dzabaludin je napisao/la:
Kod mene je isto problem sa jekom u usima, odnosno imam nesto sto se zove AUTOFONIJA. Nekada kada pricam, cujem svoj glas u usima i to toliko pojacano i prodorno da mi cijela glava bruji

ne dogadja se cesto i stalno, ali zna iritirati.
Dogodi mi se to jedva par puta godišnje, možda ni toliko, zato ga aspolutno ignorišem i ne smatram anomalijom

Tebi češće?
Inače, meni oduvek šišti u ušima, ali mi ni to aspolutno ne smeta (kad je to oduvek znači da je se obrazovao suživot s tim

), i ne bih ni mislio o tome da nedavno nisam gledao dokumentarac gde govore o tome kao neizlečivoj bolesti... he he... počeće od svega da prave bolesti, samo da bi ponudili nove, naravno komercijalne, lekove...
Citat:
Ehret spominje recept u kojemu iscjediš više limunova sa mesom i možda se zamješa med u to (naravno, sve u vodu) i da neko redovno ispijanje te limun-med vode rezultira otapanjem tvrdokorne sluzi u crijevima i što naravno poboljšava probavu i sve ostalo...
Kada limunov sok tako pomešaš s mesom, dobijaš da životinjski urin koji se u velikoj meri zadržao u mesu (a to je ono što mesu daje ukus), pređe u rastvor, tako da... čisto moja primedba nastala povezivanjem svega pročitanog...
U nos kao analog urinu možeš ušpricavati rasvor morske soli u toploj vodi sa sitim učinkom (ono što ja radim). Ili, još bolje, tome dodaš uljne extrakte, npr žalfije, ja koristim kamilicu jer je blaga za nos, ... Ule dodajem "po ukusu", a to je 20-ak kapi na jednu čašu...