Sada je: sub maj 03, 2025 1:11 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Urinoterapija
PostPostano: pet jun 10, 2011 10:52 pm 
Član foruma

maya je napisao/la:
Prvo da kažem nešto o SREDNJEM MLAZU, on se uzima i kod laboratorijskog testiranja urina zato jer prvi mlaz spere eventualne bakterije na vanjskom spolovilu, onda ide onaj čisti srednji mlaz.

Zato i Malahov savetuje "sredni mlaz"

maya je napisao/la:
Sjećam se da mi je moja mama govorila kako su stari ljudi kad bi se porezali, onda bi se popiškili na ranu da zacjeli. A isto tako se sjećam da su nas učili kako u mokraći ima bakterija i da je bljak i nešto šporko. :-k

Baš me čudi da je to, uglavnom, samo bledo sećanje... Izgleda da je većina vas iz davno urbanitzovanih sredina... U našim ruralnim krajevima mnogi se i danas tako leče... čak tradicionalno i pijući urin...

U nekim se jedinicama vojske čak i podučavalo o lekovitom i antiseptičkom dejstvu urina, kao uvek dostupnog...

:wink:

Vrh

PostPostano: sub jun 11, 2011 8:03 pm 
Početnik

@ Artemida

Pijem sokove od sveže koprive.Ne znam na koje samonikle biljke misliš ?

@ alf

Baš ću da probam te marelice.Hvala na predlogu.

Vrh

PostPostano: pon jun 13, 2011 2:26 pm 
Početnik

baki je napisao/la:
U nekim se jedinicama vojske čak i podučavalo o lekovitom i antiseptičkom dejstvu urina, kao uvek dostupnog...

:wink:

fascinantno !!

Vrh

PostPostano: ned jun 19, 2011 11:46 am 
Član foruma

od samoniklog ja uberem (na dvorištu :) ) - trputac, maslačak (radič) i neko kojem ne znam točno ime - nešto kao zeljarica.... u biti raste kao korov među povrćem na vrtu, onako je nježna biljka sa svjetlozelenim lističima...
Hrpa toga je jestivo na livadi no ja sam eto suzila izbor.

Vrh

PostPostano: ned jun 19, 2011 8:48 pm 
Član foruma

čito sam u zadnje vrijeme ponešto što se pisalo na ovoj temi, pa odlučio da si dam truda pa da vidim šta se pisalo na početku i pročitah svašta kroz ovu temu (negdi više, negdi manje) -- uglavnom potaknut vlastitim poteškoćčama s nosom i ušima....

nisam neke literature ni čito o urino-terapiji.... što kroz priču s nekim ljudima, što od toga što sam ovđe čito o tome -- odlučih da probam i sam i da odjebem tu bojazan od vlastitog urina u određenom smislu (što će docnije biti pojašnjeno).....

što se tiče rezultata: tu se nema šta reći osim da funkcionira \:D/ hehehe :D pogotovo s nosom pomaže, obično bih znao imati ujutro problema s nosom u smislu nekog začepljenja bar jedne nosnice ili jednostavno sluzav nos pomalo i tako to -- i par dana sam si kapo svježeg (jutarnjeg) urina u nosnice obje i tako držo u nosu s zabačenom glavom (naravno, povuko bi jednom kada bih ukapo u nos :D ) i onda ispuvo nos.... i sada je daleko bolje no prije \:D/

najbolje od svega je što je nastupilo momenalno poboljšanje u vidu toga da se nos već praktički isti trenutak "otvorio" u određenoj mjeri :D :D

uglavnom, nastavljam s tim kapanjem pa bumo vidili \:D/

a što se tiče ušiju -- to sam primjetio da su mi se u zdanje vrijeme malo ko začepile, tj. da slabije čujem -- pa sam mislio zašto nebi probo -- kapo sam i u uši (kapam i dalje) i nije mi ništa ispadalo iz ušiju, mada sam osjetio neko blago poboljšanje sluha ali ne skroz -- pa bih reko da nije baš samo do tog nekog smolastog začepljenja (biće da je još nešto u pitanju, ali u svakom slučaju suviše kratko experimentiram s urinom i ušima pa ćemo vidjeti nakon nekog vremena kako bu bilo)...... ali uglavnom, i tu je pomoglo koliko-toliko zasada :D

i tu ću također nastaviti kapati, pa bumo videli.... \:D/

a sad šta je bilo ključno da sam odjebo bojazan od urina :D :D
ja sam to nazvo "nat-kombo-brejker" :mrgreen:

viewtopic.php?p=78569#p78569

i taj kombo-brejker je povezo svašta nešto iz moga iskustva (i iz tuđih iskustava i infoa) i iz mojih promišljanja o svemu tome (i šire) i recimo da je došo ko neko ljepilo koje je sve povezalo, što je "ologičiilo" cijelu stvar -- pa eto :D
možda još nekome dođe ko nedostajućča karika u lancu :love8: :love9:

pusa natu :love8:

i svima drugima koji su direktno-indirektno pripomogli :love1: :love8: :love12: :love9: :love9:

a sad neka konkretna pitanja:

- koliko dugo može se čuvati urin a da ima i dalje djelovanje (i u čemu je najbolje čuvati iz iskustva)?
- koji je urin najbolji (jutarnji, posljepodnevni, poslje čaja i tome slično :D ili nema veze) i jel je jedan bolji za jedno a drugi za drugo i tome slično?
- dal bi mi netko mogo reći ukratko o spravljanju kuvanog urina? (koliko sam skužio, njegovo dejstvo je daleko, daleko jače od nekuvanog)
- dali se kuvani urin uopće može čuvati ili ga valja upotrebiti "odma"?

eto, pa živili :D :love9: :love9:

Vrh

PostPostano: pon jun 20, 2011 5:35 am 
Član foruma

Artist je napisao/la:
a sad šta je bilo ključno da sam odjebo bojazan od urina :D :D
ja sam to nazvo "nat-kombo-brejker" :mrgreen:

viewtopic.php?p=78569#p78569

i taj kombo-brejker je povezo svašta nešto iz moga iskustva (i iz tuđih iskustava i infoa) i iz mojih promišljanja o svemu tome (i šire) i recimo da je došo ko neko ljepilo koje je sve povezalo, što je "ologičiilo" cijelu stvar -- pa eto :D
možda još nekome dođe ko nedostajućča karika u lancu :love8: :love9:

pusa natu :love8:

ti bash navalio da me sharmirash,hehe... ,neka neka :mrgreen: :wink:
drago mi je da ti je chitanje mojih postova pomoglo u savladjivanju bojazni od urina,ipak je to savladjivanje neshto shto svako sam sa sobom treba da savlada i chestitam shto si u tome uspeo :thumbup: =D>
hvala ti shto si svoje iskustvo podelio sa svima ovde i drago mi je da je to iskustvo pozitivno i da ti pomaze u otklanjanju problema sa sinusima a i svemu ostalom

Citat:
a sad neka konkretna pitanja:

- koliko dugo može se čuvati urin a da ima i dalje djelovanje (i u čemu je najbolje čuvati iz iskustva)?
- koji je urin najbolji (jutarnji, posljepodnevni, poslje čaja i tome slično :D ili nema veze) i jel je jedan bolji za jedno a drugi za drugo i tome slično?
- dal bi mi netko mogo reći ukratko o spravljanju kuvanog urina? (koliko sam skužio, njegovo dejstvo je daleko, daleko jače od nekuvanog)
- dali se kuvani urin uopće može čuvati ili ga valja upotrebiti "odma"?

odgovore na ta konkretna pitanja cesh naci ako ponovo kliknesh na link mog posta koji si ovde stavio:
Citat:

dakle,na istoj strani na kojoj je i taj post samo uzmesh maus,bilo kojom rukom, skrolash malo nazad(gore) i prochitash moj odgovor dzabaludinu na ista ta pitanja,
a i na drugim stranama ove teme cesh naici,ako pazljivo chitash,na nekoliko mesta odgovore na ista ta pitanja,
tako da zaista nema smisla sve to josh jednom ,po ko zna koji put ponavljati jope'
a i na drugim temama smo o tome prichali puno,
evo recimo ovde ,na ovoj temi sam takodje detaljno pisao o kuvanju urina ,pa i to pogledaj:
viewtopic.php?f=6&t=2307

Nazdravje :occasion5:

:love3: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: čet jun 23, 2011 6:38 am 
Član foruma

Popila sam casicu (onu od rakije) svog jutarnjeg urina (srednji mlaz) i osecam se divno, ispunjeno :love3: Koncentracija paznje mi se pojacala u sekundi, cini mi se :queen: Bas sam srecna.

Pozdrav i hvala svima na trudu oko savetovanja.

Vrh

PostPostano: pet jun 24, 2011 3:08 am 
Član foruma

Dan 2.

Ova Shivina voda je cudo. Primetila sam prva *poboljsanja*, ako ih tako mogu nazvati, jer mi je tek drugi dan. Pijem kao preventivu, u stilu bolje spreciti nego leciti

* oci su mi promenile boju, postale su jos svetlije i prodornije
* proradila su mi creva
* pijem jos vise vode
* pozitivne misli
* ushicenost
* osecaj ispunjenosti i *prociscenje* svih cula (+ ostriji vid)
* blistava kozha

...i to za samo dva dana!

:notworthy:
:love10:

Ziveli :occasion5:

Vrh

PostPostano: pet jun 24, 2011 1:37 pm 
Član foruma

Shivambu Shastra

Godina IV Dan 1

:occasion5: :occasion5: :occasion5:

NaZdravje :!:

:love3: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: sub jun 25, 2011 12:53 pm 
Član foruma

Nat :notworthy: :notworthy: :notworthy:

P.S. Secam se da sam kao mala bila pametnija nego sada :mrgreen: Igrala sam se u kanalizaciji, sa tudjim fekalijama i u tudjoj mokraci i tamo pustala brodice niz Shivinu vodu :mrgreen:
Ili, kada bi me pustili da se kupam u kadi, popiskila bih se u nju i sa gustom kupala se u onom rastvoru. Ali bih nakon takvih nazovi ludorija popila batine. A bas tada mi nikad nista nije falilo. Cak sam jela i one cijanidske kostice od kajsije. Zato (jos uvek) NIKADA nisam bolovala ni od jedne decje bolesti. Svoje dete nikada necu uciti o ocuvanju zdravlja, ono to vec samo zna :hug:

Budjenje je pocelo. Cuda su moguca.

:love3:

Vrh

PostPostano: sub jun 25, 2011 6:18 pm 
Administrator

2 197, hehe... B17 iz koštica i urinoterapija u mladim danima... čestitam, čestitam!!! :evil3: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: ned jun 26, 2011 4:41 am 
Član foruma

Hvala od srca, Jack987 :D Ne znam kako sam znala da je to zdravo.

Volim svoj urin. I sve vise volim ljude, iako su me sto puta izdali, opet ih volim.

Gamad moze bacati otrove sa neba, uvaljivati fluor i od nas praviti poslusne zombije, kontrolisati nas uz pomoc kriza i nasih finansijskih dugova, vakcinisati decu, prodavati gmo hranu, spaljivati hranu, sakrivati vazne informacije, uvesti svoj sotonski Codex Alimentarius, spaljivati i zrtvovati ljude, slati nam grejse, ali nam nikada ne mogu oduzeti pravo da pijemo Shivinu vodu.

Svaka celijica mi treperi od srece. Sanjam, mora da sanjam, mora da sve ovo nije stvarno. Jer ako je ovo stvarnost, zaista je poput sna. Ponovo sam rodjena. Ili sanjam, ali cu se uskoro probuditi.

Pomozimo jedni drugima u nevolji. Ne otudjujmo se. Pitajmo suseda treba li mu pomoc, mozda gladuje danima. Ili je mozda samo tuzan, usamljen. Mozda ima samo vas.

Sto bi rekao nat, necu se odreci svoje jutarnje casice :D
I sto bi rekla Artemida, do Svetlosti :love3:

Pozdrav i ziveli :occasion5:

Vrh

PostPostano: ned jun 26, 2011 6:32 am 
Član foruma

Ljudi, što ste komplicirani. Pišaka se ne kaplje u nos, nego se lijepo nos gurne u čašu, začepi s jedne strane i potegne. Jednostavno.
Ovo savladavanje odvratnosti, možda je najdivnija korist od pišoterapije. Kad se čovjek riješi gađenja, napravio je divovski korak prema slobodi.
2 197, želim da oni tvoji brodići sretno plove još duuuugo.

Vrh

PostPostano: ned jun 26, 2011 8:35 am 
Član foruma

Molim savjet - kad sam jedan period bila na sirovom nisam imala nikakvog problema sa jutarnjom čašicom blaga, no sad otkad jedem opet sve - nije mi baš prijatno, najviše mi se gadi slanoća koje na sirovom nije bilo, jel i vaše slano ali vas ne smeta ili ja ipak prekomjerno solim hranu? hm... ne bih rekla kad moji još dosoljavaju moj ručak.... Očito moram to prebroditi.
Inače i moj malac se fino upiši u kadicu i baš mi drago.
Od čega su nam sve strah nametnuli ha? Gledam svoje poznanike sa djecom, ovakve su teme:
ne na sunce, uzmi SPF 50+
uzmi mu flaširanu provjerenu vodu
maži mu zube dodatno fluorom za zaštitu
ne daj da ide u travu, puno je kukaca i opasnosti
pazi kad piša da ne dotakne taj otrov
dezinficiraj mu ruke
na prvu temperaturu - brzo kod ped po antibiotik
](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
a ja toliko volim Prirodu i svoju Majku Zemlju, toliko je volim da mi nema ljepše nego u osami leći na nju i uputiti joj lijepe misli. Grlim je i ljubim. Ona je moja Majka. Najljepša.
Toliki su nam strah utjerali upravo od nje a ona je toliko iscjeljujuća za nas.... eh
:occasion5:
Neka je Svjetlost sa svima nama i neka svatko osjeti Ljepotu i Ljubav Majke Zemlje. :love3:

Eh da - jel da pijem tako slano ili? Kak je vama?

Vrh

PostPostano: pon jun 27, 2011 8:52 pm 
Član foruma

Da, i još kad pomislim da sam veći dio života živio sa tim predrasudama, strahovima i ostalim glupostima. Užas.
O okusu si već sama odgovorila. Ne znam što se tu još može dodat. Jedino što se još može napravit, je pit više vode u pravo vrijeme. Ali ako ju piješ na večer, može te probudit noću.

Vrh

PostPostano: uto jun 28, 2011 6:57 am 
Član foruma

Pa eto tako i radim - navečer popijem tek toliko da ne moram noću na piš-piš i to je to. Danas moram malcu loviti vodu pa u nos. E to je već teži zadatak. :love3:

Vrh

PostPostano: uto jun 28, 2011 5:48 pm 
Početnik

pozdrav svima, procitao sam ceo topic, imam nekoliko pitanja, zanima me koriscenje urina
iskljucivo za umivanje lica i kose.. imam akne ali samo po sredini obraza, i kosa mi je oslabila i pojavili su mi se zalisci..
koliko vidim urin moze da pomogne resavanju ovih problema. inace hranim se relativno zdravo
pojedem svaki dan neku vocku, pijem dosta tecnosti, zeleni caj, ovciju/kozju surutku, maslinovo ulje, izbegavam beli hleb, kupujem beskvasni crni hleb, od mesa isljucivo riba ili piletina..
od poroka jedino sto volim da popijem navece pivo, dva..
da li je to dovoljno zdrava ishrana za koriscenje urina
i sta savetujete, srednji mlaz ujutru namazem na lice i kosu, i ostavim tako sat vremena?? posle operem hladnom vodom???

hvala unapred na odgovorima :D

Vrh

PostPostano: uto jun 28, 2011 8:33 pm 
Početnik

Na kosu nanosi bilokoji urin in pusti nek se osuši preko noči. Obečavam, ne smrdi ništa! Ujutro isperi vodom. Urin je zaista čudo! :)

Vrh

PostPostano: uto jun 28, 2011 8:39 pm 
Član foruma

Možeš i močit kožu dok imaš čime. Sa hranom nemaš problema. Kad se već umivaš pišolinicom, preporučam da se odmah i obriješ njome. Ako taj dan nisi u prilici, možeš i čistom vodom. Ono smeće iz trgovine i onak nema nikakve svrhe osim što se kroz kožu upija u krvotok. Vjerovatno i od toga dođe po neka aknica.

Vrh

PostPostano: sri jun 29, 2011 10:40 am 
Početnik

znaci mogu da koristim bilo koji urin tokom dana?

da li masirati lice i kosu urinom ili samo namazati??

iskreno bojim se onoga sto sam citao u knjizi malahova,da moze
doci do burnih reakcija u pocetku?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.