom. Sok od pomorandze je rupa u zakonu jer mi sok pravimo od pulpe konzervisane sumpor-dioksidom koju uvozimo, zagrevanjem se pulpa oslobadja sumpor-dioksida,mada mali udeo moze i zaostati u soku. Zato se bebama i ne preporucuje ovaj sok. Vitamin C (L-askorbinska I D-askorbinska kiselina) nije konzervans vec antioksidans,inace se nalazi u vocu ali je termolabilan pa se delom unistava tokom termicke obrade,takodje i reaguje sa kiseonikom zaostalim u soku .Zato se i dodaje u vecoj kolicini, ali u trenutku kada taj sok dodje do potrosaca taj vitamin C je uglavnom vec izreagovao sa kiseonikom, a sok je sacuvao svoju prirodnu boju.

Hlor dioksid sigurno unistava mikroorganizme u nasem organizmu, mada nisu svi mikroorganizmi podjednako osetljivi, a crevna mikroflora je sigurno najosetljivija znaci da bi time bio poremecen i rad organa za varenje. Toksine verovatno ne moze unistiti jer su oni mnogo stabilniji od mikrorganizama. Ne znam da li ste znali da i jabuka oslobadja telo od toksina, dovoljna je cak jedna dnevno , a ne izaziva nikakve nezeljene efekte.

Ne vidim kako je moguce da selektivno deluje ako deluje na sulfohidrilne grupe proteina (na delove proteina izgradjenim iz aminokiselina sa S tj. na cistin, cistein i metionin) koje imaju kako patogeni, tako i korisni mikrorganizmi i covek.

I sta se desava sa teskim metalima kada ih on oksidise? I sta onda biva sa gvozdjem? Ako se ne varam, u organizmu se moze koristiti samo Fe(II),a posto ga hlor-dioksid oksidise u Fe(III) nama preti ozbiljna opasnost od anemije, zenama narocito. Koliko je meni poznato od svih zivih bica samo jedna vrsta ribe (koja zivi u Dunavu) je u stanju da se oslobodi dela teskih metala iz svog organizma. Kod svih ostalih oni se gomilaju.

Hlor-dioksid ne moze da se razlozi na Na-hlorid i vodu, moze da se razlozi na hlor i kiseonik ,pa dalje da hlor reaguje sa jonom Na koji vodi poreklo iz NaClO koji smo i uneli na pocetku, a kiseonik treba da pokupi odnekud vodonik kako bi presao u vodu. A ako je tako znaci da je na ovaj nacin povecan udeo Na-hlorida u organizmu sto moze biti opasno za ljude koji pate od povisenog krvnog pritska ili imaju ostecene bubrege.Kod muskaraca povecan unos Na-hlorida jaca potenciju, ali treba biti oprezan jer takodje moze dovesti i do ostecenja bubrega.

A sto se tice pravilne ishrane ona zavisi od mnogo toga.Pogresni su izrazi zdrava i organska hrana. Podrazumeva se da hrana mora biti mikrobioloski i zdravstveno ispravna, a svakako je organskog porekla. A u ulju sigurno nema holesterola,koji je zivotinjskog porekla niti ga moze biti, ima fitosterola. Brzu hranu treba izbegavati, kao i takozvane energetske napitke i osvezavajuca bezalkoholna pica sa vestackim zasladjivacima, jer oni mogu ozbiljno narusiti nase zdravlje. Ne treba bukvalno shvatati izraz "sto vise svezeg voca i povrca", neko povrce zahteva i termicku obradu, a zimi i nema bas svezeg voca i povrca pa koristimo konzervisane. Meso je takodje vrlo vazno u ishrani, kao i ostali proizvodi animalnog porekla.Preporucljivo je hranu pripremati kuvanjem i dinstanjem.Przenje treba izbegavati,jer prilikom njega dolazi do oksidacije ulja/masti i nastaju kancerogeni produkti oksidacije.A kada i primenjujemo ovaj vid termicke obrade treba koristiti ulje od kikirikija,koje je termostabilno (ko ga ima). Posto nam ono nije dostupno na ovim prostorima pa koristimo suncokretovo ulje ili svinjsku mast, tokom przenja potrebno je dodavati nove kolicine ulja, a ulje zaostalo posle przenja se baca.

Dakle, "stabilizovan kiseonik" je nestabilno jedinjenje kiseonika inace ne bi bio toliko reaktivan i kao takav moze izazvati rak kao i mnoge druge bolesti jer kao jak oksidans oksidise sve u organizmu (nije u stanju za selektivno delovanje!) Ozbiljno utice na sistem za varenje. Posto oksidise i Fe izaziva anemiju. Ne vidim kako nam pomaze to sto oksidise teske metale kojih ne bi ni trebalo da bude u nasem organizmu, a i ako ih ima oni se ne mogu izbaciti na taj nacin, pa cak ni tako oksidisani (zvanicna nauka kaze da ne mogu uopste). A ako dalje prelazi u NaCl, utice na krvni pritisak i bubrege. Na toksine mikroorganizama najverovatnije ne deluje jer su oni mnogo stabilniji i od samih mikroorganizama.

Pozdrav svima!!!!
A sto kazete na najnovije Kasiopejske Transkripte od 25.04.10 i tema MMS.

Citat:
P: (Rabelais) Postoji li ikakvo medicinsko djelovanje ako se uzima MMS?

O: Ne. Opasan je ako se uzima pretjerano.

P: (Rabelais) Postoji li neki razlog što je taj MMS toliko popularan, s obzirom na kontrolu ljudi, poput monoatomskog zlata, ili da li on samo uništava njihovu psihu?

O: Jednostavno uništavanje i na kraju uzrokuje bolesti.

P: (Ark) Postoji li neka opasnost ako ovo objavimo, hoće li nas Humble tužiti i tražiti milione dolara?

O: Koga će tužiti? 6. denzitet?

Vrh

PostPostano: čet apr 29, 2010 5:00 pm 
Član foruma

Može li netko neukom reći kolika je cijena jedne dnevne doze MMS-a i koliko je istih dnevih doza propisano po nekoj prosječnoj Th.?

Vrh

PostPostano: čet apr 29, 2010 8:12 pm 
Član foruma

metuzalem je napisao/la:
Može li netko neukom reći kolika je cijena jedne dnevne doze MMS-a i koliko je istih dnevih doza propisano po nekoj prosječnoj Th.?

Ako uzmemo najskuplju američku cijenu (20 $ za uncu, 118 ml.) i protokol za održavanje zdravlja za osobe mlađe od 60 godina, tjedna cijena je oko 0,65 lipa ili oko 0,12 US$.
U Hrvatskoj cijena je gotovo duplo manja.
Protokol za tjednu dozu je 2 x 6 kapi tjedno. Izračun je baziran na veličini kapi 17 kapi u ml.

Vrh

PostPostano: čet apr 29, 2010 8:22 pm 
Član foruma

sinke je napisao/la:

Komponenta za dobijanje MMS-a je jedna vrsta varikine (natrijum hipohlorit) a krajnji proizvod MMS protokola je (gle cuda) hlor dioksid, a (opet gle cuda) hlor dioksid je opet varikina:

A evo i sta kazu prodavci MMS-a:

http://mmsmiracle.com/about/

Obrati paznju na sledece recenice:

Citat:
Miracle Mineral Solution is a 28% solution of sodium chlorite in distilled water. Miracle Mineral Solution is a water purification product. It is NOT a mineral supplement nor is it sold as a mineral supplement of any kind. Though often referred to in acronym (i.e. "MMS"), an important distinction must be made between Miracle Mineral Solution and the "MMS Protocol" established elsewhere and detailed exhaustively by third party sources.

While it is true that when Miracle Mineral Solution is activated, the chemical compound chlorine dioxide is produced, MMS is NOT chlorine dioxide.

Evo te recenice u crvenom u prevodu:

Citat:
Iako je istina da kada se aktivira rastvor MMS-a, proizvedeno jedinjenje jeste hlor dioksid, MMS nije hlor dioksid

???
...

Posljednji put:

NaClO2 = Natrij klorit = sodium chlorite

NaClO = Natrij hipoklorit = sodium hypochlorite

Miracle Mineral Solution is a 28% solution of sodium chlorite in distilled water

Vrh

PostPostano: čet apr 29, 2010 8:40 pm 
Član foruma

HO_OPONOPONO je napisao/la:
...
NaClO (Na-hipohlorit) je ...

Kao što rekoh u prethodnom postu...

Citat:
Pozdrav svima!!!!
A sto kazete na najnovije Kasiopejske Transkripte od 25.04.10 i tema MMS.

P: (Rabelais) Postoji li ikakvo medicinsko djelovanje ako se uzima MMS?

O: Ne. Opasan je ako se uzima pretjerano.
...

Šesti denzitet, a ?

Vrh

PostPostano: čet apr 29, 2010 9:56 pm 
Član foruma

Nadam se da si iz mog prethodnog posta mogao shvatiti da je apsolutno nemoguće iz NaClO dobiti ClO2.

Komponenta za dobijanje MMS-a je Natrij klorit. Natrij klorit nije varikina ali jest izbjeljivač.
Klor dioksid nije varikina. Varikina je natrij hipoklorit.

Vrh

PostPostano: pet apr 30, 2010 3:17 am 
Član foruma

Izbeljivaci su u narodu poznati kao sta? Varikinaaa! (svi u glas) :mrgreen:

Varikina JE hlor dioksid i izbeljivac. Prema ovome:

Osim ako ti ne tvrdis da varikina nije zdrava a izbeljivac je zdrav? Zanimljivo . . . .

Ma mozda ti to samo propagiras i prodajes, pa ti ide u prilog da lajes o MMS-u?
Koliko vidim na forumu Galaksija si pisao samo o MMS-u, zar ne?

Naravno da svaki Ciga svoga konja hvali (dok mu ne otpadnu zubi)

Jel i nas metuzalem u semi? Koliko dobija?

Vidim da si glasan, sklon zeljnom razmisljanju i manipuliranju, stoga zakljucujem i da lazes. Kad se pozivas na kasiopejske transkripte evo ti i original i tacan prevod:

Citat:
Q: (Rabelais) Is there any medical benefit to taking MMS?

A: None. It is dangerous in the extreme.

Q: (Rabelais) Is there some reason this MMS is so popular in terms of controlling people, like with monoatomic gold, or does it just destroy their physiology?

A: Simple destruction and induced illness ultimately.

Prevod:

Citat:
Q: (Rabelais) Postoji li bilo sta dobro u medicinskom smislu ako se uzima MMS?

A: Nista. Krajnje je opasan (opasan do ekstrema).

Q: (Rabelais) Postoji li neki razlog sto je ovaj MMS tako popularan u smislu kontrolisanja ljudi, kao sa monoatomskim zlatom, ili im jednostavno unistava njihovu fiziologiju?

A: Jednostavno unistenje i na kraju pokretanje (induciranje) bolesti.

Evo i linka:

http://www.cassiopaea.org/forum/index.p ... ;topicseen

Izazivam te "Trgovce" (da ne kazem i Mletacki, ali ne znam koliko si pismen), elem izazivam te "trgovce MMS-om" da ako mozes to po smislu (ili bilo kako) drugacije prevedes nego ja!

I opet, pored coravih i gluvih, ima i glupih pa valja ponoviti:

Citat:

Pozdrav.

Vrh

PostPostano: pet apr 30, 2010 9:37 am 
Početnik

Pozdravlam sve na forumu i vasu zelju da pomognete drugima
Moje pitanje je da li mms pomaze kod virusnih bradavica
Hvala

Vrh

PostPostano: pet apr 30, 2010 11:18 am 
Član foruma

Kana03 je napisao/la:
Pozdravlam sve na forumu i vasu zelju da pomognete drugima
Moje pitanje je da li mms pomaze kod virusnih bradavica
Hvala

Da, uspješno ih rješava. Imam čovjeka koji je HIV+ i bez problema ih je riješio.

Vrh

PostPostano: pet apr 30, 2010 11:23 am 
Član foruma

Budite vrlo oprezni kada pijete vodu iz gradskog vodovoda. Zašto? Zato jer se u svrhu dezinfekcije pitke vode, nekih dvadesetak godina, koristi klor dioksid, u narodu poznat kao varikina. Po nekim najnovijim znanstvenim otkrićima, dobijena je jeftinija verzija klor dioksida. Naime, sad se klor dioksid (ClO2), koji dakle ima dva atoma kisika, više ne dobija iz natrij klorita (NaClO2), koji također ima dva atoma kisika. Sada se dobija iz natrij hipoklorita (NaClO), koji ima jedan atom kisika. Ušteda je i više nego očita: iz jednog atoma, dobiješ dva. Jebote!!! Od kada je kemije, to im je uspjelo tek ovih dana. Svaka čast! Čine sve da bi nas pobili na što jeftiniji način. Kad već nisu uspjeli sa cjepivom (svinjska gripa).
Dakle, oprez sa pitkom vodom. Nažalost, ovo sa trovanjem putem pitke vode, otkrili smo tek ovih dana, pa sigurno ima strahovito veliki broj umrlih od trovanja klor dioksidom (varikinom), podlo ubačenom u pitku vodu. Naročito u velikim gradovima...
](*,)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.