čito sam u zadnje vrijeme ponešto što se pisalo na ovoj temi, pa odlučio da si dam truda pa da vidim šta se pisalo na početku i pročitah svašta kroz ovu temu (negdi više, negdi manje) -- uglavnom potaknut vlastitim poteškoćčama s nosom i ušima....
nisam neke literature ni čito o urino-terapiji.... što kroz priču s nekim ljudima, što od toga što sam ovđe čito o tome -- odlučih da probam i sam i da odjebem tu bojazan od vlastitog urina u određenom smislu (što će docnije biti pojašnjeno).....
što se tiče rezultata: tu se nema šta reći osim da
funkcionira 
hehehe

pogotovo s nosom pomaže, obično bih znao imati ujutro problema s nosom u smislu nekog začepljenja bar jedne nosnice ili jednostavno sluzav nos pomalo i tako to -- i par dana sam si kapo svježeg (jutarnjeg) urina u nosnice obje i tako držo u nosu s zabačenom glavom (naravno, povuko bi jednom kada bih ukapo u nos

) i onda ispuvo nos.... i sada je daleko bolje no prije
najbolje od svega je što je nastupilo momenalno poboljšanje u vidu toga da se nos već praktički isti trenutak "otvorio" u određenoj mjeri
uglavnom, nastavljam s tim kapanjem pa bumo vidili
a što se tiče ušiju -- to sam primjetio da su mi se u zdanje vrijeme malo ko začepile, tj. da slabije čujem -- pa sam mislio zašto nebi probo -- kapo sam i u uši (kapam i dalje) i nije mi ništa ispadalo iz ušiju, mada sam osjetio neko blago poboljšanje sluha ali ne skroz -- pa bih reko da nije baš samo do tog nekog smolastog začepljenja (biće da je još nešto u pitanju, ali u svakom slučaju suviše kratko experimentiram s urinom i ušima pa ćemo vidjeti nakon nekog vremena kako bu bilo)...... ali uglavnom, i tu je pomoglo koliko-toliko zasada
i tu ću također nastaviti kapati, pa bumo videli....
a sad šta je bilo ključno da sam odjebo bojazan od urina
ja sam to nazvo "nat-kombo-brejker"
viewtopic.php?p=78569#p78569i taj kombo-brejker je povezo svašta nešto iz moga iskustva (i iz tuđih iskustava i infoa) i iz mojih promišljanja o svemu tome (i šire) i recimo da je došo ko neko ljepilo koje je sve povezalo, što je "ologičiilo" cijelu stvar -- pa eto
možda još nekome dođe ko nedostajućča karika u lancu
pusa natu
i svima drugima koji su direktno-indirektno pripomogli

a sad neka konkretna pitanja:
- koliko dugo može se čuvati urin a da ima i dalje djelovanje (i u čemu je najbolje čuvati iz iskustva)?
- koji je urin najbolji (jutarnji, posljepodnevni, poslje čaja i tome slično

ili nema veze) i jel je jedan bolji za jedno a drugi za drugo i tome slično?
- dal bi mi netko mogo reći ukratko o spravljanju kuvanog urina? (koliko sam skužio, njegovo dejstvo je daleko, daleko jače od nekuvanog)
- dali se kuvani urin uopće može čuvati ili ga valja upotrebiti "odma"?
eto, pa živili