promatrač je napisao/la:
arwen dor je napisao/la:
Aaaaa! Sad mi je jasnije. Znači nije u pitanju vakcinisanje kao takvo nego kemija koja se dobije u bočici, kvaliteta tog cjepiva? E, to je druga stvar. Slažem se da je u bivšoj državi štošta bilo kvalitetnije i sigurnije, ne samo cjepivo, ali, rasturiše nam tu državu i sad nema nazad. Šta je tu je.
A misliš da u teorijama zavjera nema ništa, misliš da je samo kvaliteta omanula?
Mislim da netko namjerno radi paniku i namjerno izluđuje ljude.
Zamišljam što bih ja da sam na mejstu sadašnjih mladih roiditelja koji su bombardirani oprečnim informacijama, pa se tu još nađu svekrve i šogorice, svaka sa svojom teorijom i katastrofičnim izjavama...Ja mislim da bih izludila.
I mislim da to netko namjerno radi. To je ta teorija zavjere u koju ja vjerujem. Zove se "Zavadi pa vladaj".
Pratim godinama kako se to sustavno radi kroz medije, mic po mic.., Dok ne dođu na svoje. ali ne radi se o trovanju vakcinom, radi se o trovanju umova mnogo gorim stvarima koje ljudima promaknu i ne vide ih dok se bave vakcinom, ptičjom gripom, sidom, ebolom.
Ebola se pojavila baš u doba kad se započinje još jedan rat. Priče o vakcinama u prethodile, bile su dio pripreme. Ljudi koji su zabrinuti za svoj život i preživljavanje, neće ni primijetiti što se stvarno događa na Bliskom Istoku ili njima pred nosom. Neće ni priijetiti da je već na djelu ROBOVLASNIČKI SUSTAV. Ne kapitalistički, nego robovlasnički. Da se iz zraka pokušava umrtviti elan koji je potreban za pobunu. A vakcine? Mislim da vakcine ne mogu trajno djelovati na ponašanje, nego da se to obavlja špricanjem tvari koje su psihogene s velikih visina.
Vjerujem da je to da zavjera koja je na djelu.
Kad te zaglupe na jednom poručju, puno im je lakše zaglupiti te na još jednom, i td.
Ne znaš vie koga bi poslušao, na koju sranu bi se okrenuo Protivnici cijepljenja su vrlo glasni i gotovo nasilni, a zagovornici sramežljivo tu i tamo nešto kažu...ne znaš kome bi vjerovao. Protivnici se pozivaju na istraživanja za koja je okazano da su lažna, tj da nisu ni provedena, i baziraju se na radu koji je imao zadataka da jedno cjepivo nekog proiuzvođača proglasi nedjelotvornim i štetnim a cjepivo drugo proizvođača kao super. Zar to nije nekakav argument za raspravu? Što god jedni izjave oni drugi tvrde da je to laž, i tu nema kraja. Tko bi se tu snašao ako i sam nije studirao medicinu, ali, ne samo studirao, nego i a zna napamet sve ono što je tamo naučio, da nije zaboravo gradivo i da prati sve novo što se stalno objavljuje...
Ovdje pomaže jedino terapija logikom. Logoterapija. ( Ima i knjiga o toj metodi )
Inače, svi znamo da svaka tvar koja je za nešto korisna ima svoje nuspojave i neželjene efekte. Sve što stavimo usta ima neželjene efekte. Svaki lijek pa i onaj iz prirode . I kamilica ima neželjene efekte. Kamilica nije dobra za ljude s visokim tlakom. Kantarion ili gospina trava nije dobar na suncu. A ne treba ni spominjati općepoznate nuspojave i neželjene efekte graha (pasulja),

a tako je zdrav i koristan.
Što se tiče proizvođača lijekova, imam više povjerenja u poljsku zabit nego u američko središte svijeta. U Poljskoj je kao i kod nas, do nedavno bio socijalizam gdje se država miješala u sve pa i u cijepljenje i kontrolirala sve i svašta, a ne kao sada, kad privatni kapital sam sebe kontrolira i pri tome gleda isključivo i samo svoju korist.