Sada je: pet nov 01, 2024 12:49 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 286 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet apr 28, 2005 10:23 am 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
Čini mi se da je ova tema mirovala neko vrijeme, vjerovatno zato što se jelo puno mesa oko katoličkog uskrsa a evo dolazi i pravoslavni?!
----------------------------------
Uz jagnjetinu s ražnja i hladno pivo, lakše se - spoznaje!!!

Da, Galaksija, puno je lakše povezati fluor u zubnim pastama i abdukciju s reptoidima, nego holokaust nad životinjama (koje se samo radi toga uzgajaju u velikim korporacijskim farmama) sa sudbinom čovječanstva.

Pogledajte http://www.themeatrix.com/

Volimo se samozavaravati, prihvaćamo samo ono što nam godi, a pred činjenicama koje nam ne pašu zatvaramo oči!

Izvrši jedan eksperiment koji je jako dobar za spoznaju:

Kupi živo janje i "humano" ga ubij gledajući ga pri tome u oči!

Poslije toga će ti se meso ili zgaditi ili ćeš shvatiti da isto tako možeš ubiti i čovjeka!
Vrlo praktični način spoznavanja, bez puno teorije!
Do sada se taj krvav posao prepuštao nekom drugom, vjerujući valjda da čevapi rastu na drvetu?

Baron je napisao/la:
Slozio bih se sa jednim starijim covjekom koji mi je uvijek govorio: "Grijeh ne ulazi na usta, nego izlazi iz usta".

Nije grijeh jedenje mesa, jedu ga i životinje mesožderi, koliko saučesništvo u industriji pokolja!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 28, 2005 12:13 pm 
Član foruma

Ok, recimo da je vrlo zdravo, korisno jesti meso a ubijanje zivotinja koristan potez za duhovni napredak...

Svejedno cak i tehnicki ova planeta nije predvidena za takve stvari...
Jednostavno nema resursa za taj nacin prehrane...

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/3559542.stm

Evo Galaksija ovo ti je odmah i za alternativne vijesti hehehe...

Citat:

Livestock needs a lot of water
World water supplies will not be enough for our descendants to enjoy the sort of diet the West eats now, experts say.
The World Water Week in Stockholm will be told the growth in demand for meat and dairy products is unsustainable.

Animals need much more water than grain to produce the same amount of food, and ending malnutrition and feeding even more mouths will take still more water.

Scientists say the world will have to change its consumption patterns to have any realistic hope of feeding itself.

Losing the race

The World Water Week conference is held annually in the Swedish capital, and is organised by the Stockholm International Water Institute, Siwi. This year's runs from 15 to 21 August.

It's going to be almost impossible to feed future generations the kind of diet we have now in western Europe and North America

Anders Berntell, Stockholm International Water Institute
Siwi says: "With about 840 million people undernourished or lacking a secure food supply today, and another two billion or more people... by 2025, feeding the world's growing population - and finding the water to grow the food - continues to be a basic and sizeable challenge."

A paper to be delivered during the conference, entitled Water: More Nutrition Per Drop, says: "For several decades, the increase in food production has outpaced population growth. Now much of the world is simply running out of water for more production... "

The World Health Organisation calls malnutrition "the silent emergency", and says it is a factor in at least half the 10.4 million child deaths which occur every year.

Grain goes far to feed the world
Anders Berntell, Siwi's executive director, told BBC News Online: "The basic problem is that food is the main global consumer of water, with irrigation taking 70% or more of all the water we use, apart from huge volumes of rainwater.

"The bottom line is that we've got to do something to reduce the amount of water we devote to growing food today.

Upturn in demand

"Animals fed on grain, and also those which rely on grazing, need far more water than grain crops.

WATER AND FOOD
A kilogram of grain-fed beef needs at least 15 cubic metres of water
A kilo of lamb from a sheep fed on grass needs 10 cubic metres
A kilo of cereals needs from 0.4 to 3 cubic metres
"But in the developed world, and in parts of some developing countries, consumers are demanding more meat.

"Of course people should have healthier diets and a higher intake of nutrients: we don't want to stop that.

Slow to dawn

"But it's going to be almost impossible to feed future generations the kind of diet we have now in western Europe and North America.

Meat is a treat for the rich
"Most of us don't appreciate, either politically or personally, the challenge of finding enough water to grow enough food, though in some countries it's a problem of everyday living.

"I think the world's future water supply is a problem that's an entire order of magnitude greater than we've begun to realise."

Mr Berntell said the rich would be able to buy their way out of trouble by importing "virtual water" - the water needed to grow the food they bought from abroad.

He said: "The transport of virtual water is huge. Australians were astonished to find that although their country is short of water, they're net exporters of water in the form of meat."

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 29, 2005 6:28 am 
Član foruma

Nisam rekao da je zdravno jesti meso, ni pod tackom razno, ali jednostavno mislim da (ovo pisem u prvom licu jednine), ne bih mogao da izdrzim vise od 24 sata a da ne jedem meso.
Naravno ovdje uopste nema rijeci ni o kakvoj spoznaji, ovdje samo pisem o jednoj potrebi koju trazi organizam.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 29, 2005 7:53 am 
Član foruma

Baron je napisao/la:
Nisam rekao da je zdravno jesti meso, ni pod tackom razno, ali jednostavno mislim da (ovo pisem u prvom licu jednine), ne bih mogao da izdrzim vise od 24 sata a da ne jedem meso.
Naravno ovdje uopste nema rijeci ni o kakvoj spoznaji, ovdje samo pisem o jednoj potrebi koju trazi organizam.

Pa onda je to kod tebe kao s cigaretama. Iako znaš da je otrov, da je nezdravo ne možeš prestati jer tijelo ima potrebu za nikotinom, za mesom. Ali ipak možeš prestati AKO HOĆEŠ i uistinu ti ne treba meso, jer koliko je samo vegetarijanaca na svijetu i sasvim normalno funkcioniraju i zdravi su potpuno.

Po meni 'jedenje mesa' je samo jedan od mnogih programa koji su ugrađeni u nas.

Mislim da nam je i to 'nametnuto'. Jer jedući meso ljudi vežu na sebe životinjske etere koji začahuruju čovjekovu svijest.

Ja nisam sigurna da li bi meni ikada uopće palo napamet ubiti trčkarajuću životinjicu i pojesti je, da mi to nisu od rođenja nametali, da su životinje za jelo.

Meni su čak sumnjive priče o ljudima koji su patili od gladi pa su pojeli čak i svoje prijatelje jer nisu imali izbora, na pr. ono u Andama. Zar nije istina da kad si dugo vremena gladan da ti se stisne želudac i ti uopće više ne možeš jesti. Ili su ovi skočili jedan na druge čim su malo ogladnjeli? Svi smo vidjeli na tv hranjenje izgladnjele djece u Africi. Pa oni jedva da mogu progutati kašicu koja im je dana. A i čak kad si na dijeti sa samo sokovima ne smiješ odmah na primjer jesti meso. Meni se sad čini da su nam i tu priču podvalili...možda samo brijem...ali...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 29, 2005 8:26 am 
Član foruma

Sto se tice ubijanja zivotinja, tu sam pozitivac definitivno, ne bih mogao ni jedno obicno pile da ubijem.
Sto se tice ovisnosti tu bih se slozio sa tobom Mimi, svi smo na jedan nacin programirani, jednostavno ne zelimo da se rijesimo nekih stvari, tako ni mesa, bar ja. Ali ja to ne krijem niti zelim da krijem, jednostavno nisam sazreo da se prihvatim samo biljne hrane,(bar u ovom trenutku), a i toga da ne popijem hladnu pivu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 29, 2005 9:08 am 
Član foruma

Baron je napisao/la:
Sto se tice ubijanja zivotinja, tu sam pozitivac definitivno, ne bih mogao ni jedno obicno pile da ubijem.
Sto se tice ovisnosti tu bih se slozio sa tobom Mimi, svi smo na jedan nacin programirani, jednostavno ne zelimo da se rijesimo nekih stvari, tako ni mesa, bar ja. Ali ja to ne krijem niti zelim da krijem, jednostavno nisam sazreo da se prihvatim samo biljne hrane,(bar u ovom trenutku), a i toga da ne popijem hladnu pivu.

Mislim da je to ok. Potiskivanjem ne bi ništa učinio, samo još gore.

Vidi moj slučaj, ja sam uvijek željela ne jesti meso i nikad ga uistinu nisam voljela, ali jednostavno sam išla za masom, nekom inercijom, da se ne izdvajam od drugih, a tu su bili i roditelji koji su mi meso trpali silom u usta.

A mogu ti reći kad sam i prestala jesti meso, svi su graknuli na mene kao da sam im nekoga ubila. A ja njima nisam zamjerala jer kao da sam iza njih vidjela 'demone' koji su ti koji uistinu upravljaju njima, oni su samo bili njihove marionete.

Ali sada već duže vrijeme ne jedem meso i moja okolina se već na to navikla, sad su čak to počeli i sami podržavati jer vide da sam zdravija nego prije, a čak sam se malo i udebljala :D izgleda da su i 'demoni' odustali od mene po tom pitanju ;)

Ja ti sad meso doživljavam kao nešto što jednostavno nije za jesti. Meni je to sad nekako isto kao da bi sad išla jesti neko drvo, plastiku ili kamen.

Meni koja nisam voljela jesti meso, bilo je teško odreći se, a kako je tek onima kojima je meso fino i uživaju u njemu.

Zadnja izmjena: Mimi; pet apr 29, 2005 9:12 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 29, 2005 9:11 am 
Administrator

OP,

ono u vezi pitke vode je odavno poznata stvar. Kad je prije nekih 5 godina u Bosni otpočeo transfer državne imovine u ruke privatnika tj. multinacionalnih kompanija, među prvim stvarima koje su “kupljene” bilo je sarajevsko vrelo Bosne. Da li je slučajno to što je danas večina značajnijih izvora pitke vode privatizovana?

Međutim, što se vode tiče, ni biljke neće mnogo bolje proći jer se već odavno izazivaju vještačke suše uz pomoć kemtrejlsa u mnogim područjima svijeta. Sve je to povezano i sve to spada u ove “igre bez granica” koje se već odavno odvijaju u našem “podrumu”.

Sofija,

to se zove hipokrizija a što se nje tiče, mi smo to doveli do savršenstva. Optužuj druge a zažmiri kad isto to ti radiš. Odnosno, ono isto što ti radiš - tumači drugačije.
To se u gnostici naziva – laganje samog sebe. Mi smo postali umjetnici što se laganja samog sebe tiče.

Uostalom, da vidimo šta nam to biljke kažu i kako one gledaju na nas:

(iz knjige: Tajni Život Biljaka; P. Tompkins, C. Bird)

Milijuni čitalaca sovjetskih novina prvi put u saznali da postoji ideja da biljke komuniciraju s ljudima, saopćavaju svoje osjećaje, kada je u listopadu 1970. godine dnevnik Pravda objavio članak s naslovom «Što nam kazuje lišće».

«Biljke govore...one čak viču!» tvrdio se u tom članku što ga je objavio službeni organ sovjetske komunističke partije. «Nama se samo čini, nama samo izgleda, da biljke prihvaćaju krotko svoje nevolje i da šuteći podnose bol.» V. Čertkov, pisac ovog članka, opisao je tajanstvena zbivanja koja je vidjeo na vlastite oči prilikom posjeta laboratoriju za umjetnu klimu u čuvenoj Akademiji poljoprivrednih nauka Timirjazeva.»

«Pred mojim očima izdanak ječma doslovno je vrištao kad su mu korijen uronili u vrelu vodu. Naravno, njegov se «glas» nije čuo već ga je samo registrirala specijalna i osobito osjetljiva elektronska aparatura, koja je na širokoj tekućoj papirnoj vrpci nacrtala «bezdanu dolinu», da se poslužim poznatom metaforom. Kao da je pomahnitala, pisaljka instrumenta je registrirala smrtne muke izdanka, ali da ste ga pogledali ne biste ni naslutili što se s njim događalo. Dok su listići biljke, zeleni kao uvijek, stajali uspravno, njen je «organizam» već umirao. Nekakve «moždane stanice u njemu govorile su nam šta se događa.»

Reporter pravde intervjuirao je profesora Ivana Isidoroviča Gunara, pročelnika odjela za fiziologiju bilja Akademije. Gunar i njegovi asistenti izvršili su nekoliko stotina pokusa a svi su ti pokusi pokazali da se u biljkama stvaraju, proizvode električni impulsi koji su nalik na dobro istražene nervne impulse u ljudskom tijelu. Pravda je pisala da Gunar govori o biljkama kao da govori o ljudima, razlikujući njihove individualne navade, njihove individualne karakteristike i njihove individualne sklonosti. «Čak se dobija dojam da on s njima razgovara», napisao je Čertkov, «a meni je izgledalo kao da biljke obraćaju posebnu pažnju ovom dobrom, sijedom čovjeku. (str. 102, 103)

Sad ćemo se malo vratiti unazad:

Aristotel je naučavao da biljke imaju dušu...
Carl von Linne, osnivać suvremene botanike, iznio je tvrdnju da se biljke razlikuju od životinja i čovjeka samo time što se ne mogu kretati.
Početkom 20. stoljeća nadareni bečki biolog Raol France prenerazio je suvremene prirodoslovce tezom da biljke pokreću svoje tijelo i «udove» isto tako lako, nesputano i skladno kao najspretnije životinje ili kao čovjek, a da mi to ne opažamo samo zato što su ti pokreti mnogo polaganiji od naših ili životinjskih.

Biljka penjačica uvijek raste prema najbližem hvatištu, a ako se ono pomakne ili promijeni položaj, biljka će već za nekoliko sati potpuno promijeniti smjer svog rasta. Znači li to da biljka vidi izbočine na zidu, kolac u zemlji, koji će joj poslužiti kao oslonac? Kad se dogodi da penjačica mora rasti i provlačiti se između raznih zapreka, zbog čega ne vidi potencijalno hvatište, ipak ga nepogrešivo nalazi kao da zna gdje se ono nalazi pa zato ni ne raste u smijeru u kojem ne nailazi ni na kakvo uporište.
France kaže da su biljke sposobne za htijenje, tj. da rade nešto s namjerom, s određenim ciljem; biljke mogu posezati za nečim točno određenim, mogu to nešto tražiti i pronalaziti, a rade to tako da nas se doimlje tajanstveno kao najfantastičniji proizvod mašte.
Daleko od toga da bivstvuju inertno, pasivno, stanovnice livada – toga svijeta koji su stari Heleni nazvali botane – pobuđuju dojam da zapažaju što se zbiva oko njih i na to reagiraju s takvim stupnjem rafiniranosti koji nadmašuje sve što u tome mi postižemo.
(...str. 8 i 9)

Biljke imaju osjetila za orijentaciju i predskazivanje budućnosti.
(...)
France je tvrdio da biljke koje tako sigurno i nepogrešivo, na tako mnogo načina i tako brzo reagiraju na razna zbivanja u vanjskom svijetu, moraju imati nešto što im omogućuje da komuniciraju, održavaju vezu sa svijetom, i to nešto nalikuje na naša osjetila i možda ih čak nadmašuje.
Odlučno je tvrdio da biljke neprestano motre i registriraju, «bilježe» zbivanja i pojave o kojima čovjek nema ni pojma, o kojima on ne sluti da postoje, jer je zatvoren u svom antropocentričnom gledanju na svijet i misli da postoji samo ono što on subjektivno doživljava i što otkriva posredstvom svojih pet čula.
(...str. 12))

France je tvrdio da biljke imaju sva svojstva živih bića, čak i sposobnost da najžešće reaguju na zlostavljanje i da pokazuju žarku zahvalnost za svako dobro koje im uradimo. (str 13)

(...)

Backsterov Efekat

Backsterova pustolovina započela je 1966. godine. Neke večeri ostao je kasno u noć u školi za preslušavanje pomoću poligrafa, gdje je učio policajce i kontraobavještajce iz čitavog svijeta kako da se upotrebljava «detektor laži». Kad su polaznici tečaja najzad otišli, Backster je sasvim impulzivno odlučio, a da nije imao nikakve određene namjere, da pričvrsti elektrode jednog detektora laži na list svog zmajevca (Dracaenae).

Zmajevac je tropska biljka slična palmi, s velikim listovima i gustim skupinama malih cvjetova. Poznata je kao «zmajevo drvo».
(...)
Ono što je Backster doživjeo u slijedećih deset minuta izvrnulo je naglavce čitav njegov život i stubokom ga izmijenilo.
Najdjelotvorniji način da se u ljudskom biću pokrene reakcija koja je dovoljno snažna da izazove trzaj igle galvanometra jest da ugrozite njegov život. Backster je zato odlučio da upravo postupi tako sa svojom biljkom a to je uradio tako da je jedan njezin list uronio u čašu vruće kave koju je upravo držao u ruci. Na galvanometru se nije pojavila nikakva reakcija koja bi bila vrijedna spomena. Backster je nekoliko minuta razmišljao o problemu s kojim se suočio, a onda je smislio mnogo goru prijetnju: spržit će plamenom list na koji su bile pričvršćene elektrode. U istom trenutku kada mu se u mislima pojavila slika plamena, prije nego što je i posegnuo za šibicom da ostvari svoj naum, nastala je dramatična promjena na krivulji poligrama – pisaljka se naglo pomakla prema gore ostavivši iza sebe dugu uzlaznu liniju. Dok se to događalo, Backster se nije bio pomaknuo ne prema biljci ni prema detektoru laži. Je li moguće da biljka čita moje misli, da ih pogađa? – zapitao se.

Izašao je iz sobe da potrazi šibice. Kad se malo kasnije vratio u sobu, opazio je da se na poligramu pojavio novi nagli skok, očito izazvan njegovom čvrstom nakanom da ostvari prijetnju. Backster je tada preko volje izvršio svoju prijetnju i opržio list plamenom šibice. Ovaj put je poligraf reagirao slabije, a kasnije, kad se Backster samo pretvarao da ce spržiti list, nije se pojavljivala nikakva reakcija. Bilo je to upravo tako kao da biljka može razlikovati stvarnu od tobožnje namjere.
(...)
Kad su Backster i njegovi suradnici, i to sada upotrebivši druge biljke u drugim gradovima Amerike, postigli slične rezultate odnosno izvršili slična promatranja, postalo je jasno da se radi o nečem što vrijedi dublje istražiti. Ispitivanja su bila izvršena na preko dvadest i pet različitih vrsta biljaka, među kojima su se nalazile i naranče, banane, luk i salata. Rezultati pokusa, slični jedan drugom, bili su takvi da su nalagali potpuno novo gledanje na život...
(...)
U početku je Backster smatrao da je sposobnost biljaka da 'hvataju» njegove namjere nekakav oblik izvanosjetilnog zapažanja, ali je onda odlučio da odbaci taj termin. Radi se o tome da se izvanosjetilnim zapažanjem smatra percepcija koja se odvija izvan i iznad običnih pet osjetila: dodira, vida, njuha, sluha i okusa, a budući da biljke ničim ne pokazuju da bi imale oči, uši, nos ili usta i budući da su botaničari od Darwinovih vremena smatrali da biljke nemaju živčani sistem, Backster je zaključio da je osjetilo što ga posjeduju biljke mnogo bazičnije, iskonskije.
Takva razmišljanja dovela su Backstera do pretpostavke da su možda pet osjetila što ih imaju ljudi nešto što zapravo ograničava, sputava naše osjetilne sposobnosti, nešto što pokriva i tako prigušuje neku «primarnu percepciju», koja je možda zajednička čitavoj prirodi.
«Možda biljke vide bolje bez očiju», nagađao je Backster. «Možda one vide bolje bez očiju, negoli ljudi s očima.»
(...)
Za skupinu učenjaka sa Sveučilišta Yale, koji su došli da vide što on radi, Backster je priredio zanimljiv pokus kojim je očigledno dokazao da su pokreti i ponašanje jednog pauka u istoj prostoriji u kojoj je neka Backsterova biljka bila spojena s poligrafom izazvali dramatične promjene u poligramu, i da su se te promjene događale neposredno prije nego sto bi pauk počeo bježati od čovjeka koji ga je pokušavao uhvatiti.
«Izgleda da ova biljka na neki način hvata svaku paukovu odluku da bježi, i da to u njezinom listu izaziva reakciju koju registrira na poligraf», tumačio je Backster.
(...)
Kada se nade u smrtnoj opasnosti ili kada joj zaprijeti kakva zaista velika pogibelj, biljka u samoobrani, otkrio je Backster, reagira na način koji podsjeća na ponašanje tobolčara oposuma (ili, ako ćemo pravo, čovjeka): ona se «onesvijesti».
Ova se pojava dramatično očitovala kad je jednog dana u Backsterov laboratorij došao neki kanadski fiziolog koji je htio da vidi čudno ponašanje njegovih biljaka. Prva biljka koju je Backster spojio s poligrafom nije uopće reagirala a nisu reagirale ni druga ni treća biljka. Backster je tada provjerio ispravnost svih dijelova poligrafa, a onda je namjeravao izvršiti pokus sa četvrtom i petom biljkom. Uspjeh je opet izostao. Reakcija koja je najzad usljedila tek kada je došla na red šesta biljka, bila je toliko očita da se kanadskom učenjaku moglo dokazati da fenomen reagiranja biljaka doista postoji.
Backsrteru je, naravno, bilo stalo da sazna što je to djelovalo na onih prvih pet biljaka da uopće nisu reagirale. Zapitao je Kanađanina: «Recite mi, molim vas, nanosite li, možda, u svom poslu neko zlo biljkama.»
«Da», odgovorio je ovaj. «Svaku biljku s kojom sam izvršio bilo kakav pokus stavljam u peć i spržim je do pepela, jer tako dolazim do podataka o njezinoj suhoj težini, tj. težini suhe tvari od koje je sazdana. Ti su mi podaci potrebni za analize koje vršim.»
Tri četvrt sata poslije toga, kada se fiziolog već vračao na aerodrom, sve Backsterove biljke ponovo su uobičajeno reagirale.

[Hmm...hm...pitanje za vegetarijance: Kako li se tek neka jadna salata osjeća kad se vi nađete u njenoj blizini. Možda pada u nesvijest od straha!? U svakom slučaju, pošto je to izvan vaše percepcije, onda se tako nešto sigurno – ne događa!? Ili nam je percepcija, možda, - preuska, da bi primjetili neke bitne elemente - objektivne realnosti?!]

(...)

Nekom prilikom, kada je htio dokazati da biljke, pa čak i individualne stanice biljke, hvataju signale nekakvim neobjašnjenim komunikacijskim medijem, Backster je izvršio eksperiment pred novinarom dnevnika Baltimore Sun. Pokus se sastojao u tome da je Backster spojio jedan svoj filodendron s galvanometrom, a onda je počeo novinaru (kao da je on spojen s uređajem) postavljati pitanja u vezi s godinom njegovog rođenja.
Prije toga oni su se dogovorili da ce Backster novinaru za svaku godinu od 1925. do 1931. postaviti pitanje je li se rodio upravo te godine, a novinar mora na svako pitanje odgovoriti negativno, što je značilo da će ovaj šest puta slagati a jedanput reći istinu. Pošto su pitanja bila postavljena a odgovori dani, Backster je pogledao na dijagram na kojem su bile registrirane reakcije biljke na svaki novinarov odgovor i točno je pogodio godinu u kojoj se novinar rodio. To mu je odala sama biljka izazvavši nagli skok pisaljke spojene s galvanometrom kad god bi novinar «slagao» a to je, naravno, ostalo registrirano na poligramu.

Isti je pokus uspješno ponovio dr Aristide H. Esser, psihijatar i primarijus naučnoistraživačkog odjela bolnice Rockland State Hospital u Orangeburgu u saveznoj državi New York. On i njegov suradnik Douglas Dean, kemičar s tehničkog fakulteta Sveučilišta u Newarku, izvršili su pokus na jednom odraslom muškarcu, s njegovim vlastitim filodendronom, kojega je bio sam posadio s mnogo pažnje i ljubavi.
Dvojica učenjaka spojili su filodendron s poligrafom, a onda su ispitaniku postavili seriju pitanja. Prije toga su ga uputili da na neka pitanja odgovori lažno. Biljka je bez ikakve poteškoće označila preko galvanometra pitanja na koja su bili dati lažni odgovori. Dr Esser koji se prije toga rugao Backsterovim tvrdnjama kazao je: «Nije mi preostalo ništa drugo nego da samom sebi skočim u usta, da priznam da sam pogriješio.»

Backster je htio saznati da li biljke imaju memoriju, sposobnost pamćenja i mogu li je očitovati. Zato je smislio eksperiment kojemu je bio cilj da se pokuša otkriti, identificirati, nepoznati «ubojica» jedne od dviju biljaka. Za ovaj se pokus dobrovoljno prijavilo šest Backsterovih studenata, polaznika tečaja za rukovanje poligrafom, od kojih su neki bili iskusni policajci, pravi veterani svoga zvanja. Pokus je počeo tako da su svim ispitanicima bile zavezane oči, a onda je svaki nasumice izvukao iz šešira jednu od šest savijenih ceduljica. Ceduljice su bile savijene zato da niko ne može vidjeti koja prava. Naime, na toj pravoj ceduljici bile su napisane upute, a mogao ih je pročitati samo onaj tko izvuće upravo tu ceduljicu. Njemu je bilo naređeno da iz lonca za cvijeće iščupa, zgazi nogama i onda potpuno uništi jednu od dviju biljaka koje su se nalazile u prostoriji. Međutim, «ubojica» je morao izvršiti «zločin» tako da nitko ne vidi. Nitko, ni Backster ni drugi ispitanici nisu smjeli znati tko je «zločinac», pa je jedini svjedok bila druga biljka koju nije smio ni taknuti.
Kad je «ubojstvo» prve biljke bilo izvršeno, Backster je drugu biljku spojio s poligrafom, a onda je pred nju dovodio jednog po jednog sudionika pokusa. Uspio je identificirati «krivca». Kako? Ona druga preživjela biljka nije reagirala na prisutnost petorice «nedužnih» ispitanika, ali je igla galvanometra «podivljala» kada se biljci približio «krivac». Objašnjavajući rezultat pokusa, Backster je upozorio na to kako, naravno, postoji mogućnost da je biljka «uhvatila» i registrirala osjećaj krivnje počinitelja «ubojstva». Međutim, budući da je on to učinio u interesu nauke pa zato nije imao bogzna kako snažan osjećaj krivnje, ostala je jos jedna mogućnost da se objasni rezultat pokusa: možda je ona druga biljka zapamtila čovjeka koji je nanio zlo prvoj biljci pa ga je prepoznala!

~***~

Da ne dužim sada više, ovo bi trebalo biti dovoljno da se shvati da ni biljke nisu onakve kako nam se to cini. Nesto vise na ovu temu napisacu uskoro koristeci materijal iz istog izvora.

Sofija, što se «kosmičkog altruizma» tiče, i ja bih npr. mogao da se tješim činjenicom da sam jedan od rijetkih koji je sigurno spasio više životinja nego što ih je pojeo, s obzirom da je nekim slučajem lječenje životinja moja profesija. Međutim, za razliku od tebe, ja sam svjestan da bi to bio samo još jedan vid laganja samog sebe.

Činjenica koju malo ko može da shvati je ta da mi kao OPS bića, trenutno živimo u «podrumu», a zajedno s tim ide i «podrumaški» način ishrane, što podrazumijeva ishranu drugim životima. To će tako ostati sve dok smo u podrumu. U međuvremenu se samo možemo tješiti ovako ili onako, međutim, problem je u tome što to podrazumijeva laganje smog sebe, a dok god čovjek laže samog sebe, on ne može da vidi objektivnu realnost. Sve dok ne budemo u stanju vidjeti objektivnu realnost, nećemo biti u stanju da odredimo kako svoj položaj u podrumu, tako ni njegove granice, a pogotovo da pronađemo ona sakrivena vrata koja vode iz njega napolje (ili možda da uhvatimo onaj «lift/talas»?).

Prelazak na gornji sprat (4D) takođe ne mora da podrazumijeva prestanak ishrane drugim životima jer će to zavisiti isključivo od toga kakvog je polariteta dotična osoba. Oni koji i tamo ostanu u OPS 'frekvenciji', moraće da crpe energiju iz ljudi sa našeg sprata ili ih fizički jedu za vrijeme svog (privremenog) boravka na našem spratu. Postoje indikacije da ljudsko tijelo ne može da akomodira te vrste jačih OPS frekvencija u 4D, tako da su te vrste duša osuđene da se tamo inkarniraju u 'malo' drugačija (npr. reptoidna) tijela, ako se odluče za fizički način postojanja. Tako će oni nastaviti da manipulišu ljudima s našeg sprata u istom smislu kako je do tada bilo manipulisano s njima, jer na kraju krajeva, radi se o ishrani, odnosno o opstanku kojeg niko neće da dovede u pitanje.

Čini se da jedino oni koji 'gore' nastave sa OPD načinom postojanja, mogu da izbjegnu ishranu drugim životima.

Stoga, hranili se mi biljnim ili životinjskim životom dok smo ovdje, ili kombinacijom obadva, nema mnogo veze ni sa duhovnošću, niti sa izlaskom iz podruma.

Pozdrav!

P.S. Danas se u mnogim civilizovanim zemljama životinje omamljuju prije klanja (u slučaju ovaca, strujom) a kad ostvarimo malo veći «duhovni» napredak, možda ćemo početi omamljivati i biljke prije žetve. (Ovaj izraz «žetva», mnogo ljepše zvuči za uho od izraza – «klanje», zar ne?!)
Do tada ćemo zažmiriti na sve indikacije da i biljke čuju, pamte, vide, pate, osjećaju, da čak znaju i kad lažemo itd.
Danas imamo društva za zaštitu životinja a sutra ćemo možda imati i društva za zaštitu biljaka.

(Naravno, ne bi nas trebalo čuditi da ona prva mahom predvode biljožderi a ova druga - mesožderi!? Sve je to u skladu sa psihologijom - «normalnog» čovjeka.)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 29, 2005 9:36 am 
Član foruma

Max Heindel u 'Rosenkrojcerskom pogledu na svijet' napisao je:

' Bilo bi ludo kad bi čovjek napustio običnu prehranu kojom se mnogo godina izdašno hranio i prihvatio novu, a da prije toga dobro ne promisli što njegovoj svrsi najbolje odgovara. Jednostavno izostaviti meso iz prehrane čovjeka koji se time hranio, nesumljivo bi dovelo do narušavanja zdravlja. Jedini siguran put je da se stvar prouči i isproba. Čvrstih pravila nema. Izbor odgovarajuće hrane jednako je osobna stvar kao i svaka druga. Sve što mi možemo učiniti jest da opišemo opći utjecaj svakog kemijskog elementa, što učeniku omogućuje da izgradi vlastitu metodu.'

Inače, u toj knjizi ima vrlo interesantno poglavlje 'Nauka o ishrani' i tu se govori o raznim namirnicama i kako djeluju na naš organizam.

Možete downlodirati tu knjigu, što možda već i znate, na

http://download.vegetarijanstvo.net/

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 29, 2005 2:01 pm 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
Sofija,
to se zove hipokrizija a što se nje tiče, mi smo to doveli do savršenstva. Optužuj druge a zažmiri kad isto to ti radiš. Odnosno, ono isto što ti radiš - tumači drugačije.
To se u gnostici naziva – laganje samog sebe. Mi smo postali umjetnici što se laganja samog sebe tiče.

Što si zapravo htio reći?

Naglašavaš razliku između adamitskog čovjeka i organskih portala, ali ne vidiš razliku između mineralnog, biljnog, životinjskog i ljudskog životnog vala?
Vidiš i razumiješ stvari koje mnogi drugi ne vide jer ih nije lako uočiti, a ne vidiš očigledno!

galaksija je napisao/la:
[Hmm...hm...pitanje za vegetarijance: Kako li se tek neka jadna salata osjeća kad se vi nađete u njenoj blizini. Možda pada u nesvijest od straha!? U svakom slučaju, pošto je to izvan vaše percepcije, onda se tako nešto sigurno – ne događa!? Ili nam je percepcija, možda, - preuska, da bi primjetili neke bitne elemente - objektivne realnosti?!]

Pa to da i biljke osjećaju zna i malo dijete, ali im je prag boli bitno različit no životinjama.
Biljke imaju sposobnost obnavljanja i nije neophodno da bude ubijena da bismo se prehranili. Plodovi često i sami padaju s drveta.
Osim toga za stočnu hranu se vjerojatno potroši daleko više biljaka no za ljudsku ishranu, pa te to ne brine.

galaksija je napisao/la:
Međutim, za razliku od tebe, ja sam svjestan da bi to bio samo još jedan vid laganja samog sebe.
Činjenica koju malo ko može da shvati je ta da mi kao OPS bića, trenutno živimo u «podrumu», a zajedno s tim ide i «podrumaški» način ishrane, što podrazumijeva ishranu drugim životima. To će tako ostati sve dok smo u podrumu. U međuvremenu se samo možemo tješiti ovako ili onako, međutim, problem je u tome što to podrazumijeva laganje smog sebe, a dok god čovjek laže samog sebe, on ne može da vidi objektivnu realnost.

Stvarno si dao sve od sebe da opravdaš svoje slabosti!

galaksija je napisao/la:
Čini se da jedino oni koji 'gore' nastave sa OPD načinom postojanja, mogu da izbjegnu ishranu drugim životima.

Da li ćeš jesti meso, piti, pušiti, drogirati se je nešto na što ipak tvoja osobnost može, ako to želi, utjecati.
Ne trebaš biti ni "svetac" niti OPD entitet!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 29, 2005 2:53 pm 
Član foruma

Nikad nisam volio jesti meso , jeo sam ga iz običajnih navika , odgoja i sličnih stvari . Nejedem ga već 7 godina zato što mi se zgadilo , teško mi je probavljivo , izaziva cijeli niz osjećaja nelagode (mislim da vam je svima poznat bezrazložan strah). Ne smatram se ništa duhovnijim zbog toga ali se puno ljepše osjećam i samim time sam suptilnija hrana za Lizzarde . Nismo nimalo manje marionete jedući odnosno ne jedući meso .

Trenutno jedem jako malo ili gotovo nikako , nemam osjećaj gladi niti sam ga ikad imao , energiju crpim iz nekih drugih izvora ( o kojima sada ne bih - nije tema)

Bit ovoga posta je da pokušate shvatiti jeli mi meso ili ne uvijek smo samo šahovske figure višim "bićima" potpuno smo nemoćni utjecati na to , mi smo samo mali prascici u svinjogojskoj farmi zvanoj svijet kakvim ga poznajemo , prava istina ne postoji i kao takva nam je potpuno nedokućiva . Dobili smo na dar , darove misli , prosuđivanja , razmišlanja . Da li ste se ikad zapitali nije li to sve zabluda ????

Nitko od nas ovdje prisutnih nije bio na drugoj strani , mislimo da raskrinkavamo dizentitete , dimenzije , bozamstva , energije . Stvarno nismo toliko mocni niti cemo ikada biti . Nas um , dusa , spoznaja za 3980000000 godina razvoja evolucije , čitanja ,istraživanja samospoznaja neće dokućiti što smo i zašto smo . Ne bi bili tu gdje jesmo igrali se , smišlali različite teorije , spletke urote i ... da ne moramo biti .

Mislim da su se Svinje u svojoj evoluciji pomirile s time da služe isključivo kao prehrana ljudima , naravno uvijek postoji nekolicina koja ne misli tako , odmetne se i provaljuje velike teorije .

Davno sam prestao težiti za onim nećim višim , božanskim , svetim jer nije nam dato da postanemo "oni ".

Želim vam svima da i dalje živite u zabludi ako se tako bolje osjećate i tješite se time.

Ne želim ovim povrijediti nićije osjećaje onaj koji se pronašao u ovome do koga je doprijelo imati ce razumijevanja . Ostali ce samo smatrati obicnom gluposti , tracarijama i još jednim glupim textom jer su ih njihovi "gospodari" programirali tako.

Većina Vas ovdje čita , razmišlja , misli ali nitko nije poduzeo nikakve konkretne korake , izgubljeni ste u knjigama informacijama , zavjerama , mesu ... svima su Vam zamazane oci a ne vidite dalje od nosa (ne vidim ni ja )

Kad bih vam rekao da imam potrebna znanja , resurse samo mi fali dosta energije da jednom zauvjek prekinem tu tiraniju , poredak koliko bi se Vas upustilo u konflikte ???
Konacni ishod je prestanak postojanja kako univerzuma , njih , nas svega .

O knjigama : postoji istina u knjigama ali je samo u tragovima , vecina knjiga je prožeta ljudskom percepcijom , pisana i prilagođavana onima koji su je pisali Zašto mislite da je istina jednaka za Vas i za nekoga drugoga ???

O zakonima : nešto poput knjiga , svatko kroji zakon kako njemu paše

O ljudima : ne postoji sličan niti isti čovjek , postoje skupine ili grupe u vlasništvu istog "gospodara"

O istini : da li je istina da postoji istina ???

Toliko od mene za danas

Voli vas Joe jedino je ljubav bitna , Da nema ljubavi ne bi ni mi postojali davno bi nas pojeli . Pojedite čokoladu slobodno :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 29, 2005 3:09 pm 
Administrator

Citat:
Trenutno jedem jako malo ili gotovo nikako , nemam osjećaj gladi niti sam ga ikad imao , energiju crpim iz nekih drugih izvora ( o kojima sada ne bih - nije tema)

Ajd molim te odgovori ovo u nekoj drugoj temi koja je odgovarajuća ili otvori novu... da malo diskutiramo i o tome. Naime i ja ponekad "dobijem" energiju a neznam otkud... samo znam da nije iz hrane jer ju ponekad isto vrlo malo jedem ( s obzirom na to koliko ju drugi konzumiraju ).

Citat:
Nitko od nas ovdje prisutnih nije bio na drugoj strani

Hehehe ! Jesi siguran ?

Citat:
Većina Vas ovdje čita , razmišlja , misli ali nitko nije poduzeo nikakve konkretne korake , izgubljeni ste u knjigama informacijama , zavjerama , mesu ... svima su Vam zamazane oci a ne vidite dalje od nosa (ne vidim ni ja )

A zašto onda širimo znanje, a samim time i svijest? I kako znaš da ja možda dnevno ne razgovaram sa 2-3 osobe u vezi svega ovoga, razmjenjujemo razmišljanja, događanja, znanstvene poglede, duhovne poglede, a inače malo balansiramo neke dijelove Zemaljskog sistema pomoću raznih orgonskih generatora, pomažući ljudima da se ne živciraju, da shvate neke stvari, spasimo koju životinju ili biljku...itd. Zar to i slično nije ništa ?!? Svatko sam mora napraviti neke korake, a mi im samo dajemo mogućnost da "vide" neke stvari, a koje osjećaju u sebi ionako. Više kao podrška...
Ne znam za tebe... možda to tebi nije ništa... ali što bi onda predložio da radimo da to bude NEŠTO? Pliz odgovor. Hvala unaprijed.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 29, 2005 3:19 pm 
Član foruma

Volio bih i ja da mi se zgadi meso, ali nesto nece pa nece :wink: :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 30, 2005 3:23 pm 
Član foruma

Heh..odgovor na temu da su biljke zive sam vec cuo i ocekivao sam ga ponovo.

Naravno smatram da on ne drzi vodu iz cijelog skupa razloga.
Takoder vec sam rekao da bez obzira na nanosenje boli ikome postoje sasvim prakticni razlozi zasto je meso LOSE za covjeka.

Smatram i da je biljka losa ali visestruko manje...
Dakle buduci galaksija voli analogiju sa podrumom izrazio bih se ovako....

I biljke i meso su hrana iz podruma ali meso je hrana od koje covjek puno lakse biva uvucen u iluziju da mu je u podrumu odlicno i da ako i ima nesto vani a po njegovom naravno nema da niposto ne bi imalo9 bilo kakve potrebe za izlaziti.

Biljna hrana zbog svoje biljne prirode koja ne interferira pretjerano sa nekim nizim strastima kod covjeka (hormoni itd vec sam u nekom od prijasnjih postova pokusao objasniti) je u stanju covjeka odrzat u stanju vise percepcije gdje cak mozda i primjeti izlaz iz podruma.

Dakle neka stvar x i y u podrumu bez obzira sta su obje u podrumu nemaju istu ulogu u covjekovom zivotu. Tu sam temu vec dotaknuo u odogovoru u Gnostici.

Na ovoj Zemlji postoji cijela lepeza ljudi od onih koji shvacaju sta se dogada i onih koji nemaju pojma i ja imam misljenje da je jedan od faktora i hrana.

Da ne pricam o nekim drugim stvarima.
Mislis li da je dio nase odgovornosti i Zemljino "zdravlje".
Ili da je maltene prirodna tendencija OPD entiteta suosjecajnost i empatija.

E pa tu ulazi u igru i nacin ishrane...da se pasnjaci pretvore u oranice bilo bi hrane kolko oces.

Zapravo problem gladi je posve virtuelan. HRane ima za sve samo sta se jedan ogroman dio trosi na ishranu stoke koja 90% te hrane potrosi za setnju okolo, zivot prije klanja i sl. pa ne ostane za ljude...

Dakle ljudi koji jedu meso indirektno pomazu cijelu masineriju kojoj je cilj profit a koja danas snosi odgovornost za buduci sasvim siguran nedostatak vode i vec poduzi nedostatak hrane.

Vlastita zelja za cevapima nasuprot smanjenju patnje drugih.
Lak izbor za OPD entitet...

Svijet ima jednu holografsku karakteristiku a to je da svaki djelic cjeline ima ista I potpuna svojstva kao i cjelina sama dakle ako nase akcije vode patnji izvana one zasigurno vode i patnji iznutra kad tad.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 04, 2005 8:31 am 
Član foruma

Citat:

Joe, jedini 'konkretni korak' koji možemo poduzeti je odustajanje od samoga sebe jer ovo što mi zovemo 'mi' i nije 'istinsko mi'.

Interesantni smo mi, svi smo ovdje više manje, uvidjeli da smo 'isprogramirani', da smo 'program', da smo 'podrumari', ali to odmah drugi trenutak zaboravljamo ponašajući se kao da su u 'podrumu' neki drugi. A taj 'podrum' nije ništa drugo nego mi sami. I od njega treba početi, tada će i sve ove vanjske 'zavjere' nestati.

I nitko nikom ovdje ne može pomoći. Naša međusobna 'pomaganja' su slična kao da utopljenici pomažu jedan drugome...ne samo da si ne mogu pomoći, nego će jedan drugoga još brže utopiti.

A što je najzanimljivije, ruka za pomoć nam je tu, ispružena cijelo vrijeme, i nitko je ne može vidjeti za nas, moramo je sami ugledati.
A neki i u toj 'ruci' vide zavjeru, pa bolje je ostati utapajući se u bujici...alternativa uvijek postoji... u agoniji ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 09, 2005 3:41 pm 
Član foruma

Još jedan!

"Njemački znanstvenik Dr Michael Werner tvrdi da ništa nije jeo već 4 godine i da energiju dobiva od sunca" (Ananova)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 09, 2005 10:01 pm 
Administrator

To u Australiji već upotrebljavaju dugo godina starosjedioci.

Evo jednog izvatka iz teksta:

The Breatharian Philosophy
Living Only on Light and Love

I had always known instinctively that my body was self-sustaining and that food was an encumberance. What I had yet to learn was that the quality of my environment played a crucial role in sustaining my bodily needs and functions. Your body is after all a piece of this Earth, and if the Earth or environment you live in suffers -so does your body. Your body is constantly renewing or repairing itself from the wear and tear of its usage, and if it cannot access the same quality elements from your environment to replace the damaged parts it will slowly deteriorate.
This is the problem with pollution today, which is a direct outcome of our bad eating habits. By acquiring perverted desires or tastes we are eating all the wrong foods and trashing our environment in the process, so that we are poisoning ourselves from both the inside and the outside.
Originally we were all breatharians living in an Eden of peace and plenty. When we did eat it was only fruit or that which grew on trees, which was pure and non-addictive in nature. At some point, this peaceful natural state was destroyed through...
...1)the intervention or influence of a non-human species(such as the reptillian or serpent race)
...2)our own willful and deliberate experimentation with lower(addictive) foods
The biblical portrayal of Adam and Eve is an accurate although somewhat distorted account of humanity's demise.
The first humans were black and were created as a server race to help their Martian demi-god creators, to mine or terraform planet Earth. Unfortunately, their enemies and competitors -the Venusian serpent race, kept getting in the way, to the point of corrupting and hijacking the newly created humanity which the new age writers refer to as Lemuria. Lemurians(Cro-Magnons) are the product of artificial insemination between the Martian demi-gods and the Neanderthals or ape-like humans of Earth. Further cross-breeding produced the lighter shades of humanity which became the Alantean and Aryan root races.
Thanks to our Martian demi-gods who are descendants of even greater gods, we have within us the seeds of divinity and immortality. One of our potentials is to live without the need for food or water. This need was ingrained in us by the pimping and drug-pushing Venusians(there are good Venusians as well) and their allies. For thousands of years now they have drugged and dominated humanity through their wars and doctrines and institutions, but their time is quickly running out. Higher powers have decreed that humanity is coming of age and that it must be freed so that it can control its own destiny. It is moving from Virgo server(slave) status to Libra(liberated)status. When finally freed, the true eco-system of the planet will finally be restored and the natural state of breatharianism and/or fruitarianism will become a global reality.
It is very difficult to practice breatharianism or fruitarianism in a negative or polluted environment or where there are extremes of climate. In fact, it can be deadly. Someone on a fast is much more vulnerable to bad air or water or stress or negativity than someone who is not. Food insulates or shields us to a great extent by desensitizing us to negative conditions, but at the same time, it cuts us off from our higher or divine selves. The solution is to fast or attempt breatharianism in a relatively peaceful and natural environment, find refuge in the inner earth, or wait till the Millennium sets in.
You are much better off if you live in a rural rather than urban(city) setting, where there are trees and where congested highways and industries are far from you. Your dwelling, especially if it is underground, can to some extent duplicate the ideal conditions of the hollow earth, provided it is continuously aeriated and lighted. Best of all, you might want to take a trip or vacation to some semi-tropical island where conditions are naturally ideal, and do your fasting or regeneration there. Most of us are living in highly unnatural environments and lead highly unnatural lifestyles, and then we wonder why we get sick or diseased or die pre-maturely. Forget about medicines and vaccines. The only true remedies are fresh air, warmth, sunshine, simple honest living, and a fruit diet.
Even Barbera Moore, Jasmuheen, and Wiley Brooks, all successful breatharians, could not perform up to par when in densely populated or polluted environments. They all had to drink or take some kind of nourishment to offset the less than ideal conditions. Even power lines and electical gadgets can interfere with breatharianism, as the human body in its ideal state is basically an electro-magnetic dynamo.
This author has fasted on several occassions, and on one occassion, after three days of no food or water, reached that level that one would describe as "breatharian", where the body and mind feel completely at rest, where the skin begins to breathe and a cool sensation envelops you, and where an indescribable KNOWING that you have achieved physical perfection or immortality is experienced. Unfortunately, I could not hold on to this magical and transcendant state for long, and was pulled back into my normal routine over the next few days. The important thing is that I have PROVED to myself that breatharianism is possible and that I can reactivate it at the opportune time and place.
There is much more to breatharianism than giving up food or water. It is also a philosophy and way of life. What it's basically saying is that we weren't meant to be slaves to anyone or anything -including our stomachs! The belief that food sustains us is a great illusion. Rather than sustain us, it poisons and kills us. Yes, food is a great pleasure, but it comes with a very high price -our lives! It causes aging and disease and shortcircuits our spirit or connection to God which is the universal lifeforce in all things. Food is a pollution and a drug, but it is also a symptom of our loveless and truthless world. Love and truth naturally lead to a breatharian state which is the natural and intended state for all humans.

http://www.librarising.com

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 15, 2005 1:55 am 
Administrator

Prema nekim nezvaničnim izvorima, vanzemaljci ne vole da jedu ljude koji puše. Navodno, nepušaći-vegetarijanci predstavljaju za njih neku vrstu “delikatesa”, jer se, naravno, i vanzemaljci vole zdravo da hrane.

http://signs-of-the-times.org/signs/ant ... moking.htm

Pozdrav!

P.S. Haha, bez brige! Kako sam već rekao ova vijest potiče iz nezvaničnih izvora, što znači da su male šanse da ima veze s istinom.
Mada mi je ova ovolika kampanja protiv pušenja nekako - sumnjiva!?!

Naravno, sve ovo ne znači da se trebamo potpuno odreći salate.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 15, 2005 10:49 am 
Član foruma

Postoji 'vanzemaljaca' raznih, oni koji 'vole' pušače, mesoždere, alkiće... i oni drugi koji 'vole' vegetarijance i nepušače, meditante, bogomolje i sličnu ekipu..

Ovi drugi su jako profinjeni i delikatno obmanjuju i najjače. Često se pokazuju u obliku naših 'najsvetijih' stremljenja.

Svaki 'vanzemaljac' svojoj 'papici' leti ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 15, 2005 11:28 am 
Administrator

Mimi,

ma ovo sam napisao samo da vidim jeste li ti i Sofija živi i zdravi!?!

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 17, 2005 10:35 pm 
Administrator

Citat:
Još jedan!

"Njemački znanstvenik Dr Michael Werner tvrdi da ništa nije jeo već 4 godine i da energiju dobiva od sunca"

Evo, baš danas bilo u Jutarnjem listu na zadnjoj stranici. Ali koga briga... svi čitaju o sportu i tko će biti novi trener Dinama... strašno! To je ziher najbitnija stvar na svijetu... pitam se ponekad da li ljudi uopće "zaslužuju" neki napredak?!? Znanje im uopće ne treba?!?

I još jedna stvar: kraj ovog članka u novinama - Našli su skroz mokrog i preplašenog čovjeka u Engleskoj - ne priča skoro uopće, plaši se svega, strpali ga u ludaru neku, pitali ga kako se zove - nije znao - samo je nacrtao klavir !!! I dali su mu klavir - čovjek je VELEMAJSTOR u sviranju na njemu, svi se pitali tko je "nestali" vrhunski muzičar koji je svirao satima bez prestanka i samo se tada osjećao fenomenalno ( u svojem "štihu" ). Nema niti jednog takvog nestalog - ne znaju otkud je. I ustanovili su da je jako inteligentan... hmmm... da nije "WALK-IN" ???

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 286 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.